Forumasi zaposljavaju

Ekonomija, biznis, dionice, posao, (ne)zaposlenost...

Moderator: anex

Post Reply
argyle

#1876 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by argyle »

Image
Image
Image
vješalica

#1877 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by vješalica »

Izašao je konkurs za MUP HNK / HNŽ ima dosta mjesta bujrum ko hoće
argyle

#1878 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by argyle »

Image
KONKURS ZA PRIJEM U RADNI ODNOS
Firma “Menprom” d.o.o. vrši prijem u radni odnos uposlenika za upražnjeno radno mjesto:
Menadžer prodaje za ključne kupce
(Key Account Manager) - 1 Izvršilac.
Potrebni uslovi:
- Minimalna VŠS ili VSS (šesti/sedmi stepen stručne spreme) ekonomskog smjera.
- Najmanje 3. godina iskustva u radu na istim ili sličnim poslovima.
- Napredno poznavanje rada na racunaru (Word,Excel,Power Point).
- Stručne i organizacione sposobnosti.
- Poznavanje engleskog jezika.
- Izražena tačnost i preciznost u radu.
- Odgovornost, analitičnost, sistematičnost, preglednost u radu, sposobnost kvalitetnog samostalnog rada.
Opis posla i zahtjevi radnog mjesta:
- izrada i sprovođenje planova prodaje za ključne kupce prema prodajnim programima.
- učestvovanje u naručivanju robe za ključne sisteme.
- prodaja cjelokupnog asortimana ključnim kupcima.
- pozicioniranje i kontrola izloženosti robe kod ključnih kupaca.
- prati dospjeće potraživanja I realizaciju naplate od svojih kupaca.
- redovno i ažurno izvještavanje o svim aktivnostima.
- izvršavanje svih delegiranih zadataka od strane nadređenih.
Kandidati su dužni prijavu sa biografijom (CV) i ostalom dokumentacijom dostaviti lično u sjedište firme “Menprom” d.o.o. Gornja Tuzla na adresu: Ahmeta Kobića bb, Gornja Tuzla ili skeniranu dokumentaciju putem e-mail adrese:
[email protected].
Uz molbu obavezno je potrebno priložiti:
- Biografiju/CV.
- Kopiju diplome o završenoj školskoj spremi.
- Kopiju radne knjižice.
- Potvrdu o radnom iskustvu izdatu od ranijeg poslodavca.
Krajni rok za podnošenje prijave je 10. (deset) dana od dana objavljivanja oglasa.
Kandidati koji budu dostavili nepotpunu dokumentaciju neće se razmatrati. Kandidati koji budu ispunjavali uvjete i oni koji uđu u uži izbor bit će pozvani na usmeni razgovor o čemu će pojedinačno biti informisani. Prispjela dokumentacija se ne vraća.
Ideas_

#1879 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by Ideas_ »

Ako poznajete nekog ko ima završen ekonomski fakultet i iskustva na marketinškim poslovima, proslijedite info: http://www.posao.ba/#!employer/profile; ... ;job=99112
Ideas_

#1880 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by Ideas_ »

Ako poznajete nekog sa područja Teslića, sa završenim pravnim fakultetom, ko je u potrazi za zaposlenjem proslijedite info: http://www.posao.ba/#!employer/profile; ... ;job=98635
Android Knego

#1881 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by Android Knego »

Evo prilike za nekog ko zeli raditi kao "Savjetnik za prodaju fizickih lica" :D
Sarajevski-Seljak

#1882 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by Sarajevski-Seljak »

Android Knego wrote:Evo prilike za nekog ko zeli raditi kao "Savjetnik za prodaju fizickih lica" :D

jel ovo prodaja "bijelog roblja" :lol: :lol: :lol:
Android Knego

#1883 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by Android Knego »

Sarajevski-Seljak wrote:
Android Knego wrote:Evo prilike za nekog ko zeli raditi kao "Savjetnik za prodaju fizickih lica" :D

jel ovo prodaja "bijelog roblja" :lol: :lol: :lol:
to je seljacki naziv :D
Mutivoda

#1884 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by Mutivoda »

:lol:

taman da zapratim ovu temu.
Sarajevski-Seljak

#1885 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by Sarajevski-Seljak »

Pa vidis da sam seljak :mrgreen:
Android Knego

#1886 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by Android Knego »

Sarajevski-Seljak wrote:Pa vidis da sam seljak :mrgreen:
o tome i pricam... :D
moon_walker_90

#1887 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by moon_walker_90 »

Pozdrav svima,pozvan sam na razgovor u firmu TEO-Tvornica elektro opreme Binjezevo,pa me interesuje da li neko ima kakve informacije oko ove firme? Svaka informacija je dobro došla :)
Ideas_

#1888 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by Ideas_ »

Ukoliko poznajete nekoga sa završenim građevinskim ili arhitektnoskim fakultetom ko traži posao na području Sarajeva, proslijedite info: http://www.posao.ba/#!employer/profile;id=234;job=99492
tututuuuu

