Stadion reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#1876 Re: Stadion reprezentacije BiH
Nek nam je Bog na pomoci, pored nas ovakvih neprijatelj nam ne treba
Last edited by bordo gandalf on 10/09/2012 22:38, edited 1 time in total.
-
Eborg
#1877 Re: Stadion reprezentacije BiH
Zenička Arena jeste možda tehnički bolja od Skenderije ali mislim da košarkaška reprezentacija treba ostati u Sarajevu. Skenderija je za košarkaše ono što je Bilino polje za fudbalere - duhovni dom. 
- phillie
#1878 Re: Stadion reprezentacije BiH
a cija je chuna veca? hocemo li malo i o tome...
evo jos jedne slikice (nije chuna
) :

evo jos jedne slikice (nije chuna

- Co0l
#1879 Re: Stadion reprezentacije BiH
To se slazem,svakako.Eborg wrote:Zenička Arena jeste možda tehnički bolja od Skenderije ali mislim da košarkaška reprezentacija treba ostati u Sarajevu. Skenderija je za košarkaše ono što je Bilino polje za fudbalere - duhovni dom.
Samo treba pazit da se ne igraju utakmice zimi jer ako opet napada snijeg na Skenderiju svasta se moze desit
-
herturty
#1880 Re: Stadion reprezentacije BiH
Predivno. Ja sam iz Sarajeva ali imat moju punu podrsku da od BP napravite oficijeli nacionalni stadion. Samo jos dici tribine sa svih strana i to je to.crkvice wrote:a cija je chuna veca? hocemo li malo i o tome...
evo jos jedne slikice (nije chuna) :
-
solo2
#1881 Re: Stadion reprezentacije BiH
evo ja sam iz Sarajeva i navijam za FKS ali Bilino Polje fakat izgleda uzasno.. salim se - super je (bezveze se raspravljate) ko je ulozio taj ce i gledati
Over and Out
Over and Out
-
Chuckie
#1882 Re: Stadion reprezentacije BiH
Sarajevo_Grad wrote:Pecara.
Sarajevo_Grad wrote:I dvorana na Mojmilu je bolja od zeničke dvorane.
Hahaha, dobra ti ta roba. Na cemu si?
-
udrch
#1883 Re: Stadion reprezentacije BiH
jebale vas ove fotomontažecrkvice wrote:a cija je chuna veca? hocemo li malo i o tome...
evo jos jedne slikice (nije chuna) :
-
Chuckie
#1884 Re: Stadion reprezentacije BiH
Svi slikaju iskosa, dajte sliku iz ugla kamere da vidimo sta je ciko sa valjkom radio. 
-
Djubre_
#1886 Re: Stadion reprezentacije BiH
haha pa kud bas na kosarku da odete u ovoj temi
Nije upitanju vise kapacitet kao sto vidite.. bilino polje manji stadion od koseva, ali repka je tu.. pun stadion je tu.. mnogo toga je uradjeno na njemu da je trenutno najbolji stadion. Da budemo realni jebga..
Arena u zenici je takodjer vrhunska.. Djaba zetra i kapaciteti.. ova arena jos mirise na novo.. evropski standardi su u njoj.. tako da je i za nju suvisno bilo sto reci..
a gdje ce ko igrati, u to ne ulazim.. Najbolje je da igraci biraju.... a po meni najbolje je, da malo mjenjaju stadione i dvorane.. moze nekad kosarka u zenici, a fudbal u sarajevu.. pa kosarka u tuzli, a fudbal u zenici... pa rukomet u sarajevu, tuzli, zenici.. tako isto nogomet, kosarka.. itd..
Evo jedan klip, sudije se malo zagrijavale danas
http://www.youtube.com/watch?v=oAM3WOtu ... e=youtu.be
Nije upitanju vise kapacitet kao sto vidite.. bilino polje manji stadion od koseva, ali repka je tu.. pun stadion je tu.. mnogo toga je uradjeno na njemu da je trenutno najbolji stadion. Da budemo realni jebga..
Arena u zenici je takodjer vrhunska.. Djaba zetra i kapaciteti.. ova arena jos mirise na novo.. evropski standardi su u njoj.. tako da je i za nju suvisno bilo sto reci..
a gdje ce ko igrati, u to ne ulazim.. Najbolje je da igraci biraju.... a po meni najbolje je, da malo mjenjaju stadione i dvorane.. moze nekad kosarka u zenici, a fudbal u sarajevu.. pa kosarka u tuzli, a fudbal u zenici... pa rukomet u sarajevu, tuzli, zenici.. tako isto nogomet, kosarka.. itd..
