Mrsanje - nacini ?

Sve o zdravlju...

Moderator: anex

Post Reply
shin

#1876 Re: Mrsanje - nacini ?

Post by shin »

Image

Image

Image

Image
saga

#1877 Re: Mrsanje - nacini ?

Post by saga »

htcxone wrote: ne bacaj, proslijedi :D pojest će ljudi u nevolji (JA) :D
sta fali kolačima? :D ja napravim, ja pojedeem :D
Pa ne bacam... kažem da po komšiluku razdijelim :mrgreen:
Ako mi si komšija, dojavi... da i tebe zapadne šta :lol:

Ali je stvarno taj šećer zlo :-) Ni za šta ne služi :-? :mrgreen:
MedenoSrce

#1878 Re: Mrsanje - nacini ?

Post by MedenoSrce »

meni dusa jedino pati za calapincima :mrgreen: al ukusan je i proteinski sejka a sladak :dance:
hamzah

#1879 Re: Mrsanje - nacini ?

Post by hamzah »

volja je cudo
ja sam za 2 mjeseca skinuo 15 i osjecam se extra
izbacio slatko i sve sokove promijenio malo prehranu pazim da jedem voce i povrce ribu piletinu itd i trening 5X sedmicno i rezultati su vidljivi,dobro jest da trebam skinuti jos najmanje 20kg :D ali dobro ne moze preko noci
zelim svima srecu u skidanju kg uz poruku:

NEVER GIVE UP !!!!!!! :thumbup:
sema911

#1880 Re: Mrsanje - nacini ?

Post by sema911 »

najlaksi nacin da smrsate je da se malo vise krecete i fizicki aktivirate a nastavite jest ko i prije
svi pricaju kako se debljaju od zraka vode mirisa hrane a u stvarnosti ne jedu oni trpaju u sebe sve i svasta krenem od moje drage,. natrpate se i legnete spavat i onda u snu jedete dok neki mjesecare hodaju u snu neki jedu :D :lol:
nastavite unositi istu kolicinu hrane a odradite svaku vece par vjezbi ima na youtube onaj insenity em cete imat dobru figru em u kondiciji a nastavite uzivat u hrani,.
a kome je mrsko te vjezbe imamo u prodavnici neke stepere,sobna bicikla, neki vibratori i sl pa i time mozete skinut koju kilu jer izgladnjavanjem necete nista uspjet samo gori cete napravit,.,.
vivace

#1881 Re: Mrsanje - nacini ?

Post by vivace »

svaka ti cast !
htcxone

#1882 Re: Mrsanje - nacini ?

Post by htcxone »

saga wrote:
htcxone wrote: ne bacaj, proslijedi :D pojest će ljudi u nevolji (JA) :D
sta fali kolačima? :D ja napravim, ja pojedeem :D
Pa ne bacam... kažem da po komšiluku razdijelim :mrgreen:
Ako mi si komšija, dojavi... da i tebe zapadne šta :lol:

Ali je stvarno taj šećer zlo :-) Ni za šta ne služi :-? :mrgreen:
:x jasta neg zlo.. i oni sokovi obojeni i prešećereni i cola ... od cole bježim kod đavo od krsta :D
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#1883 Re: Mrsanje - nacini ?

Post by ladyblue18 »

Tema o slatkisima i ko sta voli od istih je na umjetnosti zivljenja.
galamdzinica

#1884 Re: Mrsanje - nacini ?

Post by galamdzinica »

Kao što spomenuh u jednom prijašnjem postu, danas počinje novi, 30-dnevni bodyrock challenge. Eto prilike za novi početak! Jednom kad počnete, nećete moći više stati :thumbup: više info na http://www.dailyhiit.com
skafiskafsnjak

#1885 Re: Mrsanje - nacini ?

Post by skafiskafsnjak »

Kada sam otvorio temu imao sam 95kg.

