Jest kupljen u bht ko sto je i moj (malo sutra). Koja je razlika izmedju kupljenog u univerzalnom i tog tvog? Sta to kod tebe drugacije pise nego kod njih? Kao to je neki dokaz da je kupljen u bht iako oni samo kazu da ga nemaju u ponudi.KvaziExpert wrote:kako nema veze s bilo čime, kad je kupljen u bh telecomu?
iPhone - All about
Moderator: Benq
- one hundred eyes
#18751 iPhone - All about
-
probook
#18752 Re: iPhone - All about
Ako kupis iphone 7 piša ti naraste 5 cm.KvaziExpert wrote:hoćeš da kažeš da lažem?one hundred eyes wrote:Jest kupljen u bht ko sto je i moj (malo sutra). Koja je razlika izmedju kupljenog u univerzalnom i tog tvog? Sta to kod tebe drugacije pise nego kod njih? Kao to je neki dokaz da je kupljen u bht iako oni samo kazu da ga nemaju u ponudi.KvaziExpert wrote:kako nema veze s bilo čime, kad je kupljen u bh telecomu?eto, smiješ li se kladiti u to da nije kupljen juče u bh telecomu, kad si tako siguran?
Dosadni ste
-
isx
#18753 Re: iPhone - All about
Daj zaljepi fiskalni racun ovdje i zavrsi pricu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
ado_sar
#18754 Re: iPhone - All about
Mislim da ma 7 plus u BH Telecomu. Juce sam gledao na piku, frajer ga vec prodaje i prilozio garanciju sa pecatom BH Telecoma, a on ga kupio prije 3 dana.golfiista wrote:Ja ne znam gdje si ti vidio u ponudi 7+ Sa 256GB, u Telecomu sigurno nisi.
Najskuplji je obicni i7 128 GB i on izadje na midi 30 oko 1700 KM, odnosno 62x24+ 250 KM PDV = 1738 KM, uz dvogodisnji ugovor od 35KM mjesecno sto iznosi 2540 KM za dvije godine sa telefonom naravno. Sica, 3/4 KM svaki dan naredne dvije godine.
- one hundred eyes
#18755 Re: iPhone - All about
Ja sam i vidio taj tvoj post i pitao ih. I ljudi kazu da nisu imali u ponudi tako da, da kazem da lazes. Ako si ti nekako uzeo na crno ili preko firme pa se hvalis ne znaci da ga ima kupiti za nas ostale. Na stranici ga nikad nisu imali tako da lazes da mi koji nemamo babu u telecomu mozemo naruciti isti. Eto ti screenshot sta su meni odgovorili, valjda je logicno da njima vjerujem a ne tebi.
- one hundred eyes
#18756 Re: iPhone - All about
To mozda ima za one kojima je pola familije u telecomu, za nas ostale nema 10000% jer sam ih licno pitao.ado_sar wrote:Mislim da ma 7 plus u BH Telecomu. Juce sam gledao na piku, frajer ga vec prodaje i prilozio garanciju sa pecatom BH Telecoma, a on ga kupio prije 3 dana.golfiista wrote:Ja ne znam gdje si ti vidio u ponudi 7+ Sa 256GB, u Telecomu sigurno nisi.
Najskuplji je obicni i7 128 GB i on izadje na midi 30 oko 1700 KM, odnosno 62x24+ 250 KM PDV = 1738 KM, uz dvogodisnji ugovor od 35KM mjesecno sto iznosi 2540 KM za dvije godine sa telefonom naravno. Sica, 3/4 KM svaki dan naredne dvije godine.
- one hundred eyes
#18757 Re: iPhone - All about
I tu se vracamo na ono da ta tvoja izjava nema nikakve veze s temom. To sto tvoja firma dobije nesto prije nego sto dodje u ponudu sa nas ostale bi trebalo imati nekakve veze s nama? Nikome nisi pomogao s tim osim sto se malo hvalis.
Ako ja sad odem u telecom i kazem hocu i7 plus, oni kazu nemamo taj mobitel u ponudi, ja samo kazem poslao me KvaziExpert i to je to?
