Cak su ubacili, a nisu pusti i obavjestili da je testna faza tako da je do pustanja moguce sve jer testirajublack_noke wrote:zna li neko zasto su m itri arene zatamnjene? tj crna slika na ekranu, a ostali kanali rade normalno?
BHTelecom All About
Moderator: Benq
-
kakaljin
#1876 Re: PREVARA MOJA TV BH TELEKOM
-
zongo
#1877 Re: BIHnet primjedbe i komentari
neo7 wrote:http://www.netlimiter.com/zongo wrote:mogu li konekciju od 4mbs podijeliti na 2mbs na dva racunara, i na koji nacin?
hvala
-
black_noke
#1878 Re: PREVARA MOJA TV BH TELEKOM
pa je li se mogu gledati ili ne? je li do mene ili do njih?
-
Dendrlix
#1879 Re: PREVARA MOJA TV BH TELEKOM
Bit ce i arena4. Kad puste HBO i ja uzimam mojaTV. 
- _sonic_
#1880 Re: PREVARA MOJA TV BH TELEKOM
tek su pustili ...mozda je i kod mene bilo tako jer tek maloprije sam vidio da su tu.. nismo svi na istoj "centrali" tako da kazem..samo predpostavljam.. ozbiljno..probaj ponovo pokrenuti resiver mozda upali tako..black_noke wrote:zna li neko zasto su m itri arene zatamnjene? tj crna slika na ekranu, a ostali kanali rade normalno?
-
iceman2010
#1881 Re: BIHnet primjedbe i komentari
Nije zvanicno ali su trenutno pustene. Ja upravo gledam arena-u 1.motachjointa wrote:Jos nije zvanicno da ce biti besplatne arene_sonic_ wrote:3 arene napokon...jos HBO ubrzoo...
Mene pokusase ubijediti da ce se naplacivati kao poseban paket arenasport 1,2,3 (4tu nisu ubacili) .. Niste svjesni koji ste pesimisti vi.. Evo vam bolje strane Bhtelecom-a...
-
black_noke
#1882 Re: PREVARA MOJA TV BH TELEKOM
ok, hvalaa_sonic_ wrote:tek su pustili ...mozda je i kod mene bilo tako jer tek maloprije sam vidio da su tu.. nismo svi na istoj "centrali" tako da kazem..samo predpostavljam.. ozbiljno..probaj ponovo pokrenuti resiver mozda upali tako..black_noke wrote:zna li neko zasto su m itri arene zatamnjene? tj crna slika na ekranu, a ostali kanali rade normalno?
- _sonic_
#1883 Re: BIHnet primjedbe i komentari
iceman2010 wrote:Nije zvanicno ali su trenutno pustene. Ja upravo gledam arena-u 1.motachjointa wrote:Jos nije zvanicno da ce biti besplatne arene_sonic_ wrote:3 arene napokon...jos HBO ubrzoo...
Mene pokusase ubijediti da ce se naplacivati kao poseban paket arenasport 1,2,3 (4tu nisu ubacili) .. Niste svjesni koji ste pesimisti vi.. Evo vam bolje strane Bhtelecom-a...
Edit: evo nam i arena 4..
-
iceman2010
#1884 Re: PREVARA MOJA TV BH TELEKOM
Ja upravo gledam dok ovo kucam.black_noke wrote:pa je li se mogu gledati ili ne? je li do mene ili do njih?
- 2407
#1885 Re: PREVARA MOJA TV BH TELEKOM
Koliko se otprilike ceka na uvodjenje usluge MojaTV, trenutno sam korisnik ADSL-a ako to sta znaci?
Hvala unaprijed
p.s
Mozda je i bilo ovo pitanje, ako jeste izvinjavam se
Hvala unaprijed
p.s
- kurty
#1886 Re: PREVARA MOJA TV BH TELEKOM
Ja sam od ekperimentalne faye ukljucen...2407 wrote:Koliko se otprilike ceka na uvodjenje usluge MojaTV, trenutno sam korisnik ADSL-a ako to sta znaci?![]()
Hvala unaprijed![]()
p.s
Moja djevojka je u junu podnjela zahtjev i u oktobru dobije odbijenicu...nemaju opreme kao..a ima adsl vec ukljucen...
