FK Sloboda Tuzla

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Tyke

#1876 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by Tyke »

jeza u ledja wrote:a zasto nisu ispostovali dogovor? jer im je mrsko ili sto nece?

sve mi se cini da je azmir nasao savrsen nacin da dobije ono sto zeli - ucjenom.

uskoro simin han i krupa umjesto slobode i borca.
Nije to mrsko im, velike su to pare i razumijem ja to, ali onda nemoj obecavati. Jasno im je predocen projekat Slobode i ciljevi u narednih par godina, vec se krupnim koracima to odradjujer i njihovo je bilo da reprogram potpisu i da se racun odblokira za nesmetan rad kluba i dobijanje licence za Evropu. Kako je Azmir rekao, nije najveci problem u Imamovicu nego u njegovim savjetnicima, a javna je tajna da dobar dio tih ljudi preferira kosarku u nasem gradu i tamo se izdvajaju fina sredstva za taj klub OKK Sloboda Tz, vjerujem da ga tako i sputavaju i odvracaju od FK i reprograma, a Azmir ne zeli da trpi.

Necu druge detalje pisati po pitanju ove situacije, racuna, ali dodji na pp ako te bude nesto vise zanimalo, obzirom da si stariji i ozbiljniji forumas. :D
sumirprimus

#1877 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by sumirprimus »

kako ba to.sta pricas..isto ko da za kosraku ide 10 miliona a za fudbal 10 hiljada...
Tyke

#1878 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by Tyke »

Ok, ti znas bolje, halali mi. :thumbup:
sumirprimus

#1879 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by sumirprimus »

Tyke wrote:Ok, ti znas bolje, halali mi. :thumbup:
ma nije stvar ko zna bolje,to valjda i nije neka tajna...
i nemoj odma da se ljutis. :D
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#1880 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by plain vanilla »

ima li sta zvanicno iz Slobode?
Tyke

#1881 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by Tyke »

sumirprimus wrote:
Hehe, ma sta cu se ljutiti, dosta mi cireva zbog Slobode vise. :D
plain vanilla

#1882 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by plain vanilla »

Tyke wrote:
sumirprimus wrote:
Hehe, ma sta cu se ljutiti, dosta mi cireva zbog Slobode vise. :D
ma ti si cuo neke dobre vijesti, vidi ti osmijeha :D
Tyke

#1883 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by Tyke »

plain vanilla wrote:
Tyke wrote: Hehe, ma sta cu se ljutiti, dosta mi cireva zbog Slobode vise. :D
ma ti si cuo neke dobre vijesti, vidi ti osmijeha :D
Smijem se od muke. :lol:

Toliko toga sam cuo da vise ni sam sebi ne vjerujem. Ovaj ga zvao, onom prijatelj javio i salju mi razgovor ljudi bliskih Upravi, pa posrednici u prijasnjim transferima, pa ovako, pa onako... nema, ode nam Azmir i gotova stvar :D
sumirprimus

#1884 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by sumirprimus »

ko i sve,nek prenoci,jeno heftu...pa cemo pricat...
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#1885 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by hrasno38 »

Da se nisu neki "veliki" uplasili da titule "ne daj boze" ode u Tuzlu pa malo zaigrali ono poznato Bosansko od kojeg se zavrti svakom u glavi :D :( Ja jesam iz Sarajeva i navijam za Zelju ali drago bi mi bilo da Sloboda uzme titulu i da nastavi da raste u svakom segmentu. Zeljo, Sarajevo, Celik, Sloboda i Velez su klubovi koji imaju tradiciju i osim trenutno Sarajeva i Slobode svi ostili su dubokim dubiozama. Sa samo tih 5 jakih klubova liga bi dobila puno a samim tim i generalno fudbalu BiH. Ali isti oni koji su u smece poslali KK Bosnu, RK Bosnu, Velez pa i Celik, Zeljeznicar sada su zaigrali i protiv Slobode a Husic nije budala i nece dozvoliti da mu papcine rade o glavi i uzimaju pare. Moja puna podrska klubu i navijacima Slobode.
maida95

#1886 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by maida95 »

Vrijedi pogledati video priloge, objašnjava neke stvari.
http://tuzlanski.ba/husic-nije-mogao-sa ... -obecanja/
maida95

#1887 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by maida95 »

:lol: :lol: :lol:
Image
plain vanilla

#1888 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by plain vanilla »

hrasno38 wrote:Da se nisu neki "veliki" uplasili da titule "ne daj boze" ode u Tuzlu pa malo zaigrali ono poznato Bosansko od kojeg se zavrti svakom u glavi :D :( Ja jesam iz Sarajeva i navijam za Zelju ali drago bi mi bilo da Sloboda uzme titulu i da nastavi da raste u svakom segmentu. Zeljo, Sarajevo, Celik, Sloboda i Velez su klubovi koji imaju tradiciju i osim trenutno Sarajeva i Slobode svi ostili su dubokim dubiozama. Sa samo tih 5 jakih klubova liga bi dobila puno a samim tim i generalno fudbalu BiH. Ali isti oni koji su u smece poslali KK Bosnu, RK Bosnu, Velez pa i Celik, Zeljeznicar sada su zaigrali i protiv Slobode a Husic nije budala i nece dozvoliti da mu papcine rade o glavi i uzimaju pare. Moja puna podrska klubu i navijacima Slobode.
bas ti hvala na podrsci :kiss:

ali kakva nam je drzava, takvo je i stanje u sportu. Ne mozemo sad kriviti Sarajevo sto je Sloboda u problemu, kad tuzlanska vlast nije prstom pomakla da se nesto uradi. Kao da je Sloboda nastala prije par godina, a nije bila standardni prvoligas u ex Yu.