Bacio sam se na trcanje svaki dan, jeo zdravo i puno vode, te smrsao 13kg. Dakle, imao sam 83. Poslije toga sam isao u teretanu nekih 6-7 mjeseci i drzao kilazu na 84-85.

Prije 5 mjeseci sam prestao sa teretanom, sada imam 87kg. 2kg vise, ali izgledam kao bar 5kg vise.

Sad me interesuje sta mi predlazeete ... Vrijeme je takvo da ne dozvoljava neki cardio vani i slicno.
PLaniro sam krenuti u teretanu ponovo. Ono, manje kg vise dizanja i serija i tako. DA li se preporucuje neki cardio na biciklu prije ili poslije treninga ? Sta sa ishranom ? Proteini ili neke aminokiseline?

Iako sam milion stvari procitao i bio "usao u fazon" opet sam ispao iz kolosijeka...
Imao nekih privatnih problema , da ne duljim sada... :(
adnansax

#1886 Re: Mrsanje - nacini ?

Post by adnansax »

Pare koje namjeravas potrositi za teretanu, ulozis u kvalitetniju opremu za trcanje..ako si vise zagrijan za trcanje..
svakako promijeni ishranu,ubaci jos vise voca,povrca, mozda neke kvalitetne multivitamine za ovaj zimski period..
sema911

#1887 Re: Mrsanje - nacini ?

Post by sema911 »

teretanu i to dizanje zaboravi ja bar u tome vidim samo puhanje par misica a ostale zapostavis
nebi da sebe promovisem al svrati do nas u radnju imamo jos malo sobnih bicikala na snizenju i stepera pa da odrzavas u ovim zimskim danima kondiciju ako ti je mrsko trckarat po minusu
mada meni nema nista draze u 06h izac i par krugova dobrinjom,. al moj savjet kada trcite mijeanjajte tempo il jos bolje kosarkasku loptu, pa ono klasicno vodjenje iste al uz promjene pravca,. tempa trcanja,., skakanje i sl. jest malo hladnije pa prsti nastradaju al ima ona krema sa reklame norveska nesto pa zalijeci(tako kazu na reklami)
skafiskafsnjak

#1888 Re: Mrsanje - nacini ?

Post by skafiskafsnjak »

a sta fali teretani ?

manje kila - vise dizanja. Definicija..vise misica vise toljenja sala . Eventualno neke amiokiseline da olaksa.
Ne planiram ja dizati puno i puhati se....

PS: sobna bicikla ne planiram kupovati. Nemam bas prostora ... Vremena za trcanje nemam . Pogotovo dok je zima, malo dana ...
shin

#1889 Re: Mrsanje - nacini ?

Post by shin »

sema911 wrote:teretanu i to dizanje zaboravi ja bar u tome vidim samo puhanje par misica a ostale zapostavis
nebi da sebe promovisem al svrati do nas u radnju imamo jos malo sobnih bicikala na snizenju i stepera pa da odrzavas u ovim zimskim danima kondiciju ako ti je mrsko trckarat po minusu
mada meni nema nista draze u 06h izac i par krugova dobrinjom,. al moj savjet kada trcite mijeanjajte tempo il jos bolje kosarkasku loptu, pa ono klasicno vodjenje iste al uz promjene pravca,. tempa trcanja,., skakanje i sl. jest malo hladnije pa prsti nastradaju al ima ona krema sa reklame norveska nesto pa zalijeci(tako kazu na reklami)

A u teretani nemaju bicikli i steperi? Plus kad bi tako lako puhalo od tegova eeeee..... :lol:
pakica_

#1890 Re: Mrsanje - nacini ?

Post by pakica_ »

shin wrote:
sema911 wrote:teretanu i to dizanje zaboravi ja bar u tome vidim samo puhanje par misica a ostale zapostavis

A u teretani nemaju bicikli i steperi? Plus kad bi tako lako puhalo od tegova eeeee..... :lol:
:thumbup: :thumbup:
kol'ko znoja covjek mora prolit da bi se malo izdefinis'o.. uh.. a o puhanju nema govora bez godina i godina dizanja zeljeza..
skafiskafsnjak

#1891 Re: Mrsanje - nacini ?