Rodica (koja je inace grlata
Sad kako bi tebi bilo, to ne znam...pokusaj na 1444 pitati i vidi...
Neki dan sam imao ponudu da kupim resiver ovaj za mojaTV od covjeka koji radi u telecomu, ali nisam smjo uzeti (ovo sa djevojku sam htjeo), jer ne znam kako bi onda u telecomu na to reagovali...
Za arene...svaka im cast
- kurty
#1887 Re: PREVARA MOJA TV BH TELEKOM
ovi kanali sa spiska i jos imajukakaljin wrote:
ako ti nije problem da navedes samo kanale koji imaju na moja tv,a nema ih na njihovom spisku
Nova
Arena 1,2 i 3
tako je bar kod mene
-
iceman2010
#1888 Re: PREVARA MOJA TV BH TELEKOM
Evo sada sam pregledao. Na spisku nema samo Arena 1,2 i 3 i Nova TV. Domace nisam provjeravao. Cini mi se da su svi na spisku.kakaljin wrote:ako ti nije problem da navedes samo kanale koji imaju na moja tv,a nema ih na njihovom spiskuiceman2010 wrote:Nova ima. Vjerovatno spisak nije update. Za arenu javim kad provjerim.shlauf wrote:Hvala na brzom odgovoru![]()
Vidim da nema Nov@, Arena1, 2, 3, 4 a kontao sam da imaju ti kanali
Aleeee aleeeeeeeeeeeeeeeee
edit: Evo imaju tri arene.
edit: Nisam vidio da je kurty vec odgovorio
-
iceman2010
#1889 Re: PREVARA MOJA TV BH TELEKOM
Sve zavisi. Ako imas ADSL ide puno brze. Tehnicku mogucnost ti provjere sa centrale. Ne moraju ici na teren. Pitanje opreme je druga stvar, ali cini me se da u zadnje vrijeme to nije problem. Dakle ako ima opreme i ako ima tehnicke mogucnosti ne bi trebao dugo cekati.2407 wrote:Koliko se otprilike ceka na uvodjenje usluge MojaTV, trenutno sam korisnik ADSL-a ako to sta znaci?![]()
Hvala unaprijed![]()
p.s
- 2407
#1890 Re: PREVARA MOJA TV BH TELEKOM
Valja mi pokusat, jer ne isplati se vise ovako ADSl+kablovska+telefonkurty wrote:
Ja sam od ekperimentalne faye ukljucen...
Moja djevojka je u junu podnjela zahtjev i u oktobru dobije odbijenicu...nemaju opreme kao..a ima adsl vec ukljucen...
Rodica (koja je inace grlata) je nedavno dobila za 10 dana stalnog zivkanja...
Sad kako bi tebi bilo, to ne znam...pokusaj na 1444 pitati i vidi...
Neki dan sam imao ponudu da kupim resiver ovaj za mojaTV od covjeka koji radi u telecomu, ali nisam smjo uzeti (ovo sa djevojku sam htjeo), jer ne znam kako bi onda u telecomu na to reagovali...
Za arene...svaka im cast
Hvala jos jednom
OK moram provjerit i to, s ADSL-om do sada nisam imao nikakvih problema valjda sto sam blizu poste, cvoristu il sta vec, pa sumnjam da bi trebalo biti i sa ovimiceman2010 wrote:
Sve zavisi. Ako imas ADSL ide puno brze. Tehnicku mogucnost ti provjere sa centrale. Ne moraju ici na teren. Pitanje opreme je druga stvar, ali cini me se da u zadnje vrijeme to nije problem. Dakle ako ima opreme i ako ima tehnicke mogucnosti ne bi trebao dugo cekati.
