ovu cetkicu..onu za usne real techniques sam koristila prije sad nikako..Face expert brush gotovo nikako ne koristim..
Moderator: anex
ovu cetkicu..onu za usne real techniques sam koristila prije sad nikako..ma neka si rekla...pa imas pravo na msiljenje. nije puno, 11 eura svakako bile.AAmilaAA wrote:Kako mi je krivo sto ista reko, samo napravi pometnju. Sad cu reci zasto sam ovo napisala. Ja iskreno nisam ocekivala neki Top kvalitet od R.T., al poslije nego sto sam napravila naruđbu, dosli su u CM-ove Essence kistovi, neka limitirana kolekcija, i ja k'o pravi smink olit sam odmah otrcala da ugrabim jedan dva, eto cisto da imam pa nek i stoje, i kupim zeleni i rozi, i kostali su oko 6 km (pojedinacno), i sad kad sam dobila ove R.T. ne znam smijem li reci naglas al ovi Essence mi se cine kvalitetiniji, al mozda sam ja kupila samo pogresan set, mozda ostali setovi su super kao sto kaze galamdzinca. To samo ja pricam glupostiMichun wrote:Ma nisu ni skupi bili...ali ako su kao ovi sto imam vec (1 USD kom) onda ne vrijedi.AAmilaAA wrote:Michun, necu nista vise da govorim, kad ti dodju sama ocjeni, mozda ja pretjerujem, rekla sam nisu losi
.
Mogu ostaviti za poklon nekome.
Sigma je kazu bolja. Pa i to cu zbavit ubrzoIli Zoevu ipak koja je pristupacnija.
Velike imam estee lauder koje sam kupila prije 2 god na aerodromu jer sam zaboravila na put ponijeti. Jednom ih koristila.. Nego kad dodju fino otpakuj probaj, mozda tebi budu super.
Haha i ja imam tu Essence rozu, meni je odlicna. Inace koristim Kiko cetkice, ok su a i cijena je prihvatljivaAAmilaAA wrote:Kako mi je krivo sto ista reko, samo napravi pometnju. Sad cu reci zasto sam ovo napisala. Ja iskreno nisam ocekivala neki Top kvalitet od R.T., al poslije nego sto sam napravila naruđbu, dosli su u CM-ove Essence kistovi, neka limitirana kolekcija, i ja k'o pravi smink olit sam odmah otrcala da ugrabim jedan dva, eto cisto da imam pa nek i stoje, i kupim zeleni i rozi, i kostali su oko 6 km (pojedinacno), i sad kad sam dobila ove R.T. ne znam smijem li reci naglas al ovi Essence mi se cine kvalitetiniji, al mozda sam ja kupila samo pogresan set, mozda ostali setovi su super kao sto kaze galamdzinca. To samo ja pricam glupostiMichun wrote:Ma nisu ni skupi bili...ali ako su kao ovi sto imam vec (1 USD kom) onda ne vrijedi.AAmilaAA wrote:Michun, necu nista vise da govorim, kad ti dodju sama ocjeni, mozda ja pretjerujem, rekla sam nisu losi
.
Sigma je kazu bolja. Pa i to cu zbavit ubrzoIli Zoevu ipak koja je pristupacnija.
Velike imam estee lauder koje sam kupila prije 2 god na aerodromu jer sam zaboravila na put ponijeti. Jednom ih koristila.. Nego kad dodju fino otpakuj probaj, mozda tebi budu super.
Zar se kod njih imaju oni kupiti? :O[Emma] wrote:Gdje se nalazi parfumerija martimex u Sa i može li se negdje vidjet šta tačno od proizvoda imaju, nikako ne mogu da nađem web str, inače trebaju mi john frieda proizvodi.
Rekoše mi da ima, frizz ease pjena za kosu 14 KM, maska sheer blonde 20 KM.AAmilaAA wrote:Zar se kod njih imaju oni kupiti? :O[Emma] wrote:Gdje se nalazi parfumerija martimex u Sa i može li se negdje vidjet šta tačno od proizvoda imaju, nikako ne mogu da nađem web str, inače trebaju mi john frieda proizvodi.
