Premijer Liga BiH 2011/12

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Charuga
Globalni moderator

#1876 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Charuga »

north wrote:
hz__semir wrote:
veljaca wrote:Sarajevo - Siroki - 1,X,2 (iskreno najbolji bi bio 1 ali nakon prikazane igre protiv Leotara tesko)
Ti bio u Trebinju, gledao utakmicu, pa znaš kakva je igra prikazana?
Ma džaba pričati, pa haj recimo da je i u pravu, recimo, mada lupa napamet.....ali majka mu stara budi do kraja onda pošten i prokomentariši da Željo s obzirom na prikazanu igru protiv Travnika, Zrinjskog, Zvijezde itd...nema skoro pa nikakve šanse u Banja Luci...ali jok, samo omalovaži Sarajevo pa kud puklo da puklo...

Ja prvi mislim da će biti pravo gutavo kako u Banja Luci, tako i na Koševu....
Sad ine ono Semirovo pitanje, ti si bio u Travniku pa znas kakva je igra prikazana .. :mrgreen:

Cinjenica je da Zeljo sad nema igru i da je Borac favorit u toj utakmici.
ultima_palabra

#1877 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by ultima_palabra »

Šta ja znam... Željo igra loše kući protiv autsajdera, dok smo recimo izdominirali Čelika na BP, u Lištici bili sasvim ravnopravni, uzeli Olimpica sa čovjekom manje, da ne pominjem sad Sheriffa i prvu tekmu sa Maccabijem. U tome nalazim neki umjereni optimizam pred BL :)
Sarajevo-ŠB će biti gadna utakmica kao i uvijek, s tim da je Sarajevo po meni favorit jer su razbili kompleks ŠB u zadnjoj utakmici, a i Lištičani mi ne djeluju nešto prejaki ove godine.
north

#1878 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by north »

Plavi@
Jeste, samo ja to ne tvrdim, samo sam naveo primjer prethodniku koji se vezao samo za jednu tekmu o kojoj ništa ne zna, a ne komentariše ispred svoje avlije, gdje ima da se što god kaže...ali ok, razumijemo se ti i ja definitivno....
veljaca

#1879 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by veljaca »

armin071 wrote:
veljaca wrote:
Baudelaire wrote:
Hahahah. Pa bolan mene bi stid bilo porediti utakmice između Želje i Zvijezde, i Leotara i Sarajeva.
Procitaj moj post jos jednom, pa jos jednom, pa jos jednom .... ( ako treba ) - pa mi KONKRETNO navedi gdje sam ja to napisao o ovome sto si ti meni replicirao ... i poredio te dvije utakmice. Ali samo KONKRETNO - bez insinuacija ..... Gdje to poredjenje vidis u mome postu ....
Pa ljudi ohanite vec jednom. Ti malo bio ironican na moj post, on nije znao to da iskulira i sad opet treba da se vratimo na sudije i nepravde. Picimo dalje interesanto kolo je pred nama.
Nikako da pojedinci ovo shvate i nikako da komentarisu post od koga je sve krenulo ( a post je od armin071 ) .... to je bila samo moja ironija, a nikakvo poredjenje .....

Bravo armin071 :thumbup: ti si sve lijepo objasnio ....

@hz_semir - nisam bio - ne idem van ni kad igra moj klub - zbog odnosa prema gostujucim navijacima , ali prema rezultatu i prema prici mog kolege koji je bio u Trebinju ( a mrtvi je pitar ) - imam pravo imati takvo misljenje .... a i rekao sam da bi nama najvise odgovaralo na Kosevu da bude 1.
I da, iako ce neke to zacuditi - postoje i prijatelji medju plavima i bordo ....
Obuca9

#1880 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Obuca9 »

Baš me zanima kako će na ovu priču tvog kolege reagovati ovi tvoji na ovoj temi, pošto njih to nešto pogađa, čim neko spomene "priču s onim drugim", njih dvadesetak se ovdje javi i spominje nekakve "hordaše s malte" i nekakve "provjerene sa trEbine". Vidjećemo kako će sad reagovati.