Hvala
- _sonic_
#1891 Re: PREVARA MOJA TV BH TELEKOM
samo pitaj...tu smo da odgovorimo..2407 wrote:Koliko se otprilike ceka na uvodjenje usluge MojaTV, trenutno sam korisnik ADSL-a ako to sta znaci?![]()
Hvala unaprijed![]()
p.s
iskreno ja sam duze cekao radi opreme ..trebali su dobiti opremu ponestalo im.. nisam zurio,a nisam ni imao telefonski prikljucak jer nisu imali dozvole ulaska u dvoriste radi radova na kuci kad su postavljali podzemno kablove,novija infrastruktura njihova..vjerovatno to brze ide cim imas telefonski priikljucak..paricu do kuce,stana.. posto koristis adsl to bi brzo islo vjerovvatno.. a cuo sam da im je nedavno stiglo dva šlepera opreme za moja tv ,za opremu ne brini..
- 2407
#1892 Re: PREVARA MOJA TV BH TELEKOM
Hvala, odgovoreno mi je sve_sonic_ wrote: samo pitaj...tu smo da odgovorimo..
iskreno ja sam duze cekao radi opreme ..trebali su dobiti opremu ponestalo im.. nisam zurio,a nisam ni imao telefonski prikljucak jer nisu imali dozvole ulaska u dvoriste radi radova na kuci kad su postavljali podzemno kablove,novija infrastruktura njihova..vjerovatno to brze ide cim imas telefonski priikljucak..paricu do kuce,stana.. posto koristis adsl to bi brzo islo vjerovvatno.. a cuo sam da im je nedavno stiglo dva šlepera opreme za moja tv ,za opremu ne brini..
Moje je sad samo da njih zivkam
- munja.ba
#1893 Re: PREVARA MOJA TV BH TELEKOM
zavisi od mjesta u kojem se nalazis, ja sam prikljucio prije nesto vise od mjesec dana a cekao sam ih nekih 15-tak dana2407 wrote:Koliko se otprilike ceka na uvodjenje usluge MojaTV, trenutno sam korisnik ADSL-a ako to sta znaci?![]()
Hvala unaprijed![]()
p.s
- _sonic_
#1894 Re: PREVARA MOJA TV BH TELEKOM
sa ilidze si koliko vidim.. i ja sam isto.. pa sam cekao 2 i po mjeseca..prijavio u septembru za 1KM akcija kad je bila..munja.ba wrote:zavisi od mjesta u kojem se nalazis, ja sam prikljucio prije nesto vise od mjesec dana a cekao sam ih nekih 15-tak dana2407 wrote:Koliko se otprilike ceka na uvodjenje usluge MojaTV, trenutno sam korisnik ADSL-a ako to sta znaci?![]()
Hvala unaprijed![]()
p.s
kako ti frcera ?
evo i arena 4
- munja.ba
#1895 Re: PREVARA MOJA TV BH TELEKOM
ja sam poslo prija preko interneta 27.12. a priljkucili su mi 13. ili 14.01.
prezadovoljan sam, fercera kako treba
prezadovoljan sam, fercera kako treba
- zateznistub
#1896 Re: PREVARA MOJA TV BH TELEKOM
Bas su ovi iz BHT-a prevaranti i lopovi, sva 4 arena sporta u osnovnoj ponudi. Fuuuj

Edit:
A ja ne volim sport, kada ce HBO???
Edit:
-
neki
#1897 Re: PREVARA MOJA TV BH TELEKOM
Vjerovatno je to testni period..pitanje je hoce li i ostati u osnovnoj ponudi. Za HBO sam cuo da zahtjevaju da budu u posebnom paketu njihovi kanali..zateznistub wrote:Bas su ovi iz BHT-a prevaranti i lopovi, sva 4 arena sporta u osnovnoj ponudi. Fuuuj![]()
![]()
Edit:
-
Dendrlix
#1898 Re: PREVARA MOJA TV BH TELEKOM
Jah, eto HBO zhatjeva da budu u posebnom paketu. Jedino sto oni zahtjevaju je da im se plati njihova cifra po korisniku. A hoce li biti u posebnom paketu ili ce telekom davati po 5 maraka korisnicima da gledaju HBO, njih boli neka stvar.
- zateznistub
#1899 Re: PREVARA MOJA TV BH TELEKOM
Ljubomora je vrlo ruzna i opaka bolest!!!
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#1900 Re: BIHnet primjedbe i komentari
Utjesite me i recite da nisam jedina kojoj je konekcija veceras ocajna.