rekao bi da je i Ines ok, koliko sam upratio, a ona herka, sto hoce da je veci papa od pape, je skroz antipaticna, sinoc nesto jezika, koluta ocimarelevantan wrote:
Palfi, Nikola i ona čičkava Petra su mi ok.
MasterChef Nova TV
Moderator: anex
- black
#1876 Re: MasterChef Nova TV
-
relevantan
#1877 Re: MasterChef Nova TV
Eno gledam Petra opet najbolja, Bog me ubio ako ne pobijedi na kraju
a Ivana se i dalje svađa sa žirijem, fakat razmažena i hinjava nekakva
jedva čekam da joj vidim leđa 
- PeekABoo
#1878 Re: MasterChef Nova TV
Ivana je dno dna. Toliku nadmenost jos nisam vidjela kod nijednog od ucesnika MC-a. Sva se peci, pravi pametna, vazna, a ne zna pricat. Fond rijeci s kojima raspolaze 0 bodova. Ne zna objasniti sta je napravila. Svadja se sa zirijem. Bas je dno dna. Jedva cekam da ispadne.
Ona Ines, Palfi, Petra G I Nikola su toliko pribrani. Osebni I prisebni ljudi. Nemam favorita, al' vala nebi ni da neko nadmen ponese titulu MC-a.
Ona Ines, Palfi, Petra G I Nikola su toliko pribrani. Osebni I prisebni ljudi. Nemam favorita, al' vala nebi ni da neko nadmen ponese titulu MC-a.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#1879 Re: MasterChef Nova TV
meni se moje jelo bas svidjaPeekABoo wrote:Ivana je dno dna. Toliku nadmenost jos nisam vidjela kod nijednog od ucesnika MC-a. Sva se peci, pravi pametna, vazna, a ne zna pricat. Fond rijeci s kojima raspolaze 0 bodova. Ne zna objasniti sta je napravila. Svadja se sa zirijem. Bas je dno dna. Jedva cekam da ispadne.
opet bih isto ovako skuhala
meni se svidja, a njima ako se ne svidja njihov problem
bas sam ovako htjela
ja sam zadovoljna
biseri by Ivana
-
relevantan
#1880 Re: MasterChef Nova TV
''Ne kolutam vama očima, to sebi kolutam''.....fuj, povraća mi se na njeno preseravanje....trebaju je s' noge na nogu iz MC

- PeekABoo
#1881 Re: MasterChef Nova TV
A u vezi je sa onim Markom Matejom. Ne znam u sta on gleda ili uopste I ne gleda.
- Revolucionar ★
#1882 Re: MasterChef Nova TV
Evo koliko ovo ja dosad gledam, tako amaterski izgleda i " nazor " da je fakat postalo smijesno. Kao prvo, sistem eliminacije kandidata je ocajan i nema veze maltene sa necijom sposobnoscu da kuha. ma bezveze, eto u takmicenju za burek neke nijanse prevladale. Samo su mi jos komentari zirija smjesniji, veze nemam ko su likovi osim Mileta Servusa koji je voditelj
Ne mozes ba bit Gordon Ramsay nikako, njih trojica se sjebase da svaki put spuste nekom kandidatu ali to na kraju ispadne uvijek traljavo i uvredno. Ramsay jebe mater svima ali kandidat zna da je to dio emisije i dio njegovog karaktera. Ljudi se potrude urediti tanjir, njima se ne svidja dekorisanje uopste, trazi da ne dekorise nego se posveti jelu. Sljedeci put komentar, jelo je dobro, ali mi bismo ovo drugacije interpretirali na tanjiru.
Uglavnom smijesan pokusaj ..
Ne mozes ba bit Gordon Ramsay nikako, njih trojica se sjebase da svaki put spuste nekom kandidatu ali to na kraju ispadne uvijek traljavo i uvredno. Ramsay jebe mater svima ali kandidat zna da je to dio emisije i dio njegovog karaktera. Ljudi se potrude urediti tanjir, njima se ne svidja dekorisanje uopste, trazi da ne dekorise nego se posveti jelu. Sljedeci put komentar, jelo je dobro, ali mi bismo ovo drugacije interpretirali na tanjiru.
Uglavnom smijesan pokusaj ..
- It_is_a_Leclerc
#1883 Re: MasterChef Nova TV
Žiri nema pojma ! To odgovorno tvrdim.
Halooo, ljudi su od bosanske kuhinje izabrali burek ! I to im niko nije zalio burek, već su jeli onako suhu pitu, pa se jufka raspadala naokolo, ali to je "genijalcima" fino.
Izvinite, molim vas, kakve veze s kuhanjem i to dobrim, ima letanje po nekom špajzu 3x3, i pripremanje jela u roku od pola sata ?! To nije kuhanje. Već muljanje.