Malo prije bila u drogeriji, po meni je L'Oréal J.Lo Delicate Rose kao Essencov Honey Berry. A mat je.[Emma] wrote:Ja imam onaj od 1$ s ebaya, meni dobar.4
Znate li mat ruž za usne koji bojom odgovara essence olovci u nijansi honey berry ili artdeco olovci br 90?
Ja sam imala essence taj translucetn p.,ali sam nedavno poklonila, ali on je bio dio neke kolekcije, nema vise kupiti.MissD wrote:Jel probao tko cooking/baking tehniku?
Naime, imam svatove uskoro, sminkam se sama, pa bih da probam. Ne znam koji powder da uzmem, vidim da najviše predlažu Lauru Mercier, ali do nje prije svatova ne mogu nikako doci. Ima li neka od vas neki prijedlog, nešto u dm/cm-u da ima, eventualno NYX, a da bi mi moglo poslužiti svrsi?
AAmilaAA wrote:Ja sam imala essence taj translucetn p.,ali sam nedavno poklonila, ali on je bio dio neke kolekcije, nema vise kupiti.MissD wrote:Jel probao tko cooking/baking tehniku?
Naime, imam svatove uskoro, sminkam se sama, pa bih da probam. Ne znam koji powder da uzmem, vidim da najviše predlažu Lauru Mercier, ali do nje prije svatova ne mogu nikako doci. Ima li neka od vas neki prijedlog, nešto u dm/cm-u da ima, eventualno NYX, a da bi mi moglo poslužiti svrsi?
Eh ne znam, ima li ovih vise u cm/ dm-u
http://www.bourjois.fr/maquillage/teint ... te_bjs=696
Artdeco ima ovaj:
http://www.artdeco.com/en/makeup-1/tein ... -4930.html
Znam da i Shiseido ima ima svoj ali ne znam ima li kod nas kupiti, nisam obracala paznju (pogledaj u SCC-u):
http://www.shiseido.com/translucent-loo ... owderblush&
Hvala na prijedlogu, nažalost Aura mi nije dostupna...maida95 wrote:Ne znam kakav je aurin shine killer u tu svrhu. Znam samo da se treba paziti da se ne pretjera jer moze ostati prebijelo, sastav mu je samo silica, i za svrhu matiranja kazu da je bas dobar..
La palette nude? Ako misliš na nju, jeste, dostupna je u onim smedjkastim nijansama, nije ona rose, koliko znamPartizzanka wrote:jel ima kod nas kupiti ova nova lorealova paletta?
Clindamycin losion, je antibiotik za akne. 7 dana koristis pa pauza. Lokalno, na vatu i ujutro i uvece tretiraj celo.galamdzinica wrote:Kako ukloniti bubuljice sa čela? Ima li šta da ih "sasuši"? Čini mi se da su mi iskočile kao reakcija na neke Baleine proizvode.
Dosle cetkice...ostace za poklona ipakMichun wrote:Ma nisu ni skupi bili...ali ako su kao ovi sto imam vec (1 USD kom) onda ne vrijedi.AAmilaAA wrote:Michun, necu nista vise da govorim, kad ti dodju sama ocjeni, mozda ja pretjerujem, rekla sam nisu losi
.
Velike imam estee lauder koje sam kupila prije 2 god na aerodromu jer sam zaboravila na put ponijeti. Jednom ih koristila.
Trzni centar Otoka/ex Merkur, zadnji sprat. Ali, vec godinama su na rubu zatvaranja, tako da sumnjam da ces naci to sto trazis. U svakom slucaju, sretno![Emma] wrote:Rekoše mi da ima, frizz ease pjena za kosu 14 KM, maska sheer blonde 20 KM.AAmilaAA wrote:Zar se kod njih imaju oni kupiti? :O[Emma] wrote:Gdje se nalazi parfumerija martimex u Sa i može li se negdje vidjet šta tačno od proizvoda imaju, nikako ne mogu da nađem web str, inače trebaju mi john frieda proizvodi.