japin_mutapi wrote:koga če onaj mali da ugrize
ja tipujem na heršela
uh,ja bi volio da karla neko gricne
Moderator: _BataZiv_0809
japin_mutapi wrote:koga če onaj mali da ugrize
ja tipujem na heršela
bull21 wrote:Jednu je provalio Guverner, ako se ja dobro sjećam?
Za one koji su gledali SPOILER šta mislite šta je fol sa svinjom? I onaj što se pozombio, jeste primjetili da mu ide krv iz očiju? Nekoliko puta su na ogradi uradili Close-up jednog zombija koji je isto izgledao! SPOILER
Da oće više onu cmizdravu Carol ujest'kakavdanakneiskustvu wrote:japin_mutapi wrote:koga če onaj mali da ugrize
ja tipujem na heršela
vee-jay wrote:
![]()
![]()
jasko_ba wrote:Dale face - najjace![]()
bull21 wrote:Da oće više onu cmizdravu Carol ujest'kakavdanakneiskustvu wrote:japin_mutapi wrote:koga če onaj mali da ugrize
ja tipujem na heršela
bull21 wrote:Da oće više onu cmizdravu Carol ujest'kakavdanakneiskustvu wrote:japin_mutapi wrote:koga če onaj mali da ugrize
ja tipujem na heršela
Ja mislim da ce Rick morati opaliti Michonne vec jednomjapin_mutapi wrote:mogao bi deril umočiti
nova romansa na pomolu
Ja mislim da je prekruta za opaljivanjeJa mislim da ce Rick morati opaliti Michonne vec jednom
brain bubbles wrote:bull21 wrote:
da, guverner je probio jednu
a ovo drugo, fino zapazanje, samo ne znam zasto je ovo pocelo djelovati odjednom, nakon godinu dana da odjednom virus pocne zrakom da se siri

Gandalf wrote:mene više živcira kada polutruli zombi s tri zuba u glavi, jednim ugrizom popolovi čovjeka, k'o da je čovjek kinder bueno a zombi ima ajkuline raljesvaki ugriz zombija žrtvi skine 2-3 kile mesa
al' hajd jbg
ćiribiribela wrote:Mene ove scene nerviraju
Je li tako lako razbiti glavu "svjezim" walkerima??
Ja bi te banovo sadbrain bubbles wrote:patrick the ninja walker
ujeda u grkljan da zrtva ne vristi i pobije pola bloka D
opet krtica unutra, neko hrani walkere i skuplja ih na jedno mejsto da se probije ograda, ne znam ko ima motiv
to je bio jedan od onih zatvorenika, ubili su ga kasnije u istoj epizodi...Gandalf wrote:nešto se ne mogu sjetit' iz prošle sezone, da li su skontali ko im je unutar zatvora otključavao kapije i puštao zombije u onaj njihov blok- ili je to još uvijek nerazjašnjeno pa će u ovoj sezoni taj belaj rješavati- i je li ono Lori i zaginula u takvom nekom na hinjaka izazvanom krkljancu
napominjem da je ovo materijal iz prošlih sezona, davno već viđeno, ali i zaboravljeno