Emir Spahic - ALL ABOUT

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
insigne

#1876 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by insigne »

It_is_a_Leclerc wrote:Ha !

Evo ga. Znao sam. "Klan" prodao utakmicu.
Jer, Džeki, kraj svojih tričavih 20 miliona eura, svakako treba nigerijska kinta, a nikako slava i status legende u svojoj državi.

Jebote, ja razumijem da su pojedinci bijesni, i sebi umišljaju da ih se nešto pita kad je reprezentacija u pitanju, al' dajte racionalno razmišljajte prije nego nešto napišete. Ovo je sramota i čitati.
Ne kontas prijatelju.

Nisu pare u pitanju. Stvar je da Dzeko i Spahic stave svima do znanja ko je pravi gazda u reprezentaciji, i da, kada se njima ne igra, ova reprezentacija nema sanse pobijediti bilo koga.

Dino Arslanagic ce kao od sale zamijeniti satro kapitena. Ocekujem da mu se organizuje u augustu oprostajna utakmica, zasluzio je to igrajuci povrijedjen sve te silne utakmice.

P.S.
Izgleda da Kolasinac ne pocinje ni ovu danasnju utakmicu.
Nek se jednom i s njim uslika da rijesimo sve dileme.
Last edited by insigne on 25/06/2014 14:53, edited 4 times in total.
IcedMFEarth

#1877 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by IcedMFEarth »

I onda se novinari pitaju što to neće Spaha da daje intervjue...pa zbog ovoga, kreteni novinarski. A još narod jedva čeka tračeve jer ima priliku da popljuje nekoga ko je postigo što oni ne bi mogli za 100 života, pa da se osjećaju moćno na sekundu. I jeste, kad se u Zenici skandiralo Džekino ime, Spaha je namjerno dobio upalu sinusa i krvario iz nosa da se pokaže ko frajer :-) :-)
Nad'o sam se da ova sranja ne dođu do Spahe, ali eto ipak i on čuje za to. Ne znam više što se uopšte ovamo zajebava više s nama.
N.N.

#1878 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by N.N. »

Ja raje sto je zeljna krvi majko mila :D
Opusteno ba...
Spahu treba postepeno sklanjati u stranu, pocev odmah od kvalifikacija sada. Oduzeti mu traku i to je to.

Pustite sada jebavanja majki i slicno, niko od nas nije tamo i sve je supljiranje. Kakvi izvori iz saveza i picke materine.
Kada neko od igraca ili selektor kaze konkretno, to i to je bilo, taj i taj, onda i treba razapeti :)
FreakyStyley

#1879 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by FreakyStyley »

bosanska senzacija wrote:Evo javlja se i Iišević:

"Apsolutne su gluposti i izmišljotine glasine da se bilo ko sukobio u ekipi, ne vjerujte u te laži.
Sretno nam svima u današnjoj utakmici sa Iranom"

Pa vi opet vjerujte ovim govnima od novinara i nasjedajte tako lahko na neprovjerene informacije.

Ne treba vjerovat ni njima ni novinarima, realno. :oops:

Vazda je atmosfera odlicna i nema nikakvih problema, pa igra amidzic, pa bratovi igraci, pa igra haver i cimer, pa se psuje treneru, pa se kasni na pripreme, jebe mater novajlijama, pa se gubi od 3put slabijih protivnika itd. itd. :-)
Alkos

#1880 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Alkos »

Ne treba Hajroviću kada dolazi na pripreme da ga ganjaju braća Keljmendi :mrgreen:

Kakve veze ima što ima 60 kila, i što su ostali viši i teži od njega. Kako god ne vjerujem da ikoga maltretira, vjerovatno ima autoritet i podršku najveće zvijezde, ali Boga mi i nekih sumnjivih tipova. Keljmendijima imponuje da se znaju i druže sa tipovima kao što su Džeko i Spahić. To mu je dovoljan vjetar u leđa da bude "vođa" i da ga se svi plaše. Kada kažem plaše ne mislim to u smislu da će im usta razvalit'.

S druge strane, novinari su baš počeli pretjerivati. Vjerujem da ima nekih pikanterija, ali da to tako daleko ide sumnjam. Po meni su glavni krivci Pape sa svojim taktičko-blesavim zamislima, ali i Spahić koji se indolentno ponašao na terenu, ali i oni što ga podržavaju. Zamjeram im što se nisu borili protiv Nigerije, a mogli su dati više.

