Moderator: anex
Pa ne bacam... kažem da po komšiluku razdijelimhtcxone wrote: ne bacaj, proslijedipojest će ljudi u nevolji (JA)
sta fali kolačima?ja napravim, ja pojedeem
saga wrote:Pa ne bacam... kažem da po komšiluku razdijelimhtcxone wrote: ne bacaj, proslijedipojest će ljudi u nevolji (JA)
sta fali kolačima?ja napravim, ja pojedeem
![]()
Ako mi si komšija, dojavi... da i tebe zapadne šta![]()
Ali je stvarno taj šećer zloNi za šta ne služi
![]()
sema911 wrote:teretanu i to dizanje zaboravi ja bar u tome vidim samo puhanje par misica a ostale zapostavis
nebi da sebe promovisem al svrati do nas u radnju imamo jos malo sobnih bicikala na snizenju i stepera pa da odrzavas u ovim zimskim danima kondiciju ako ti je mrsko trckarat po minusu
mada meni nema nista draze u 06h izac i par krugova dobrinjom,. al moj savjet kada trcite mijeanjajte tempo il jos bolje kosarkasku loptu, pa ono klasicno vodjenje iste al uz promjene pravca,. tempa trcanja,., skakanje i sl. jest malo hladnije pa prsti nastradaju al ima ona krema sa reklame norveska nesto pa zalijeci(tako kazu na reklami)
shin wrote:sema911 wrote:teretanu i to dizanje zaboravi ja bar u tome vidim samo puhanje par misica a ostale zapostavis
nebi da sebe promovisem al svrati do nas u radnju imamo jos malo sobnih bicikala na snizenju i stepera pa da odrzavas u ovim zimskim danima kondiciju ako ti je mrsko trckarat po minusu
mada meni nema nista draze u 06h izac i par krugova dobrinjom,. al moj savjet kada trcite mijeanjajte tempo il jos bolje kosarkasku loptu, pa ono klasicno vodjenje iste al uz promjene pravca,. tempa trcanja,., skakanje i sl. jest malo hladnije pa prsti nastradaju al ima ona krema sa reklame norveska nesto pa zalijeci(tako kazu na reklami)
A u teretani nemaju bicikli i steperi? Plus kad bi tako lako puhalo od tegova eeeee.....

izbaci hleb. ja sam hodala par dana i jela pravilno ,nikako slatkise i smrsala sam 2 kile..L00d wrote:Kada sam otvorio temu imao sam 95kg.
Bacio sam se na trcanje svaki dan, jeo zdravo i puno vode, te smrsao 13kg. Dakle, imao sam 83. Poslije toga sam isao u teretanu nekih 6-7 mjeseci i drzao kilazu na 84-85.
Prije 5 mjeseci sam prestao sa teretanom, sada imam 87kg. 2kg vise, ali izgledam kao bar 5kg vise.
Sad me interesuje sta mi predlazeete ... Vrijeme je takvo da ne dozvoljava neki cardio vani i slicno.
PLaniro sam krenuti u teretanu ponovo. Ono, manje kg vise dizanja i serija i tako. DA li se preporucuje neki cardio na biciklu prije ili poslije treninga ? Sta sa ishranom ? Proteini ili neke aminokiseline?
Iako sam milion stvari procitao i bio "usao u fazon" opet sam ispao iz kolosijeka...
Imao nekih privatnih problema , da ne duljim sada...
vivace wrote:danas 1 sat pesacenja....
pa izbacila sam hleb, pojela malo hleba za dorucak sa sirnim namazom i ne znam sta ima za rucak...samo cu bez hleba,sta god. da i dve jabuke sam pojela.Pitarrr82 wrote:vivace wrote:danas 1 sat pesacenja....
A sta si pojela do sada i sta imas u planu pojesti danas?
Pitarrr82 wrote:Izbacila... pojela, sta od toga?
pa znaci nisi izbacila hljebvivace wrote:pa izbacila sam hleb, pojela malo hleba za dorucak sa sirnim namazom i ne znam sta ima za rucak...samo cu bez hleba,sta god. da i dve jabuke sam pojela.Pitarrr82 wrote:vivace wrote:danas 1 sat pesacenja....
A sta si pojela do sada i sta imas u planu pojesti danas?