Horde Zla
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Butmiran
#1877 Re: Horde Zla
Naravno da ne, samo napominjem. 
-
Mr Hiccup
#1878 Re: Horde Zla
Okupljanje je od 15h na parkingu na Vrbanji. Polazak je u 15:30h.
- Butmiran
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
- Mračajski proto
#1881 Re: Horde Zla
Ova generacija ima najviše đece na tribini, pogotovo u prvim redovima.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#1882 Re: Horde Zla
Haj' ba, i mi smo tek odrasli. 
- ZV Keli
#1884 Re: Horde Zla
I generacija koja je vodila borbu od 2005. do 2008. nije bila nista po prosjeku godina bolja od ove danas, a zna se kako su prosli mnogi susreci su se sa tom generacijomMračajski proto wrote:Ova generacija ima najviše đece na tribini, pogotovo u prvim redovima.
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#1885 Re: Horde Zla
Ubjedljivo najboljiButmiran wrote:
Meni najbolji naš klip ikad.
toliko detalja iz najboljeg perioda poslijednih HZ
onolika kolicina dobrile je nesto sto ce se tesko ikad ponoviti a na ovom klipu su u glavnom svi oni prikazani nabrojat cu samo neke iako na zalost nisam svim bio prisutan
bl
titula samba vozda tene u zraku
armada ferhadija
limburg
genk kosevo
hz parti u domu mladih i trimfalni ulazak i izlazak po dogovoru
derbi na grbavici i sprdanje sa timijima
zepce gostovanje
trebinje svi u istim majicama
oslobodjanje sjevera taj cetvrti peti
poslije zabranjeni vrapcici nocivanje u mostaru, dimne u gradaccu i zauvijek crvene tene...
banja luka opet i vojnicka disciplina
blicevi protiv zrinjskog na kosevu, preko 2000 na kosevu protiv celika...
cekanje prvog tramvaja u velikom parku s hordama... nenadjebivo
mnogo dobrile u tom periodu mnogo zajebancije hz derneka okupljanja i... kad je trebalo vojna disciplina u svim ostalim situacijama mnogo dobrile i smijeha...
- Mračajski proto
#1886 Re: Horde Zla
U toj generaciji je bilo poštivanja i drugačija je klima bila između samih hordaša. Da ne palamudim, svi znaju o čemu pričam. Danas se ne zna ko ti je iza leđa na sjeveru i kakve su mu namjere, ali bukvalno. Onu raju i jedinstvo koje sam tada primijetio je skoro pa nemoguće vratiti.ZV Keli wrote:I generacija koja je vodila borbu od 2005. do 2008. nije bila nista po prosjeku godina bolja od ove danas, a zna se kako su prosli mnogi susreci su se sa tom generacijomMračajski proto wrote:Ova generacija ima najviše đece na tribini, pogotovo u prvim redovima.
- GandalfSivi
#1887 Re: Horde Zla
Nego, je li mene prenijelo ili su nam kospe zapalili glavni transparent na zadnjem derbiju? Prikazali su samo na sekundu, ne mogu skontati koji je bio...
- Butmiran
#1889 Re: Horde Zla
Horde zla Breza.GandalfSivi wrote:Nego, je li mene prenijelo ili su nam kospe zapalili glavni transparent na zadnjem derbiju? Prikazali su samo na sekundu, ne mogu skontati koji je bio...
- SmokingMan
#1891 Re: Horde Zla
Koji im je ovo po broju trans kojeg su fasovali,dobro se sjećam da su prvi ispušili 2007...Mračajski proto wrote:Fighters.
