Sarajevski derbi
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
LSD
#18751 Re: Sarajevski derbi
Ne dirajte Radovca....ko u Radovca dirne, metke ce gutati 
- cpu_fan
#18752 Re: Sarajevski derbi
Kada vam je start Stevanovića OK onda mi je jasno što igrate k'o Mladost iz Župče !!!BlueBlood wrote:Ponavljam:
Podapinjanje Bogicevica bez lopte kod aut linije prema zapadu, saketanje Kosorica, start za Haga ne za crveni nad Tiagom, nema momka do kraja sezone, pljuvanje sa dva centa tokom deranja Benke i Duljevica, mahanje 90min, izmisljanje kornera, offside Emersona pred kraj tekme, faul nad Vedranom u petercu u 90. min, oni se ufatili samo klizeceg Stevanovica a lopta bila izmedju, nije je vodio igrac sarajeva pa mu ovaj uletio, jos se vidi na snimku da je digao nogu Stevanovic da ga ne udari a Jakupovic metar od njega. Dobili ste 15 faula oko sesnaesterca a duel igra bila! Sta se vi ba zalite ?!?! NEMA TITULE, NEMA KUPA, NEMA POBJEDE U DVA DERBIJA, NEMA EVROPE, 5. NA TABELI sad kriv jedan klizeci ?!?!!!! I sto golman Želje smije da udje u sut Benki a navalili da im se svira penal ??! KLASICNO PITARSKI !!!! OK-STEVANOVIC 1:0 0:1 dovidjena prijatnooo
- nosara
#18753 Re: Sarajevski derbi
Ne znam kako kone kontaju, ali ja bih sve remontovao dok je vrijeme... Da se spasit sezona... Vratit prave ljude na prava mjesta, sto je sigurno sigurno...

- nosara
#18754 Re: Sarajevski derbi
cvrčak_na_hedonizmu wrote:To je ono što koriste ljudi od Radovca, kad se vrate sa moraagnostic_front wrote:Šta znači "metci"?
- BlueBlood
#18755 Re: Sarajevski derbi
a šaketanje bez lopte nije OK ni u Mladosti iz Župčecpu_fan wrote: Kada vam je start Stevanovića OK onda mi je jasno što igrate k'o Mladost iz Župče !!!
- ultima_palabra
#18756 Re: Sarajevski derbi
Žale se na grubost u utakmici u kojoj su dobili crveni zbog udarca šakom u glavu i u kojoj je jedino naš igrač iznesen sa terena.
Mitomani.
Mitomani.
- cpu_fan
#18757 Re: Sarajevski derbi
Pa kad katilski udarate čitavu utakmicu bez sankcije sudije. Ja bih nečiju nogu u zubima iznio sa terena da sam igr'o.BlueBlood wrote:a šaketanje bez lopte nije OK ni u Mladosti iz Župčecpu_fan wrote: Kada vam je start Stevanovića OK onda mi je jasno što igrate k'o Mladost iz Župče !!!
-
Diego_Armando
#18758 Re: Sarajevski derbi
Na kubik.ultima_palabra wrote:Žale se na grubost u utakmici u kojoj su dobili crveni zbog udarca šakom u glavu i u kojoj je jedino naš igrač iznesen sa terena.
Mitomani.
-
Bambino Blu
#18759 Re: Sarajevski derbi
HAHAHAHAHAHAHHAHAHHAAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHA CUJ NESTALO INTERNETA KOD DIVOVAA BH TELEKOM IM ISKLJUCIO KAZU SLABI KORISNICI HAHAHAHAHAHHAHAHAHA OPLAKAH HAHAHAHHAHAHA
CUJ DULJA KAKO BULJA HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA

CUJ DULJA KAKO BULJA HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA
- studiorum_tuzlaensis
#18760 Re: Sarajevski derbi
Izgleda, izlila se septička na koshevu, ne može se ostat od smrada i shege

- BlueBlood
#18761 Re: Sarajevski derbi
4 godine nam nisu na Kosevu pogledali na gol 
-
Melbourne_Australia
#18762 Re: Sarajevski derbi
Vazda su bili shega, hahahahahahha sjećate li se šarića, prebacite na 2:59studiorum_tuzlaensis wrote:nosara wrote:Samo opisujem snimak... Mozda je neka montaza, ali po ovom sto se vidi jedva faul... Jeste Rambo krenuo da ga resi, ali je podigao nogu u momentu... Jebi ga...![]()
Doduse, vi ste nakon sljage Pekije pisali o potresu mozga i teskim posljedicama...
