Moderator: anex

Android Knego wrote:Evo prilike za nekog ko zeli raditi kao "Savjetnik za prodaju fizickih lica"
to je seljacki nazivSarajevski-Seljak wrote:Android Knego wrote:Evo prilike za nekog ko zeli raditi kao "Savjetnik za prodaju fizickih lica"
jel ovo prodaja "bijelog roblja"![]()
![]()
o tome i pricam...Sarajevski-Seljak wrote:Pa vidis da sam seljak
bili cucnuli, kako je dosao strani kapital od nove direktorice tako se i oni malo digli. sad bi trebalo da isplacuju sve redovno. bave se proizvodnjom svih razvodnih ormara za jaku i slabu struju, tako da i nije toliko cist posao ako te to zanima, nema nista cisto po radionicamamoon_walker_90 wrote:Pozdrav svima,pozvan sam na razgovor u firmu TEO-Tvornica elektro opreme Binjezevo,pa me interesuje da li neko ima kakve informacije oko ove firme? Svaka informacija je dobro došla
Sa promjenom vlasničke strukture postaju jak perspektivna firma, izvozno orjentisana. Sve viđeno ulijeva veliki optimizam.made_in_sarajevo wrote:bili cucnuli, kako je dosao strani kapital od nove direktorice tako se i oni malo digli. sad bi trebalo da isplacuju sve redovno. bave se proizvodnjom svih razvodnih ormara za jaku i slabu struju, tako da i nije toliko cist posao ako te to zanima, nema nista cisto po radionicamamoon_walker_90 wrote:Pozdrav svima,pozvan sam na razgovor u firmu TEO-Tvornica elektro opreme Binjezevo,pa me interesuje da li neko ima kakve informacije oko ove firme? Svaka informacija je dobro došla, nema veze ako ces biti i u kancelariji, kad tad ces morati u radionicu poslom sici, osim ako nisi tamo ekonomija,pravo
. koliko sam upratio rade oni direktno za izvoz ako potrefe kakav posao. neku noc sam prolazio tamo i vidio sam da su im oko 18h upaljena svjetla po radionici i kancelarijama, sad jesu li mjenjali radno vrijeme ili to po potrebi ne znam jer je prije bilo do 16h i bjezi kuci.
nekad prije sam poslovno radio sa njima pa otprilike ovako znam kako im sta ide.
Hvala vam puno na odgovorimaRicken wrote:Sa promjenom vlasničke strukture postaju jak perspektivna firma, izvozno orjentisana. Sve viđeno ulijeva veliki optimizam.made_in_sarajevo wrote:bili cucnuli, kako je dosao strani kapital od nove direktorice tako se i oni malo digli. sad bi trebalo da isplacuju sve redovno. bave se proizvodnjom svih razvodnih ormara za jaku i slabu struju, tako da i nije toliko cist posao ako te to zanima, nema nista cisto po radionicamamoon_walker_90 wrote:Pozdrav svima,pozvan sam na razgovor u firmu TEO-Tvornica elektro opreme Binjezevo,pa me interesuje da li neko ima kakve informacije oko ove firme? Svaka informacija je dobro došla, nema veze ako ces biti i u kancelariji, kad tad ces morati u radionicu poslom sici, osim ako nisi tamo ekonomija,pravo
. koliko sam upratio rade oni direktno za izvoz ako potrefe kakav posao. neku noc sam prolazio tamo i vidio sam da su im oko 18h upaljena svjetla po radionici i kancelarijama, sad jesu li mjenjali radno vrijeme ili to po potrebi ne znam jer je prije bilo do 16h i bjezi kuci.
nekad prije sam poslovno radio sa njima pa otprilike ovako znam kako im sta ide.
pa nece ti niko platu ovako napisati,o plati se pregovara[Emma] wrote:Plata?
Ma pregrovara klinac, imaju oni koliko hoce dati, samo cekaju da se raja prijavi i ko kaze da ce raditi za najmanje para toga i prime, nema ovde zapadne politike da se kaze godisnja plata je tolika i tolika ili mjesecna je tolika i tolika pa da se bira najbolji kandidat, ovde se ne prica o parama cisto da bi se mogao izabrati najjeftiniji kandidatzippoo87 wrote:pa nece ti niko platu ovako napisati,o plati se pregovara[Emma] wrote:Plata?
prijavi se ili posalji upit na taj email
btw.zna li neko ima li kakvih poslova na TK,okolina Gračanice ?
VAla glup naziv hostela. Čuj okupator Franc Ferdinand. Ko je ovaj marketinški genijalacNed071 wrote:Ako ste zainteresovani za rad u Franz Ferdinand Hostelu, posaljite svoj CV i motivaciono pismo na [email protected]
Obavezno odlicno poznavanje bosanskog i engleskog jezika, fleksibilnost, poznavanje grada, komunikativnost, vedar duh, prijateljska narav, nasmijeseno lice, organiziranost, snalazljivost, spremnost na rad u smjenama, poznavanje rada na racunaru (ms office, drustvene mreze).Trazimo i dopunske uposlenike za sezonu, ali i radnike za duzi, ozbiljniji angazman.