Evo jedan klip, sudije se malo zagrijavale danas
http://www.youtube.com/watch?v=oAM3WOtu ... e=youtu.be
- BHF_Manijak
#1887 Re: Stadion reprezentacije BiH
E jebi ga jarane ti nas naso poredit sa nacijom koja ima najveci prosjek posjecenosti utakmica od svih liaga u Evropi!elcaliente wrote: Evo ide Njemacka -Wels na Sport1, U 17 momcadi,u Kiel-u, 7000 gledalaca, i onda mi kazemo kako volimo fudbal....
Sto se tice terena, fakat kako smo mi u biti mala nacija i narod u PM, evo pratim zadnjih mjesec dana, svi mi redom pa i ja sa vama asvakim danom cekamo ove slike ko ozebo sunce, svakim dnaom pratimo jel travka cenat narasla, divimo se svakoj slici, jebote ko da je ne znam ti kakav projekat! Pa sta bi tk bilo da organizujemo kakvo prvenstvo pa da nam se 5-6 stadiona pocne gradit, jebo me svak ako se na gradilistiima ne bi spavalo i radovi nadgledali!
- Distortion
#1888 Re: Stadion reprezentacije BiH
Baš takoBHF_Manijak wrote:E jebi ga jarane ti nas naso poredit sa nacijom koja ima najveci prosjek posjecenosti utakmica od svih liaga u Evropi!elcaliente wrote: Evo ide Njemacka -Wels na Sport1, U 17 momcadi,u Kiel-u, 7000 gledalaca, i onda mi kazemo kako volimo fudbal....![]()
I kada je repka u pitanju uvijek su top, tako da bezze ti je poredjenje sa Njemackom, uzmi neku manju naciju!
![]()
Sto se tice terena, fakat kako smo mi u biti mala nacija i narod u PM, evo pratim zadnjih mjesec dana, svi mi redom pa i ja sa vama asvakim danom cekamo ove slike ko ozebo sunce, svakim dnaom pratimo jel travka cenat narasla, divimo se svakoj slici, jebote ko da je ne znam ti kakav projekat! Pa sta bi tk bilo da organizujemo kakvo prvenstvo pa da nam se 5-6 stadiona pocne gradit, jebo me svak ako se na gradilistiima ne bi spavalo i radovi nadgledali!![]()
Jebiga, jos smo mi uvijek mali i sitnice nas raduju, ali neka, nije mi zao da nas male stvari mogu obradovati. I ovo pisem i za sebe kao i za vas, da ne bude ja nakav nadrkani sto prosipa pamet!
-
Eborg
#1889 Re: Stadion reprezentacije BiH
Što jest'-jest'. Da se ono gradilište u Tuzli aktivira još pa da ima ovako promjena da se gleda ja bih sve pratio. 
-
Djubre_
#1890 Re: Stadion reprezentacije BiH
eto vam poster
https://dl.dropbox.com/u/87632288/bilino-celik1.jpg
Fotos dimenzija 198 x 90 centimetara ili u pixelima - 5610 x 2250, težine 1, 58 MB
PS. sta ovo rade na bp? trening je zavrsen davno.. latvijci vec spavaju..
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/ ... 8669_n.jpg
trebali bi podebljati malo one linije.. mislim ponoviti.. blijede su pravo.. joj joj jebem ga herava.. zna li ovaj bosnjo ista uraditi kako treba..
https://dl.dropbox.com/u/87632288/bilino-celik1.jpg
Fotos dimenzija 198 x 90 centimetara ili u pixelima - 5610 x 2250, težine 1, 58 MB
PS. sta ovo rade na bp? trening je zavrsen davno.. latvijci vec spavaju..
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/ ... 8669_n.jpg
trebali bi podebljati malo one linije.. mislim ponoviti.. blijede su pravo.. joj joj jebem ga herava.. zna li ovaj bosnjo ista uraditi kako treba..
-
Max Bunker
#1891 Re: Stadion reprezentacije BiH
rashtiman wrote:Nek nam je Bog na pomoci, pored nas ovakvih neprijatelj nam ne treba
Shvatite jednu stvar. Hoce li reprezentacija igrati utakmice u Zenici, Sarajevu, Mostaru, Tuzli, Bugojnu, Banja Luci i gdje sve niste jos nabrojali, nema veze sa atmosferom na utakmicama. Smijesno zvuci konstatacija pojedinaca da reprezentacija igra utakmice u Zenici jer se gostujuci igraci prepadnu atmosfere. Jel' to jedan C. Ronaldo, Iniesta, Xavi i drugi se eto toliko prepadnu huka i pritiska koje cine 17 000 navijaca u Zenici pa ne mogu igrati ? Jeste, al' u limburgu. Pa ljudima vise na treninge dodje navijaca, nego sto stane na Bilino Polje a da ne govorim o utakmicama, gdje svaku utakmicu igraju pred minumum 30 000 navijaca.