MALOPRIJE SAM I POVRATIO HAHAHAHAHA hahahahaha
Joj kad se sjetim
- Logovan
#18763 Re: Sarajevski derbi
Pa? Je l' to dokazuje da nismo u pravu?ultima_palabra wrote:Žale se na grubost u utakmici u kojoj su dobili crveni zbog udarca šakom u glavu i u kojoj je jedino naš igrač iznesen sa terena.
Mitomani.
-
missko
#18764 Re: Sarajevski derbi
Bjezi ba jedina sansa vam je bila da utakmicu udaljite sto vise od fudbala i da bude sve vise nego utakmica i uspjeli ste a sudija je to dopustio i cao. Mislim nemate ni jedan jedini razlog da se prsite i ponosite. Nagurano silom i nema to nekog dugorocnog rezultata koliko god se lozili na krkanski Atletiko Madridultima_palabra wrote:Žale se na grubost u utakmici u kojoj su dobili crveni zbog udarca šakom u glavu i u kojoj je jedino naš igrač iznesen sa terena.
Mitomani.
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#18765 Re: Sarajevski derbi
Jbm mu mater,ako mi nije draze sto smo ih dobili ovako,nego da smo ih razbili ko Sloboda 3:0.
Cestitali bi,sakrili se mjesec u rupe,ali ne bih gledao ovo proljevanje zuci oko jednog faula i zutog kartona.
Neprocjenivo
Cestitali bi,sakrili se mjesec u rupe,ali ne bih gledao ovo proljevanje zuci oko jednog faula i zutog kartona.
Neprocjenivo
- BlueBlood
#18766 Re: Sarajevski derbi
sta su ono govorili za Stevanovica kad ih je odbio a mi ga doveli? Polovnjak ?!

- Charuga
- Globalni moderator
#18767 Re: Sarajevski derbi
Opraštao sam svima sitne gluposti i stvari koje su pisali iz afekta, ali samo jednom. Kredit si ispucao, pazi kako ćeš dalje ..BlueBlood wrote:On se zove Mulalic Edis bordo nacija lize mu penis
- agnostic_front
#18768 Re: Sarajevski derbi
Kone k'o Veselin od 0:30
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#18769 Re: Sarajevski derbi
e jebi ga ja kad sam ga spomenuo fasovao ban a ovdje me nazivaju Djogom, Gebelsom it itd i nistaultima_palabra wrote:Po meni je definicija mitomana neko ko sam sebe prozove divom iz čista mira, usred perioda zvanog "jedna titula u 20 godina"![]()
A ako nastavite s tim Goebbelsima i Đogama, neko će odgovoriti s Radovanom...
- Ricken
#18770 Re: Sarajevski derbi
To prije svega dokazuje koliko vas ovaj poraz boli. Nekako uvijek gubite tekme protiv nas koje bap odlučuju o nečemu. To je možda pitanje mentaliteta. A mi izgleda, takve utkamice nemožemo dobiti ako loptu ne spasimo sa gol linije.Logovan wrote:Pa? Je l' to dokazuje da nismo u pravu?ultima_palabra wrote:Žale se na grubost u utakmici u kojoj su dobili crveni zbog udarca šakom u glavu i u kojoj je jedino naš igrač iznesen sa terena.
Mitomani.
Nama je recimo Sloboda u kupu dala gol iz ofsajda. Niko nije bekno, jer smo igrali tako da nismo zaslužili ništa više od onog što smo i dobili. Vi ste ubjeđeni da ste jučer bili bolji, a niste, i još da ste pokradeni, a niste. Sudija jeste bio loš, ali za obje ekipe. Ovo je vječita utakmica, biće bolje za 12 godina.
Last edited by Ricken on 25/04/2016 15:34, edited 1 time in total.
-
Melbourne_Australia
#18771 Re: Sarajevski derbi
Logika kod malenih je!! Da su igrali sa igracem vise da bi dobili i samim tim to je utjecalo na tekmu...A ta logika je glupa malo reci, na utakmicu moze utjecati nedosudjeni penal ili ponisteni gol ili ofsajd a crveni nikako..Cudi me da North ovako nesto napise jer se on i razumije u fudbalhrasno38 wrote:Koje su to odluke koje su uticale na ishod utakmice?? Samo nemoj molim te reci penal na Benki jer to stvarno nije u tvom stilu!!!north wrote:Kad se nekome čestita na pobjedi, onda se čestita jer je protivnik bio bolji...To sam bezbroj puta radio i nije problem čestitati kad zasluženo izgubiš...Ovaj puta ne može se čestititati na nezasluženoj pobjedi gdje je sudija drastično griješio i odlukama koje nije donio a morao je što su mediji potvrdili, je uticao na ishod utakmice...i onda se sudija lafo kazni sa par utakmica kazne, a klub zbog toga ima nesagledive posljedice![]()
I da odmah budem direktan, ne mislim da je sudija uopšte navlačio komšijama svjesno, nego je on katastrofa, šatro zajeban pušta oštru igru, šta ima engleska liga, a od treće minute se ide u kost
- Ricken
#18772 Re: Sarajevski derbi
Ma ok nije lijepo kad se ovakve stvari dogode. Problem je što oni misle da su bili bolji, a nisu. Nismo ni mi. Jednostavno kao i u 90% slučajeva tako se okrenulo jučer. Nebo zna zašto.
