Također, jučer se vratih iz Italije.
Eto, bilo super.
Moderator: anex
Kakav ti je Trogir?vjesticanametli wrote:Zadnja 3 dana trogir....sad odo 4 dana u barselonu pa cu onda 4 dana u hamburg.....
Hvala.vjesticanametli wrote:Extra bas lijep grad....obides usput split i sta jos hos i et....ako odes u trogir ima dzabni parking prema arbaniji preko mosta hihihi
Mogu i plivajući, nije problem.vjesticanametli wrote:Najgore je onima sto nemaju ni auto ni metlu.....
Cehinje, to je pod obavezu.kiki-miki wrote:Sta je Obavezno vidjeti u Pragu?
Karlov most po noci , i ima pivnica Fleka se zove... Spada medju najstarije u Evropi ...kiki-miki wrote:Sta je Obavezno vidjeti u Pragu?
Ee ovako nesto mi treba al bez masovnog turizma.mOk3 wrote:
kiki-miki wrote: Samo da ti mahnem, evo me u tvom komsiluku![]()
Nazalost je "the Beach " bila puna sa turistima... bili smo sa speed camcima na nekima "usamljenim plazama sa drugim camcima , i to je bilo ok ...kiki-miki wrote:pirmin wrote:Ee ovako nesto mi treba al bez masovnog turizma.mOk3 wrote:
Samo da ti mahnem, evo me u tvom komsiluku![]()
karanana wrote:divi guzova bog te mazo
jesi probo ove bube?
e volio bi otici na ovaj tajland iz vise razloga. priroda, egzotika a bogami i sex turizam.
moram, ali moram odraditi stvar u troje dok jos mogu. a to je tamo povoljno. ove kose znaju znanje.
kakav probao , ali sam napravio extra sliku radi ovih guzova i pri tome mislio na @picija i @karanu da cu ovu sliku postaviti na forum .karanana wrote:divi guzova bog te mazo
jesi probo ove bube?
e volio bi otici na ovaj tajland iz vise razloga. priroda, egzotika a bogami i sex turizam.
moram, ali moram odraditi stvar u troje dok jos mogu. a to je tamo povoljno. ove kose znaju znanje.
mO k3 wrote:kakav probao , ali sam napravio extra sliku radi ovih guzova i pri tome mislio na @picija i @karanu da cu ovu sliku postaviti na forum .karanana wrote:divi guzova bog te mazo
jesi probo ove bube?
Bangkok je jedan veliki bordel gdje sam proveo 4 dana i da bio sam i nana plaza samo da vidim cisto info kako je tamo i kunem se da nisam isao radi sex turizma .
Phuket !!!! zaljubio sam se u Phuket , ako bogda sljedece godine idem sa zenom i djecom 3 sedmice na odmor i iskren da budem radim na tome da po stare dane ako me zdravlje posluzi da putujem izmedju njemacka-bosna-thailand svagdje po par mjeseci
Uglavnom je bila mala Asiatour ...
i kambodza ....exliberal-ex wrote:mO k3 wrote:kakav probao , ali sam napravio extra sliku radi ovih guzova i pri tome mislio na @picija i @karanu da cu ovu sliku postaviti na forum .karanana wrote:divi guzova bog te mazo
jesi probo ove bube?
Bangkok je jedan veliki bordel gdje sam proveo 4 dana i da bio sam i nana plaza samo da vidim cisto info kako je tamo i kunem se da nisam isao radi sex turizma .
Phuket !!!! zaljubio sam se u Phuket , ako bogda sljedece godine idem sa zenom i djecom 3 sedmice na odmor i iskren da budem radim na tome da po stare dane ako me zdravlje posluzi da putujem izmedju njemacka-bosna-thailand svagdje po par mjeseci
Meni je par kolega bilo u Tajlandu i kazu da je sad bas postao bordel
Sad je nova destinacija otkrivena i postaje sve vise popularna a to je Vijetnam, ako budes isao tamo pogledaj malo
mO k3 wrote:i kambodza ....exliberal-ex wrote:mO k3 wrote: kakav probao , ali sam napravio extra sliku radi ovih guzova i pri tome mislio na @picija i @karanu da cu ovu sliku postaviti na forum .
Meni je par kolega bilo u Tajlandu i kazu da je sad bas postao bordel
Sad je nova destinacija otkrivena i postaje sve vise popularna a to je Vijetnam, ako budes isao tamo pogledaj malo
vec sam probala 10 i pol sati , bolje od presjedanjaexliberal-ex wrote: Neznam kako vi ali ja kad idem na ta duza putovanja uvijek pravim prekid u letu..nemoj mi direktnog leta preko 5-6 sati...