Ja i? Izjava jeste glupa ali pricamo o fudbalu i trenerima koji igraju mind games kad god imaju priliku. Jedan dan pljujes po nekom klubu ili takmicenju sutra si u tom istom, prioriteti se mjenjaju i moras opet nesto kenjati da ti je dobro jer to ti je posao. Koji to trener nije kontradiktoran sam sebi tokom godina? Ja licno kad sam gledao pressconfekenciju ta izjava mi je licila da misli na history od ove sezone a ne na history generalno, ali hajde nebitno.
Ja sam kolutao zbog ove tvoje izjave koju konstantno ti i pojedinci plasirate da je Mou nekad bio sjajan mandzer i sada vise nije. Vec smo kenjali o tome i opet se ponavljam, covjek uzeo titulu prije 2 godine ti ga usporedujes sa wengerom

nidje veze prica, ok mrzis nekog trenera iz nekih razloga ali de malo realnosti unesi u razgovor.
Evo tebi izjava od bivseg igraca Chelsija o necemu sto sam vec spominjao, ovo isto prica jos dosta strucnjaka ali ono vi ovdje na forumu ste veci strucnjaci vas to ne interesuje, za vas je Mourinjo unistio Chelsi i vi imate svoje vizije da je to skroz novi tim ili nesto
Antonio Conte has not tore up Jose Mourinho’s foundations to make Chelsea champions again, according to former defender Ricardo Carvalho.
"The truth is that Chelsea have great players too. They were champions with Mourinho.
The next year things did not go well, but the players are there. The players who have been champions, most are there.
And so, of course, Conte has merit too because he changed the team’s strategy a bit, but most of the players who were champions with Mourinho were there.So quality and talent were there. And this [season], fortunately, they are playing well and will manage to win again, at least they are well on the way."