Ne čita, kao ni tebe... trebate se prebaciti na Sparimo domaćesoftly wrote:Ovo je off-topic ali mislim da "slucaj bosnolog" namece jedno ovakvo pitanje:
moze li se softverski ili na neki drugi nacin ograniciti duzina posta i moze li se vise uzastopnih postova iste osobe sastaviti u jedan?
Odnosno moze li se nekako napraviti da se sljedeci post prihvati samo ako izmedju njega i prethodnog posta iste osobe postoji neko drugi. Makar to bio i klon iste osobe, ali ljepse izgleda.
Ovo sta vbosnolog radi je stvarno prevrsilo svaku mjeru, da mi je znati cita li to iko.
Zapravo, postavljam pitanje - cita li iko @bosnologa?
(pitanje se odnosi i na njega samog!)
Ispade Hare opet u pravu.
- ultima_palabra
#1876 Re: Ispade Hare opet u pravu.
-
zonbirile
#1877 Re: Ispade Hare opet u pravu.
ja ga molio da skrati postove,ali đaba
-
zonbirile
#1878 Re: Ispade Hare opet u pravu.
kada god se priča o SBiH sjetim se Safeta Halilovića i seksa u minskom polju.Dva vukodlaka na gomili,onako nešto ko treba mu se ne viđa često.
- Adriatic
#1879 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Bože, nakon cca 20 godina, mi još ne kontamo ko je Silajdžić.
I još bi mnogi glasali za njega.
Pa hajd.
Pa hajd.
- softly
#1880 Re: Ispade Hare opet u pravu.
E pa znas sta - NE CITAM NI JA TEBE, ali ovo ti je stvarno bilo niskoultima_palabra wrote:Ne čita, kao ni tebe... trebate se prebaciti na Sparimo domaćesoftly wrote:Ovo je off-topic ali mislim da "slucaj bosnolog" namece jedno ovakvo pitanje:
moze li se softverski ili na neki drugi nacin ograniciti duzina posta i moze li se vise uzastopnih postova iste osobe sastaviti u jedan?
Odnosno moze li se nekako napraviti da se sljedeci post prihvati samo ako izmedju njega i prethodnog posta iste osobe postoji neko drugi. Makar to bio i klon iste osobe, ali ljepse izgleda.
Ovo sta vbosnolog radi je stvarno prevrsilo svaku mjeru, da mi je znati cita li to iko.
Nego, da se mi vratimo na temu...
-
zonbirile
#1881 Re: Ispade Hare opet u pravu.
----------------------Adriatic wrote:Bože, nakon cca 20 godina, mi još ne kontamo ko je Silajdžić.
Pa hajd.
jebe ga se, miš natuckao 20g staža u vrhu,da je mlađi stigao bi Šabana po stažu,sreća crna zemlja zove.
- Suti i trpi
#1882 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Bosnolog
.
? Ko je to jos reko da ja je njegovo ime poznato u svijetu, osim tebe naravno
?
http://www.youtube.com/watch?v=-wSvv9f1sbQ
Vazno je da se Hare bori protiv velikosrpstva, sve ostalo je nebitno...

Ponvljam, to je radosna vijest. Vise neces trebat trosit vrijeme za razotkrivanje vilkosprskog projekta od DSa Borisa Tadica. Tadic je karantiran, velikosrpstvo krezavo, a Turska nadzire uz americke instrukcije i rusko aminovanje. Dok je Tadic na vlasti ti nemas potrebu ukazivat na velikosprsko djelovanje koje dolazi iz Srbije od strane vladajuce DSa tj. Borisa Tadica. Odmori malo dok na vlast ne dodju Toma Grobar, Voja Kalasnjikov i Voja VojvodaTadic je samo karantiniran kao i velikosrpstvo jer je sada krezavo bez snage da nesto uradi,a Turska je dobila zadatak da nadzire pacijenta.....
Aha, znaci grcki dobrovoljci su gori od Mudzehedina. Mudzehedinu si imaju opravdanje, a grci nemaju. Dobro je pa ne govoris kako je i Mladic imo opravdanje da se osveti 'Turcima', za razliku od Njemaca koji nisu imali opravdanje da ubijaju jevreje. Kuku, kuku, kuku,...Grcka vlada je pomagala Srbiji krseci sankcije,a njeni dobrovoljci su bili saucesnici u dokazanom genocidu u Srebrenici,.....To je velika razlika u poredenju sa ucescem Mudzehedina koje su dovele slike velikospskih zlodjela odaslane putem TV i elektronskih medija u Svijet,......