A što se tiče igre Sarajeva u Trebinju, iz istog razloga nisam bio dole, a prema priči više, kako ti kažeš, mrtvih pitara, koji su bili dole, Sarajevo je prvo poluvrijeme igrom razvalilo Leotar, zabilo čak i dva gola, ali protiv više sile se ne može. Što je najgore, ovo nije prvi put da se isto dešava. Prije dvije godine je također poništen čist gol Alenu Škori u tom istom Trebinju, kod 1:0 za Leotar. Prema tome, ukoliko Leotaru trebaju bodovi, dole moraš zabiti tri gola, da bi ti se pikao kao jedan.

Tako da ti fakat ne leži ta priča i ne vidim svrhu tvog komentarisanja utakmica koje uopšte nisi gledao. I kakve uopšte ima veze jedna loša utakmica na gostovanju, sa slijedećom domaćom utakmicom. Nešto se ne sjećam da si nakon poraza Željezničara u lištici ili Travniku, prognozirao da će iduće kolo na Grbavici biti dvica, a trebalo bi, je li, ako se već vodiš tom logikom.
veljaca

#1881 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by veljaca »

hz__semir wrote:Baš me zanima kako će na ovu priču tvog kolege reagovati ovi tvoji na ovoj temi, pošto njih to nešto pogađa, čim neko spomene "priču s onim drugim", njih dvadesetak se ovdje javi i spominje nekakve "hordaše s malte" i nekakve "provjerene sa trEbine". Vidjećemo kako će sad reagovati.

A što se tiče igre Sarajeva u Trebinju, iz istog razloga nisam bio dole, a prema priči više, kako ti kažeš, mrtvih pitara, koji su bili dole, Sarajevo je prvo poluvrijeme igrom razvalilo Leotar, zabilo čak i dva gola, ali protiv više sile se ne može. Tako da ti fakat ne leži ta priča i ne vidim svrhu tvog komentarisanja utakmica koje uopšte nisi gledao.
Vidi se da dobro pratis sve na forumu. To je pohvalno .... :thumbup:

Samo mi nije jasno, kako ti je promakao post - odmah iznad moga - na kojega sam ja reagovao i od koga je sve krenulo ( i sam postavljac tog posta je to priznao ). Nije valjda da selektivno ( prema boji na avataru ) citas postove ....znam da nije tako - ali na ovom primjeru bih se mogao tako zapitati ....
Da li ti tih dvadesetak u svome primjeru, koje navodis da se jave - smatras da su takvi svi Manijaci iliti Plavi . Ja mislim da ti imas puno sire vidike i da ne upadas u tu zamku .... Ni ja Pitare iliti Bordo - ne ocjenjujem po dvadesetak likova ovdje na Forumu - nego po onima "stvarnim" ( a ne ovdje virtuelnim ) u realnom svijetu - a tamo , vjeruj mi nema razloga da ti lazem - imam jako puno prijatelja i bordo boje ...
Nema razloga da lazem za ovog moga kolegu ( mrtvog pitara ) - vjerovatno je on bio pod dojmom poraza i svih desavanja i tako mi je rekao ....
A kada bi se drzali pravila da se ovdje ne komentarisu utakmice koje se nisu gledale ( ovo pravilo vazi na forumu TM87 - zna to kolega Plavih_11 :mrgreen: ) tada bi bilo manje komentara i mislim da bi to bilo puno bolje.

Smatrao sam te ( i jos te smatram ) korektnim sagovornikom - pa ti zato odgovoram. Onima koji to nisu - ni ne pokusavam odgovoriti ....

Btw - ovaj treci dio posta si naknadno dodao - pa ti na njega nisam odgovorio ....
:sax:
romanovero

#1882 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by romanovero »

veljaca wrote:
hz__semir wrote:Baš me zanima kako će na ovu priču tvog kolege reagovati ovi tvoji na ovoj temi, pošto njih to nešto pogađa, čim neko spomene "priču s onim drugim", njih dvadesetak se ovdje javi i spominje nekakve "hordaše s malte" i nekakve "provjerene sa trEbine". Vidjećemo kako će sad reagovati.