Izbor na Zenicu je pao zbog terena, koji je uzak i kao takav odgovara nasim igracima. Da je recimo Tusanj u boljim uvjetima ili stadion Pod boricima ( jel' se tako zove onaj u Bihacu ? ), reprezentacija bi svoje utakmice igrala tamo ali kako nisu, izbor je pao na Zenicu.
Kao sto protiv boljih reprezentacija trebamo igrati u Zenici, tako sam isto siguran da protiv slabijih reprezentacija trebamo igrati na Kosevu jer je teren siri.
- Co0l
#1892 Re: Stadion reprezentacije BiH
Slabo se cita izgleda
Teren na Bilinom je dobrano i prosiren i produzen.
- BHF_Manijak
#1893 Re: Stadion reprezentacije BiH
Ma nema ta sirina toliko veze, pa sad su iste dimenzije koi svugdje, vec je razlika u tome sto je BP pravi fudbalski stadion gdje e osjeti atmosfera, dok na Kosevu ti od najblize tribine prema terenu treba dovgled da vidis, o navijanju i ne treba trositi rijeci! 
- DaysleepeR
#1894 Re: Stadion reprezentacije BiH
samo da trava izdži da ne bude kao u Rumuniji prilikom otvaranja novog stadiona
http://www.footytube.com/video/romania- ... ep06-89748
-
Eborg
#1895 Re: Stadion reprezentacije BiH
Au brate, ovo je baš gadno.
-
Max Bunker
#1896 Re: Stadion reprezentacije BiH
A sta je sa travom ?DaysleepeR wrote:samo da trava izdži da ne bude kao u Rumuniji prilikom otvaranja novog stadiona
- Co0l
#1897 Re: Stadion reprezentacije BiH
Ma popusise oni narkomani sveMax Bunker wrote:A sta je sa travom ?DaysleepeR wrote:samo da trava izdži da ne bude kao u Rumuniji prilikom otvaranja novog stadiona
-
Chuckie
#1898 Re: Stadion reprezentacije BiH
Gori li rasvjeta na stadionu sada? Bice da ciko sa valjkom poteze vutru i valja. 
- luckylaka
#1899 Re: Stadion reprezentacije BiH
BHF_Manijak wrote:E jebi ga jarane ti nas naso poredit sa nacijom koja ima najveci prosjek posjecenosti utakmica od svih liaga u Evropi!elcaliente wrote: Evo ide Njemacka -Wels na Sport1, U 17 momcadi,u Kiel-u, 7000 gledalaca, i onda mi kazemo kako volimo fudbal....![]()
I kada je repka u pitanju uvijek su top, tako da bezze ti je poredjenje sa Njemackom, uzmi neku manju naciju!
![]()
Sto se tice terena, fakat kako smo mi u biti mala nacija i narod u PM, evo pratim zadnjih mjesec dana, svi mi redom pa i ja sa vama asvakim danom cekamo ove slike ko ozebo sunce, svakim dnaom pratimo jel travka cenat narasla, divimo se svakoj slici, jebote ko da je ne znam ti kakav projekat! Pa sta bi tk bilo da organizujemo kakvo prvenstvo pa da nam se 5-6 stadiona pocne gradit, jebo me svak ako se na gradilistiima ne bi spavalo i radovi nadgledali!![]()
Jebiga, jos smo mi uvijek mali i sitnice nas raduju, ali neka, nije mi zao da nas male stvari mogu obradovati. I ovo pisem i za sebe kao i za vas, da ne bude ja nakav nadrkani sto prosipa pamet!
- Distortion
#1900 Re: Stadion reprezentacije BiH
Ovo se nebi smjelo dešavati na ovakvim stadionima. Sumnjam da se moze desiti na Bilinom polju ali ko moze garantovati? Slovenci koriste alginski preparat za jacanje korijenog sistema i to su primjenjivali širom Evrope i pokazao se kao dobar postupak. Čak mislim da su kasno počeli da primjenjuju alge na Bilinom polju a imam informaciju da je Alba to odrađivala mada im je to daaaavno prezentirano.
http://www.ekogea.com/en/environment/turf-grass.html
http://www.ekogea.com/en/environment/turf-grass.html