Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
nera18 wrote:ma kako nemaju...brendiranu kremu nadjes...
jeftinija varijanta koju ja koristim je avonova parfemska" tudej " krema..,al ja to opet na poljece intenzivno koristim umjesto parfema
ja sad avon pregledala i ne vidjeh ni jednu
alice...nisam u gradu kod nas vidjela da igdje ima posebno kupiti kremu
eeeeventualno u paketu sa parfemom..kao gift set..ali samu..nema..
ne znam jel u ovom katalogu ima, u krevetu sam vec, bez snizenja 12. ja na snizenju upecam za 7
nera18 wrote:ma kako nemaju...brendiranu kremu nadjes...
jeftinija varijanta koju ja koristim je avonova parfemska" tudej " krema..,al ja to opet na poljece intenzivno koristim umjesto parfema
ja sad avon pregledala i ne vidjeh ni jednu
alice...nisam u gradu kod nas vidjela da igdje ima posebno kupiti kremu
eeeeventualno u paketu sa parfemom..kao gift set..ali samu..nema..
ne znam jel u ovom katalogu ima, u krevetu sam vec, bez snizenja 12. ja na snizenju upecam za 7
A da probaš nešto od ovo dvoje...u tubi je fluid a u lončiću krema...ja koristim kremu jer je više za baš suhu kožu i meni je odlična...ne sjećam se sad tačno cijene, negdje je oko 20 KM
Imam jako suhu kozu na tijelu,na petama da ne govorim,stalno sam u kuci jer imam 2 male bebe,i onda centralno grijanje mi isusi kozu skroz
Dajte neki savjet,cime da mazem,koji gel za tijelo vi koristite,i sta s ovim ispucalim petama,ovo u zivotu nisam ovako dozivila
imas Scholl-ove kreme za pete,dosta su dobre i kostaju oko 10-tak KM, ima ih svugdje u dm-u, konzumu itd...a imas i mogucnost sa nevenovom mascu meni ona pravo pomogne a jeftina je. I ono sto me spasilo ovu zimu je Neutrogena everyday repair bodylotion for rough skin (EVO SLIKA: http://www.boots.com/en/Neutrogena-Norw ... l_1044866/). Kupila u dm-u za nekih 8 KM, i stvarno je dobra koza mi se preporodila sa njom. Mazem sve i tijelo i noge cak sam 1 dan i lice namazala extra mi je, poslije nje nijedno mlijeko za tijelo mi nije vise zanimljivo.
Hvala na odgovoru,probat cu nesto od ovoga,jer ova standardna mlijeka ne pomazu,a bas je situacija kriticna,jer je pocela koza vise da puca koliko je suha
pin-up wrote:U vezi ovih pilinga... zar limun ne isušuje kožu?
pa evo ja sve necu da se mijesam. ali da, isusuje strasno kozu i mozes poremetit ph balans lica, i moze ti se jos vise mastiti (ako imas masno) ili biti jos vise suho...ipak je to kiselina.
pin-up wrote:U vezi ovih pilinga... zar limun ne isušuje kožu?
pa evo ja sve necu da se mijesam. ali da, isusuje strasno kozu i mozes poremetit ph balans lica, i moze ti se jos vise mastiti (ako imas masno) ili biti jos vise suho...ipak je to kiselina.
Ja htjedoh nekidan uraditi onaj piling lica sa secerom ali kontam kiselina pa da mozda i nije pametno.
ja znam to za isusivanje(zbog limuna) ali meni nije bilo problema, s tim sto ne radim cesto-napisala sam jednom sedmicno ili u 10 dana, ali zapravo je to obicno rjedje-nemam uvijek limuna kuci
ovih mjesec dana se malo trljenzi sa morskom soli i uvijek klasika-spuzva, odmaram od limuna, ali mislim da ne moze naskoditi ako se samo ponekad odradi piling-cak stavise..
btw nakon pilinga(limunom) se malo namazem maslinovim uljem dok je jos koza mokra i onda to sve skinem peskirom-tako nekako "nadoknadim" isushenje
ma prije par godina je bilo ono nesto za Johnson bejbi proizvode da sadrze kancerogene materije. Mislim prica se stalno za svju da sadrze svasta nesto ali se sjecam da mi je neko pricao ili sam procitala negdje (znaci nista pouzdano ono bas da 100 % znam), kako su oni istupili javno i potvrdili da sadrze takve materije ali da su kao male kolicine u pitanju koje nece naskoditi djeci od tad ih zaobilazim u sirokom luku, iako vjerujem da ni drugi nisu puno bolji, al' eto
girl wrote:ma prije par godina je bilo ono nesto za Johnson bejbi proizvode da sadrze kancerogene materije. Mislim prica se stalno za svju da sadrze svasta nesto ali se sjecam da mi je neko pricao ili sam procitala negdje (znaci nista pouzdano ono bas da 100 % znam), kako su oni istupili javno i potvrdili da sadrze takve materije ali da su kao male kolicine u pitanju koje nece naskoditi djeci od tad ih zaobilazim u sirokom luku, iako vjerujem da ni drugi nisu puno bolji, al' eto
i ja se sjecam toga i od tad nisam kupila ni jedan njihov proizvod, najvise me izivciralo to sto mi je tad kcerkica bila mala beba i ja tako kupila nesto za nju, kad ono imam sta da cujem-u malim je kolicinama nikad vise
nisam znala ovo za J&J, ali kad skontas sve na trzistu od proizvoda je njihovo, mislim paleta proizvoda koje su oni vlasnik je ogromna i onda ovo da im se dogodi za bebe steta
Archer said her group has met with Johnson & Johnson representatives three times since spring 2009, and is disappointed the company is not making safer baby shampoo and other products in the U.S. when it does elsewhere.
znaci problem je samo u americkom trzistu i njihovim samponima ...