Federalna televizija
Moderator: anex
- novi.dan.nova.nafaka
#1876 Re: Federalna televizija
Av Av je opet nešta zabrljao, nije bilo Nedjeljnika...
http://--- NO LINKS ---/vijesti/vijest ... z-dnevnika
- seln
#1877 Re: Federalna televizija
Od kada to Sarajlije govore "oce"?jon_jovi wrote:Pretplatu oće da im plaćaju svi
- seln
#1878 Re: Federalna televizija
O aferimima FTV se moze pisati danima....ali Senad Avdic je sujetna mahalusa, prostak i alkoholicar.Better Man wrote:Je li ti to ozbiljno? Senad Avdic za ove sa FTV je doktor za nvinarstvo i oni mu ni cipele ne mogu cistiti. To sto se nekima ne svidja sto senad pojedince prozic=va za kriminal i korupciju, to je drugi par rukavica!ultima_palabra wrote:Kad čitaš mahalaštine i poganštine Senada Avdića, ovi klocevi iz Federalne djeluju kao profesionalni novinari.
- seln
#1879 Re: Federalna televizija
islambosna, na bedemu istinenovi.dan.nova.nafaka wrote:Av Av je opet nešta zabrljao, nije bilo Nedjeljnika...
- novi.dan.nova.nafaka
#1880 Re: Federalna televizija
A da malkice pogledaš na dnu od koga prenose vijest, o dušo, predrasuda puna !?!?seln wrote:islambosna, na bedemu istinenovi.dan.nova.nafaka wrote:Av Av je opet nešta zabrljao, nije bilo Nedjeljnika...
http://--- NO LINKS ---/vijesti/vijest ... z-dnevnika![]()
![]()
![]()
![]()
- seln
#1881 Re: Federalna televizija
Ma, ne moze mi islambosna biti dobra, pa kad bi prenosili haber od pejgambera.novi.dan.nova.nafaka wrote:A da malkice pogledaš na dnu od koga prenose vijest, o dušo, predrasuda puna !?!?seln wrote:islambosna, na bedemu istinenovi.dan.nova.nafaka wrote:Av Av je opet nešta zabrljao, nije bilo Nedjeljnika...
http://--- NO LINKS ---/vijesti/vijest ... z-dnevnika![]()
![]()
![]()
![]()
- novi.dan.nova.nafaka
#1882 Re: Federalna televizija
Drugo je biti dobar, ovdje se radi o pouzdanošću vijesti. Ne moraš nekoga voljeti da bi vjerovao na vijest koju prenosi.seln wrote:Ma, ne moze mi islambosna biti dobra, pa kad bi prenosili haber od pejgambera.
Uglavnom, bit će da je Av Av dobio malkice po guzi...

- seln
#1883 Re: Federalna televizija
A vijest je pouzdana jer je prenosi...ko?novi.dan.nova.nafaka wrote:Drugo je biti dobar, ovdje se radi o pouzdanošću vijesti. Ne moraš nekoga voljeti da bi vjerovao na vijest koju prenosi.seln wrote:Ma, ne moze mi islambosna biti dobra, pa kad bi prenosili haber od pejgambera.
Uglavnom, bit će da je Av Av dobio malkice po guzi...
Reuters? CNN?
I sta ima ISLAMbosna da se petlja u svjetovne stvari?
- novi.dan.nova.nafaka
#1884 Re: Federalna televizija
Pa doduše, moram priznati, da je ne prenosi niti jedno sjevernokorejsko glasilo, ali nisam daleko od mišljenja da je vijest tačna, obzirom na okolnosti.seln wrote:A vijest je pouzdana jer je prenosi...ko?
Reuters? CNN?
I sta ima ISLAMbosna da se petlja u svjetovne stvari?
Nije Reuters, ali eto: http://www.bportal.ba/index.php?option= ... &Itemid=58
-
Popara
#1885 Re: Federalna televizija
Ne ulazeci u to ko je prenio i od koga, imam da postavim pitanje. Jel to slucajno bio sinoc Avdin prilog?novi.dan.nova.nafaka wrote:Pa doduše, moram priznati, da je ne prenosi niti jedno sjevernokorejsko glasilo, ali nisam daleko od mišljenja da je vijest tačna, obzirom na okolnosti.seln wrote:A vijest je pouzdana jer je prenosi...ko?