Da ne pričam o tome kako je gospodin Dino sebi umislio da je neki ljuti profesor koji se prema odraslim ljudima ponaša kao da su delikventii, ili o Mati koji je ironiju i sarkazam pokupio iz nekog hrvatskog sitcoma, ili rahodovani Radovan kojem svaki zalogaj obavezno ispada iz usta ?!
Halooo, ljudi su od bosanske kuhinje izabrali burek ! I to im niko nije zalio burek, već su jeli onako suhu pitu, pa se jufka raspadala naokolo, ali to je "genijalcima" fino.
Izvinite, molim vas, kakve veze s kuhanjem i to dobrim, ima letanje po nekom špajzu 3x3, i pripremanje jela u roku od pola sata ?! To nije kuhanje. Već muljanje.
Da ne pričam o tome kako je gospodin Dino sebi umislio da je neki ljuti profesor koji se prema odraslim ljudima ponaša kao da su delikventii, ili o Mati koji je ironiju i sarkazam pokupio iz nekog hrvatskog sitcoma, ili rahodovani Radovan kojem svaki zalogaj obavezno ispada iz usta ?!
- Partizzanka
#1884 Re: MasterChef Nova TV
najgore je da su se oni positovijetili sa ramseyem ili papom kuhinje ili nekim bozanstvom kuhinjskim
meni je generalno sranje to kada neko kao recimo dino ima talijanskih korijena i odmah uhvati da prosipa suplju on to najbolje zna
pa sinoc neke kakakikatuve, sikititute pravi mislim se ono ... bitch pleaaase!
mate opet tipicna sirovina
da nema dina on bi bio puno bolji nego pokusava da bude i on ostar i ozbiljan - a vidi se da to nije
radovan - meni on totalno nebitan lik
on samo zna zderati i kao on zna neka jela i pravila ...
SUVISAN!
meni je generalno sranje to kada neko kao recimo dino ima talijanskih korijena i odmah uhvati da prosipa suplju on to najbolje zna
pa sinoc neke kakakikatuve, sikititute pravi mislim se ono ... bitch pleaaase!
mate opet tipicna sirovina
da nema dina on bi bio puno bolji nego pokusava da bude i on ostar i ozbiljan - a vidi se da to nije
radovan - meni on totalno nebitan lik
on samo zna zderati i kao on zna neka jela i pravila ...
SUVISAN!
- dust in the wind
#1885 Re: MasterChef Nova TV
pratim ove zadnje postove... i nimalo se ne slazem. kao prvo ivana mi je super. i sta ako je arogantna. i ziri nekad pobezveze daje kritike... da bi povecali gledanost. i to je ok.neka rade.pa neka je onda i ona arogantna... sto se tice kvalitete show-a, meni je dobar. da nije ne bih ni gledala... slazem se jedino da je radovan nebitan lik... on je tu da bude neparan broj clanova zirija.. 
- wild roses
#1886 Re: MasterChef Nova TV
Meni je Petra super, nadam se da će uspjeti u slijedećem izazovu,
Nikola, Palfi i Kike su mi uredu.
Ivana

Nikola, Palfi i Kike su mi uredu.
Ivana
plain vanilla wrote: meni se moje jelo bas svidja
opet bih isto ovako skuhala
meni se svidja, a njima ako se ne svidja njihov problem
bas sam ovako htjela
ja sam zadovoljna
biseri by Ivana
- Revolucionar ★
#1887 Re: MasterChef Nova TV
Ma gledam masterchef jer cekam Mucke poslije
Sto se tice Ivane, nesto mi je ostala u losem sjecanju , kad je bilo najavljeno da je sljedeca sedmica - sedmica susjeda, a ono rece nesto kao u fazonu, nada se da ce biti Hercegovacka kuhinja jer ona dolazi od tud . Uglavnom, sam sto ne izusti Hrceg Bosne vjere mi .. Mozda se meni ucinilo u tom trenutku, ali Bosne nije spomenula .. Od sve raje Palfi mi je najuljudniji i ona Amerikanka, ovo ostalo sve psihoticno jebote
Sto se tice Ivane, nesto mi je ostala u losem sjecanju , kad je bilo najavljeno da je sljedeca sedmica - sedmica susjeda, a ono rece nesto kao u fazonu, nada se da ce biti Hercegovacka kuhinja jer ona dolazi od tud . Uglavnom, sam sto ne izusti Hrceg Bosne vjere mi .. Mozda se meni ucinilo u tom trenutku, ali Bosne nije spomenula .. Od sve raje Palfi mi je najuljudniji i ona Amerikanka, ovo ostalo sve psihoticno jebote
- sanjam-te
#1888 Re: MasterChef Nova TV
ma ti samo prosipaš prašinu u vjetardust in the wind wrote:pratim ove zadnje postove... i nimalo se ne slazem. kao prvo ivana mi je super. i sta ako je arogantna. i ziri nekad pobezveze daje kritike... da bi povecali gledanost. i to je ok.neka rade.pa neka je onda i ona arogantna... sto se tice kvalitete show-a, meni je dobar. da nije ne bih ni gledala... slazem se jedino da je radovan nebitan lik... on je tu da bude neparan broj clanova zirija..
