Phenom
mislio sam da mu je ovo kraj karijere a on spremniji nego ikad
Dobar glavni program,Serafian mozda ostecen,Nurmagomedov na 19-0
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
amra67 wrote:takodje update:gustafson vs mousasi ponovo u swedskoj negdje u aprilu 5 rundi.

Necu da se hvalim al ovaj event gledam uzivonovi.dan.nova.nafaka wrote:amra67 wrote:takodje update:gustafson vs mousasi ponovo u swedskoj negdje u aprilu 5 rundi.![]()
Ima hala da gori! Mousasi će dobiti, nadam se..
Badr Hari je pusten uz kauciju do sudjenja samo,njegova karijera je nazalost gotova.medjutim wrote:Necu da se hvalim al ovaj event gledam uzivonovi.dan.nova.nafaka wrote:amra67 wrote:takodje update:gustafson vs mousasi ponovo u swedskoj negdje u aprilu 5 rundi.![]()
Ima hala da gori! Mousasi će dobiti, nadam se..![]()
Ne znam gdje je nestala tema za K1 i ostale borilacke sportove, pa ako ne smeta raja evo ovdje da ubacim Badr Hari izasao iz zatvora vol. 2, valjda ce ovaj put biti malo pametniji.
Zašto misliš da mu je karijera gotova ? Za koji mu se prekršaj sudi - pokušaj ubistva ? I koliko bi u buksi mogao odležati, jel se ko razumije u holandsko pravosuđe?bingov buraz wrote:Badr Hari je pusten uz kauciju do sudjenja samo,njegova karijera je nazalost gotova.medjutim wrote:Ne znam gdje je nestala tema za K1 i ostale borilacke sportove, pa ako ne smeta raja evo ovdje da ubacim Badr Hari izasao iz zatvora vol. 2, valjda ce ovaj put biti malo pametniji.
Prebio je nekakvog lika na sensation white party-u, al ne bezveze lika nego nekog tajkunanovi.dan.nova.nafaka wrote:Zašto misliš da mu je karijera gotova ? Za koji mu se prekršaj sudi - pokušaj ubistva ? I koliko bi u buksi mogao odležati, jel se ko razumije u holandsko pravosuđe?bingov buraz wrote:Badr Hari je pusten uz kauciju do sudjenja samo,njegova karijera je nazalost gotova.medjutim wrote:Ne znam gdje je nestala tema za K1 i ostale borilacke sportove, pa ako ne smeta raja evo ovdje da ubacim Badr Hari izasao iz zatvora vol. 2, valjda ce ovaj put biti malo pametniji.
Dobro je napisao Bas Ruten na fb...kaze...da bi gledao ove flyweight treba mi usporen snimakEmiRem wrote:Dobar event sinoc kao zagrijavanje za UFC 156 sem onog flyweighta, barem meni ono je negledljivo i smjesno....
enisss wrote:Dobro je napisao Bas Ruten na fb...kaze...da bi gledao ove flyweight treba mi usporen snimakEmiRem wrote:Dobar event sinoc kao zagrijavanje za UFC 156 sem onog flyweighta, barem meni ono je negledljivo i smjesno....
zasto ga bojkotujes?vinnie_jones wrote:Bojkotujemo konjetinu, u koliko je main, čvrka?
ma ja sam svakako dezurni na ovoj temiKaligrafija wrote:Ja sam danas nesto bio umoran , pa ranije zaspo , taman sam se probudio , da ovaj @enisss nije napisao post , skroz bi zaboravio...! Hvala!![]()
![]()
Slusam ih i pisem na forumu!enisss wrote:pa nije valjda da gledas u ove reklame dok traju