Popularne stvari koje ne kontam

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
nlt

#18801 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by nlt »

najgluplje je baciti
da su napravili sokove, dzemove i sl.
pa teglu za 5-10 KM prodavali, dobro je
a to može stajati i po godinu da se ne pokvari
djevojka bez imena

#18802 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by djevojka bez imena »

Ne razumijem ove novopecene mladenka sto razmaze muževe. :-) Ustane iza stola, ne uvuče stolicu, okupa se ne zatvori šampon, ne obrise iza sebe, čak ni prozor ne otvori, dodaj mu vode on taman sjeo, hjooooj pepeljara mu daleko, itd, a ona ko pčelica sve trceci po završava iza njega. Pa sta mu bi kontam, da nije potpisivanjem vjenčanog dobio invalidski ID? :?
Connaisseur Karlin

#18803 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Connaisseur Karlin »

djevojka bez imena wrote:Ne razumijem ove novopecene mladenka sto razmaze muževe. :-) Ustane iza stola, ne uvuče stolicu, okupa se ne zatvori šampon, ne obrise iza sebe, čak ni prozor ne otvori, dodaj mu vode on taman sjeo, hjooooj pepeljara mu daleko, itd, a ona ko pčelica sve trceci po završava iza njega. Pa sta mu bi kontam, da nije potpisivanjem vjenčanog dobio invalidski ID? :?
jeste, dobio je od pcelice supruge :D
basicm

#18804 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by basicm »

djevojka bez imena wrote:Ne razumijem ove novopecene mladenka sto razmaze muževe. :-) Ustane iza stola, ne uvuče stolicu, okupa se ne zatvori šampon, ne obrise iza sebe, čak ni prozor ne otvori, dodaj mu vode on taman sjeo, hjooooj pepeljara mu daleko, itd, a ona ko pčelica sve trceci po završava iza njega. Pa sta mu bi kontam, da nije potpisivanjem vjenčanog dobio invalidski ID? :?
Hajd ti odmah tuspasi se na onu temu za razvedene :)
triconja

#18805 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by triconja »

basicm wrote:
Hajd ti odmah tuspasi se na onu temu za razvedene :)
Ko zna, mozda ce to bit brak bez ijedne svadje, sto bi se u narodu reklo savrsen :lol: :izet: :D
ćiribiribela

#18806 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by ćiribiribela »

Ja ne kontam fejk trepavice, konturisanje lica, fejk nokte, neka japanska iscrtavanja obrva. Ne kontam zasto sad skoro sve zene isto izgledaju. :zoka:
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#18807 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by _BataZiv_0809 »

ćiribiribela wrote:Ja ne kontam fejk trepavice, konturisanje lica, fejk nokte, neka japanska iscrtavanja obrva. Ne kontam zasto sad skoro sve zene isto izgledaju. :zoka:
Uh hvala bogu na svemu pobrojanom :D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#18808 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Velkoski »

sve osim trepavica je trash žestoki :mrgreen:
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#18809 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by _BataZiv_0809 »

Velkoski wrote:sve osim trepavica je trash žestoki :mrgreen:
Ne kenjaj Krste nervozan sam svakako
vjesticanametli

#18810 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by vjesticanametli »

ćiribiribela wrote:Ja ne kontam fejk trepavice, konturisanje lica, fejk nokte, neka japanska iscrtavanja obrva. Ne kontam zasto sad skoro sve zene isto izgledaju. :zoka:
uzas sta naprave od sebe...kako onim kanDZama brisu dupe :?
A obrve :run:
ćiribiribela

#18811 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by ćiribiribela »

Nemam pojma, otisli standardi ljepote u... :mrgreen:
MarlboroGold

#18812 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by MarlboroGold »

Nadograđeni nokti mi nikad nisu bili jasni... jedino ako su ženi prirodni nokti oštećeni na neki način, ali u ostalim slučajevima :roll:
vjesticanametli

#18813 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by vjesticanametli »

Ma ne znam...jest zakon ne spada lak i rahat si....al kad im skinu ono uzas....il kad hodaju izraslo im ....gledam svabice ma to spao lak uzasno izgleda jal ruke jal noge al ona u sandalama....hahahah pa majku mu sr3di to nav3cer :D
S4mpion

#18814 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by S4mpion »

Nije to do razmaženosti. Kad je čovjek autoritet i ženi je drago da titra oko njega.
pussysmoke

#18815 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by pussysmoke »

.
Last edited by pussysmoke on 26/12/2019 00:37, edited 1 time in total.
duminjo

#18816 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by duminjo »

S4mpion wrote:
Nije to do razmaženosti. Kad je čovjek autoritet i ženi je drago da titra oko njega.
Ma prisjest će mu kad tad
ovo_mi_je_nick

#18817 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by ovo_mi_je_nick »

Oni su već bili razmaženi od strane matere.

