HahaReglan wrote:Gdje u starom gradu parkirati besplatno, ili ako ne besplatno onda da je sat marka, neki parking blizu ekonomije?
Šta ima kod tebe?
HahaReglan wrote:Gdje u starom gradu parkirati besplatno, ili ako ne besplatno onda da je sat marka, neki parking blizu ekonomije?
Dzontra_Volta wrote:HahaReglan wrote:Gdje u starom gradu parkirati besplatno, ili ako ne besplatno onda da je sat marka, neki parking blizu ekonomije?
Šta ima kod tebe?
pa lakse je kod skenderije, onaj mali parking iza je markica, do ekonomije nema puno setnjebeni-bu-man wrote: Jedini blizi parking ekonomiji ti je Zeljo parking kod SCC-a markica satic![]()

joj Otaj sam skroz zaboravioblack wrote:pa lakse je kod skenderije, onaj mali parking iza je markica, do ekonomije nema puno setnjebeni-bu-man wrote: Jedini blizi parking ekonomiji ti je Zeljo parking kod SCC-a markica satic![]()
![]()

ma velika lutrija je i sahinagica, isevica sokak, kod pivare itd.Dzontra_Volta wrote:Pa ako će već hodati, onda je bliže Isevića sokak ili Avdage Šahinagića ulica, tamo je gratis parkiranje (naravno, ako mjesto uhvatiš).
La benevolencija takođe, ali to je već lutrija.
Parking iza McDonaldsa i garaža Vrhbosanske nadbiskupije su po 2 KM ali i tu treba požuriti za mjesto.Reglan wrote:Tu na skenderiji inace parkiram, ali sam mislio da ima negdje blize.![]()
![]()
Inace, fakat je ebeno za parking gore, onaj lihvar kod Markala uzima 2,5 marke za sat, usao neki dan, bio 10 minuta, naplati 2.5 marke![]()
![]()
prije ce cilim jadan nadrljat od stopala negoli stopala od cilimasumirprimus wrote:musicman80 wrote:
Grebe li ovo delikatna aristokratska stopala kad se hoda bos? Izgleda bas grub materijal.
ma ne grebe. cisti i usisava se lako.sumirprimus wrote:prije ce cilim jadan nadrljat od stopala negoli stopala od cilimamusicman80 wrote:heat wrote:Gdje ima kupiti cilima od jute u SA, a da su veci od 160x220 ?
Grebe li ovo delikatna aristokratska stopala kad se hoda bos? Izgleda bas grub materijal.
Anyone?JanuaryJones wrote:Kreda-markeri u Sarajevu? Znači markeri (tečna kreda) za pisanje na crnoj/zelenoj tabli?
na autobusko stajaliste preko puta vanija, ili okaci krst i kraj crkve parkirajReglan wrote:Gdje u starom gradu parkirati besplatno, ili ako ne besplatno onda da je sat marka, neki parking blizu ekonomije?
uvjek ima parking, ja ga evo 12g nisam platio u sg nit sam kaznu platio.Reglan wrote:Tu na skenderiji inace parkiram, ali sam mislio da ima negdje blize.![]()
![]()
Inace, fakat je ebeno za parking gore, onaj lihvar kod Markala uzima 2,5 marke za sat, usao neki dan, bio 10 minuta, naplati 2.5 marke![]()
![]()
U Eurofarmu je 35KM, kupicu u drzavnoj mislim da je jeftiniji. Nama je bas pomogao, ali smo ga izgubili negdjeJanuaryJones wrote:Cijena je 30 KM u svim apotekama, i ja sam u Lupriv apoteci kupila prošle godine za tu cifru. NažalostLikeLike wrote:Gdje najjeftinije kupiti Nosi set za usisavanje nosica kod bebe? Prosli smo kupili u Eurofarm apoteci, kostao je 30 i nesto KM.
Jumbo, od marka i kusur pa navisenj0be wrote:Kupiti kabanicu? Koliko KM?
probaj techno mag, mislim da sam vidjela Canonove modeleBuckethead wrote:Pozdrav, gdje u Sarajevu ima prodavnica Canon DSLR-ova, a da nije Žunić?
Hvala
hvalawewa wrote: probaj techno mag, mislim da sam vidjela Canonove modele
evo
https://www.mobilmedia.ba/cameras.html?proizvodac=331
Ja sam zadnji put, nekad ljetos, uzimao kune u Vakufskoj banci (Titova), uzeli mi mislim neke 2 marke il tako nesto, a kupovao sam za oko 200 KM.mistek wrote:Gdje konvertovati KM u strane valute najpovoljnije?Ovo pitanje vazda sebi postavim kad trebam vršiti konverziju i vazda se zeznem
Jedno vrijeme je u Intesi bila neka mizerna provizija, a kurs regularan, pa su onda one mjenjačnice bile meščini najpovoljnije, pa je li se može upratiti to šta je najbolje?
Jel' isto vrijedi i za Švedske Krune? Treba ih razmijeniti u KM-ove a pojma nemam gdje je najpovoljnija konverzija?Dope_Man wrote:Ja sam zadnji put, nekad ljetos, uzimao kune u Vakufskoj banci (Titova), uzeli mi mislim neke 2 marke il tako nesto, a kupovao sam za oko 200 KM.mistek wrote:Gdje konvertovati KM u strane valute najpovoljnije?Ovo pitanje vazda sebi postavim kad trebam vršiti konverziju i vazda se zeznem
Jedno vrijeme je u Intesi bila neka mizerna provizija, a kurs regularan, pa su onda one mjenjačnice bile meščini najpovoljnije, pa je li se može upratiti to šta je najbolje?
Pojma nemam, ja sam tu otisao jer mi je jaran s kojim sam isao do ZG rekao da prvo odem kod njih, on je ranije imao iskustva i bilo mu jeftino (ja obicno tamo gdje odem trazim mjenjacnicu il trosim eure ako mogu). Pretpostavljam da je njihova provizija ista bez obzira na valutu. Dobro sam se nacekao tad da donesu kune jer na pultu nije bilo dovoljno tad, a kuna bi trebalo da je relativno popularna valuta kod nas.O'zone wrote: Jel' isto vrijedi i za Švedske Krune? Treba ih razmijeniti u KM-ove a pojma nemam gdje je najpovoljnija konverzija?
https://www.canon.ba/#href-ProizvodiBuckethead wrote:Pozdrav, gdje u Sarajevu ima prodavnica Canon DSLR-ova, a da nije Žunić?
Hvala