Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
- Bluemore
#18801 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
A Je l se bake kako ugradio
- mousstapha
#18802 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
gidra wrote:Studirati ... je uzalud utrošeno vrijeme u BiH.
-
Hendrix
#18803 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Svaki ovakav tekst a bilo ih je bruka, je u najmanju ruku supacki, nekakve samopromocije koje niko ne moze verifikovati i cisto et da se pohvalim malo pa na Klix. Vodeci stomatolog na naslovnoj strani kao da je Nobelovu nagradu dobila u najmanju ruku...malo da se izadje na naslovnici, lagano kurcenje...uglavnomja wrote:cuj vodeci stomatolog, a bavi se admisnistracijom![]()
drugo, diplomirala 2014., godinama trazila posao, kako kaze, jos najmanje godinu dana ucila jezik i polagala taj ispit
i volontirala
i tako sa godinu dvije (volonterskog) staza postala vodeci stomatologni manje ni vise nego u selendri berlin
I kako uopste dobiti ovakav tekst? Jel posaljes mail da hoces da se kurcis ili ti mora rodjak raditi u novinama?
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#18804 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Platis, ima cjenik na klixuHendrix wrote:Svaki ovakav tekst a bilo ih je bruka, je u najmanju ruku supacki, nekakve samopromocije koje niko ne moze verifikovati i cisto et da se pohvalim malo pa na Klix. Vodeci stomatolog na naslovnoj strani kao da je Nobelovu nagradu dobila u najmanju ruku...malo da se izadje na naslovnici, lagano kurcenje...uglavnomja wrote:cuj vodeci stomatolog, a bavi se admisnistracijom![]()
drugo, diplomirala 2014., godinama trazila posao, kako kaze, jos najmanje godinu dana ucila jezik i polagala taj ispit
i volontirala
i tako sa godinu dvije (volonterskog) staza postala vodeci stomatologni manje ni vise nego u selendri berlin
I kako uopste dobiti ovakav tekst? Jel posaljes mail da hoces da se kurcis ili ti mora rodjak raditi u novinama?
- animals
#18805 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Ma ja..kad ti gledas iz svoga ugla..Nivelacija wrote:Fali svabama djece inace propade Njemačka tako da ce placati suhim zlatom rodne plodne balkanke ako treba.Seyfo wrote:Glede zubarke Nerme, više bi državi pomogla da nije gubila vrijeme na birou nego se udala za kakvog izdanka nekog prvaka SDA, do sad rodila troje djece, ne bi se ni sjećala da je studirala. I još gore, hoće i brata da dovede, umjesto da i on pomogne natalitet.
I to sve u metropoli, gradska djeca, sve imaš.
Kakva njemačka provincija, kakvi bakrači.
Stvarno,naš svijet bi hljeba preko pogače. Ko da foka iz berlinskog zoo vrta bolje riče nego tuljan iz sarajevskog.
Ha ya
Njihova djecu su pola gejevi i lezbe tako da svabe izumiru a neko mora za bogati stalez raditi a to smo mi.
a ne svatas da ti stancas njihovo roblje..
- insomnia78
#18806 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Toliko joj dobro ide da nije imala doplatiti da zakljucaju komentare. To se placa posebno i poprilicno je skupomk ultra wrote:Platis, ima cjenik na klixuHendrix wrote:Svaki ovakav tekst a bilo ih je bruka, je u najmanju ruku supacki, nekakve samopromocije koje niko ne moze verifikovati i cisto et da se pohvalim malo pa na Klix. Vodeci stomatolog na naslovnoj strani kao da je Nobelovu nagradu dobila u najmanju ruku...malo da se izadje na naslovnici, lagano kurcenje...uglavnomja wrote:cuj vodeci stomatolog, a bavi se admisnistracijom![]()
i volontirala
- konjislav
#18807 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Cura otisla vani i uspjela, a ljudi je ovdje na forumu pljuju. Jedina joj je greska sto je upravo uspjela.
CRKNITE LJUBOMORNE DUSE.

Last edited by konjislav on 17/09/2019 16:53, edited 1 time in total.
- Rugafet
#18808 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Ma de ba krivo him iz avijona se vidja.
Inače, spavate sad dok ja radim po amerikama
Inače, spavate sad dok ja radim po amerikama
- insomnia78
#18809 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Stvarno ne znam kako cu prezaliti to sto ne turam prste usta crMcima po Afrikama
-
Seyfo
#18810 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Jest ubi nas ljubomora.
To je jedan od bh sindroma, mnogi su uvjereni da je svak na njih ljubomoran. Hoće to kad misliš da si centar svemira. Svako pitanje, komentar, problem, ima odgovor u ljubomori.
Mene izjede ljubomora što je djevojka otišla u Njemačku i tamo radi kao zubar,što su se Konjislav i ostali dokopali Njemačke pa su uspjeli da su tamo a ne ovdje. Da ima kakva tableta ili neki lijek za ljubomoru, dobro bi mi došao.
