Zlatan Ibrahimović
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
90minut
#1876 Re: Zlatan Ibrahimović
Ja gledao utakmicu jutros nije se vidio na terenu osim ovog.
- LBVIEW
#1877 Re: Zlatan Ibrahimović
I to nakon onakve povrede - ludjak.Artest wrote:
Ovaj covjek je primjer superiornog talenta s kojim se rodis.
- Gerro
- ModeratorNaBezCenzure
#1878 Re: Zlatan Ibrahimović
Lik je uvijek takav bio. Da golcinu u nebitnoj utakmici a obicni prosjek i polovnjak na svakoj bitnoj.
- Point.
#1879 Re: Zlatan Ibrahimović
Vratiš se nakon bana i nastaviš pričati gluposti.Gerro wrote:Lik je uvijek takav bio. Da golcinu u nebitnoj utakmici a obicni prosjek i polovnjak na svakoj bitnoj.
-
90minut
#1880 Re: Zlatan Ibrahimović
Gledam ga svako malo lik je nevidljiv na terenu u svakoj utakmici, namještaju mu golove da je prikuca samo i iz penala.Point. wrote:Vratiš se nakon bana i nastaviš pričati gluposti.Gerro wrote:Lik je uvijek takav bio. Da golcinu u nebitnoj utakmici a obicni prosjek i polovnjak na svakoj bitnoj.
Ovo je bio fantastican gol, a kao što sam vec napisao ranije bukvalno kao da nije igrao.
Dodavaju se ljudi pored njega gube 0 - 2 on nece ni da potrci ne radi presing nikako.
Nikad nije osvojio ništa jer nije bio nikad bio ono što mnogi misle da jeste.
Ne zanima me Zlatan sekunde nemam razloga da hejtujem bilo kakvog cinjenice su cinjenice.
- Point.
#1881 Re: Zlatan Ibrahimović
Šta bolan nije osvojio ništa, lik je pobijedio sa Ajaxom, Juve, Barcom, Interom, Milanom, PSG-om, bukvalno je nosio sam Inter, Milan i PSG do titula. Proglašavan najboljim igračem Švedske preko deset puta zaredom. Imao je nesreću što u njegov vakat igrali Messi i Ronaldo, inače je bio strašan igrač.90minut wrote:Gledam ga svako malo lik je nevidljiv na terenu u svakoj utakmici, namještaju mu golove da je prikuca samo i iz penala.Point. wrote:Vratiš se nakon bana i nastaviš pričati gluposti.Gerro wrote:Lik je uvijek takav bio. Da golcinu u nebitnoj utakmici a obicni prosjek i polovnjak na svakoj bitnoj.
Ovo je bio fantastican gol, a kao što sam vec napisao ranije bukvalno kao da nije igrao.
Dodavaju se ljudi pored njega gube 0 - 2 on nece ni da potrci ne radi presing nikako.
Nikad nije osvojio ništa jer nije bio nikad bio ono što mnogi misle da jeste.
Ne zanima me Zlatan sekunde nemam razloga da hejtujem bilo kakvog cinjenice su cinjenice.
Pusti to što sad rekreativno igra u USA, zajebaje se lik po stare dane a i tamo dominira.
-
90minut
#1882 Re: Zlatan Ibrahimović
Liga šampiona, Švedska repka išta značajno?
Ni blizu, ponavljam ni blizu koliko ga pojedinci žele predstaviti kao rame uz rame iz Messijem i Ronaldom.
To da je debelo iznad prosjeka nije diskusija.
Ni blizu, ponavljam ni blizu koliko ga pojedinci žele predstaviti kao rame uz rame iz Messijem i Ronaldom.
- Point.
#1883 Re: Zlatan Ibrahimović
Ligu šampiona nije osvojio pa šta? Šta će osvojiti sa prosječnom švedskom reprezentacijom, njima je plafon igranje na SP i EP, a igrao je na tim prvenstvima. Šta je Messi značajno osvojio sa 15 puta boljom argentinskom reprezentacijom?90minut wrote:Liga šampiona, Švedska repka išta značajno?
Zlatan ima 13 šampionskih titula u 4 različite države. Nije to mala stvar.
Lično mislim da nije ko Messi i Ronaldo ali definitivno među 5 top igrača back in the day. Ibrahimović je bio garancija za titule. A zbog toga se i igra fudbal, zar ne?
-
90minut
#1884 Re: Zlatan Ibrahimović
Messi nije osvojio ništa, zato je imao uspjeha pun kurac s repkom..
Ovaj ne znam jel ikad dogurao do osmine..
Nema šta nije mala stvar nikad nije bilo pitanje da li je veliki, back in the day top 5?
