Joj majko mila likova. Kladim se da ce u roku od 5 godina i Fahro i Milo biti iza resetaka.zonbirile wrote:Ščepi danas stigao šef Milo,ako ga on ne izvadi neće niko.
Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednosti
-
spokojan
#1876 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
- Fair Life
#1877 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Ili pod zemljom...spokojan wrote:Joj majko mila likova. Kladim se da ce u roku od 5 godina i Fahro i Milo biti iza resetaka.zonbirile wrote:Ščepi danas stigao šef Milo,ako ga on ne izvadi neće niko.
-
spokojan
#1878 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Pa dje ce se Fahrudinu pridruziti onaj nesretni dr.Kabil iz Tuzle???!!!
Ako se jos nekoliko slicnih likova, koji su stekli autoritet i pozitivnu reputaciju u javnosti, prikljuci ovoj stranci mogao bi fahrudin jako dobro proci na izborima.
Moj doktore sto ne odabra Nasu stranku ili stogod slicno? Dje ces Fahrudinu kukala ti majka ...
Ako se jos nekoliko slicnih likova, koji su stekli autoritet i pozitivnu reputaciju u javnosti, prikljuci ovoj stranci mogao bi fahrudin jako dobro proci na izborima.
Moj doktore sto ne odabra Nasu stranku ili stogod slicno? Dje ces Fahrudinu kukala ti majka ...
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#1879 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
ko je podpredsjednik stranke? Mirvad Kurić?spokojan wrote:Pa dje ce se Fahrudinu pridruziti onaj nesretni dr.Kabil iz Tuzle???!!!
- Control panel
#1880 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
ma sto sta fali neka da vidimo ko je koliko govno i dokle mogu ljudi nisko pasti.spokojan wrote:Pa dje ce se Fahrudinu pridruziti onaj nesretni dr.Kabil iz Tuzle???!!!
evo citam i Ismeta Dervoz u SBB i to profesionalno i Zerina Cokoja.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#1881 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Chmoljo wrote:ko je podpredsjednik stranke? Mirvad Kurić?spokojan wrote:Pa dje ce se Fahrudinu pridruziti onaj nesretni dr.Kabil iz Tuzle???!!!
De Niro iz bosanskog Sajgona
- HAVANA
#1882 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Pici,hajmo i ja i ti...bićemo unutarnji neprijatelj...možda šta i čvaknemo usput 
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#1883 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
BitnuĆemo odgovorni za unutrašnjo ženmsku organiziranu naprednu edukaciju...a još plaĆeniHAVANA wrote:Pici,hajmo i ja i ti...bićemo unutarnji neprijatelj...možda šta i čvaknemo usput
- iz dna duše
#1884 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Nemoj to tako jednostavno, gledaj kako to Avaz kaže (ovo je VIJEST, čovječe, na "Jet Set" strani AvazaControl panel wrote:ma sto sta fali neka da vidimo ko je koliko govno i dokle mogu ljudi nisko pasti.spokojan wrote:Pa dje ce se Fahrudinu pridruziti onaj nesretni dr.Kabil iz Tuzle???!!!
evo citam i Ismeta Dervoz u SBB i to profesionalno i Zerina Cokoja.
Fahri su se pridružile: Ismeta Dervoz, "jedno od najcjenjenijih i najznačajnijih imena muzičke scene u BiH i regiona", te Zerina Cokoja, "najuspješnija bh. estradna umjetnica"
Dervoz će biti profesionalno angažirana, a Cokoja će biti aktivistica u Njemačkoj...
- Real Khan
#1885 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Ma znao sam ja da će Fahri biti premalen bosanskohercegovački politički prostor...on će i Njemačku ubrzo poklopit' svojom poslovno-političkom karizmomiz dna duše wrote:a Cokoja će biti aktivistica u Njemačkoj...
Saznao sam da će Fahro uskoro mobilisati i Chuck Norisa u ŠBB KBB
- ultima_palabra
#1886 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Kad zareda sa tornjevima po NjemačkojReal Khan wrote:Ma znao sam ja da će Fahri biti premalen bosanskohercegovački politički prostor...on će i Njemačku ubrzo poklopit' svojom poslovno-političkom karizmomiz dna duše wrote:a Cokoja će biti aktivistica u Njemačkoj...![]()
Saznao sam da će Fahro uskoro mobilisati i Chuck Norisa u ŠBB KBB
- Real Khan
#1887 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
U rijetkim trenucima kada mi u ruke dospije ABA3, dobijem nekakav čudan osjećaj kako bi Fahru trebalo kandidirati za prvog predsjednika "svjetske vlade" o kojoj svi globalisti sanjaju...međutim, istovremeno imam osjećaj da njegovim sposobnostima, kapacitetima, ambicijama (poslovno-političke prirode) bi i takva pozicija bila jednostavno nedovoljna...jer Fahro je u političko-poslovnom smislu BORG... a sa Borgom je "any resistance futile"... 
- muha_sa
#1888 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
I tata bi sine i tata biHAVANA wrote:Pici,hajmo i ja i ti...bićemo unutarnji neprijatelj...možda šta i čvaknemo usput
nije te stid godina
-
thepatriot
#1889 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Bolje Fahro da vodi državu nego reketaš Lagumdžija

- Real Khan
#1890 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Za mene lično bi bilo puno bolje da JA vodim državu umjesto njih dvojice...thepatriot wrote:Bolje Fahro da vodi državu nego reketaš Lagumdžija![]()
Last edited by Real Khan on 26/02/2010 11:55, edited 1 time in total.