- SmokingMan
#1892 Re: Horde Zla
Potpisujem,još da dodam nikako,i danas dan,prežaljene transparente od navijača Basela ,koji su mogli biti u našoj kolekciji (iz onoga crnog kombija kod Zetre),to je mogla biti najveća zaplijena na ovim prostorima,čega svega u tom kombiju nije bilo....F&N wrote: toliko detalja iz najboljeg perioda poslijednih HZ
onolika kolicina dobrile je nesto sto ce se tesko ikad ponoviti a na ovom klipu su u glavnom svi oni prikazani nabrojat cu samo neke iako na zalost nisam svim bio prisutan
bl
armada ferhadija
limburg
genk kosevo
zepce gostovanje
oslobodjanje sjevera taj cetvrti petii taj korteo do stadiona okupljanje u parku
poslije zabranjeni vrapcici nocivanje u mostaru, dimne u gradaccu i zauvijek crvene tene...
mnogo dobrile u tom periodu mnogo zajebancije hz derneka okupljanja i... kad je trebalo vojna disciplina u svim ostalim situacijama mnogo dobrile i smijeha...
Nedostaje mi taj period,mnogo...
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#1893 Re: Horde Zla
neki imaju uspomene na baselovce u vidu kacketa i sala... trenutno su u kolekciji kod jednog kolege s tribineSmokingMan wrote:Potpisujem,još da dodam nikako,i danas dan,prežaljene transparente od navijača Basela ,koji su mogli biti u našoj kolekciji (iz onoga crnog kombija kod Zetre),to je mogla biti najveća zaplijena na ovim prostorima,čega svega u tom kombiju nije bilo....F&N wrote: toliko detalja iz najboljeg perioda poslijednih HZ
bl
armada ferhadija
limburg
genk kosevo
zepce gostovanje
oslobodjanje sjevera taj cetvrti petii taj korteo do stadiona okupljanje u parku
Nedostaje mi taj period,mnogo...
- SmokingMan
#1894 Re: Horde Zla
Nemoj F&N više podsjećati,nostalgija golema,žmarci u stomaku... 
A pjesma,kada se vikendom pred prolazak na gostovanje prolamala."Svake druge Subote se rano budim ja..."
Osjećaj više nikako nije isti,nije to to.
A pjesma,kada se vikendom pred prolazak na gostovanje prolamala."Svake druge Subote se rano budim ja..."
-
nema me tamo
#1895 Re: Horde Zla
SmokingMan wrote:Nemoj F&N više podsjećati,nostalgija golema,žmarci u stomaku...
Nemoze bit' isti naravno..
Prije " oslobađanja " sjevera onaj zapad ono ludilo - drugarstvo..
Sto kazes pjesma svake druge subote..
Bihać kad je isao 1 Bus s katastrofa Busom put koji je trajao punih 7,8 sati..
Krenulo se oko pola 6 ujutru..
Dolazak u 6...
Pa onda kolega što gore rece - Armada, Banja Luka kad nas je islo oko 350..
Slovačka i rastavljanje na dijelove u Bratislavi - gledanje na Bazenu kroz privatne prostorije gdje se Dame skidaju..
Pa policija kad se istukla na parkingu pred utakmicu s Spartakom ( jedini put kad smo pravo prebili policiju ).
Naravno odma su vratili za jedno pola sata i to duplo..
Suština je da iz te generacije ne ide na utakmice jedno 30 pravih likova više..
Što zbog poslova koji su dobijeni u međuvremenu što zbog bezbroj stvari..
Naravno uvijek se znalo da ce ta euforija od 3, 4 godine da stane, i sad dolazi opet mlađa generacija od 15,16,17..
Nastavlja se krug života.
- Butmiran
#1896 Re: Horde Zla
Nekad 2008. sam i počeo ići na sjever i od tad do 2010/11 sam proživio ubjedljivo najbolje dane s HZ. Svaka tekma je priča za sebe bila, nadam se da će se to ponoviti u skorije vrijeme, tad smo postavljali standarde koje će teško neka grupa oboriti.
- SmokingMan
#1897 Re: Horde Zla
Moram posuditi digitalac od havera da prebacim na PC slike iz tog perioda tranzicije HZ-a,koliko samo na SD kartici ima matarijala.Pricesless.
-
Alkos
#1898 Re: Horde Zla
F&N wrote:Ubjedljivo najboljiButmiran wrote:
Meni najbolji naš klip ikad.
toliko detalja iz najboljeg perioda poslijednih HZ
bl
armada ferhadija
limburg
genk kosevo
zepce gostovanje
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#1899 Re: Horde Zla
Pa se nemoj najeziti
- Mračajski proto