Post by skafiskafsnjak »

Ma da mi je ljeto, znao bih ja gdje i sta... uostalom, onda kad sam otvorio temu, krenuo sam s trcanjem i svim promjenama. Skino bio 13kg ...

PS: i ne zelim da se pusem..nego jednostavno, malo misica da dobijem . Nekako logicno, vise misica-brze tijelo radi i topi salo ...
shin

#1892 Re: Mrsanje - nacini ?

Post by shin »

Ljudi ba, nema puhanja bez hemije. Sa samo znate koliko builderi (i ona djecurlija sto se fura da su builderi), trose para na hemiju.

Image

Evo kako tip tijela odgovara ako ga posvetis vjezbanjem, ili ako ga prepustis samom sebi (osim bermode :D )

Ljudi ginu u teretani, ostavljaju pola plate mjesecno na kupovini raznih preparata, da bi dobili koju kilu, ili cenat u misicima.

Teretana je najbolja stvar za skidanje kila i razvijanje tijela, stepper, bike, kardio sprave, milina. 1.5h dnevno i za tri mjeseca uz pravilnu ishranu ima ko bombona da budes.
shin

#1893 Re: Mrsanje - nacini ?

Post by shin »

vivace

#1894 Re: Mrsanje - nacini ?

Post by vivace »

L00d wrote:Kada sam otvorio temu imao sam 95kg.

Bacio sam se na trcanje svaki dan, jeo zdravo i puno vode, te smrsao 13kg. Dakle, imao sam 83. Poslije toga sam isao u teretanu nekih 6-7 mjeseci i drzao kilazu na 84-85.

Prije 5 mjeseci sam prestao sa teretanom, sada imam 87kg. 2kg vise, ali izgledam kao bar 5kg vise.

Sad me interesuje sta mi predlazeete ... Vrijeme je takvo da ne dozvoljava neki cardio vani i slicno.
PLaniro sam krenuti u teretanu ponovo. Ono, manje kg vise dizanja i serija i tako. DA li se preporucuje neki cardio na biciklu prije ili poslije treninga ? Sta sa ishranom ? Proteini ili neke aminokiseline?

Iako sam milion stvari procitao i bio "usao u fazon" opet sam ispao iz kolosijeka...
Imao nekih privatnih problema , da ne duljim sada... :(
izbaci hleb. ja sam hodala par dana i jela pravilno ,nikako slatkise i smrsala sam 2 kile..
vivace

#1895 Re: Mrsanje - nacini ?

Post by vivace »

danas 1 sat pesacenja.... :D
Pitarrr82

#1896 Re: Mrsanje - nacini ?

Post by Pitarrr82 »

vivace wrote:danas 1 sat pesacenja.... :D

:thumbup: A sta si pojela do sada i sta imas u planu pojesti danas?
vivace

#1897 Re: Mrsanje - nacini ?

Post by vivace »

Pitarrr82 wrote:

pa izbacila sam hleb, pojela malo hleba za dorucak sa sirnim namazom i ne znam sta ima za rucak...samo cu bez hleba,sta god. da i dve jabuke sam pojela.
Pitarrr82

#1898 Re: Mrsanje - nacini ?

Post by Pitarrr82 »

Izbacila... pojela, sta od toga? :mrgreen:
vivace

#1899 Re: Mrsanje - nacini ?

Post by vivace »

Pitarrr82 wrote:Izbacila... pojela, sta od toga? :mrgreen:

:mrgreen:
pakica_

#1900 Re: Mrsanje - nacini ?

Post by pakica_ »

vivace wrote:
Pitarrr82 wrote:

pa izbacila sam hleb, pojela malo hleba za dorucak sa sirnim namazom i ne znam sta ima za rucak...samo cu bez hleba,sta god. da i dve jabuke sam pojela.
pa znaci nisi izbacila hljeb :P
Post Reply