Reuters? CNN?
I sta ima ISLAMbosna da se petlja u svjetovne stvari?![]()
Nije Reuters, ali eto: http://www.bportal.ba/index.php?option= ... &Itemid=58
- avicena
#1886 Re: Federalna televizija
Čuj ovo? I oni žive od hljeba koji je svjetovna stvar pa itekako ih zanima. Mislim na hljeb u širem smislu riječi.seln wrote: I sta ima ISLAMbosna da se petlja u svjetovne stvari?
Ne možeš islam zatvoriti u džamije i tekije jer mu nije takva priroda.
Rabbena atina fiddunja haseneten ve fil- ahireti haseneten ve kina azabennar. "Gospodaru naš, daj nam dobro na ovom svijetu i dobro na Ahiretu i sačuvaj nas džehennemske vatre." (El-Bekare,201)
Jedan čovjek je pitao Allahovog Poslanika: "Koji džihad je najbolji?" On je odgovorio: "Reći istinu u lice nepravednom vladaru!"
- ultima_palabra
#1887 Re: Federalna televizija
A ovi iz Islambosne su svaki dan govorili Brankoviću i ekipi kako su nepravedni
Ne mogu na rende kora...
- novi.dan.nova.nafaka
#1888 Re: Federalna televizija
1. Hajde daj jednu vijest gdje su im podilaziliultima_palabra wrote:A ovi iz Islambosne su svaki dan govorili Brankoviću i ekipi kako su nepravedniNe mogu na rende kora...
2. Neko izgleda baš i ne konta da oni samo prenose vijest
Živjela demokratija, dole svejernokorejska diktatura !
Sjo tebra, što ne mogu raje koja je puna predrasuda. Za jedne je islambosna.ba SDA portal, za druge je to utvrđenje ultradesnice...
- ultima_palabra
#1889 Re: Federalna televizija
Ma puca mi neka stvar za Islambosnu, kao neki relevantan portal... možda su im prigovarali jedino kad su se hapsila "braća" po Maoči, za sve drugo je bilo "jesu govna, ali su naši". Po istom principu sad dobro uhljebljeni SDP-ovci brane samoubilačke poteze velikog vođe i malo manjih vođica...
- avicena
#1890 Re: Federalna televizija
Meni je zasmetalo ovo @selnovo začepljanje usta neistomišljenicima u nekoliko posljednjih postova. Prošao sam pored prvog, a reagovao sam na posljednji.ultima_palabra wrote:A ovi iz Islambosne su svaki dan govorili Brankoviću i ekipi kako su nepravedniNe mogu na rende kora...
seln wrote: Ma, ne moze mi islambosna biti dobra, pa kad bi prenosili haber od pejgambera.
- seln
#1891 Re: Federalna televizija
I opet: islambosna je skup supaka kojem nema ravnog u sedam drzava.avicena wrote:Meni je zasmetalo ovo @selnovo začepljanje usta neistomišljenicima u nekoliko posljednjih postova. Prošao sam pored prvog, a reagovao sam na posljednji.ultima_palabra wrote:A ovi iz Islambosne su svaki dan govorili Brankoviću i ekipi kako su nepravedniNe mogu na rende kora...
seln wrote: Ma, ne moze mi islambosna biti dobra, pa kad bi prenosili haber od pejgambera.
- avicena
#1892 Re: Federalna televizija
Da nije vidljivo iz aviona zbog čega te toliko iritiraju možda bi ti odgovor o IB bio i duži.seln wrote: I opet: islambosna je skup supaka kojem nema ravnog u sedam drzava.
Kažu sociolozi i psiholozi da većina ljudi 'konzumira' određeni medij ne da bi našla informaciju nego potvrdu svojih ubjeđenja i razmišljanja pa kada to i čuju na tv ili pročitaju u novinama dive se sebi kako su pametni. Rekli na televiziji.
