Mozemo samo dobiti, samo da udjemo u igru bez nekih ocekivanja...dva tri gola i kuci
BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- ReD aka Socijalista
#1876 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Hej boli nas k...c idemo da se naigramo ko ga shalta
Mozemo samo dobiti, samo da udjemo u igru bez nekih ocekivanja...dva tri gola i kuci

- Better Man
#1877 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Budimo realni i recimo da bi i remi bio ravan pobjedi, ipak Francuska je nogometna velesila za nas! pobjeda bi bila senzacija stoljeca i volio bih da sto desi, ali realno gledajuci sanse su za to minimalne.
- horion_bosona
#1878 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Upravu si, mi bi smo u pravilu pred kljucne utakmice izgorili od sveopste euforije. Nas mentalitet... Medjutim ova generacija je zrela da napravi veliki rezultat, a to je svakako prolaz na EP preko ekipe koja je vrh evropskog fudbala. Od one davne prijateljske sa Italijom i Francuza u gostima, te dva remija sa Spanijom iz kvalifikacija za SP u Njemackoj, mi nismo ostvarili zapazen rezultat u duelima sa "velikim" reprezentacijama. Pritom ova je generacija (kljucni igraci) su bogatiji za iskustvo baraza, dva ciklusa igraju zajedno... Euforije gotovo nema...alphonse kauders wrote:A, fakat smo šega nacija - ideš u goste Bjelorusiji sav prestrašen, pun opreza, a onda protiv Francuske naše staro poznato "'ta će Nasri, 'ta će Malouda..."![]()
Na osnovu prijašnjeg iskustva sve se čini da ćemo se povući i primiti gol i nećemo moći poslije toga s loptom sastaviti.
Volio bih da me Pape i igrači razuvjere
evo da citiram jednog susjeda:
Citajuci druge forume imam dojam da sad drugi vise vjeruju u nas nego mi sami...Bosanci su ti jedan od najiskompleksiranijih naroda na svijetu, sa ogromnim manjkom samopouzdanja. Bojim se da ce to presuditi u Parizu protiv Francuske. Ja nemrem vjerovat da jedna reprezentacija koja ima igrače poput Begovića, Spahića, Papca, Džeke, Misimovića, Pjanića, Lulića itd, nemože reći idemo po pobjedu. Bez alibija... Nek bude šta bude. Francuzi koji su kvalifikacije odigrali očajno, pokošeni su ozljedama ključnih igrača... Pa nije to nikakva velesila, ali ne, bitno je da se po forumima raspravlja kako su se trebali očistiti od kartona, otići u Pariz, skinuti gaće i čekati baraž. U biti taj način razmišljanja je i jedini razlog zašto BiH nikad nije ostvarila plasman na natjecanje. Jedna Slovenija ima tri natjecanja, plus jedan neuspjeli baraž, a nikad poslije rata, niti u jednom trenutku nisu imali bolju momčad od Bosne.
Samo hrabro i bez kompleksa !
- neo7
#1879 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Evra se oporavio, Riberi i Benzema nisu...tako kaze Avdo Avdic...jbte ko da je izvjestavao o ratnim zlocincima 
- splend
#1880 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
kad pape sutra izadje s dzekom i vedom u napadu
do danas sam bio siguran da mi gore ne mozemo nista. al euforija cini svoje, pa pocinjem da vjerujem u pobjedu.
do danas sam bio siguran da mi gore ne mozemo nista. al euforija cini svoje, pa pocinjem da vjerujem u pobjedu.
- Bosanski_kralj
#1881 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Još 25h i 10min. do početka HISTORIJSKOG dvoboja 
- Sasvim_Obican
#1882 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Evra i Rami igraju..
Za nas brani Hasagić..
A sad na dobre vijesti
Već večeras će biti objavljen naš sastav. Mislim da ćemo igrati sa Misimovićem kao polušpicom i Zahirovićem umjesto Ibiševića u napadu..