A što se tiče igre Sarajeva u Trebinju, iz istog razloga nisam bio dole, a prema priči više, kako ti kažeš, mrtvih pitara, koji su bili dole, Sarajevo je prvo poluvrijeme igrom razvalilo Leotar, zabilo čak i dva gola, ali protiv više sile se ne može. Tako da ti fakat ne leži ta priča i ne vidim svrhu tvog komentarisanja utakmica koje uopšte nisi gledao.

Samo mi nije jasno, kako ti je promakao post - odmah iznad moga - na kojega sam ja reagovao i od koga je sve krenulo ( i sam postavljac tog posta je to priznao ). Nije valjda da selektivno ( prema boji na avataru ) citas postove ....znam da nije tako - ali na ovom primjeru bih se mogao tako zapitati ....
Da li ti tih dvadesetak u svome primjeru, koje navodis da se jave - smatras da su takvi svi Manijaci iliti Plavi . Ja mislim da ti imas puno sire vidike i da ne upadas u tu zamku .... Ni ja Pitare iliti Bordo - ne ocjenjujem po dvadesetak likova ovdje na Forumu - nego po onima "stvarnim" ( a ne ovdje virtuelnim ) u realnom svijetu - a tamo , vjeruj mi nema razloga da ti lazem - imam jako puno prijatelja i bordo boje ...
Nema razloga da lazem za ovog moga kolegu ( mrtvog pitara ) - vjerovatno je on bio pod dojmom poraza i svih desavanja i tako mi je rekao ....
A kada bi se drzali pravila da se ovdje ne komentarisu utakmice koje se nisu gledale ( ovo pravilo vazi na forumu TM87 - zna to kolega Plavih_11 :mrgreen: ) tada bi bilo manje komentara i mislim da bi to bilo puno bolje.

Smatrao sam te ( i jos te smatram ) korektnim sagovornikom - pa ti zato odgovoram. Onima koji to nisu - ni ne pokusavam odgovoriti ....

Btw - ovaj treci dio posta si naknadno dodao - pa ti na njega nisam odgovorio ....
sta ti znaci mrtvi pitar
Obuca9

#1883 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Obuca9 »

Nigdje ja nisam rekao da lažeš za kolegu, niti da ti kolega laže, nego samo kažem, biće zanimljivo pratiti reakciju par forumaša koji redovno na takve izjave skaču i spominju, "hordaše s malte" i "provjerene momke s trEbine". Zadnji takav slučaj imaš par stranica unazad, vrati se pa pogledaj.

To za nekomentarisanje utakmica koje neko nije gledoa, se slažem. Uostalom, ja prvi se trudim da nikad ne komentarišem utakmice koje nisam gledao, pogotovo ne utakmice drugih klubova, pa mi je zato možda čudno pročitati izjavu "obzirom na prikazanu igru Sarajeva u Trebinju", od nekoga ko nije navijač Sarajeva uopšte, a pogotovo nije gledao utakmicu.

Što se tiče komentara ispred tebe, iskreno, ne biram postove po avataru, biram postove po sadržaju. To jeste, nekad čitam samo one dijelove posta koji me interesuju. Kada je u pitanju predviđanje parova, onda nije teško zaključiti koji dio tvog posta sam pročitao, a koji dio njegovog nisam.

A evo sad sam se vratio i mogu ti reći da nije uopšte isključeno da je armin071 gledoa tu utakmicu, nije stadion Grbavica preko svijeta, a uvijek bude i repriza utakmica sa Koševa/Grbavice na TV Vogošća, tako da su sigurno šanse da je on gledao utakmicu na Grbavici svojim očima (a ne očima jarana), puno veće nego šanse da si ti gledao tekmu u Trebinju ;)
veljaca

#1884 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by veljaca »

romanovero wrote:
veljaca wrote:

sta ti znaci mrtvi pitar
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Na konkretno pitanje - evo konkretan odgovor ...

Nije ono sto si ti ( mozda ) pomislio - da je to pitar koji je umro .....

