Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
jeza u ledja wrote:a zasto nisu ispostovali dogovor? jer im je mrsko ili sto nece?
sve mi se cini da je azmir nasao savrsen nacin da dobije ono sto zeli - ucjenom.
uskoro simin han i krupa umjesto slobode i borca.
Nije to mrsko im, velike su to pare i razumijem ja to, ali onda nemoj obecavati. Jasno im je predocen projekat Slobode i ciljevi u narednih par godina, vec se krupnim koracima to odradjujer i njihovo je bilo da reprogram potpisu i da se racun odblokira za nesmetan rad kluba i dobijanje licence za Evropu. Kako je Azmir rekao, nije najveci problem u Imamovicu nego u njegovim savjetnicima, a javna je tajna da dobar dio tih ljudi preferira kosarku u nasem gradu i tamo se izdvajaju fina sredstva za taj klub OKK Sloboda Tz, vjerujem da ga tako i sputavaju i odvracaju od FK i reprograma, a Azmir ne zeli da trpi.
Necu druge detalje pisati po pitanju ove situacije, racuna, ali dodji na pp ako te bude nesto vise zanimalo, obzirom da si stariji i ozbiljniji forumas.
Tyke wrote:
Hehe, ma sta cu se ljutiti, dosta mi cireva zbog Slobode vise.
ma ti si cuo neke dobre vijesti, vidi ti osmijeha
Smijem se od muke.
Toliko toga sam cuo da vise ni sam sebi ne vjerujem. Ovaj ga zvao, onom prijatelj javio i salju mi razgovor ljudi bliskih Upravi, pa posrednici u prijasnjim transferima, pa ovako, pa onako... nema, ode nam Azmir i gotova stvar
Da se nisu neki "veliki" uplasili da titule "ne daj boze" ode u Tuzlu pa malo zaigrali ono poznato Bosansko od kojeg se zavrti svakom u glavi Ja jesam iz Sarajeva i navijam za Zelju ali drago bi mi bilo da Sloboda uzme titulu i da nastavi da raste u svakom segmentu. Zeljo, Sarajevo, Celik, Sloboda i Velez su klubovi koji imaju tradiciju i osim trenutno Sarajeva i Slobode svi ostili su dubokim dubiozama. Sa samo tih 5 jakih klubova liga bi dobila puno a samim tim i generalno fudbalu BiH. Ali isti oni koji su u smece poslali KK Bosnu, RK Bosnu, Velez pa i Celik, Zeljeznicar sada su zaigrali i protiv Slobode a Husic nije budala i nece dozvoliti da mu papcine rade o glavi i uzimaju pare. Moja puna podrska klubu i navijacima Slobode.
hrasno38 wrote:Da se nisu neki "veliki" uplasili da titule "ne daj boze" ode u Tuzlu pa malo zaigrali ono poznato Bosansko od kojeg se zavrti svakom u glavi Ja jesam iz Sarajeva i navijam za Zelju ali drago bi mi bilo da Sloboda uzme titulu i da nastavi da raste u svakom segmentu. Zeljo, Sarajevo, Celik, Sloboda i Velez su klubovi koji imaju tradiciju i osim trenutno Sarajeva i Slobode svi ostili su dubokim dubiozama. Sa samo tih 5 jakih klubova liga bi dobila puno a samim tim i generalno fudbalu BiH. Ali isti oni koji su u smece poslali KK Bosnu, RK Bosnu, Velez pa i Celik, Zeljeznicar sada su zaigrali i protiv Slobode a Husic nije budala i nece dozvoliti da mu papcine rade o glavi i uzimaju pare. Moja puna podrska klubu i navijacima Slobode.
bas ti hvala na podrsci
ali kakva nam je drzava, takvo je i stanje u sportu. Ne mozemo sad kriviti Sarajevo sto je Sloboda u problemu, kad tuzlanska vlast nije prstom pomakla da se nesto uradi. Kao da je Sloboda nastala prije par godina, a nije bila standardni prvoligas u ex Yu.
Meni (kao zensku) je nevjerovatna cinjenica da se toliko sport zapustio, da bar muskarci ne insistiraju na tome da se Sloboda oporavi, da imamo dobar klub na koji cemo biti ponosni, da imaju gdje djeca trenirati i na koga se ugledati, a ne da ih ulica odgaja i da im jedini sport bude onaj na playstationu.
hrasno38 wrote:Da se nisu neki "veliki" uplasili da titule "ne daj boze" ode u Tuzlu pa malo zaigrali ono poznato Bosansko od kojeg se zavrti svakom u glavi Ja jesam iz Sarajeva i navijam za Zelju ali drago bi mi bilo da Sloboda uzme titulu i da nastavi da raste u svakom segmentu. Zeljo, Sarajevo, Celik, Sloboda i Velez su klubovi koji imaju tradiciju i osim trenutno Sarajeva i Slobode svi ostili su dubokim dubiozama. Sa samo tih 5 jakih klubova liga bi dobila puno a samim tim i generalno fudbalu BiH. Ali isti oni koji su u smece poslali KK Bosnu, RK Bosnu, Velez pa i Celik, Zeljeznicar sada su zaigrali i protiv Slobode a Husic nije budala i nece dozvoliti da mu papcine rade o glavi i uzimaju pare. Moja puna podrska klubu i navijacima Slobode.
bas ti hvala na podrsci
ali kakva nam je drzava, takvo je i stanje u sportu. Ne mozemo sad kriviti Sarajevo sto je Sloboda u problemu, kad tuzlanska vlast nije prstom pomakla da se nesto uradi. Kao da je Sloboda nastala prije par godina, a nije bila standardni prvoligas u ex Yu.
Meni (kao zensku) je nevjerovatna cinjenica da se toliko sport zapustio, da bar muskarci ne insistiraju na tome da se Sloboda oporavi, da imamo dobar klub na koji cemo biti ponosni, da imaju gdje djeca trenirati i na koga se ugledati, a ne da ih ulica odgaja i da im jedini sport bude onaj na playstationu.
Ovo je otrcana fraza od koje nekao cesto dobijem poriv za povracanjem.
Večeras u 20:00h na RTV SLON Azmir Husić govori o razlozima ostavke, FK Sloboda i odnosu Gradske uprave prema sportu
Uživo na - http://www.rtvslon.ba/tv-slon-extra-uzivo/
maida95 wrote:Večeras u 20:00h na RTV SLON Azmir Husić govori o razlozima ostavke, FK Sloboda i odnosu Gradske uprave prema sportu
Uživo na - http://www.rtvslon.ba/tv-slon-extra-uzivo/
stvarno je nevjerovatno da se Jasmin danas nije ni oglasio
treba opcinu jajima gadjati