MarlboroGold wrote:Da je Tywin bio živ u osmoj sezoni rekao bi Cersei da se uda za Dany

Moderator: _BataZiv_0809
MarlboroGold wrote:Da je Tywin bio živ u osmoj sezoni rekao bi Cersei da se uda za Dany

Na momente je prije bio kao Jack Sparrow nego Euron iz knjigaMišo_Kovač wrote:Napravili su veselog gusara/budalu od lika... Ustvari, napravili su totalno drugog i drugacijeg lika i dali mu ime Euron
AleksoMKD wrote:MarlboroGold wrote:Da je Tywin bio živ u osmoj sezoni rekao bi Cersei da se uda za Dany
Taj bi i Night Kinga vezo nekim brakomMarlboroGold wrote:
Tywin gigant od lika... dok je on bio živ Lannisterima ništa nisu mogli izuzev onog faila kad ih je Rob zeznuo i zarobio Jaime
AleksoMKD wrote:Taj bi i Night Kinga vezo nekim brakomMarlboroGold wrote:
Tywin gigant od lika... dok je on bio živ Lannisterima ništa nisu mogli izuzev onog faila kad ih je Rob zeznuo i zarobio Jaime
Navuko bi ga na Cersei pa bi ovaj molio da raskinu brak. Izgradio bi jadnik sam jos jedan zid severnije od postojeceg "jebite se budale zive, sta mi je trebalo da idem na jug a bio sam svoj na svome:.MarlboroGold wrote:AleksoMKD wrote:Taj bi i Night Kinga vezo nekim brakomMarlboroGold wrote:
Tywin gigant od lika... dok je on bio živ Lannisterima ništa nisu mogli izuzev onog faila kad ih je Rob zeznuo i zarobio Jaime![]()
oplakah
Ili bi naredio svim kućama u Westerosu da mu daju djecu da stvara WW
jarane, vise bezmudih nego kad ih je kupila na esosu. vaskrsli oni sto su na winterfellu i u brodovima zaginulibunk wrote:
Za ovo ni ja ne mogu naci objasnjenjekaranana wrote:jarane, vise bezmudih nego kad ih je kupila na esosu. vaskrsli oni sto su na winterfellu i u brodovima zaginulibunk wrote:
Pa i jesu, ako su ikog ispostovali u ovoj sezoni njih su..Optimus09 wrote:Neokaljani najjaci borci u GOT-u
Možda, jer se u jednoj sceni spominje da li da sačekaju pojačanje i govore ne napadamo ujutro. Cini mi se da je scena sa Jonompolacijela wrote:Možda su trebovali preostale Dotrakije i Neokaljane koji su ostali u Esosu da cuvaju pravni poredak![]()
pa ih prekomandovali u Westeros kad je zatrebalo
Optimus09 wrote:"Elitni ratnici-evnusi odgajani i trenirani u Astaporu, jednom od tri glavna grada Zaliva robova.
Neokaljani sa treningom kreću u petoj godini i vežbaju od sumraka do zore. Trening je koncipiran tako da od njih napravi vrsne borce, ali i da očvrsnu i izgube individualnost kao i empatiju prema drugima.
Neokaljanima su u potpunosti uklonjeni polni organi i veći deo života konzumiraju eliksir Vino hrabrosti koje im otupljuje čulo bola. Piju ga tokom svakog obroka i iz godine u godinu bol osećaju sve manje i manje..."
Dok bi u realnosti obolili od osteoporoze zbog nedostatka testosterona![]()
Ne bi on njih bilo boraca

Vidio sam ga, neki dan, ispred kladionice. Dobio tarabu, nece da ga isplate...Chmoljo wrote:Bran je srecu nasao u gledanju serija koje su nekad valjale. Vrijeme uglavnom provodi u transu, gledajuci kroz trece oko.
Chmoljo wrote:Kako bi bilo kul da se sad u zadnjoj epizodi ne desi nista spektakularno i prije odjavne da krene ono filmsko raspetljavanje u tekstualnom obliku:
Dany nakon sto je shvatila sta je uradila popila je otrov pred troje prezivjelih u Kings Lendingu i uzviknula: daenerys targryen nije ratni zlocinac! Kazu da su joj zadnje rijeci bile: Aleksa Santic je gori od Jon Snowa. Sunce tudjeg neba je bolje, tate mi ludog.
Jon, shvativsi da je propustio zadnje dvije sezone da bilo sta konkretno uradi, povlaci se u izolaciju na daleki sjever i bavi se procuvanjem plavog ocnog pigmenta bijelih setaca. Jedina veza sa ostatkom svijeta su povremena pisma od Ghosta.
Tyrion se i dalje bori sa kompleksom niske vrijednosti, odnosno Sarkozi sindromom. Nosajuci cipelesa visokim potplatom, slomio je lijevu potkoljenicu te sada trpi velike bolove pri svakoj promjeni vremena. Veliko olaksanje je sto zime nisu tako ceste. U spomen na preminulog brata redovno uplacuje tehvide. Sestru, medjutim, ne spominje i ne poklanja isti.
Arya Stark je nakon sto je siroj javnosti postalo poznato da je ubila Nocnog kralja, postala popularna i cest gost u talk showima. Nagla slava i ceste promjene lica dovele su do blagih simptoma shizofrenije, te nervnog sloma kada se osisala nacelavo i javila u kliniku za rehabilitaciju. Smiraj i terapiju je nasla u drvodjeljstvu.
Sansa Stark je zasjela na Iron throne i postala kraljica jer nije imo ko drugi. Postala je izuzetno nafurana i toliki snob, da je ono malo naroda sto je prezivjelo vikalo: nek nas ona ludaca opet spali samo da ne gledamo ovo. Dajte nam Kardasijane. Zavrsen citat.
Bran je srecu nasao u gledanju serija koje su nekad valjale. Vrijeme uglavnom provodi u transu, gledajuci kroz trece oko.
Drogon je posljednji put vidjen u okolini Visokog, u kojem je naglo skocila proizvodnja suhog mesa i ostalih suhomesnatih proizvoda.
Itd.
Boli me k za feministkinje, al cek malopici wrote:
nista ni dodat ni oduzet, njezino ludilo je odavno, pogotovo filovano jos ludjim bratom, non stop su joj govorili da povuce rucnu i u zadnji tren je to radila da je Jon bio na zmaju pored nje sigurno bi odustala, vako fHeminiskinje na Haparatima