Ne vjerujem mozda top 15.
Ovo moje " pljuvanje " se više odnosi na to kako se prakticno ne vidi na terenu, al' zato kad zabije go onanišu raja kao da je uradio ne znam ti ni ja šta..
Frajer se šeta po terenu bukvalno.
Nema šta nije mala stvar nikad nije bilo pitanje da li je veliki, back in the day top 5?
Ovo moje " pljuvanje " se više odnosi na to kako se prakticno ne vidi na terenu, al' zato kad zabije go onanišu raja kao da je uradio ne znam ti ni ja šta..
- Point.
#1885 Re: Zlatan Ibrahimović
A ne možeš porediti Messija sa Argentinom u kojoj igraju sve zvijezde svjetske fudbalske scene sa Švedskom koja je prosječna fudbalska zemlja. Sa Messijem igra Kun Agüerro ili Tevez sa Zlatanom neki Ola Toivonen ili Marcus Allbäck.90minut wrote:Messi nije osvojio ništa, zato je imao uspjeha pun kurac s repkom..
Kako se ne vidi na terenu pa bukvalno je sam donio Interu, Milanu i PSG titule. Dva puta najbolji strijelac Serie A.
Ne gledam ga sad u MLS ali evo vidim 33 gola na 38 utakmica. Dobra brojka za šetača. Liku 35 godina, neće kao napadač trčati ko da je sad u pubertet ušao.
-
90minut
#1886 Re: Zlatan Ibrahimović
Point. wrote:A ne možeš porediti Messija sa Argentinom u kojoj igraju sve zvijezde svjetske fudbalske scene sa Švedskom koja je prosječna fudbalska zemlja. Sa Messijem igra Kun Agüerro ili Tevez sa Zlatanom neki Ola Toivonen ili Marcus Allbäck.90minut wrote:Messi nije osvojio ništa, zato je imao uspjeha pun kurac s repkom..
Kako se ne vidi na terenu pa bukvalno je sam donio Interu, Milanu i PSG titule. Dva puta najbolji strijelac Serie A.
Ne gledam ga sad u MLS ali evo vidim 33 gola na 38 utakmica. Dobra brojka za šetača. Liku 35 godina, neće kao napadač trčati ko da je sad u pubertet ušao.
Ne trci uopšte to je poenta potrci samo kad je u gol šansi bukvalno hoda dodavaju se oko njega na 3 metra od njega.
On je jedan od glavnih razloga što nisu na boljoj poziciji.
Mozes porediti repke naravno uvijek dacu ti jedan primjer - Island.
I naravno nemoj bezveze da pricamo o karijeri kao karijeri tu nema diskusije uopšte koliko je on dobar igrač samo je poenta koliko nije ni blizu same kreme najboljih od najboljih između ostalog zbog jezika ga pojedinci i svrstavaju među tu elitu od 1 % najboljih.
- Point.
#1887 Re: Zlatan Ibrahimović
Kažem ti, liku je 35-36 godina, igra na poziciji napadača, šta će on ko konj trčati ko Kante ili neki drugi veznjak. Napadači se ocjenjuju po golovima, dao je 33 gola u 38 utakmica, ne znam šta hoćeš više, da sam sebi i asistira?90minut wrote:Point. wrote:A ne možeš porediti Messija sa Argentinom u kojoj igraju sve zvijezde svjetske fudbalske scene sa Švedskom koja je prosječna fudbalska zemlja. Sa Messijem igra Kun Agüerro ili Tevez sa Zlatanom neki Ola Toivonen ili Marcus Allbäck.90minut wrote:Messi nije osvojio ništa, zato je imao uspjeha pun kurac s repkom..
Ne trci uopšte to je poenta potrci samo kad je u gol šansi bukvalno hoda dodavaju se oko njega na 3 metra od njega.
On je jedan od glavnih razloga što nisu na boljoj poziciji.
Mozes porediti repke naravno uvijek dacu ti jedan primjer - Island.
I naravno nemoj bezveze da pricamo o karijeri kao karijeri tu nema diskusije uopšte koliko je on dobar igrač samo je poenta koliko nije ni blizu same kreme najboljih od najboljih između ostalog zbog jezika ga pojedinci i svrstavaju među tu elitu od 1 % najboljih.
I šta je sa Islandom? Plasirali se na jedno SP i jedno EP i to je to. To im je i limit. Kao što je i limit Švedskoj plasirati se a poslije šta Bog da.
