Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
amar1994 wrote:serem se ja na patriotizam ako punis dzep ratnom profiteru,koji se bogatio(vise njih) dok je moj stari bio na liniji i u rovu
ma ja ba, to je pravi Bosanac, glavni lik viceva u kojem se sprdaju na njegov račun
bolje je punit džep hrvatskom ili srpskom ratnom profiteru, plus UZP zločincima
Loš ti je rezon, bolje ostaviti sebi koju marku u džepu, a profiter je profiter bio "naš" ili vaš(ka), jer vaš je vaš, parazit koji se kad tad mora istrijebiti.
Throttle wrote:Nema u mom selu te pekare. Opet propagiras nacionalizam. Mnogo si, bre, opterecen
ma ta kaeš
a ti/vi prvi počeli prdit o vezi Hife i sda i ko treba to bojkotovat
nema goreg nacionlaizma s "vaše" strane, još onaj salonski prefinjeni, vučićevski
ovdje ipak ide ona da se sa debilom ne raspravlja, jer spusti te na svoj nivo i rasturi iskustvom. tako da ae pero zdra'o, pametniji popušta
nisam ni ja nikad na hifi nasuo. a pero lik koji stalno pravi profile ili mjenja nikove, pero dejan itd i brani sve domace, bori se protiv ustaskih uvoznika, distributera.
ne smijes snikers pojesti uvozi ga hercegovina
Throttle wrote:Nema u mom selu te pekare. Opet propagiras nacionalizam. Mnogo si, bre, opterecen
ma šta kaeš
a ti/vi prvi počeli prdit o vezi Hife i sda i ko treba to bojkotovat
nema goreg nacionalizma s "vaše" strane, još onaj salonski prefinjeni, zamotani, vučićevski
Debil. Član porodice vlasnika Hife ili je uposlenik na nekoj od hifa pumpi, ali će prije biti ovo prvo. Bojkotuje sve jeftinije, a uzdiže onog koji uzima lopatom, čije je gorivo skuplje od svih...
Ako cemo tako, KK Bosna izgubi neki dan 70 razlike. Koga cemo tu kriviti od tzv. elita?
Pa on ih predstavlja društveno odgovornom firmom, ne ja. Ako su tako i toliko dobri, zasto ne poguraju klub iz svoje lokalne zajednice, koji je ostvario veliki uspjeh, najveći u historiji i da se na radost svih Tesnjaka utakmica igra u Tesnju, na stadionu Toska. Ovako ljudi moraju igrati van Tešnja.