Kada kazem mrtvi pitar ( iliti mrtvi manijak , iliti mrtvi robijas .... ) to je, po meni osoba koja bi sve dala za taj klub,bezgranicno ga voli i uvijek je uz njega, kome je taj klub duboko u srcu i koji zivi samo za taj klub i koji je spreman i zivot dati za njega, i uz taj klub, pocesto zanemaruje i okolinu oko sebe - jer mu je na prvom, trugom, trecem ..... mjestu taj klub, pa onda daleko od toga dolazi njegova porodica ... . i koji pocesto nije svjestan realnosti ....
Ja tako smatram "mrtvog" navijaca . Vjerovatno i drugi imaju svoje misljenje o tome - a ovo je moje ...
veljaca

#1885 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by veljaca »

hz__semir wrote:Nigdje ja nisam rekao da lažeš za kolegu, niti da ti kolega laže, nego samo kažem, biće zanimljivo pratiti reakciju par forumaša koji redovno na takve izjave skaču i spominju, "hordaše s malte" i "provjerene momke s trEbine". Zadnji takav slučaj imaš par stranica unazad, vrati se pa pogledaj.

To za nekomentarisanje utakmica koje neko nije gledoa, se slažem. Uostalom, ja prvi se trudim da nikad ne komentarišem utakmice koje nisam gledao, pogotovo ne utakmice drugih klubova, pa mi je zato možda čudno pročitati izjavu "obzirom na prikazanu igru Sarajeva u Trebinju", od nekoga ko nije navijač Sarajeva uopšte, a pogotovo nije gledao utakmicu.

Što se tiče komentara ispred tebe, iskreno, ne biram postove po avataru, biram postove po sadržaju. To jeste, nekad čitam samo one dijelove posta koji me interesuju. Kada je u pitanju predviđanje parova, onda nije teško zaključiti koji dio tvog posta sam pročitao, a koji dio njegovog nisam.

A evo sad sam se vratio i mogu ti reći da nije uopšte isključeno da je armin071 gledoa tu utakmicu, nije stadion Grbavica preko svijeta, a uvijek bude i repriza utakmica sa Koševa/Grbavice na TV Vogošća, tako da su sigurno šanse da je on gledao utakmicu na Grbavici svojim očima (a ne očima jarana), puno veće nego šanse da si ti gledao tekmu u Trebinju ;)
Kao i pocesto, vjesto izbjegavas da ukazes od cega je sve ovo krenulo ( od posta @armin071 i moje ironije na njegov post ) i onda ubacujes nesto deseto .... Stvarno si vjest sagovornik :thumbup: ....
Pa zar je tesko priznati nesto sto je ocito - i zbog cega se razvila citava diskusija ....
Ti i u ovome postu - postavljas se odbrambeno prema @armin071 ( da li zbog ovoga 071 :D ) a time (ne)svjesno napadas mene ....
Da ne duljim vise .... Ostaj mi u veselju i navijaj za ........... :D
KPNCTNJAH

#1886 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by KPNCTNJAH »

Cuj mrtvi pitar :x

:mrgreen:
Obuca9

#1887 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Obuca9 »

veljaca wrote:
hz__semir wrote:Nigdje ja nisam rekao da lažeš za kolegu, niti da ti kolega laže, nego samo kažem, biće zanimljivo pratiti reakciju par forumaša koji redovno na takve izjave skaču i spominju, "hordaše s malte" i "provjerene momke s trEbine". Zadnji takav slučaj imaš par stranica unazad, vrati se pa pogledaj.

Kao i pocesto, vjesto izbjegavas da ukazes od cega je sve ovo krenulo ( od posta @armin071 i moje ironije na njegov post ) i onda ubacujes nesto deseto .... Stvarno si vjest sagovornik :thumbup: ....
Pa zar je tesko priznati nesto sto je ocito - i zbog cega se razvila citava diskusija ....
Ti i u ovome postu - postavljas se odbrambeno prema @armin071 ( da li zbog ovoga 071 :D ) a time (ne)svjesno napadas mene ....
Pa odgovorio sam ti. Armin je imao priliku da gleda utakmicu koju je komentarisao, a ti nisi sigurno. Kao prvo mjesto odigravanja te utakmice, sigurno nije udaljeno više od 15 kilometara od njegovog mjesta življenja (ako je suditi po onome 071 u nicku), a mjesto odigravanja drugog susreta je bio na najmanje 150 kilometara od mjesta gdje ti živiš (pretpostavljam da si u istom Kantonu kao i Armin), a kao drugo, snimak prve utakmice je bio na TV-u, dok s druge utakmice postoji samo montirani izvještaj u kojem, po priči svih koji su gledali tu drugu utakmicu, nije prikazano realno stanje na terenu.

