EUROSONG
Moderator: _BataZiv_0809
-
Chuckie
#1876 Re: EUROSONG
Čudno pa su babuške žive i sve na broju dogurale do finala. 
- dale cooper
#1877 Re: EUROSONG
Prave Ruskinje iz ruralnih dijelova. Sir, kajmak i votka im je prehrambeni režim.Chuckie wrote:Čudno pa su babuške žive i sve na broju dogurale do finala.
Kladim se i da mogu popiti više od nas dvojice. Gdje neće dogurati do finala.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#1878 Re: EUROSONG
Citala sam sinoc negdje da im daju infuzijeChuckie wrote:Čudno pa su babuške žive i sve na broju dogurale do finala.
A neka moja predvidjanja ko bi mogao zavrsiti medju prvih 5,10.
Madjarska - svidja mi se
Albanija - neobicno, ali mislim da bi mogla biti u prvih 5
Mi
Rusija (kamon en dans
Kipar definitivno, prava ljetna pjesmica i predvidjam im top 3
Danska moj favorit ove godine i mislim da ce dogurat u top 5
Svedska, vjerujem da ce pobjediti, ne samo zato sto je favorit, vec jednostavno sve skupa je jedna odlicna cjelina, nastup je tako efektan da ako nista drugo njega ce covjek zapamtiti. Iako muzika zvuci takoooo poznato
Malta - nista posebno ali tipicna pop pjesmica kakve dobro prolaze, Guetta i ti fazoni
Makedonija, Kaliopi je fakat zena puna nekog super duha i energije i ne mozes to ne primjetit, a i medju zadnjima nastupaju...
Irska
samo se pitam kako im nije neugodno u onome
Srbija - ni blizu laneta, ali medju prvih 8 ce biti
E sad vjerujem da ce i Grci upasti tu negdje, iako bih ja njima zabranila tacno da ucestvuju dok ne srede ekonomsku situaciju, taman da odmorimo malo. Svake godine isto, neka trebica, koja sljasti od kolicine bronzera i sljokica na haljini koja je otvorena sa svih strana, sa plesacima iza nje koji je fataju gdje sve ne, u sve to ubace malo sirtakija, kolce na bini i eto ga, svake godine isto
A tek svadje na tjubetu izmedju njih i Makedonaca...pa ono je strasno
Rumunija vjerovatno iako mi je bezveze. Zalelalelalei
I da dodam, koliko god sam uvjerena da ce Svedjani pobjediti toliko sam uvjerena i da nece jer nemaju oni susjeda koliko imaju Rusi
E da, ja bih iskreno radije vidjela u finalu Ramba sa zajebancijom nego Grke sa istom stvari stoti put zaredom, ili Ukrajinu, ili Rumuniju, Moldaviju, Litvaniju..., bez obzira sto i Rambo momacki da ne kazem sta
- Loulou
#1879 Re: EUROSONG
Nina izvrsna.
Evo kako će večeras zvučati i izgledati:
Edit: Dobrog komentara za Šveđanku na youtubeu:

Ne da se ni Francuskinja
:
Evo kako će večeras zvučati i izgledati:
Edit: Dobrog komentara za Šveđanku na youtubeu:
EUPHORRRRRRIA, mumble mumble mumble mumble.
Ne da se ni Francuskinja
- It_is_a_Leclerc
#1880 Re: EUROSONG
Smatram da bi plasman između 10 i 15 mjesta bio jako pozitivan i dobar za nas jer je u finalu otprilike tačno toliko boljih i kvalitetnijih pjesama od naše 
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#1881 Re: EUROSONG
@Ladyblue, nadam se da si 'vako i za ispite spremna 
- Vitezanin
#1882 Re: EUROSONG
Nema sanse da Babuske dobiju masu bodova od zirija. Od publike hoce, ali ako i ziri bude glasao za njih fakat nidje veze.
Mislim, babe su mi super i jedni su mi od favorita, ali jebiga.
Mislim, babe su mi super i jedni su mi od favorita, ali jebiga.
-
Ambrozija
#1883 Re: EUROSONG
Svoje glasove veceras prva cita Albanija. Bosna i Hercegovina svoje glasove cita 15-ta a procitat ce ih Laka
Eto i to da znamo
Eto i to da znamo
-
CungaLunga
#1884 Re: EUROSONG
LakaAmbrozija wrote:Svoje glasove veceras prva cita Albanija. Bosna i Hercegovina svoje glasove cita 15-ta a procitat ce ih Laka![]()
Eto i to da znamo
- drndalo
#1885 Re: EUROSONG
Ma jasta, poznato je da ziriji tradicionalno, desetljecima glasuju samo za najkvalitetnije muzicke uratke, a da politika nejma nik'og utjecaja na to...Vitezanin wrote:Nema sanse da Babuske dobiju masu bodova od zirija. Od publike hoce, ali ako i ziri bude glasao za njih fakat nidje veze.
Apropos Ramba, on je barem bio originalan, za razliku od 87% ostalih... Babuske su isto originalan pokusaj, makar i koja umrla na bini...
