to sine ostavi kuciTercius wrote:Ocito ti citanje nije jaca strana, ako si vec odlucio u svom zivotu da ulazis u konfrontacije onda moras da imas i neku podlogu, u konkretnom slucaju to bi bilo da znas elementarne stvari iz poznavanja propisa saobracaja, sto ti sine ocigledno nemas.Takvi ko ti sine i uzrokuju saobracajne nesrece na putevima.supercali wrote:pa onaj koji zna posao ne bi me ni zaustavio a i ako bi me zaustavio samo bi eventualno pregledao dokumente gdje su tablice dovidjenja prijatnoTercius wrote:
Nisi ti haman naletio gdje treba, da vidis kako se sto ti kazes hebe u mozakAl eto nadam se iskreno da ces imati prilike da dozivis i to, cisto da dozivis samospoznaju i skontas koliki ti je IQ
ovo nisi haman naletio gdje treba dovoljno govori o policajcu sta misli o gradjanima
znaci ti si tu da zajebavas nekoga iako je upravu? da ubijete dosadu jel i da vam prodje smjena sto brze
ocito pola vas ne zna sta je zadatak policije na ulici
vidis odmah ides cisto drotovski
konstrukcija i bez da me poznajes
ostavi se ti svojih tih zakljucaka ne ide ti i nauci kako policajac treba da se ophodi sa gradjanima koji ga placaju a tu silu prosipajte na kriminalcima ako smijete