MMA (Mixed Martial Arts)

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
bingov buraz

#1876 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by bingov buraz »

Nisi jedini :mrgreen:

Phenom :thumbup:
mislio sam da mu je ovo kraj karijere a on spremniji nego ikad :) jos ga ponijelo pa Jonesa izaziva

Dobar glavni program,Serafian mozda ostecen,Nurmagomedov na 19-0 :dance:
MaD_ProfessoR

#1877 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by MaD_ProfessoR »

Nezahvalno je bilo što prognozirati u sportu gdje jedan udarac, makar i slučajno bačen, mijenja sve :mrgreen:

I sam sam skloniji bio prednost dati Bispingu - do vaganja. Ne znam zašto, ali već na vaganju sam ga vidio kako u kavezu leži u nesvijesti.
Opet vidjeti Belforta ili protiv Koske il protiv Andersona, bolje je u svakom slučaju od borbe Bispinga protiv Andersona, nema ni teoretske šanse protiv njega.

Nurmagomedov :dance: Stil, brzina i tehnika za 10 :thumbup:

Sarafian je pokraden, što se mene tiče.
amra67

#1878 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by amra67 »

pa najvjerovatnije belfort vs weidman je sledece?? vjerovatno se sad poslije poraza bispinga raditi na super fightu negdje u ljeto izmedju jj i silvije negdje na stadionu u brazilu jer silvija za sad nema protivnika..takodje update:gustafson vs mousasi ponovo u swedskoj negdje u aprilu 5 rundi.
novi.dan.nova.nafaka

#1879 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by novi.dan.nova.nafaka »

amra67 wrote:takodje update:gustafson vs mousasi ponovo u swedskoj negdje u aprilu 5 rundi.
:thumbup:
Ima hala da gori! Mousasi će dobiti, nadam se..
bingov buraz

#1880 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by bingov buraz »

26 januar UFC on Fox 6

Dobar card,glavna borba me i ne zanima toliko,Rampage se oprasta od UFC i ocekujem da ga Teixeira pomete,Pettis vs Cowboy Cerrone :dance: to se ceka

Image

za neupucene ovaj sto poljubi pod je Benson Henderson trenutni sampion u UFC :mrgreen:
medjutim

#1881 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by medjutim »

novi.dan.nova.nafaka wrote:
amra67 wrote:takodje update:gustafson vs mousasi ponovo u swedskoj negdje u aprilu 5 rundi.
Necu da se hvalim al ovaj event gledam uzivo :D
Ne znam gdje je nestala tema za K1 i ostale borilacke sportove, pa ako ne smeta raja evo ovdje da ubacim Badr Hari izasao iz zatvora vol. 2, valjda ce ovaj put biti malo pametniji.
bingov buraz

#1882 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by bingov buraz »

medjutim wrote:
Necu da se hvalim al ovaj event gledam uzivo :D
Ne znam gdje je nestala tema za K1 i ostale borilacke sportove, pa ako ne smeta raja evo ovdje da ubacim Badr Hari izasao iz zatvora vol. 2, valjda ce ovaj put biti malo pametniji.
Badr Hari je pusten uz kauciju do sudjenja samo,njegova karijera je nazalost gotova.
Cracked

#1883 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Cracked »

Dobro da smo sa bispingom zavrsili. Nije on za title fight.

Tešera uzima jacksona, nadam se. Ipak tešo ima saklenu bradu kao sto smo vidjeli u zadnjoj borbi a rampage zna udariti poprilicno.

Gustafson uzima i time valjda rjesavamo ko bi mogao biti slijedeci protiv krakonje. Ako ga legenda, kralj,shah, mat, sultan, car Sonnen ne uzme :)

Kako je lijepo kad ima ufc svake sedmice....bar jos sljedece dvije.
novi.dan.nova.nafaka

#1884 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by novi.dan.nova.nafaka »

bingov buraz wrote:
medjutim wrote:Ne znam gdje je nestala tema za K1 i ostale borilacke sportove, pa ako ne smeta raja evo ovdje da ubacim Badr Hari izasao iz zatvora vol. 2, valjda ce ovaj put biti malo pametniji.
Badr Hari je pusten uz kauciju do sudjenja samo,njegova karijera je nazalost gotova.
Zašto misliš da mu je karijera gotova ? Za koji mu se prekršaj sudi - pokušaj ubistva ? I koliko bi u buksi mogao odležati, jel se ko razumije u holandsko pravosuđe?
medjutim