- Loulou
#1886 Re: EUROSONG
Da večeras pobijedi bilo koja od sljedećih zemalja, meni bi bilo fine: UK, Makedonija, Srbija, Italija (znam da neki nemaju nikakve šanse, ali nema veze).
Kao alternativa njima, drugi izbor su: Rusija (babushkeeee
iz zhbncje), Kipar i Francuska. Možda i Španija.
Ali se bojim da će mrmljajuća šveđanka ovo uzeti
Kao alternativa njima, drugi izbor su: Rusija (babushkeeee
- Atticus Finch
#1887 Re: EUROSONG
Loreen večeras uzima glat. 
-
Ambrozija
#1888 Re: EUROSONG
to i ja mislim...i to ce vjerovatno biti daleko ispred drugoplasiranog...Atticus Finch wrote:Loreen večeras uzima glat.
- Jack Be Nimble
#1889 Re: EUROSONG
Hajmo Rusi, Svedjani i Makedonci!
-
Ambrozija
#1890 Re: EUROSONG
I BosanciJack Be Nimble wrote:Hajmo Rusi, Svedjani i Makedonci!
- Jack Be Nimble
#1891 Re: EUROSONG
A Hercegovci nista?Ambrozija wrote:I BosanciJack Be Nimble wrote:Hajmo Rusi, Svedjani i Makedonci!
-
Ambrozija
#1892 Re: EUROSONG
podrazumijevaju seJack Be Nimble wrote:A Hercegovci nista?Ambrozija wrote:I BosanciJack Be Nimble wrote:Hajmo Rusi, Svedjani i Makedonci!
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#1893 Re: EUROSONG
navijam za nas i Makedonce, a onda i za Srbiju i Svedsku

- Jack Be Nimble
#1894 Re: EUROSONG
Tako se i kod mene podrazumjeva da navijam za Mayu, samo ona je predobra za eurosong i nema velike sanse 
-
Ambrozija
#1895 Re: EUROSONG
NemaJack Be Nimble wrote:Tako se i kod mene podrazumjeva da navijam za Mayu, samo ona je predobra za eurosong i nema velike sanse
Ali bih voljela u inat svim onim sto su sumnjali u nju da bude u prvih 5 ili bar 10
- dale cooper
#1896 Re: EUROSONG
Ajde neka vi svi govorite i pjevate na tečnom Engleskom.Loulou wrote:Da večeras pobijedi bilo koja od sljedećih zemalja, meni bi bilo fine: UK, Makedonija, Srbija, Italija (znam da neki nemaju nikakve šanse, ali nema veze).
Kao alternativa njima, drugi izbor su: Rusija (babushkeeeeiz zhbncje), Kipar i Francuska. Možda i Španija.
Loreen ftw!
Eh da, i Maya!
- Loulou
#1897 Re: EUROSONG
dale cooper wrote:Ajde neka vi svi govorite i pjevate na tečnom Engleskom.Loulou wrote:Da večeras pobijedi bilo koja od sljedećih zemalja, meni bi bilo fine: UK, Makedonija, Srbija, Italija (znam da neki nemaju nikakve šanse, ali nema veze).
Kao alternativa njima, drugi izbor su: Rusija (babushkeeeeiz zhbncje), Kipar i Francuska. Možda i Španija.
Loreen ftw!
Eh da, i Maya!
Žena fakat mrmlja; dakle, ne pjeva.
Uz to i skiči
Druga je stvar to što je ove godine na redu da pobijedi neka zapadnoeuropska ili skandinavska zemlja.
-
Ambrozija
#1898 Re: EUROSONG
Loulou wrote:dale cooper wrote:Ajde neka vi svi govorite i pjevate na tečnom Engleskom.Loulou wrote:Da večeras pobijedi bilo koja od sljedećih zemalja, meni bi bilo fine: UK, Makedonija, Srbija, Italija (znam da neki nemaju nikakve šanse, ali nema veze).
Loreen ftw!
Eh da, i Maya!
Žena fakat mrmlja; dakle, ne pjeva.
Uz to i skiči![]()
Druga je stvar to što je ove godine na redu da pobijedi neka zapadnoeuropska ili skandinavska zemlja.
kad ce red biti na nas
- It_is_a_Leclerc
#1899 Re: EUROSONG
Naslov na ** No links ** - "Može li Maya dovesti Eurosong u BiH ?".
Koje odsustvo doticaja s realnošću !
Ništa.. Maya će osvjetlati obraz. Bit ćemo solidno plasirani, jer nam je upravo takva pjesma !
Moja podrška ne ide Joksimoviću, nego Kaliopi, onim bakama iz Rusije i eventualno Italiji.
Naprijed mi !
Ništa.. Maya će osvjetlati obraz. Bit ćemo solidno plasirani, jer nam je upravo takva pjesma !
Moja podrška ne ide Joksimoviću, nego Kaliopi, onim bakama iz Rusije i eventualno Italiji.
Naprijed mi !
- Jack Be Nimble
#1900 Re: EUROSONG
Ima li ko link? Nemogu gledati preko Eurovision stranice.