Ostaj i ti meni u zdravlju i veselju... A dalje se zviždi, pa nek svako kroji pjesmu nastavlja pjesmu kako njemu odgovara :D
LSD

#1888 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by LSD »

Kad ce te vi oplesti po Švabi i po njemu poceti pljuvati i u njega upirati prstom kao glavnom krivca za poraze svog kluba :? :? to me zanima...mora do toga doci, to je neminovno i neodloživo...previđam da ce do toga doci sa narednim porazom ili cim sletite sa prvog mjesta...e onda pocinje patnja i lavina iskonstruisanih nebuloza kao lani o Nijazu i njegovim masonskim uticajima na sve u vezi našeg fudbala....vrlo brzo ce te to poceti pisati, jer mora biti neki Pedro kojeg treba razapeti, neki dežurni krivac, a boljeg i pogodnijeg od predsjednika Komiteta - nema....neko vas mora kociti i ometati u vašim vasionskim, uzvišenim i plemenitima misijama....jel tako ili nije 8-)
veljaca

#1889 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by veljaca »

hz__semir wrote:
veljaca wrote:

Pa odgovorio sam ti. Armin je imao priliku da gleda utakmicu koju je komentarisao, a ti nisi sigurno. Kao prvo mjesto odigravanja te utakmice, sigurno nije udaljeno više od 15 kilometara od njegovog mjesta življenja (ako je suditi po onome 071 u nicku), a mjesto odigravanja drugog susreta je bio na najmanje 150 kilometara od mjesta gdje ti živiš (pretpostavljam da si u istom Kantonu kao i Armin), a kao drugo, snimak prve utakmice je bio na TV-u, dok s druge utakmice postoji samo montirani izvještaj u kojem, po priči svih koji su gledali tu drugu utakmicu, nije prikazano realno stanje na terenu.

Ostaj i ti meni u zdravlju i veselju... A dalje se zviždi, pa nek svako kroji pjesmu nastavlja pjesmu kako njemu odgovara :D
Nisam mislio dalje da o ovome pisem - ali moram ..... :D

Ja pokusavam da ti ( tebi - jer si za razliku od mnogih drugih - dosta korektan sagovornik :thumbup: - sjecam se kada si napisao da ovdje pocesto samo gledaju da onom drugom i drugacijem "suknu" - bio si 100% u pravu ) kazem da je sve krenulo od posta @armin071 i njegove prognoze ( covjek ima pravo na nju 100% ) i kada sam ja postavio svoju prognozu ( a imam i ja pravo 100% ) ( MOLIM TE procitaj cijela oba posta ) onda se javi "delegat" da meni imputira nesto sto ja nisam napisao .... A nedugo @armin071 ( po meni dosta korektan momak ) napisa ono sto napisa ( MOLIM TE procitaj i to ) .... O TOME ti ja govorim. Skoncentrisi se na to .... A ne govorim ko je gledao ili ne utakmicu ...

Btw - priznajem da sam trebao napisati:
Sarajevo - Siroki - 1,X,2 (iskreno najbolji bi bio 1 ali nakon REZULTATA protiv Leotara tesko) a ne:
Sarajevo - Siroki - 1,X,2 (iskreno najbolji bi bio 1 ali nakon prikazane igre protiv Leotara tesko)
Mada bi me opet, zbog mog avatara i kluba koga volim - napali i za ovo ... Mada niko od njih, a Bogami ni ti - da se osvrne na ovo -ISKRENO NAJBOLJE BI BILO 1 - kao da to niste vidjeli ili niste zeljeli da vidite ....