#1889 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by tututuuuu »

evo ovdje traze dosta radnik, lova dobra, ko zna variti i sl. :D

http://www.konkursi.bih5.net/Pregled.aspx?SFile=20099
made_in_sarajevo

#1890 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by made_in_sarajevo »

moon_walker_90 wrote:Pozdrav svima,pozvan sam na razgovor u firmu TEO-Tvornica elektro opreme Binjezevo,pa me interesuje da li neko ima kakve informacije oko ove firme? Svaka informacija je dobro došla :)
bili cucnuli, kako je dosao strani kapital od nove direktorice tako se i oni malo digli. sad bi trebalo da isplacuju sve redovno. bave se proizvodnjom svih razvodnih ormara za jaku i slabu struju, tako da i nije toliko cist posao ako te to zanima, nema nista cisto po radionicama :mrgreen: , nema veze ako ces biti i u kancelariji, kad tad ces morati u radionicu poslom sici, osim ako nisi tamo ekonomija,pravo :mrgreen: . koliko sam upratio rade oni direktno za izvoz ako potrefe kakav posao. neku noc sam prolazio tamo i vidio sam da su im oko 18h upaljena svjetla po radionici i kancelarijama, sad jesu li mjenjali radno vrijeme ili to po potrebi ne znam jer je prije bilo do 16h i bjezi kuci.

nekad prije sam poslovno radio sa njima pa otprilike ovako znam kako im sta ide.
Ricken

#1891 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by Ricken »

made_in_sarajevo wrote:
moon_walker_90 wrote:Pozdrav svima,pozvan sam na razgovor u firmu TEO-Tvornica elektro opreme Binjezevo,pa me interesuje da li neko ima kakve informacije oko ove firme? Svaka informacija je dobro došla :)
bili cucnuli, kako je dosao strani kapital od nove direktorice tako se i oni malo digli. sad bi trebalo da isplacuju sve redovno. bave se proizvodnjom svih razvodnih ormara za jaku i slabu struju, tako da i nije toliko cist posao ako te to zanima, nema nista cisto po radionicama :mrgreen: , nema veze ako ces biti i u kancelariji, kad tad ces morati u radionicu poslom sici, osim ako nisi tamo ekonomija,pravo :mrgreen: . koliko sam upratio rade oni direktno za izvoz ako potrefe kakav posao. neku noc sam prolazio tamo i vidio sam da su im oko 18h upaljena svjetla po radionici i kancelarijama, sad jesu li mjenjali radno vrijeme ili to po potrebi ne znam jer je prije bilo do 16h i bjezi kuci.

nekad prije sam poslovno radio sa njima pa otprilike ovako znam kako im sta ide.
Sa promjenom vlasničke strukture postaju jak perspektivna firma, izvozno orjentisana. Sve viđeno ulijeva veliki optimizam.
moon_walker_90

#1892 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by moon_walker_90 »

Ricken wrote:
made_in_sarajevo wrote:

Sa promjenom vlasničke strukture postaju jak perspektivna firma, izvozno orjentisana. Sve viđeno ulijeva veliki optimizam.
Hvala vam puno na odgovorima :)
Ci-Nick

#1893 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by Ci-Nick »

Za sve medicinske sestre (i braću :-D ) koji ozbiljno rade na odlasku u Njemačku evo jedan link:
http://www.enderle-caringhands.de/
Ned071

#1894 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by Ned071 »

Ako ste zainteresovani za rad u Franz Ferdinand Hostelu, posaljite svoj CV i motivaciono pismo na [email protected]

Obavezno odlicno poznavanje bosanskog i engleskog jezika, fleksibilnost, poznavanje grada, komunikativnost, vedar duh, prijateljska narav, nasmijeseno lice, organiziranost, snalazljivost, spremnost na rad u smjenama, poznavanje rada na racunaru (ms office, drustvene mreze).Trazimo i dopunske uposlenike za sezonu, ali i radnike za duzi, ozbiljniji angazman.
[Emma]

#1895 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by [Emma] »

Plata?
zippoo87

#1896 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by zippoo87 »

[Emma] wrote:Plata?
pa nece ti niko platu ovako napisati,o plati se pregovara :D
prijavi se ili posalji upit na taj email
btw.zna li neko ima li kakvih poslova na TK,okolina Gračanice ?
Puf

#1897 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by Puf »

zippoo87 wrote:
[Emma] wrote:Plata?
pa nece ti niko platu ovako napisati,o plati se pregovara :D
prijavi se ili posalji upit na taj email
btw.zna li neko ima li kakvih poslova na TK,okolina Gračanice ?
Ma pregrovara klinac, imaju oni koliko hoce dati, samo cekaju da se raja prijavi i ko kaze da ce raditi za najmanje para toga i prime, nema ovde zapadne politike da se kaze godisnja plata je tolika i tolika ili mjesecna je tolika i tolika pa da se bira najbolji kandidat, ovde se ne prica o parama cisto da bi se mogao izabrati najjeftiniji kandidat :D
Ned071

#1898 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by Ned071 »

Ne dijelim ja plate. Ja gospodjo samo citam vijesti....
polis

#1899 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by polis »

Ned071 wrote:Ako ste zainteresovani za rad u Franz Ferdinand Hostelu, posaljite svoj CV i motivaciono pismo na [email protected]

Obavezno odlicno poznavanje bosanskog i engleskog jezika, fleksibilnost, poznavanje grada, komunikativnost, vedar duh, prijateljska narav, nasmijeseno lice, organiziranost, snalazljivost, spremnost na rad u smjenama, poznavanje rada na racunaru (ms office, drustvene mreze).Trazimo i dopunske uposlenike za sezonu, ali i radnike za duzi, ozbiljniji angazman.
VAla glup naziv hostela. Čuj okupator Franc Ferdinand. Ko je ovaj marketinški genijalac :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
P308

#1900 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by P308 »

Ovaj oglas je objavljen samo na FB stranici Emele Burdzovic (inace suvlasnice istog) i nigdje vise :?
Post Reply