Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Posteno i zasluzeno, parmak na golu presudio finale. Za ove sto ce kmecati kako nije bilo Salaha koji bi kao nesto promijenio, treba biti posten pa reci da nije bilo ni Ronalda, tako da podjednako su hendikepirani u tome.
Melbourne_Australia wrote:Znaci totalno sam ohladio od foruma, nisam pisao mjesecima, ali sam morao ovo da napisem...Ja vecih bolesnika ljudi koji manje se razumiju u fudbal a pisu o fudbalu nigdje nisam vidio kao ovdje....E cuj Ramos namjerno ono uradio da bi Salah izasao Onda ljudi sve zivo psuju Ramosu, djecu spominju i majku....Takvi u stvarnom zivotu su picke koji nista nisu uspjeli i sve svoje zivotne frustracije ovde pokazuju...Faul cist ali ovo se u fudbalu radi redovno i to je normalna stvar, ...Ovo Real hladno dobija jer lozerpool ne moze vise do lopte doci, ispuhali se sa presingom i to bi bilo to....Ramazan je budale i ako nisam vjernik ali nema potrebe za frustracijama ...Tacno se vidi bolest ko vecine ljudi, a uglavnom su to navijaci Juventusa i Bajerna i Barcelone...
Ovo je bilo najgore izdanje reala u zadnjih pet godina, njihova sreca je sto su na drugoj strani igrali ljudi koji su zalutali u finale.
Veceras bi ih i bajern i juventus razvalio.
Jack Be Nimble wrote:Giganti svjetskog fudbala. To su u stvari uvijek bili, ali sada su to potvrdili za slijedeci 50 godina. Ne stize se ovo tako lako.
Znaci,Hofenhajm da ima ovoliko pomoci sudija i srece tipa levatskih golmana bi bio 3 puta za redom osvajac LP
Jack Be Nimble wrote:Giganti svjetskog fudbala. To su u stvari uvijek bili, ali sada su to potvrdili za slijedeci 50 godina. Ne stize se ovo tako lako.
Znaci,Hofenhajm da ima ovoliko pomoci sudija i srece tipa levatskih golmana bi bio 3 puta za redom osvajac LP
Pa nije Real postavio Kariusa na gol Liverpoola.
Nije,napisao sam da ima srece sa levatskim golmanima
Postajes smijesan..
idi spavati..
ne provaljuj se vise..