Da svako gura svog (Spahić i Džeko Ibričića, Sušić Sušića) ima istine i to se vidi iz priloženog, i to je po meni najveći problem. Dogovori se prave nauštrb repke i rezultata. To je najžalosnije!
Last edited by Alkos on 25/06/2014 14:49, edited 1 time in total.
mO k3

#1881 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by mO k3 »

bosanska senzacija wrote:
Šibicar wrote:Nikad mi neće biti jasno kako neko može vjerovati da čovjek od 55 kila može maltretirati sve i svakoga,da je kreten i nasilan to se odavno zna(naravno na manje i slabije od sebe),ali da može prosipati silu svakom igraču i da svi šute k'o jadnici to ne mogu da povjerujem,da je k'o Jan Koler pa hajde,ali ovako mi je to smiješno,il' ako se to stvarno dešava onda su naši igrači najveći pićići i beskičmenjaci na dunjaluku.
Neko je već dobro zaključio da ljudi ne razmišljaju racionalno i svojom glavom.
Pogotovo oni koji nikad nisu loptu vidjeli kako ti ono reče :mrgreen:
nema me tamo

#1882 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by nema me tamo »

IcedMFEarth wrote:I onda se novinari pitaju što to neće Spaha da daje intervjue...pa zbog ovoga, kreteni novinarski. A još narod jedva čeka tračeve jer ima priliku da popljuje nekoga ko je postigo što oni ne bi mogli za 100 života, pa da se osjećaju moćno na sekundu. I jeste, kad se u Zenici skandiralo Džekino ime, Spaha je namjerno dobio upalu sinusa i krvario iz nosa da se pokaže ko frajer :-) :-)
Nad'o sam se da ova sranja ne dođu do Spahe, ali eto ipak i on čuje za to. Ne znam više što se uopšte ovamo zajebava više s nama.

Svi oni prate ove teme njihove..

Vidiš kako su aktivni na Fejsu, a na forumu su još više vjeruj..
edo_79

#1883 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by edo_79 »

Opusteno ba...
Spahu treba postepeno sklanjati u stranu, pocev odmah od kvalifikacija sada. Oduzeti mu traku i to je to

:thumbup: AFERIM N.N.
mO k3

#1884 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by mO k3 »

Lol ovo samo dolijeva ulje na vatru .....

Kojeg mi bisera imamo kao kapitena :D
FreakyStyley

#1885 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by FreakyStyley »

FreakyStyley wrote:
bosanska senzacija wrote:Evo javlja se i Iišević:

"Apsolutne su gluposti i izmišljotine glasine da se bilo ko sukobio u ekipi, ne vjerujte u te laži.
Sretno nam svima u današnjoj utakmici sa Iranom"

Pa vi opet vjerujte ovim govnima od novinara i nasjedajte tako lahko na neprovjerene informacije.

Ne treba vjerovat ni njima ni novinarima, realno. :oops:

Vazda je atmosfera odlicna i nema nikakvih problema, pa igra amidzic, pa bratovi igraci, pa igra haver i cimer, pa se psuje treneru, pa se kasni na pripreme, jebe mater novajlijama, pa se gubi od 3put slabijih protivnika itd. itd. :-)
Samo da dodam, a novinari ne kvare atmosferu- :-) Nabijem vas na atmosferu, da se na vrijeme pokvarila mozda ne bi kuci isli sa (najvjerovatnije) 3 poraza.
mO k3

#1886 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by mO k3 »

Ko hoće da se kladi sa mnom da će biti večeras jedan crveni karton i penal protiv nas
Janjicar

#1887 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Janjicar »

Kada treba komentrisat novinarske natpise Spaha se odmah javlja a kada treba komentarisat svoju igru suti...
sumirprimus

#1888 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by sumirprimus »

Janjicar wrote:Kada treba komentrisat novinarske natpise Spaha se odmah javlja a kada treba komentarisat svoju igru suti...
ja jebote sto ne prokomoentira ono otresanje slinac jedan...
kakve su ono asistencije nigerijcima?
spanske sapunice su za nas pusi smouk.
zetareticula

#1889 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by zetareticula »

Janjicar wrote:Kada treba komentrisat novinarske natpise Spaha se odmah javlja a kada treba komentarisat svoju igru suti...
Klasicni balkanski neandertalac, reprezentacije i govana majko mila sta se sve tolerise, a znali su kazniti Pandzu i Zukana za napade na savez svojim izjavama :-)
emigrazione

#1890 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by emigrazione »