Je l to ti kazes ili imas neke kompetentne istomisljenikeGrcka i njna vlada su bili saucesnici agresije na BiH,a ista se prestavlja kao kolijevka demokratije u kojioj se slave zlikovci i zlocinci,pale auta stranaca,mozda najbolja kopija Srbije u kojoj se stranci ubijaju i premlacuju.........
U prevedenom znacenju, rat je kriv sto su nas SDA i SzBiH pokrale!?Rat i agresija je uzrok svih posljedica koje imamo danas u BiH,ukljucujuci i devastiranu privredu a kojoj su kumovale etnostranacko mafijaske stranke,posebno nakon rata
- Bosnolog
#1883 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Sud u Hagu kao i domaci sudovi te medunarodna javnost su dali diajagnozu velikosrbizma,u tim presudam,video,elektronskim zapisima i zivim svjedocima stoje sva objasnjenja o ideoloskim planerima,izvrsiocima i posljedicama te epidemijske velikosrpske bolesti koja i danas traje a sa cijim posljedicama se nosi BH drustvo kao i cijela regija.Krezava Srbija je polomila zube pa sada moze samo da laje preko svojih frustriranih negatora istine.Suti i trpi wrote:Bosnolog
Ponvljam, to je radosna vijest. Vise neces trebat trosit vrijeme za razotkrivanje vilkosprskog projekta od DSa Borisa Tadica. Tadic je karantiran, velikosrpstvo krezavo, a Turska nadzire uz americke instrukcije i rusko aminovanje. Dok je Tadic na vlasti ti nemas potrebu ukazivat na velikosprsko djelovanje koje dolazi iz Srbije od strane vladajuce DSa tj. Borisa Tadica. Odmori malo dok na vlast ne dodju Toma Grobar, Voja Kalasnjikov i Voja VojvodaTadic je samo karantiniran kao i velikosrpstvo jer je sada krezavo bez snage da nesto uradi,a Turska je dobila zadatak da nadzire pacijenta......
Aha, znaci grcki dobrovoljci su gori od Mudzehedina. Mudzehedinu si imaju opravdanje, a grci nemaju. Dobro je pa ne govoris kako je i Mladic imo opravdanje da se osveti 'Turcima', za razliku od Njemaca koji nisu imali opravdanje da ubijaju jevreje. Kuku, kuku, kuku,...Grcka vlada je pomagala Srbiji krseci sankcije,a njeni dobrovoljci su bili saucesnici u dokazanom genocidu u Srebrenici,.....To je velika razlika u poredenju sa ucescem Mudzehedina koje su dovele slike velikospskih zlodjela odaslane putem TV i elektronskih medija u Svijet,......
Je l to ti kazes ili imas neke kompetentne istomisljenikeGrcka i njna vlada su bili saucesnici agresije na BiH,a ista se prestavlja kao kolijevka demokratije u kojioj se slave zlikovci i zlocinci,pale auta stranaca,mozda najbolja kopija Srbije u kojoj se stranci ubijaju i premlacuju.........? Ko je to jos reko da ja je njegovo ime poznato u svijetu, osim tebe naravno
?
U prevedenom znacenju, rat je kriv sto su nas SDA i SzBiH pokrale!?Rat i agresija je uzrok svih posljedica koje imamo danas u BiH,ukljucujuci i devastiranu privredu a kojoj su kumovale etnostranacko mafijaske stranke,posebno nakon rata
Siljadzic ce opet biti reizabran da prati salonca Radmanovic i slicne koji su isti jer nema razlike izmedu njega i opozicije iz tog genocidnog Karadzicevog brloga zla.Silajdzic ocito najbolje ukazuje i podsjeca javnost na tu bolest koja je privremeno karantirana do novih velikosrpskih povampirenih balova,a nama da budemo spremni docekati iste na adekvatan nacina da se nikada vise bolesni vampiri ne izivljavaju nad golorukima i nevinim civilima kao 90 tih godina...