- studeni76
#1888 Re: Zlatan Ibrahimović
O bilo kojem igracu se ne moze suditi po zadnjim sezonama karijere. Zlatan je na zalasku karijere, zahebava se po Americi, daje golove (uglavnom nebitne jer ekipa gubi) al ostaje cinjenica da je do prije par godina bio najpozeljniji napadac na trzistu. Ogromne pare su se okrenule na njegovim transferima, prekucao je gotov pa svaku ligu gdje je igrao. Njegovo dovodjenje je bila garancija uspjeha, osvakanja trofeja.
A ovo sto sad radi je cisto uzivanje, ćejf. Moze mu se, jbg
A ovo sto sad radi je cisto uzivanje, ćejf. Moze mu se, jbg
- muha_sa
#1889 Re: Zlatan Ibrahimović
ta ce Zlatan--bolji je naš Hadzialagic
- Artest
#1890 Re: Zlatan Ibrahimović
Nemoje hranit "trola", Ala'a vam.
- Maharadza
#1891 Re: Zlatan Ibrahimović
Al' čuj hejtera "ne vidi se"...a lik izdominirao gdje god je igrao i svako malo na naslovnim sa još luđim golom od prethodnog;
- Gerro
- ModeratorNaBezCenzure
#1892 Re: Zlatan Ibrahimović
Ma nista posebno je lik bio kroz karijeru. Iz Barce protjeran, bio u Interu kad nisu imali konkurencije, otiso u Milan kad je Inter bio qarina, zabijao neke golove u farmerskoj francuskoj ligi otiso u United odveo ih do 7 mjesta... po meni je to prosjek vala
-
90minut
#1893 Re: Zlatan Ibrahimović
Jasno kao dan.Gerro wrote:Ma nista posebno je lik bio kroz karijeru. Iz Barce protjeran, bio u Interu kad nisu imali konkurencije, otiso u Milan kad je Inter bio qarina, zabijao neke golove u farmerskoj francuskoj ligi otiso u United odveo ih do 7 mjesta... po meni je to prosjek vala
Kad god je bilo najpotrebnije nema ga.
- Gerro
- ModeratorNaBezCenzure
#1894 Re: Zlatan Ibrahimović
Jos da se nadovezem i kazem kako je Svedska stigla do 1/4 SP prve godine kad nosonje nije bilo.
Inter osvojio LP cim je on otisao
Barca osvojila LP cim je on osvojio.
U top ekipama Barci i Juveu nije mogao meda itd itd
Inter osvojio LP cim je on otisao
Barca osvojila LP cim je on osvojio.
U top ekipama Barci i Juveu nije mogao meda itd itd
-
Vitoo
#1895 Re: Zlatan Ibrahimović
Koji kurac ovaj svedo ima temu na bh forumu
'Bosnjo' u turskom prevedu, suplja glava.
'Bosnjo' u turskom prevedu, suplja glava.
- Point.
#1896 Re: Zlatan Ibrahimović
90minut wrote:Jasno kao dan.Gerro wrote:Ma nista posebno je lik bio kroz karijeru. Iz Barce protjeran, bio u Interu kad nisu imali konkurencije, otiso u Milan kad je Inter bio qarina, zabijao neke golove u farmerskoj francuskoj ligi otiso u United odveo ih do 7 mjesta... po meni je to prosjek vala
Kad god je bilo najpotrebnije nema ga.

- Logovan
#1897 Re: Zlatan Ibrahimović
Igraj Zlaja boli te kurac šta se piše po forumu.
-
90minut
#1898 Re: Zlatan Ibrahimović
Pazi ne zanima me lik sekunde činjenice su činjenice.
Sve što smo napisali su samo cinjenice ne nešto izmišljeno jednostavno ne može kopacke čistiti igracima o kojima ljudi govore da su jednaki.
A on i " zlaja " se nisu sreli u putu nema taj nikakvih dodirnih tačaka s nama.
Ako cemo se vec upuštati u tu temu, otac mu je druga prica.
Sve što smo napisali su samo cinjenice ne nešto izmišljeno jednostavno ne može kopacke čistiti igracima o kojima ljudi govore da su jednaki.
A on i " zlaja " se nisu sreli u putu nema taj nikakvih dodirnih tačaka s nama.
Ako cemo se vec upuštati u tu temu, otac mu je druga prica.
- Logovan
#1899 Re: Zlatan Ibrahimović
Znači prvi "Zlatan" koji ne može biti "Zlaja". 
-
90minut
#1900 Re: Zlatan Ibrahimović
Postavi Zlaji pitanje da li želiš da doživi sutradan " logovan " ili prosjecni šveđanin šta misliš koji mu je odgovor?Logovan wrote:Znači prvi "Zlatan" koji ne može biti "Zlaja".