Neka sljivotres i ovaj papak posade Hajrovica izmedju sebe i opale jedan selfie, Kolasinca ili Susica nije bitno...
dakine

#1891 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by dakine »

bravo! I ne samo on nego svi. Nisam nigdje procitao da je iko preuzeo krivicu na sebe, svi se ko picke grade, eto mi smo ofanzivno igrali nije bilo srece. Ma daj, ofanzivno igrali prismrdili golu nismo od ponistenog gola i stative na kraju.
amidzazeher

#1892 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by amidzazeher »

Iskreno shukn'o ga je svima :D

Ne kontam samo kako imaju vremena da se bave ovom mahalskom pricom i to me ujedno najvise nervira kod njih! Tvoj posao je da igras, treniras i na terenu dokazes sve! Kao sto Damir rece dzaba si se ti spremao i ucio 6 mjeseci kad nisi glavni ispit polozio! Ko te pita bolan jesu li te novinari iznervirali, da li je vruce, kisa, sparina, da li nas sudije gotive ili ne, ovom narodu je dovoljno da pokazes da dajes sve od sebe za taj grb, zastavu i dres i da te vole ko rodjenu majku!!! To se vidjelo i u PORAZU protiv Argentine.
Sve ostalo je mahalanje koje nikome ne pomaze osim da se skrati vrijeme od utakmice do utakmice!
Steph

#1893 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Steph »

Neka je objavio ovo.

Reci stop raznim ljiljanima, ekskluzivama i sličnim, pogotovo ovim sa naslovima tipa "SKANDALOZNO".
mO k3

#1894 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by mO k3 »

amidzazeher wrote:Iskreno shukn'o ga je svima :D

Ne kontam samo kako imaju vremena da se bave ovom mahalskom pricom i to me ujedno najvise nervira kod njih! Tvoj posao je da igras, treniras i na terenu dokazes sve! Kao sto Damir rece dzaba si se ti spremao i ucio 6 mjeseci kad nisi glavni ispit polozio! Ko te pita bolan jesu li te novinari iznervirali, da li je vruce, kisa, sparina, da li nas sudije gotive ili ne, ovom narodu je dovoljno da pokazes da dajes sve od sebe za taj grb, zastavu i dres i da te vole ko rodjenu majku!!! To se vidjelo i u PORAZU protiv Argentine.
Sve ostalo je mahalanje koje nikome ne pomaze osim da se skrati vrijeme od utakmice do utakmice!
Pa u njegovim ocima jeste ko biva nam šukno :) , ali ima ono ali :mrgreen:

On je gotov , navijači nemaju respekta vise prema njemu
Šibicar

#1895 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Šibicar »

Mahalaština je najcjenjenija vrlina kod bošnje,time se hrani,s tim se budi i sa time liježe,pošto je to disciplina kojoj smo svi od rodjenja konstantno i svakodnevno izloženi,teško je ostati imun ili se totalno isključiti iz iste.Onaj ko to uspije riješiće se puno negativnih stvari,nerviranja,sekiranja i žučnih reakcija na svaku moguću glupost koju čuje ili pročita.
Sitijevac2011

#1896 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Sitijevac2011 »

Jesam li ja jedini koji ne vjeruje u ovo "objasnjenje" od strane Spahica i Ibisevica? Volio bi da grijesim, rado bi se posuo pepelom...
agent_zero

#1897 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by agent_zero »

Dzontra Volta wrote:sto se nije uslikao sa Seom...!
Image
bingov buraz

#1898 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by bingov buraz »

IcedMFEarth wrote:I onda se novinari pitaju što to neće Spaha da daje intervjue...pa zbog ovoga, kreteni novinarski. A još narod jedva čeka tračeve jer ima priliku da popljuje nekoga ko je postigo što oni ne bi mogli za 100 života, pa da se osjećaju moćno na sekundu. I jeste, kad se u Zenici skandiralo Džekino ime, Spaha je namjerno dobio upalu sinusa i krvario iz nosa da se pokaže ko frajer :-) :-)
:thumbup:
P308

#1899 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by P308 »

agent_zero wrote:
Dzontra Volta wrote:sto se nije uslikao sa Seom...!
Image
Ovo je bilo dan prije utakmice. Hocemo novu sliku :D
Steph

#1900 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Steph »

Ko je kriv što je najčitaniji bošnjački sajt Ekskluziva?

Mi smo tup narod kojem su Dino Merlin i Memo nacionalni heroji.
Post Reply