Meni (kao zensku) je nevjerovatna cinjenica da se toliko sport zapustio, da bar muskarci ne insistiraju na tome da se Sloboda oporavi, da imamo dobar klub na koji cemo biti ponosni, da imaju gdje djeca trenirati i na koga se ugledati, a ne da ih ulica odgaja i da im jedini sport bude onaj na playstationu.
SpecialOffer

#1889 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by SpecialOffer »

plain vanilla wrote:
hrasno38 wrote:Da se nisu neki "veliki" uplasili da titule "ne daj boze" ode u Tuzlu pa malo zaigrali ono poznato Bosansko od kojeg se zavrti svakom u glavi :D :( Ja jesam iz Sarajeva i navijam za Zelju ali drago bi mi bilo da Sloboda uzme titulu i da nastavi da raste u svakom segmentu. Zeljo, Sarajevo, Celik, Sloboda i Velez su klubovi koji imaju tradiciju i osim trenutno Sarajeva i Slobode svi ostili su dubokim dubiozama. Sa samo tih 5 jakih klubova liga bi dobila puno a samim tim i generalno fudbalu BiH. Ali isti oni koji su u smece poslali KK Bosnu, RK Bosnu, Velez pa i Celik, Zeljeznicar sada su zaigrali i protiv Slobode a Husic nije budala i nece dozvoliti da mu papcine rade o glavi i uzimaju pare. Moja puna podrska klubu i navijacima Slobode.
bas ti hvala na podrsci :kiss:

ali kakva nam je drzava, takvo je i stanje u sportu. Ne mozemo sad kriviti Sarajevo sto je Sloboda u problemu, kad tuzlanska vlast nije prstom pomakla da se nesto uradi. Kao da je Sloboda nastala prije par godina, a nije bila standardni prvoligas u ex Yu.

Meni (kao zensku) je nevjerovatna cinjenica da se toliko sport zapustio, da bar muskarci ne insistiraju na tome da se Sloboda oporavi, da imamo dobar klub na koji cemo biti ponosni, da imaju gdje djeca trenirati i na koga se ugledati, a ne da ih ulica odgaja i da im jedini sport bude onaj na playstationu.
Ovo je otrcana fraza od koje nekao cesto dobijem poriv za povracanjem.
plain vanilla

#1890 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by plain vanilla »

SpecialOffer wrote: Ovo je otrcana fraza od koje nekao cesto dobijem poriv za povracanjem.
pa povrati, ko ti brani
maraccana

#1891 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by maraccana »

SpecialOffer

#1892 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by SpecialOffer »

plain vanilla wrote:
SpecialOffer wrote: Ovo je otrcana fraza od koje nekao cesto dobijem poriv za povracanjem.
pa povrati, ko ti brani
Povratio sam.
maida95

#1893 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by maida95 »

Večeras u 20:00h na RTV SLON Azmir Husić govori o razlozima ostavke, FK Sloboda i odnosu Gradske uprave prema sportu
Uživo na - http://www.rtvslon.ba/tv-slon-extra-uzivo/
plain vanilla

#1894 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by plain vanilla »

SpecialOffer wrote:
plain vanilla wrote:
pa povrati, ko ti brani
Povratio sam.
sad se mozes vratiti na svoj podforum
kad vama neko drugi dodje, odmah kmecite
plain vanilla

#1895 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by plain vanilla »

maida95 wrote:Večeras u 20:00h na RTV SLON Azmir Husić govori o razlozima ostavke, FK Sloboda i odnosu Gradske uprave prema sportu
Uživo na - http://www.rtvslon.ba/tv-slon-extra-uzivo/
stvarno je nevjerovatno da se Jasmin danas nije ni oglasio
treba opcinu jajima gadjati
maida95

#1896 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by maida95 »

Ja koliko znam, Fukare pokušavaju da organizuju neke proteste, da li će šta da se desi, ne znam :| al' vjerujem da hoće.
plain vanilla

#1897 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by plain vanilla »

maida95 wrote:Ja koliko znam, Fukare pokušavaju da organizuju neke proteste, da li će šta da se desi, ne znam :| al' vjerujem da hoće.
ma ne treba se uzdati samo u Fukare, pa valjda je oi ostalima bitno. nismo svi u Fukarama
maida95

#1898 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by maida95 »

Slažem se, al' na njima je da pokrenu, masa naroda će sigurno da dođe :mrgreen:
plain vanilla

#1899 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by plain vanilla »

maida95 wrote:Slažem se, al' na njima je da pokrenu, masa naroda će sigurno da dođe :mrgreen:

vidim danas i Sulju citiraju. Suljo je kralj
Logovan

#1900 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by Logovan »

maida95 wrote:Ja koliko znam, Fukare pokušavaju da organizuju neke proteste, da li će šta da se desi, ne znam :| al' vjerujem da hoće.
A ti sjediš u toplom stanu i čekaš hoće li se šta organizovati? Potrudi se i ti. :P
Post Reply