- seln
#1893 Re: Federalna televizija
To objasnjava tvoju simpatiju prema islambosna.avicena wrote:Da nije vidljivo iz aviona zbog čega te toliko iritiraju možda bi ti odgovor o IB bio i duži.seln wrote: I opet: islambosna je skup supaka kojem nema ravnog u sedam drzava.![]()
Kažu sociolozi i psiholozi da većina ljudi 'konzumira' određeni medij ne da bi našla informaciju nego potvrdu svojih ubjeđenja i razmišljanja pa kada to i čuju na tv ili pročitaju u novinama dive se sebi kako su pametni. Rekli na televiziji.Piše u novinama.
Divan ste par. Uvijek retro, uvijek reakcija.
- novi.dan.nova.nafaka
#1894 Re: Federalna televizija
@Avicena, ne shvataj lično ovakve konstatacije, valja nahraniti svoje predrasude...seln wrote:To objasnjava tvoju simpatiju prema islambosna.Divan ste par. Uvijek retro, uvijek reakcija.avicena wrote:Da nije vidljivo iz aviona zbog čega te toliko iritiraju možda bi ti odgovor o IB bio i duži.seln wrote: I opet: islambosna je skup supaka kojem nema ravnog u sedam drzava.![]()
Kažu sociolozi i psiholozi da većina ljudi 'konzumira' određeni medij ne da bi našla informaciju nego potvrdu svojih ubjeđenja i razmišljanja pa kada to i čuju na tv ili pročitaju u novinama dive se sebi kako su pametni. Rekli na televiziji.Piše u novinama.
- avicena
#1895 Re: Federalna televizija
Nisam ja spominjao svoje simpatije nego tvoje antipatije o kojima pričaš. Retro je često u modi. Vraćanje provjerenim vrijednostima.seln wrote: To objasnjava tvoju simpatiju prema islambosna.
- avicena
#1896 Re: Federalna televizija
@seln je prije sedam godina imao mnooooogo istomišljenika ovdje. Nestaju polahko i taj mi fenomen zanimljiv.novi.dan.nova.nafaka wrote: @Avicena, ne shvataj lično ovakve konstatacije, valja nahraniti svoje predrasude...
- seln
#1897 Re: Federalna televizija
Pa daj da uvedemo robovlasnistvo.avicena wrote:Nisam ja spominjao svoje simpatije nego tvoje antipatije o kojima pričaš. Retro je često u modi. Vraćanje provjerenim vrijednostima.seln wrote: To objasnjava tvoju simpatiju prema islambosna.
- seln
#1898 Re: Federalna televizija
To je generalni trend odlaska sa klix.avicena wrote:@seln je prije sedam godina imao mnooooogo istomišljenika ovdje. Nestaju polahko i taj mi fenomen zanimljiv.novi.dan.nova.nafaka wrote: @Avicena, ne shvataj lično ovakve konstatacije, valja nahraniti svoje predrasude...
p.s. @seln nije bio na forumu prije 7 godina.
- avicena
#1899 Re: Federalna televizija
Neće moći. Nije pozitivna vrijednost, a uz to i haram mada ovi iz Heineken koalicije misle da jeste dobro za tebe i mene.seln wrote:Pa daj da uvedemo robovlasnistvo.avicena wrote:Nisam ja spominjao svoje simpatije nego tvoje antipatije o kojima pričaš. Retro je često u modi. Vraćanje provjerenim vrijednostima.seln wrote: To objasnjava tvoju simpatiju prema islambosna.
- novi.dan.nova.nafaka
#1900 Re: Federalna televizija
Od već potvrđene teze da sjevernokorejska TV guši svaki pokušaj (konstruktivne) kritike SDP funkcionera, dođosmo do inicijative za uvođenje robovlasništva. Čemu tolika količina negativne energije, štovana koleginice baš danas ?seln wrote:Pa daj da uvedemo robovlasnistvo.avicena wrote:Nisam ja spominjao svoje simpatije nego tvoje antipatije o kojima pričaš. Retro je često u modi. Vraćanje provjerenim vrijednostima.seln wrote: To objasnjava tvoju simpatiju prema islambosna.
Malo šale nije na odmet, kako ono ide: "Zene su nervozne samo kad treba da dobiju,dobiju ili nisu dobile...inace su ok"