Jedina muda za ovo trebaju ako se ne bojiš da ti ukradu ostavljen upaljen auto.un1ted wrote:Jbga, koliko vas ima muda ostaviti ovako auto pa otici?
A što se tiče parkiranja, kad bi ga ovdje i u srednju traku parkirao, ništa ti se ne bi desilo.
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Jedina muda za ovo trebaju ako se ne bojiš da ti ukradu ostavljen upaljen auto.un1ted wrote:Jbga, koliko vas ima muda ostaviti ovako auto pa otici?
Al' se zato ne moraš peglat sa kojekakvim uređajima, sjedeš i pravo Palesupercali wrote:Nije ovo atraktivno toliko za lopove koji tako kradu
To da ukradu na ovaj nacin se kradu cayenne i sl
Ovaj cherokee kosta mozda max 10 milja
3-4 milje kosta takva raga ...supercali wrote: Ovaj cherokee kosta mozda max 10 milja
Ma ti lopovi koji tako kradu kazem ti nece ova jeftina auta krastiliaar wrote:Al' se zato ne moraš peglat sa kojekakvim uređajima, sjedeš i pravo Palesupercali wrote:Nije ovo atraktivno toliko za lopove koji tako kradu
Jos sam ga precjenio al nebitno poenta ostaje istabitanga_sa_otesa wrote:3-4 milje kosta takva raga ...supercali wrote: Ovaj cherokee kosta mozda max 10 milja
Ima i to što kažeš. Ja sam čuo da su liku nekom na Stupu kod tadašnjeg Interexa ukrali auto, stao ispred cvjećare sa upaljenim autom, ušao uzeo cvijet, izašao nema bibijasupercali wrote:Ma ti lopovi koji tako kradu kazem ti nece ova jeftina auta krastiliaar wrote:Al' se zato ne moraš peglat sa kojekakvim uređajima, sjedeš i pravo Palesupercali wrote:Nije ovo atraktivno toliko za lopove koji tako kradu
Prvo rizik je veci jer je vlasnik u blizini drugo dan je i svasta nesto
Jedini slucaj da sam cuo da su tako ukrali doduse istjerali vozaca iz auta je u kulovica audija kad su ukrali
Ima tome jedno 10 godina otprilike i ne znam sta je sa pnim evoque sto je bio slucaj mozda prosle pretprosle godine
Kako misle da guraju auto koje je zaključano, zakočeno i u brzini a vlasnika nema ni na Google Maps?johntra wrote:
Nema, 2KMal-em wrote:Koliko je sat parkinga na platou skenderije kod tete razapete i da li ima neki dzabni period, 10, 15 min?

Gledaj cigana jebem im majke para gladne, klasičnu ulicu su pretvorili u parking, za lijeka im trebalo. Plus ljeti su ovdje 2 ili 3 kafića, šta će i pješacima lupat parking propusnice ?mk ultra wrote:Nema, 2KMal-em wrote:Koliko je sat parkinga na platou skenderije kod tete razapete i da li ima neki dzabni period, 10, 15 min?
Garaza 1KM
KJKP rad pakring 2KM
KJP Skenderija iza onog nebodera 1KM
Samo naplacuj
Ima sto posto neki period kad je besplatno, ako nisu nesto novo u zadnjih mjesec dana uvelimk ultra wrote:Nema, 2KMal-em wrote:Koliko je sat parkinga na platou skenderije kod tete razapete i da li ima neki dzabni period, 10, 15 min?
bilo je 15 minuta, nekad i duze zavisi od raspolozenja automatathekupus wrote:Ima sto posto neki period kad je besplatno, ako nisu nesto novo u zadnjih mjesec dana uvelimk ultra wrote:Nema, 2KMal-em wrote:Koliko je sat parkinga na platou skenderije kod tete razapete i da li ima neki dzabni period, 10, 15 min?
Tu treba dici cestu i proširiti park do korita Miljacke..P308 wrote:Ovo je nesto najodvratnije sto sam vidio u posljednje vrijeme. Tu treba zabraniti parking a ne dati poticaj istom. Fuj.
Upravo. Oni suprotno rade.P308 wrote:Tu treba zabraniti parking a ne dati poticaj istom. Fuj.

Gledaj debila...mk ultra wrote:Nema, 2KMal-em wrote:Koliko je sat parkinga na platou skenderije kod tete razapete i da li ima neki dzabni period, 10, 15 min?
Garaza 1KM
KJKP rad pakring 2KM
KJP Skenderija iza onog nebodera 1KM
Samo naplacuj
Što nisi pričekao pa njemu bogarao i po kratkom postupku presudioRaigor Stonehoof wrote:
Jebo ga bog glupi, ovo treba po kratkom postupku.