A neki ljudi jednostavno nemaju u glavi osjećaj razabiranja. Kao što je slučaj kad neko baci limenku iz auta u kretanju pored ceste, ja ga pitam zašto si bacio kroz prozor kad si mogao kod kuće u kantu ili ispred zgrade u kontejner, kaže pa isto je to.

Tako i zavtvaranje šampona (da se ne treba zatvarati ne bi bio sa poklopcem)

Takvi i da žive sami ne bi iza sebe očistili i žive u tzv. prknu i baš ti ljudi prosipaju drugima kako se brinu o higijeni, urednosti, tuširanju.

Jedan poznanik nas je tušio duže vrijeme kako mu je stan noc novcat, zidovi od najfinijeg maltera, podovi laminat 50 KM/m2, sečije po 2000 maraka, kuhinja od hrastovine... i slučajno mu ušao u stan pa to je šupa, nije stan, zidovi buđavi, kuhinja iz SFRJ sa zahrđalim odvodima, pod onaj iz magaze, a o sečiji da ne pričam.
ovo_mi_je_nick

#18818 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by ovo_mi_je_nick »

S4mpion wrote:
Autoritet a oženio se da ima "besplatan" seks. Kad skonta da plaća seks (kojeg mora izmoliti cvileći kao cuko za hranu) cijelom platom i ratom za stan skontat će da je samo obični miš :D
kakavdanakneiskustvu

#18819 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by kakavdanakneiskustvu »

možda se oženio jer je zavolio ženu
lijepa u dusi

#18820 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by lijepa u dusi »

Ne kontam ispiranje mozga djeci religijskim pravilima, do te mjere da ta djeca drugoj djeci postaju policajci u igri. Gledam djecu ispred ulaza neki dan, igraju se, jedna od njih je u haljinici i vrti se da bi se haljinica vrtila oko nje. Druga joj pridje, povuce je za haljinu i kaze:
"Nemoj se vrtit i dizat haljinu, nije po islamu."

Jedna ima 7, druga 6 godina.

Ili kad ulazim u haustor, pa mi djeca od 5, 6 godina nazivaju selam. Sve je to ok i postujem, ali de ne perite djecu time od rodjenja pobogu, pustite djecu da budu djeca.
kakavdanakneiskustvu

#18821 Re: Popularne stvari koje ne kontam

lijepa u dusi wrote:Ne kontam ispiranje mozga djeci religijskim pravilima, do te mjere da ta djeca drugoj djeci postaju policajci u igri. Gledam djecu ispred ulaza neki dan, igraju se, jedna od njih je u haljinici i vrti se da bi se haljinica vrtila oko nje. Druga joj pridje, povuce je za haljinu i kaze:

Ili kad ulazim u haustor, pa mi djeca od 5, 6 godina nazivaju selam. Sve je to ok i postujem, ali de ne perite djecu time od rodjenja pobogu, pustite djecu da budu djeca.

curica od 5 godina mom sinu od 3 godine prosle godine objasnjava kako ce pokazati prstima broj 3,ne palcem,kaziprstom i srednjim nego bilo kako drugo samo ne ovako ,jednom sam ostao zaprepasten kad mi je dijete reklo dobar dan i do vidjenja,to je izumrla vrsta djece
ovo_mi_je_nick

#18822 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by ovo_mi_je_nick »

kakavdanakneiskustvu wrote:možda se oženio jer je zavolio ženu
Možda ali ona njega nije sigurno. Ako ona njega jeste onda je on zavolio samo njene guzove i sise.

Mnogi još misle da se ljudi vjenčavaju zbog obostrane LJUBAVI :lol: :lol: :lol: :lol:
kakavdanakneiskustvu

#18823 Re: Popularne stvari koje ne kontam

ovo_mi_je_nick wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:možda se oženio jer je zavolio ženu
Možda ali ona njega nije sigurno. Ako ona njega jeste onda je on zavolio samo njene guzove i sise.

Mnogi još misle da se ljudi vjenčavaju zbog obostrane LJUBAVI :lol: :lol: :lol: :lol:

ok ako ti tako kazes
basicm

#18824 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by basicm »

lijepa u dusi wrote:Ne kontam ispiranje mozga djeci religijskim pravilima, do te mjere da ta djeca drugoj djeci postaju policajci u igri. Gledam djecu ispred ulaza neki dan, igraju se, jedna od njih je u haljinici i vrti se da bi se haljinica vrtila oko nje. Druga joj pridje, povuce je za haljinu i kaze:

A sta kazes na to da dijete iz vrtica pita drugo jesi li muslimanka? Ova kaze jesam, a on odgovara ja cu tebe ubiti?
Jel i to po islamu?
kakavdanakneiskustvu

#18825 Re: Popularne stvari koje ne kontam

basicm wrote:

A sta kazes na to da dijete iz vrtica pita drugo jesi li muslimanka? Ova kaze jesam, a on odgovara ja cu tebe ubiti?
Jel i to po islamu?

vjerovatno nije,kao sto nije ni kad se desi obrnuta situacija,kad dijete kaze da nije musliman i vrsnjak mu kaze ja cu tebe ubiti
Post Reply