#1885 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by medjutim »

bingov buraz wrote:
medjutim wrote:Ne znam gdje je nestala tema za K1 i ostale borilacke sportove, pa ako ne smeta raja evo ovdje da ubacim Badr Hari izasao iz zatvora vol. 2, valjda ce ovaj put biti malo pametniji.
Zašto misliš da mu je karijera gotova ? Za koji mu se prekršaj sudi - pokušaj ubistva ? I koliko bi u buksi mogao odležati, jel se ko razumije u holandsko pravosuđe?
Prebio je nekakvog lika na sensation white party-u, al ne bezveze lika nego nekog tajkuna :D , nakon toga se javilo jos ljudi koji su skupili hrabrosti da ga tuze za prebijanje.
Drag mi je kao borac zaista jer je tako srcan,dosta jak i ima divljacki stil na sve ili nista, bez kalkulacija, ali je takav seljak i odron od covjeka, nije mi ga zao uopste, zao mi je samo talenta . Navodno mu prijeti 10 godina zatvora ukoliko ga osude.
Sto se tice UFC scene, Rampage nesto izjavljuje da bi zelio da se nastavi profesionalno baviti boksom, koliko je to tacno vidjet cemo. Male sanse ima protiv Teixeira-e, mislim da ce popiti grdne batine.
Usput procitah Sonnenovu izjavu na pitanje kako to da je dobio priliku za titulu opet, kralj izjavljuje:" Ja sam republikanac, morao sam jednostavno dobiti borbu za titulu" :lol:
drugodtvogdruga

#1886 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by drugodtvogdruga »

Dobar UFC on Fox sinoc....

Rampage je gotov nazalost, nakon ovoga sumnjam povratak u UFC. Glover ipak prejak za njega, new breed verzija Chuck Lidell-a, komotno moze dobit title shot ali ce se borit jos jednom posto vremenski se ne podudara...

Flyweights su prebrzi tako da ih i ne volim gledat nesto previse... Mighty Mouse odradio svoje mada da mu je Big John uzeo poen za ilegalno koljeno moglo je biti nerijeseno... al ko bi rematch gledo pa neka...

Anthony Showtime Pettis je definitivno u top 5 najinteresantnijih boraca za gledat u UFC-u, lik je fenomenalan, niko onako nije osramotio Cowboy-a ko on, title shot 100%, cekat ce pobjednika Hendersona i Melendeza
Cracked

#1887 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Cracked »

mah nikad nisu trebali ispod 155 ici. 145 ako su bas bas morali, ali ono sinoc je midget fight 135 beh :( Bolje da je rampage vs teixeira bio main event.
EmiRem

#1888 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by EmiRem »

Dobar event sinoc kao zagrijavanje za UFC 156 sem onog flyweighta, barem meni ono je negledljivo i smjesno....
enisss

#1889 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by enisss »

EmiRem wrote:Dobar event sinoc kao zagrijavanje za UFC 156 sem onog flyweighta, barem meni ono je negledljivo i smjesno....
Dobro je napisao Bas Ruten na fb...kaze...da bi gledao ove flyweight treba mi usporen snimak :D
UnscarD
Location: Na granici koja polako nestaje, tamo izmedju atoma i bita.

#1890 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by UnscarD »

enisss wrote:
EmiRem wrote:Dobar event sinoc kao zagrijavanje za UFC 156 sem onog flyweighta, barem meni ono je negledljivo i smjesno....
Dobro je napisao Bas Ruten na fb...kaze...da bi gledao ove flyweight treba mi usporen snimak :D
:thumbup: ne mogu ja to da gledam :) sa svim ispod Lightweight imam problem. Jedino bih mozda gledao mec izmedju Ronde Rousey i recimo Dominick Cruza :) to bi bilo zanimljivo...
enisss

#1891 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by enisss »

pa dobro..onaj Renan Barao..njega mogu da gledam...Cruz...Uriah takodje...za ove ostale borce i ne znam :)
enisss

#1892 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by enisss »

sta ovo niko ne ceka UFC 156 :)
vinnie_jones

#1893 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by vinnie_jones »

Bojkotujemo konjetinu :mrgreen: , u koliko je main, čvrka?
Kaligrafija

#1894 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Kaligrafija »

Ja sam danas nesto bio umoran , pa ranije zaspo , taman sam se probudio , da ovaj @enisss nije napisao post , skroz bi zaboravio...! Hvala! :D :D :lol:
enisss

#1895 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by enisss »

vinnie_jones wrote:Bojkotujemo konjetinu :mrgreen: , u koliko je main, čvrka?
zasto ga bojkotujes? :)
U 3 sata idu prelims..a u 4 pocinju glavne borbe
enisss

#1896 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by enisss »

Kaligrafija wrote:Ja sam danas nesto bio umoran , pa ranije zaspo , taman sam se probudio , da ovaj @enisss nije napisao post , skroz bi zaboravio...! Hvala! :D :D :lol:
ma ja sam svakako dezurni na ovoj temi :D nista ;)
Kaligrafija

#1897 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Kaligrafija »

Slomise sa reklamama... :D :D :D
enisss

#1898 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by enisss »

pa nije valjda da gledas u ove reklame dok traju :D
Kaligrafija

#1899 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by Kaligrafija »

enisss wrote:pa nije valjda da gledas u ove reklame dok traju :D
Slusam ih i pisem na forumu! :D
enisss

#1900 Re: MMA (Mixed Martial Arts)

Post by enisss »

sta mislis ko ce dobiti u glavnoj borbi?
Post Reply