To je jedan od bh sindroma, mnogi su uvjereni da je svak na njih ljubomoran. Hoće to kad misliš da si centar svemira. Svako pitanje, komentar, problem, ima odgovor u ljubomori.
Mene izjede ljubomora što je djevojka otišla u Njemačku i tamo radi kao zubar,što su se Konjislav i ostali dokopali Njemačke pa su uspjeli da su tamo a ne ovdje. Da ima kakva tableta ili neki lijek za ljubomoru, dobro bi mi došao.
- Rugafet
#18811 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
A dobro kod tebe je baš očigledno da te puca ljubomora. I to posebno na konjislava
- konjislav
#18812 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Ima sine. Uzmi jednu tabletu natrijum cijanida pred spavanje i probuditi ces se kao nov.Seyfo wrote:Jest ubi nas ljubomora.
- kloniran
#18813 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Da je tamo na socijali bila bi glavna faca ođekonjislav wrote:Cura otisla vani i uspjela, a ljudi je ovdje na forumu pljuju. Jedina joj je greska sto je upravo uspjela.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
CRKNITE LJUBOMORNE DUSE.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Seyfo
#18814 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Hahahahaa sta ti pada na pametkonjislav wrote:Ima sine. Uzmi jednu tabletu natrijum cijanida pred spavanje i probuditi ces se kao nov.Seyfo wrote:Jest ubi nas ljubomora.
- mousstapha
#18815 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Kako ide, dokle smo 
- HAVANA
#18816 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Ja sad s vratnika stigo.Neku hoblaricu uzeo od dajdze
- insomnia78
#18817 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
U Njemackoj bi je moro kupiti. Znaci cifra za dobar zivit manje hoblaricaHAVANA wrote:Ja sad s vratnika stigo.Neku hoblaricu uzeo od dajdze
- HAVANA
#18818 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Ih.Dao mi i rucnu i na struju.Jos malo procumurali na mejdanu i haj vozdra.insomnia78 wrote:U Njemackoj bi je moro kupiti. Znaci cifra za dobar zivit manje hoblaricaHAVANA wrote:Ja sad s vratnika stigo.Neku hoblaricu uzeo od dajdze
- mousstapha
#18819 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Drug mi govori hoce da dodje u Njemacku. Ima drzavni poso, ali zena doktorirala, ne moze da nadje posla nema sanse. Malo po malo, doce mi sva raja ovamo. Godisnjica mature u Njemackoj, a to je neko spominjao kao vic.
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#18820 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Doktor medicine ili?
- mousstapha
#18821 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Nije medicina, neki je doktorat u Turskoj radila, nisam vise siguran.
-
sigurnoable
- Rugafet
#18823 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
A ja taman pomislio medicina, reko baš kolega da nije mi
-
moonca
#18824 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Neka se usavrse i daju dobru uslugu- dobru cijenu. Imat ce pacijente iz susjednih drzava kao i EU, Amerike, koji odlaze u -Costa Ricu- na lijecenje, zubi, plasticne operacije...gidra wrote:Studirati stomatologiju je uzalud utrošeno vrijeme u BiH.
Nekad iza rata bilo isplativo odavno više ne.
Tržište prezasićeno, privatnih stomatologa na svakom ćošku u svakoj mahali, državni kapaciteti odavno popunjeni, broj stanovnika u konstantnom padu a svake godine se štancaju novi stomatolzi koji nemaju koga liječiti.
Masa njih završi kao farmaceutski komercijalisti, što možeš biti sa puno lakšim faxom.
Također puno lakše i više opcija za zaposlenje sa ekonomijom i masu nekih drugih bezveznih fakukteta nego sa stomatologijom.
Zasto Bosna to ne bi mogla.
- 512MB
#18825 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Zato jer su kupe diplome na buvljaku.moonca wrote:Neka se usavrse i daju dobru uslugu- dobru cijenu. Imat ce pacijente iz susjednih drzava kao i EU, Amerike, koji odlaze u -Costa Ricu- na lijecenje, zubi, plasticne operacije...gidra wrote:Studirati stomatologiju je uzalud utrošeno vrijeme u BiH.
Nekad iza rata bilo isplativo odavno više ne.
Tržište prezasićeno, privatnih stomatologa na svakom ćošku u svakoj mahali, državni kapaciteti odavno popunjeni, broj stanovnika u konstantnom padu a svake godine se štancaju novi stomatolzi koji nemaju koga liječiti.
Masa njih završi kao farmaceutski komercijalisti, što možeš biti sa puno lakšim faxom.
Također puno lakše i više opcija za zaposlenje sa ekonomijom i masu nekih drugih bezveznih fakukteta nego sa stomatologijom.
Zasto Bosna to ne bi mogla.