Za nas brani Hasagić..
A sad na dobre vijesti
Već večeras će biti objavljen naš sastav. Mislim da ćemo igrati sa Misimovićem kao polušpicom i Zahirovićem umjesto Ibiševića u napadu..
- ReD aka Socijalista
#1883 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Sasvim_Obican wrote:Evra i Rami igraju..
Za nas brani Hasagić..
A sad na dobre vijesti
- Edin H.
#1884 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Sasvim_Obican wrote:Evra i Rami igraju..
Za nas brani Hasagić..
A sad na dobre vijesti
Pisi propalo
Pape vracaj mi pare
-
palermo
#1885 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Jojjjjjjj, kako bih ja volio da pobijedimo.Ne toliko zbog evropskog, jebo evropsko ta ne vejrujem da ćemo biti šampioni tamo, nego samo da vidim kako je to kad se plasiraš . Jel to isto kao onaj osjećaj kad njufer skineš, i onda poslije ležiš i kažeš sebi,eto desilo se, a mislio si neće nikad
Last edited by palermo on 10/10/2011 20:12, edited 1 time in total.
- necu
#1886 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Valjda Hasagić neće napraviti neki kiks ako bude branio,Begović mi je više sigurniji nego ovaj,al' hajd Hasagić vam je jedan od najboljih svjetskih golmana koji brani u najjačoj ekipi na svijetu i koji je standardan svaku utakmicu. 
-
Corola
#1887 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Da nisi obrnuo redoslijed dobrih i losih vjesti.Sasvim_Obican wrote:Evra i Rami igraju..
Za nas brani Hasagić..
A sad na dobre vijesti
- odesveuhonduras
- Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)
#1888 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Kad ćete više shvatiti da nije istina da "možemo samo dobiti"... to bi bila istina da se brišu kartoni pred baraž, onda bi nas bilo briga kako će završiti - čvrsto pa šta bude.... ovako itekako imamo šta izgubiti ako ne pobijedimo tamoReD aka Socijalista wrote:Hej boli nas k...c idemo da se naigramo ko ga shalta![]()
Mozemo samo dobiti, samo da udjemo u igru bez nekih ocekivanja...dva tri gola i kuci![]()
- denimb
#1889 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Jbt da je vise docekati i tu utakmicu, sat vremena mislim kako cemo izgubiti gore, pa sat vremena kontam kako nerjeseno i mozemo izvuci, onda iduci sat cak i jarana uvjeravam da cemo pobjediti...ma ludilo vazdan

-
printer
#1890 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Sta rekose ovi ko ce igrati za Francuze? izgleda da ce i njima bit 2 zadnja vezna Mvilla i ovaj Diarra
- odesveuhonduras
- Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)
#1893 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Dobar duks u PM... nisam u tim navijačkim vodama pa ne bih nosao ovo BHF na leđima ali bez toga bi mesčini petobanku dao za ovoMali_Vuk wrote:Sretno!
![]()
- jeza u ledja
#1894 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Jeff Bingham wrote:
- ReD aka Socijalista
#1895 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Gledaj kokoshke kao da je iz Grmova i Sibovajeza u ledja wrote:Jeff Bingham wrote:
-
Frankyee
#1896 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Zasto Pape nije rekao - idemo da pobijedimo u Parizu?
E zato sto to nije rekao u Tirani ili Bukurestu , vec je pricao kako i bod nije los, kako je Albanija tvrda i kako je Rumunija jaka. Znaci mi sami nemamo u sebe povjerenja.
Ono sto najvise fali ovoj ekipi je motivacija i vjera u pobjedu. ali valjda smo takav narod. Jedino se nadam da je ova generacija odrasla vani i da je pokupila tog pobjednickog mentaliteta.
U svakoj utakmici je trebalo igrati na pobjedu
E zato sto to nije rekao u Tirani ili Bukurestu , vec je pricao kako i bod nije los, kako je Albanija tvrda i kako je Rumunija jaka. Znaci mi sami nemamo u sebe povjerenja.
Ono sto najvise fali ovoj ekipi je motivacija i vjera u pobjedu. ali valjda smo takav narod. Jedino se nadam da je ova generacija odrasla vani i da je pokupila tog pobjednickog mentaliteta.
U svakoj utakmici je trebalo igrati na pobjedu
-
sarajevsko_pivo
#1897 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
^^ Slazem se! 
- USAblues
#1898 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Jeff Bingham wrote:
- BHF_Manijak
#1899 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Vjeruj mi da u PArizu idu Njemacka ili Spanija da njihovi selektori ne bi govorili "idemo u Pariz po pobjedu", nemoj biti smijesan, velesile a kamo li mi nesto da se qrcimo! Opusteno narode, nismo mi jos taj level da mozemo ici nekome na noge, posebno ne sili poput Francuske, i govoriti kako idemo na pobjedu...Pokusati iznenadit, jer pobjeda je iznenadjenje a ne nesto sto se podrazumijeva, izoborili smo baraz i tu je nasa sansa, jer mi smo taj drugi ili treci kug reprezentacija u Evropi, a prvi su Svabe, Englezi, Holandjani, Spanci, Izalijani, Francuzi itd...Bilo bi prepotentno da je Safet reko idemo na pobjedu, pazi, pobjedi se svi nadamo, pa i Safet, ali ona nije nesto Bogom dano, to je realno iznenadjenje kako rekoh...
- taxi_driver
#1900 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Nadam se pobjedi a i nadam se da ceSusic obuci odijelo a ne ko seljo neki u trenerci.