Ako ja sad odem u telecom i kazem hocu i7 plus, oni kazu nemamo taj mobitel u ponudi, ja samo kazem poslao me KvaziExpert i to je to?
-
probook
#18758 Re: iPhone - All about
Prestao sam iphone koristiti za tvoju informaciju.
Nadam se da firma nije kao mnoge druge - gazda vozi Range rover i nosi Iphone 7, a duzan Bogu i narodu
Nadam se da firma nije kao mnoge druge - gazda vozi Range rover i nosi Iphone 7, a duzan Bogu i narodu
- mad_max_ba
#18759 Re: iPhone - All about
daj druže da ja i ti popolovimo taj 7S dva put po 3.5sKvaziExpert wrote:za tvoju info nije, šta više, prilično dobro stojimo![]()
ovim se odjavljujem s ove teme, nisam znao da je rezervisana isključivo za raju s biroa
- one hundred eyes
#18760 Re: iPhone - All about
Kad nemas sta pametno reci bolje se ne javljati. Al ne moze Bosnjo da odoli da se pohvali kako je on uspio nabaviti 7 plus dok ostali ne mogu, pa makar bio i tudjiKvaziExpert wrote:za tvoju info nije, šta više, prilično dobro stojimo![]()
ovim se odjavljujem s ove teme, nisam znao da je rezervisana isključivo za raju s biroa
-
quarterback
#18761 Re: iPhone - All about
KvaziExpert je jedan od boljih ljudi na ovom forumu, bezveze ga napadas.one hundred eyes wrote:
Kad nemas sta pametno reci bolje se ne javljati. Al ne moze Bosnjo da odoli da se pohvali kako je on uspio nabaviti 7 plus dok ostali ne mogu, pa makar bio i tudji
Covjek je ljubitelj Notea i uvijek uzima najnoviji, nije nikakav klosar ni lazov.
I za razliku od mnogih, ukljucujuci i mene, uvijek dobronamjeran i spreman pomoci.
- one hundred eyes
#18762 Re: iPhone - All about
Pratim dovoljno dugo ovaj forum (ne s ovim nickom) da znam da nije nikakav troll i provokator, ali ove stvari koje je ovdje iznosio vezano za i7 plus nisu nista drugo nego neko hvalisanje kako je uspio da dobije uredjaj prije nas 'obicnih smrtnika'. Taman da je papa Franjo postupio je kao neko ko ima nekakve komplekse pa se fura time sto moze dobiti uredjaj 'preko stele'.
-
ado_sar
#18763 Re: iPhone - All about
ne znam kako ne razumijes, svaka firma stiti svoje velike korisnike i naravno da su za njih rezervisani modeli koji se nikada ili ce se mozda sasvim rijetko pojaviti u slobodnoj prodajuone hundred eyes wrote:Pratim dovoljno dugo ovaj forum (ne s ovim nickom) da znam da nije nikakav troll i provokator, ali ove stvari koje je ovdje iznosio vezano za i7 plus nisu nista drugo nego neko hvalisanje kako je uspio da dobije uredjaj prije nas 'obicnih smrtnika'. Taman da je papa Franjo postupio je kao neko ko ima nekakve komplekse pa se fura time sto moze dobiti uredjaj 'preko stele'.
- golfiista
#18764 Re: iPhone - All about
Ne izvrci cinjenice. Covjek je napisao da cijena i7 plus 256 GB u BH Telecomu dođe prihvatljivih 1000 i nesto maraka. Nije niko govorio o firmi i zdravo.ado_sar wrote:ne znam kako ne razumijes, svaka firma stiti svoje velike korisnike i naravno da su za njih rezervisani modeli koji se nikada ili ce se mozda sasvim rijetko pojaviti u slobodnoj prodajuone hundred eyes wrote:Pratim dovoljno dugo ovaj forum (ne s ovim nickom) da znam da nije nikakav troll i provokator, ali ove stvari koje je ovdje iznosio vezano za i7 plus nisu nista drugo nego neko hvalisanje kako je uspio da dobije uredjaj prije nas 'obicnih smrtnika'. Taman da je papa Franjo postupio je kao neko ko ima nekakve komplekse pa se fura time sto moze dobiti uredjaj 'preko stele'.
Mozda radu u Telecomu.