BBtw - ja u svojoj prognozi APSOLUTNO nisam se dotakao ni koga ....ali valjda im smeta boja moga avatara ....
Charuga
Globalni moderator

#1890 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Charuga »

leškarenje wrote:@veljaca je zasticen,ne smije ga ni prozvati,cccccccccccccccccc
Ne na taj nacin na koji ti prozivas jer nemas pojma koliko COVJEK ima godina ..
Charuga
Globalni moderator

#1891 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Charuga »

leškarenje wrote:
Plavih_11 wrote:
leškarenje wrote:@veljaca je zasticen,ne smije ga ni prozvati,cccccccccccccccccc
Ne na taj nacin na koji ti prozivas jer nemas pojma koliko COVJEK ima godina ..
Znas li ti koliko ja imam godina,ako je to mjerilo?
Jesam li ti rekao nesto kao: djecace, mali, klinac ili tako nesto? Nisam jer nemam pojma u kojim si godinama. Nikome se ne obracam na taj nacin na forumu i ne volim kad se tako pise.

P.S. Treba ti bas puno godina da bi @veljaci rekao djecace ili mali .. ;-)

Idemo dalje, moze se normalno pricati, nismo djeca .. 8-)
GandalfSivi

#1892 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by GandalfSivi »

LSD wrote:Kad ce te vi oplesti po Švabi i po njemu poceti pljuvati i u njega upirati prstom kao glavnom krivca za poraze svog kluba :? :? to me zanima...mora do toga doci, to je neminovno i neodloživo...previđam da ce do toga doci sa narednim porazom ili cim sletite sa prvog mjesta...e onda pocinje patnja i lavina iskonstruisanih nebuloza kao lani o Nijazu i njegovim masonskim uticajima na sve u vezi našeg fudbala....vrlo brzo ce te to poceti pisati, jer mora biti neki Pedro kojeg treba razapeti, neki dežurni krivac, a boljeg i pogodnijeg od predsjednika Komiteta - nema....neko vas mora kociti i ometati u vašim vasionskim, uzvišenim i plemenitima misijama....jel tako ili nije 8-)
Evo odmah cu ja oplesti i po Svabi i po komitetu mu, nije problem nikakav. Prica uopste nije vezana samo za FKS, nego za kompletnu premier ligu, gdje je meni kao nekome ko prati svoj klub, normalno najuocljivija nepravda prema Sarajevu u zadnjem kolu, ali se ista prica moze primjeniti na sve i jedan klub.

Problem je u tome sto su se ovi iz komiteta totalno fokusirali na reprezentaciju, dok su ligu totalno zapostavili. Opet se desava da sudije rade i sude sta hoce, da Borac ni kriv ni duzan nosi tri boda iz Travnika, da se fasizam na tribinama kaznjava minornim kaznama, itd itd. Ko je kriv za to, je li Svabo i njegov komitet, ili predsjednik Vaterpolo Saveza BiH?
Charuga
Globalni moderator

#1893 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Charuga »

leškarenje wrote::lol: :lol: :lol: naravno da moze,ali ne moze ni on bacati ublehe za neke stvari koje je vidio na TV-u,a ja koji sam to dozivio trebam presutiti....e ne moze,za te stvari treba da se navozas,(valjda kontas),a ne kucati i sad kao ja mu trebam sutjeti...e pa ne mogu....
Jeli ti neko rekao da mu presutis? Nije. Izbrisao sam ti post jer NISI odgovorio na normalan nacin nego vrijedjanjem. Pogledaj malo 3-4 stranice unatrag i vidjeces da su i drugi NORMALNO odgovarali @veljaci i da im nisam brisao komentare.
LSD

#1894 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by LSD »

Pa jasno, ne smije se Želji svirat penal nikako...a ako se svira slucajno, to je odmah uticaj odozgo od Ivice, Nijaza petog desetog...koliko se brinete za Zrinjski i njihovu pravdu ,to je cudo jedno....nedo Bog, da je protv vas sviran penal- pa to bi na CNN završilo.
Ajatolah_

#1895 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Ajatolah_ »