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#1889 Re: MasterChef Nova TV
Jao Palfija sto je ljubomoran, kakve veze ima sto je chef pomogao Petri, nije njemu odmogao
a chef je slatkis pravi
a chef je slatkis pravi
-
FrozenCastle
#1890 Re: MasterChef Nova TV
Jako je težak neki karakter. Ne bih je voljela blizu sebe.PeekABoo wrote:Petra mi sve vise lici na neku psiho licnost. Iritantna je jako.
-
BIONA
#1891 Re: MasterChef Nova TV
I jos na kraju ni posteno da se zahvali kuharu sto joj je pomagao
A svjesna je da sama nije toliko zasluzila one ocjene...ma ona je nekakva strava od licnosti
A svjesna je da sama nije toliko zasluzila one ocjene...ma ona je nekakva strava od licnosti
-
relevantan
#1892 Re: MasterChef Nova TV
Meni strašna sa onim svojim izbuljenim pogledom i psihotičnim smijehom kad je uhvatiBIONA wrote:I jos na kraju ni posteno da se zahvali kuharu sto joj je pomagao![]()
- wild roses
#1893 Re: MasterChef Nova TV
Mislim da je kod nje problem samopouzdanje i organizacija, a sto se tice kuhanja po reakcijama zirija rekla bih da je jedna od boljih. Meni se svida njena skromnost i otvorenost za kritiku, barem ja njene reakcije tako vidim...relevantan wrote:Meni strašna sa onim svojim izbuljenim pogledom i psihotičnim smijehom kad je uhvatiBIONA wrote:I jos na kraju ni posteno da se zahvali kuharu sto joj je pomagao![]()
A svjesna je da sama nije toliko zasluzila one ocjene...ma ona je nekakva strava od licnosti![]()
.....Bog me ubio ako ne pobjedi
![]()
- Sabirni centar
#1894 Re: MasterChef Nova TV
Mene je na početku nervirala, ali kako show teče postala mi je čak i draga...djevojka je skromna i iskrena, i nikad od nje ružne riječi za druge kandidate...uvažava kritike žirija i nikad se ne buni...ja koliko vidjeh djevojka se zahvalila chefu, čak su jedini koji su se izljubili na kraju izazova chefa kuhinje.wild roses wrote:Mislim da je kod nje problem samopouzdanje i organizacija, a sto se tice kuhanja po reakcijama zirija rekla bih da je jedna od boljih. Meni se svida njena skromnost i otvorenost za kritiku, barem ja njene reakcije tako vidim...relevantan wrote:Meni strašna sa onim svojim izbuljenim pogledom i psihotičnim smijehom kad je uhvatiBIONA wrote:I jos na kraju ni posteno da se zahvali kuharu sto joj je pomagao![]()
A svjesna je da sama nije toliko zasluzila one ocjene...ma ona je nekakva strava od licnosti![]()
.....Bog me ubio ako ne pobjedi
![]()
- TheWatcher
#1895 Re: MasterChef Nova TV
pa zar se nisu izljubili na krajuBIONA wrote:I jos na kraju ni posteno da se zahvali kuharu sto joj je pomagao![]()
-
BIONA
#1896 Re: MasterChef Nova TV
Jeste, ali treba da se izjasni, pa fino da kaze, puno hvala bla bla...a mozda je ona to uradila kada su se ugasile kamere 
- ciki4
#1897 Re: MasterChef Nova TV
Meni je isto sad pravo simpatična, baš joj se ismijemSabirni centar wrote: Mene je na početku nervirala, ali kako show teče postala mi je čak i draga...djevojka je skromna i iskrena, i nikad od nje ružne riječi za druge kandidate...uvažava kritike žirija i nikad se ne buni...ja koliko vidjeh djevojka se zahvalila chefu, čak su jedini koji su se izljubili na kraju izazova chefa kuhinje.
Palfi je nafuran da zna sve o kuhanju, a ustvari je dobar samo u pripremi mesa, posebno krmetine.
Amerikanka je čini mi se najbolja od najgorih.
A Dino mi je baš nekako seksi
- Revolucionar ★
#1898 Re: MasterChef Nova TV
Kad bi Ramsay gostovao u ovoj emisiji bilo bi :
You call this cooking !?!??! BLOOOODY FUCK OFFFFFFFFFFFF

You call this cooking !?!??! BLOOOODY FUCK OFFFFFFFFFFFF

- PeekABoo
#1900 Re: MasterChef Nova TV
Ode Časlav, a Ivana plačeee..............