- BlueBlood
#18773 Re: Sarajevski derbi
mali_milojica wrote:Jbm mu mater,ako mi nije draze sto smo ih dobili ovako,nego da smo ih razbili ko Sloboda 3:0.
Cestitali bi,sakrili se mjesec u rupe,ali ne bih gledao ovo proljevanje zuci oko jednog faula i zutog kartona.![]()
Neprocjenivo
- Logovan
#18774 Re: Sarajevski derbi
Ne, to ništa ne dokazuje, mislim barem što se tiče mene samog. Mentalitet? Sumnjam da je to u pitanju.Ricken wrote:To prije svega dokazuje koliko vas ovaj poraz boli. Nekako uvijek gubite tekme protiv nas koje bap odlučuju o nečemu. To je možda pitanje mentaliteta. A mi izgleda, takve utkamice nemožemo dobiti ako loptu ne spasimo sa gol linije.Logovan wrote:Pa? Je l' to dokazuje da nismo u pravu?ultima_palabra wrote:Žale se na grubost u utakmici u kojoj su dobili crveni zbog udarca šakom u glavu i u kojoj je jedino naš igrač iznesen sa terena.
Mitomani.
Nama je recimo Sloboda u kupu dala gol iz ofsajda. Niko nije bekno, jer smo igrali tako da nismo zaslužili ništa više od onog što smo i dobili. Vi ste ubjeđeni da ste jučer bili bolji, a niste, i još da ste pokradeni, a niste. Sudija jeste bio loš, ali za obje ekipe. Ovo je vječita utakmica, biće bolje za 12 godina.
-
gold'n'brown
#18775 Re: Sarajevski derbi
Melbourne_Australia wrote:Logika kod malenih je!! Da su igrali sa igracem vise da bi dobili i samim tim to je utjecalo na tekmu...A ta logika je glupa malo reci, na utakmicu moze utjecati nedosudjeni penal ili ponisteni gol ili ofsajd a crveni nikako..Cudi me da North ovako nesto napise jer se on i razumije u fudbalhrasno38 wrote:Koje su to odluke koje su uticale na ishod utakmice?? Samo nemoj molim te reci penal na Benki jer to stvarno nije u tvom stilu!!!north wrote:Kad se nekome čestita na pobjedi, onda se čestita jer je protivnik bio bolji...To sam bezbroj puta radio i nije problem čestitati kad zasluženo izgubiš...Ovaj puta ne može se čestititati na nezasluženoj pobjedi gdje je sudija drastično griješio i odlukama koje nije donio a morao je što su mediji potvrdili, je uticao na ishod utakmice...i onda se sudija lafo kazni sa par utakmica kazne, a klub zbog toga ima nesagledive posljedice![]()
I da odmah budem direktan, ne mislim da je sudija uopšte navlačio komšijama svjesno, nego je on katastrofa, šatro zajeban pušta oštru igru, šta ima engleska liga, a od treće minute se ide u kosti uglavnom zbori ok..Nek pogledaju zbroj suteva u okvir gola i sve ce im biti jasno..Cuj nije zasluzena pobjeda..Znaci ako losiji mozda na terenu pobjedi onda je to nezasluzeno hmm kmeeee kmeee
Mozda ne bi pobjedili, ali jako tesko da bi i vi pobjedili u tim okolnostima. Da ne govorim da bi to bio signal sudije da gruba igra ne prolazi. Puno veci problem od crvenog je sto sudija nije zastitio igru, nego su Zeljini igraci grubim startovima prekidali igru i to im je prolazilo. I u tome je najveci razlog te kako vi kazete nase slabe igre jer nisu postojali uslovi za igru. Ja to vise zamjeram sudiji od bilo cega drugog. Ta Mulaliceva taktika nazalost moze samo u ovoj ligi proci.
Last edited by gold'n'brown on 25/04/2016 15:47, edited 2 times in total.