43522541N18243114E wrote:ovo je za dobra '' kljuca '' :run:
Ne, nego za metle od 69. strane. Šteta je teme. Ja ću malo otići off topic :D i dati kratku prognozu sljedećeg kola:
Kozara - Leotar 2X
Čelik - Zvijezda 1
GOŠK - Zrinjski 1X
Sarajevo - Široki Brijeg - 1X
Slavija - Rudar X2
Sloboda - Olimpik - može sve
Velez - Travnik 1
Borac Banja Luka - Željezničar 1X
Charuga
Globalni moderator

#1896 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Charuga »

Sljedeci koji na ovoj temi napise post vezan za protekle sezone otici ce na odmor u Banovice!
Charuga
Globalni moderator

#1897 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Charuga »

leškarenje wrote:
Plavih_11 wrote:
leškarenje wrote::lol: :lol: :lol: naravno da moze,ali ne moze ni on bacati ublehe za neke stvari koje je vidio na TV-u,a ja koji sam to dozivio trebam presutiti....e ne moze,za te stvari treba da se navozas,(valjda kontas),a ne kucati i sad kao ja mu trebam sutjeti...e pa ne mogu....
Jeli ti neko rekao da mu presutis? Nije. Izbrisao sam ti post jer NISI odgovorio na normalan nacin nego vrijedjanjem. Pogledaj malo 3-4 stranice unatrag i vidjeces da su i drugi NORMALNO odgovarali @veljaci i da im nisam brisao komentare.
Stani malo,znaci ako je lik neki cica moze pricati ono sta njemu pase jer ima godina,nebitno jeli zna neke stvari ili ne?On kaki po svemu sti ima veze sa F.K.Sarajevom,a sve se tolerise zbog njegovih godina.SMIJESNO,JELDE?
Ne mogu da vjerujem majke mi! Odgovaraj mu slobodno na svaki post ali na NORMALAN NACIN, bez vrijedjanja i omalovazavanja njegea ili bilo koga drugog. Svo vrijeme ti ovo pisem, zar je to tesko shvatiti? Ne vrijedjaj i ne omalovazavaj forumase a za klubove mi se j.be.
Charuga
Globalni moderator

#1898 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Charuga »

U BORCU OPTIMISTIČNI: PADA ŽELJEZNIČAR

Poraz od Olimpica nije ostavio traga na igračima Borca. U taboru aktuelnog prvaka ističu da su prošlo kolo zaboravili i posebno naglašavaju da su spremni za subotnji derbi protiv Željezničara.

Milan Stupar je u posljednjem okršaju ova dva kluba proljetos na Grbavici svojim golom Borcu donio pobjedu i titulu, a iskusni igrač i sad očekuje dobar rezultat.

"Ušli smo u seriju teških utakmica i ovaj meč protiv Željezničara je samo jedan u nizu. Spremni smo i željni nadigravanja. Vjerujem da ćemo ovaj meč odigrati na visokoj razini i da ćemo pobjediti Željezničar.", smatra Milan Stupar.

Trener Cvetković je poslije poraza od Olimpica najviše zamjerki imao na igrače iz veznog reda, koji su po njegovom mišljenju podbacili.

"Trener je imao pravo, jer jednostavno an Koševu nas protiv Olimpica nije išlo. Imali smo mi prilika, ali neiskorištenih. Eto sad imamo šansu da se protiv Željezničara i pred našim navijačima iskupimo za ono što smo propustili u prošlom kolu. Smatram da smo u prednosti, jer igramo pred našim navijačima, a i kvalitet je na našoj stvari. S druge strane nas neće zavarati ni to što Željezničar igra lošije nego prošle sezone. Znamo put koji ćemo da dođemo do pobjede.", rekao je vezista Branislav Krunić.

Utakmica između Borca i Željezničara igra se u subotu od 19,30 sati u Banjoj Luci.
Charuga
Globalni moderator

#1899 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Charuga »

Source.ba derbi, 8. kolo: Sarajevo – Široki Brijeg
Karačić: Idemo u Sarajevo da uzmemo bodove!

Code: Select all

http://--- NO LINKS ---/clanak/424780464215/sport/Kara%C4%8Di%C4%87:%20Idemo%20u%20Sarajevo%20da%20uzmemo%20bodove!
Baltazar_khan

#1900 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Baltazar_khan »

Image
Locked