Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Distortion wrote:Nisam imao sta da gledam na TVu i ajd prebacim na BHT1 da pogledam utakmicu i imam sta vidjet. Odavno nisam gledao na TVu onakvo navlacenje domacinu, pa ono je sramota. Eto ljudi su vidjeli kako se sudi u nasoj ligi jer valjda je Arnautovic zaboravio da se utakmica prenosila na nacionalnoj tv. Fakat ofirno sudjenje u korist domacina...
Ma jok ba, nisi u pravu. Vjeruj njima, nemoj svojim ocima
Ponavljam, ta bi tek bilo i protiv Olimpika i protiv Borca da nije bilo TV prenosa. Rad sa sudijama je izgleda jedini segment u kojem vam uprava ustvari ne zamazuje oci.
Al pazi ti njima ofanzive... svi ko jedan graknuli da se iščuđavaju suđenju... a juče laganica dva crvena i penal pride... još na gostujućem terenu
ps. a jes vas merak gledat kako se jedete
Voovoozela wrote:Al pazi ti njima ofanzive... svi ko jedan graknuli da se iščuđavaju suđenju... a juče laganica dva crvena i penal pride... još na gostujućem terenu
ps. a jes vas merak gledat kako se jedete
Voovoozela wrote:Šta li će biti kad se sudare dva "ima se, može se"
Tad ce da pobijedi fudbal .... i ja sam siguran - da po igracima i po trenutnoj formi - to ce biti momci u plavom ( ovo bez ikakve trunke provokacija ...)
Tad ce da pobijedi fudbal .... i ja sam siguran - da po igracima i po trenutnoj formi - to ce biti momci u plavom ( ovo bez ikakve trunke provokacija ...)
Ne znam stvarno (nisam vas gledao, osim one u aziji ) ali derbi je derbi - ne pobjeđuje uvijek trenutno bolja ekipa...
al ima još fore do toga...
Ne znam stvarno (nisam vas gledao, osim one u aziji ) ali derbi je derbi - ne pobjeđuje uvijek trenutno bolja ekipa...
al ima još fore do toga...
Ma ja ovo na osnovu one nikakve igre protiv Borca i vecerasnje protiv Olimpika ( obje na BHT1 ) . Ali, ako vas koji volite FK Sarajevo zadovoljava ova igra - onda dobro ....
Slazem se da u derbiju ne pobjedjuje uvijek bolja ekipa ... Ima tu puno jos faktora ....
A ovo za Aziju - ako nije provokacija - taj isti Hapoel igra u grupnoj fazi LP-a ..... Zar nisi gledao revans na Kosevu ?
Ovi čika Nijazovi se pojedoše.
Aaaaaaaahahahhahahha i vi govorite nešto za penal aaaaaaaaaaaahahahhahaha
Evo sad na pregledu viđoh vaš aaaaaaaaahahahahahahhahaha i ono nekom govori aaaaaaahahahahhaha