Nejse.
-
probook
#18765 Re: iPhone - All about
Za tvoju informaciju mogu sutra iskesirati dva iphona 7 bez ikakvih problema tj da ne osjetim...ali ne patim za tim stvarima...nosim sasvim ok tel za moje potrebe koji sam isto nov kupio...KvaziExpert wrote:za tvoju info nije, šta više, prilično dobro stojimo![]()
- one hundred eyes
#18766 Re: iPhone - All about
Razumijem ja da je on to dobio 'ispod ruke' odnosno njegova firma jer su u nekom talu s telecomom, ali ne razumijem kakve to veze ima s ovim o cemu smo mi pricali a to je da li se moze kupiti iPhone 7 Plus u bhetelecomu ako nisi u talu s njima nego da odes kao obicni covjek i kupis.ado_sar wrote:ne znam kako ne razumijes, svaka firma stiti svoje velike korisnike i naravno da su za njih rezervisani modeli koji se nikada ili ce se mozda sasvim rijetko pojaviti u slobodnoj prodajuone hundred eyes wrote:Pratim dovoljno dugo ovaj forum (ne s ovim nickom) da znam da nije nikakav troll i provokator, ali ove stvari koje je ovdje iznosio vezano za i7 plus nisu nista drugo nego neko hvalisanje kako je uspio da dobije uredjaj prije nas 'obicnih smrtnika'. Taman da je papa Franjo postupio je kao neko ko ima nekakve komplekse pa se fura time sto moze dobiti uredjaj 'preko stele'.
- hakazvaka
#18767 Re: iPhone - All about
@one hundred eyes, @probook - off topic 14 dana
-
Eborg
#18768 Re: iPhone - All about
Je li iko uspio instalirati Popcorn na iPadu (iOS 10) bez jailbreakea?
- aCme
#18769 Re: iPhone - All about

Prvi Apple-ov logo
Jabuka ne pada daleko od drveta. Ovaj logo je pao daleko od kompanije.
-
Mega Man X
#18770 Re: iPhone - All about
Avoid the gates of hell (iOS), use Android.
- hakazvaka
#18771 Re: iPhone - All about
14 danaMega Man X wrote:Avoid the gates of hell (iOS), use Android.
-
exampLe.
#18772 Re: iPhone - All about
Koristim Iphone al' na neki nacin mu ona ima mjesta.
Krenem da skinem popcorn time, kaze prikljuci mob i uvezi preko iTunesa.
Krenem da instaliram torrent klijent, na app storeu nema nijednog. Skinem iTransmission, nece da ga instalira.
Krenem da instaliram torrent klijent, na app storeu nema nijednog. Skinem iTransmission, nece da ga instalira.
-
Saka
#18773 Re: iPhone - All about
Hoćeš da koristiš iPhone za pirateriju i čudiš se što ne može. Naravno da Apple ne dozvoljava takve aplikacije na Store. Jailbreak pa ćeš moći sve.exampLe. wrote:Koristim Iphone al' na neki nacin mu ona ima mjesta.
-
exampLe.
#18774 Re: iPhone - All about
Znam sve, samo kazem - u izjavi "ko hoce totalnu slobodu nek' se uhvati Androida" nema nista pogresno odnosno neistinito.Saka wrote:Hoćeš da koristiš iPhone za pirateriju i čudiš se što ne može. Naravno da Apple ne dozvoljava takve aplikacije na Store. Jailbreak pa ćeš moći sve.exampLe. wrote:Koristim Iphone al' na neki nacin mu ona ima mjesta.
- hakazvaka
#18775 Re: iPhone - All about
Nije niko ni rekao da ima, samo je na temi "iPhone all about" to off topic.exampLe. wrote:Znam sve, samo kazem - u izjavi "ko hoce totalnu slobodu nek' se uhvati Androida" nema nista pogresno odnosno neistinito.Saka wrote:Hoćeš da koristiš iPhone za pirateriju i čudiš se što ne može. Naravno da Apple ne dozvoljava takve aplikacije na Store. Jailbreak pa ćeš moći sve.exampLe. wrote:Koristim Iphone al' na neki nacin mu ona ima mjesta.