Ti si samo jos jedan u nizu salonaca iste ideologije,peraca i cuvara rezultata te iste velikosrpske ideoloske bolesti koja ce na kraju najvise zla i nesrece donijeti upravo onima koji su je posijali,gajili i koristili protiv drugih..
Kada se suocis sa cinjenicama i dokazima onda bijezis od njih u nedostatku argumenata,a u odbranu prizivas osmanlijski vakat i vrijeme ameba,.....
- Bosnolog
#1884 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Ti kao da bi mogao zavrsiti na psihijatriji kod ong sto je lijecio alternativnom medicinom,kako se zvase Oglo ispod Durmitora.Stoga ti savjetujem da reagujes opusteno demokratski kolega forumas .......softly wrote:Ovo je off-topic ali mislim da "slucaj bosnolog" namece jedno ovakvo pitanje:
- Suti i trpi
#1885 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Na kakvu nesrecu i zlo konkretno mislis?Bosnolog wrote:Ti si samo jos jedan u nizu salonaca iste ideologije,peraca i cuvara rezultata te iste velikosrpske ideoloske bolesti koja ce na kraju najvise zla i nesrece donijeti upravo onima koji su je posijali,gajili i koristili protiv drugih..
- Bosnolog
#1886 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Pa onu koju su drugima cinili i cine svo vrijeme,.....to se sove bumerang proslosti,.....Suti i trpi wrote:Na kakvu nesrecu i zlo konkretno mislis?Bosnolog wrote:Ti si samo jos jedan u nizu salonaca iste ideologije,peraca i cuvara rezultata te iste velikosrpske ideoloske bolesti koja ce na kraju najvise zla i nesrece donijeti upravo onima koji su je posijali,gajili i koristili protiv drugih..
- Suti i trpi
#1887 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Ma ne vjerujem da ce se to desiti, Hare (ili nasljednik njegove humane politike) ce stati u odbranu, jer je on protiv osvete... Ja vjerujem u Hareta i njegove plemenite namjere.Bosnolog wrote:Pa onu koju su drugima cinili i cine svo vrijeme,.....to se sove bumerang proslosti,.....Suti i trpi wrote:Na kakvu nesrecu i zlo konkretno mislis?Bosnolog wrote:Ti si samo jos jedan u nizu salonaca iste ideologije,peraca i cuvara rezultata te iste velikosrpske ideoloske bolesti koja ce na kraju najvise zla i nesrece donijeti upravo onima koji su je posijali,gajili i koristili protiv drugih..
- Bosnolog
#1888 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Ma kakva osveta,sami ce velikosrbi upasti u svoju zamku pripremanu i pravljenu za druge,....pa zar si mislio da bi mogao Haris biti osvetoljubiv kao heroj Mladic,ti ono zagrizao namah na prvu.......Suti i trpi wrote:
Ma ne vjerujem da ce se to desiti, Hare (ili nasljednik njegove humane politike) ce stati u odbranu, jer je on protiv osvete... Ja vjerujem u Hareta i njegove plemenite namjere.
Legendarni Pero ima pravo dobar "recepat" za ljubavne probleme,.......
-
ibizza
#1889 Re: Ispade Hare opet u pravu.
zar ti nije mrsko da se s njim prepires?Bosnolog wrote:Ma kakva osveta,sami ce velikosrbi upasti u svoju zamku pripremanu i pravljenu za druge,....pa zar si mislio da bi mogao Haris biti osvetoljubiv kao heroj Mladic,ti ono zagrizao namah na prvu.......Suti i trpi wrote:
Ma ne vjerujem da ce se to desiti, Hare (ili nasljednik njegove humane politike) ce stati u odbranu, jer je on protiv osvete... Ja vjerujem u Hareta i njegove plemenite namjere.
- Bosnolog
#1890 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Sve jeto isti velikosrpski negirajuci "KOD" samo razlicita kombinacija koja se lahko desifruje,......bermiin wrote:zar ti nije mrsko da se s njim prepires?Bosnolog wrote:Ma kakva osveta,sami ce velikosrbi upasti u svoju zamku pripremanu i pravljenu za druge,....pa zar si mislio da bi mogao Haris biti osvetoljubiv kao heroj Mladic,ti ono zagrizao namah na prvu.......Suti i trpi wrote:
- Suti i trpi
#1891 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Poso je poso, nema tu prostora za ljencarenjebermiin wrote:zar ti nije mrsko da se s njim prepires?
