Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ultima_palabra wrote:Mogle bi proći kao mati i kćerka... mogućnosti su neograničene
i opet, gluho bilo
sad kontam, imamo li kakvo musko da im se pridruzi
Ja mislim da bi @karanana prodao svu imovinu za takvu priliku On recimo neki trgovački putnik i Selma ga zovne da uđe da se osvježi...
Joj ubiće nas @lady
ultima_palabra wrote:Mogle bi proći kao mati i kćerka... mogućnosti su neograničene
i opet, gluho bilo
sad kontam, imamo li kakvo musko da im se pridruzi
Ja mislim da bi @karanana prodao svu imovinu za takvu priliku On recimo neki trgovački putnik i Selma ga zovne da uđe da se osvježi...
Joj ubiće nas @lady
ja kao verenin razrednik na kojeg se ona iovako-ionako pali i provocira. i verena dobije jedinicu iz matematike i ja sazovem sastanak sa verenom i njenom mamom selmom.
eh odatle vec ne bih smio dalje pricat na ovom podforumu.
a selma ima iskustva sa onim izazovnim spotovima iz skolskih klupa, tako da bi se mogle uloge i zamjeniti, kao ona uciteljica, ja i verena ucenici, ostajemo sami na dopunskoj nastavi iz biologije, tema ljudski reproduktivni organi.
karanana wrote:ja kao verenin razrednik na kojeg se ona iovako-ionako pali i provocira. i verena dobije jedinicu iz matematike i ja sazovem sastanak sa verenom i njenom mamom selmom.
eh odatle vec ne bih smio dalje pricat na ovom podforumu.
a selma ima iskustva sa onim izazovnim spotovima iz skolskih klupa, tako da bi se mogle uloge i zamjeniti, kao ona uciteljica, ja i verena ucenici, ostajemo sami na dopunskoj nastavi iz biologije, tema ljudski reproduktivni organi.
StupskaBitanga wrote:Vidim da Hayatu baš i ne ide sa turskim safunjarama
Niime seriju Kad lišće pada su ukinuli a seriju Suze Bosfora prebacili sa 22:00 na 20:00
Sta su bolan ukinuli taman kontala da pocnem tu da pratim, i ucim turski
Niime seriju Kad lišće pada su ukinuli a seriju Suze Bosfora prebacili sa 22:00 na 20:00
serija nije ukinuta ima je još
ja zvala da pitam
ali kraj prve sezone jeste iduce sedmice
ovo je incae najduza turska serija ikada ima 175 epizoda po 90 minuta sto znaci
kod nas bi trebala imati 350 :/
hebo dinastiju
dosta će i ovo biti 100 mjera
suze je svakako bolja
serija nije ukinuta ima je još
ja zvala da pitam
ali kraj prve sezone jeste iduce sedmice
ovo je incae najduza turska serija ikada ima 175 epizoda po 90 minuta sto znaci
kod nas bi trebala imati 350 :/
hebo dinastiju
dosta će i ovo biti 100 mjera
suze je svakako bolja
koliko vidim iduce sedmice je nema nikako na programu
E ali oni imaju Midhetu Propade Hayat... Koliko vidim IPP im cine tri- cetiri covjeka, o KZP da ne govorim... Ode mreza + sa Hayata ode i Hayat sa TV ekrana cini se....
Bosanac21 wrote:E ali oni imaju Midhetu Propade Hayat... Koliko vidim IPP im cine tri- cetiri covjeka, o KZP da ne govorim... Ode mreza + sa Hayata ode i Hayat sa TV ekrana cini se....
najviše volim ove radnike tv1 koji su se nedavno registrovali..dajte bolan ljudi pa hajte radit
evo sad će vijesti..jesu ono na svakih sat il dva? :p