- veljaca
#1892 Re: Ispade Hare opet u pravu.
To Vi stovani iz licnog iskustva ....Suti i trpi wrote:Poso je poso, nema tu prostora za ljencarenjebermiin wrote:zar ti nije mrsko da se s njim prepires?.
-
zonbirile
#1893 Re: Ispade Hare opet u pravu.
[Ma ne vjerujem da ce se to desiti, Hare (ili nasljednik njegove humane politike) ce stati u odbranu, jer je on protiv osvete... Ja vjerujem u Hareta i njegove plemenite namjere.[/quote]
-----------------------------------------
kako da nije plemenit Lepi Hari,eno mala Selma dobi status slobodnog umjetnika u grupi kantautora,ergo plačeno MIO/PIO i socijalno.Još da kažu autorsko djelo...
kako da nije plemenit Lepi Hari,eno mala Selma dobi status slobodnog umjetnika u grupi kantautora,ergo plačeno MIO/PIO i socijalno.Još da kažu autorsko djelo...
- veljaca
#1894 Re: Ispade Hare opet u pravu.
zonbirile wrote:[Ma ne vjerujem da ce se to desiti, Hare (ili nasljednik njegove humane politike) ce stati u odbranu, jer je on protiv osvete... Ja vjerujem u Hareta i njegove plemenite namjere.
Kakve ovo ima licne veze sa Harisom ????? Nemoj samo supljirati - odgovori direktno, sa argumentima ...
-
zonbirile
#1895 Re: Ispade Hare opet u pravu.
---------------------------------veljaca wrote:zonbirile wrote:[Ma ne vjerujem da ce se to desiti, Hare (ili nasljednik njegove humane politike) ce stati u odbranu, jer je on protiv osvete... Ja vjerujem u Hareta i njegove plemenite namjere.
kako da nije plemenit Lepi Hari,eno mala Selma dobi status slobodnog umjetnika u grupi kantautora,ergo plačeno MIO/PIO i socijalno.Još da kažu autorsko djelo...![]()
![]()
Kakve ovo ima licne veze sa Harisom ????? Nemoj samo supljirati - odgovori direktno, sa argumentima ...
he,he kakve ti argumente tražiš?Pa zar je normalno da "mala" to ostvari i među prvima prije 5g kupi stan na Grbavici,he,he.I Deen ima ista prava,ali njega ne vežu za Lepog Harija.
- drndalo
#1896 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Ko zna...? 
-
zonbirile
#1897 Re: Ispade Hare opet u pravu.
nije zar,što reće @veljača,samo argumente na sto
- veljaca
#1898 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Valjda znas sta su argumenti - dokazi koji potvrdjuju tvoje izjave. Najbolje u pisanoj formi ili uz izjave svjedoka ovjerene na sudu ... Dok to ne pokazes - tvoje konstatacije su samo plod tvoje maste i nista drugo ... i o tebi govore vise nego o Harisu ...zonbirile wrote:---------------------------------veljaca wrote:zonbirile wrote:[Ma ne vjerujem da ce se to desiti, Hare (ili nasljednik njegove humane politike) ce stati u odbranu, jer je on protiv osvete... Ja vjerujem u Hareta i njegove plemenite namjere.
kako da nije plemenit Lepi Hari,eno mala Selma dobi status slobodnog umjetnika u grupi kantautora,ergo plačeno MIO/PIO i socijalno.Još da kažu autorsko djelo...![]()
![]()
he,he kakve ti argumente tražiš?Pa zar je normalno da "mala" to ostvari i među prvima prije 5g kupi stan na Grbavici,he,he.I Deen ima ista prava,ali njega ne vežu za Lepog Harija.
-
zonbirile
#1899 Re: Ispade Hare opet u pravu.
jeli onako kako Hari je potkrepio prodaju RMK i Unisovih nebodera za 2KM,da je bar za 3 pa da mu podignemo spomenik,po streljanju mislim.
- drndalo
#1900 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Da, mozda bi trebali ovjeriti u Opstini izjave i on iona, da su se nelegalno, jel' svalerali, dok je on, jel, bio ozenjen drugom zenom...?