- nezavisni
#1891 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Vidim da se ovdje vecina zahebaje na racun Fahre i njegove stranke... Samo ne razumijem, jeste l' se to vec pomirili s cinjenicom da ce Fahro od oktobra i formalno biti vlast, ili stvarno ne vidite da se stvari odvijaju u tom pravcu

- Real Khan
#1892 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Dug je put do vlasti..."per aspera ad astra", moj @nezavisni, a "sve će to NAROD pozlatiti" na izborima. Bumo videli, ne?nezavisni wrote:Vidim da se ovdje vecina zahebaje na racun Fahre i njegove stranke... Samo ne razumijem, jeste l' se to vec pomirili s cinjenicom da ce Fahro od oktobra i formalno biti vlast, ili stvarno ne vidite da se stvari odvijaju u tom pravcu![]()
-
ibizza
#1893 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
a to Fahro nije reketas???thepatriot wrote:Bolje Fahro da vodi državu nego reketaš Lagumdžija![]()
- mustang
#1894 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
hehe jesi ti glupnezavisni wrote:Vidim da se ovdje vecina zahebaje na racun Fahre i njegove stranke... Samo ne razumijem, jeste l' se to vec pomirili s cinjenicom da ce Fahro od oktobra i formalno biti vlast, ili stvarno ne vidite da se stvari odvijaju u tom pravcu![]()
- respo
#1895 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
one koristi drugi termin teniserbermiin wrote:a to Fahro nije reketas???thepatriot wrote:Bolje Fahro da vodi državu nego reketaš Lagumdžija![]()
- JThomas
#1896 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
uuuu, al' si nezavisan...
- nezavisni
#1897 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Pa eto, ti opet sve okren'o na nekakvu salu. A ja ti kazem, da to treba uzeti zaozbiljno. U kontaktu sa 'obicnim ljudima', koji su totalno apoliticni (a takva je VECINA), i od kojih je dosta neglasaca, skonto sam da je covjek vec privukao prilican broj takvih, a proslo je samo par mjeseci. Kao sto ti rece - NAROD ce izabrati, ali je kvaka sto narod u Fahri vidi promjene.Real Khan wrote:Dug je put do vlasti..."per aspera ad astra", moj @nezavisni, a "sve će to NAROD pozlatiti" na izborima. Bumo videli, ne?nezavisni wrote:Vidim da se ovdje vecina zahebaje na racun Fahre i njegove stranke... Samo ne razumijem, jeste l' se to vec pomirili s cinjenicom da ce Fahro od oktobra i formalno biti vlast, ili stvarno ne vidite da se stvari odvijaju u tom pravcu![]()
Kako vidim, i ti imaš nastup poput BORGA..."resistance is futile...be ready to be assimilated"
Hvala na komplimentumustang wrote:hehe jesi ti glup
- nezavisni
#1898 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Preptostavljam da je ovo meni upuceno...JThomas wrote:uuuu, al' si nezavisan...
Samo pokusavam otvoriti oci ljudima... da ne bude depresivan previse, prvi ponedjeljak u oktobru
-
klixober
#1899 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Nije ovo nikakav sovinizam,meni iskreno smeta da jedan Crnogorac,meni govori da sam ja antibosanski element(ili mozda i antibosnjacki) i da uzima sebi za pravo da odreduje ko je bh patriota,a ko nije.
- Real Khan
#1900 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
A šta drugo nego se šaliti...Šta će biti na izborima možemo samo pretpostavljati sada na kraju februara, jer milion različitih stvari se može desiti do oktobra i tih milion stvari mogu okrenuti političku klimu u milion različitih pravaca. Ne zaboravi da je politička prognoza previše ambiciozna i za doktora političkih nauka pa istinski stručnjaci ili izbjegavaju davati konkretne prognoze, ili se jako dobro ograde (ovako kako ti opisah sa milion mogućih varijabli i milion outcome-a kao posljedica th varijabli).nezavisni wrote:Pa eto, ti opet sve okren'o na nekakvu salu. A ja ti kazem, da to treba uzeti zaozbiljno. U kontaktu sa 'obicnim ljudima', koji su totalno apoliticni (a takva je VECINA), i od kojih je dosta neglasaca, skonto sam da je covjek vec privukao prilican broj takvih, a proslo je samo par mjeseci. Kao sto ti rece - NAROD ce izabrati, ali je kvaka sto narod u Fahri vidi promjene.Real Khan wrote:
Dug je put do vlasti..."per aspera ad astra", moj @nezavisni, a "sve će to NAROD pozlatiti" na izborima. Bumo videli, ne?Kako vidim, i ti imaš nastup poput BORGA..."resistance is futile...be ready to be assimilated"
Hvala na komplimentumustang wrote:hehe jesi ti glup
Također, jako je neozbiljno pouzdati se u trenutno raspoloženje "običnih ljudi", pogotovo onih za koje vjeruješ da su "apolitični" (jer ja u svojoj dugogodišnjoj politološkoj praksi još nisam upoznao osobu koja je doista apolitična, jer su brojne i široke definicije pitanja "šta je to političko?")...shodno prethodnom, na osnovu kojeg istraživanja tvrdiš da je "većina apolitična"? Odmah da kažem da je pogrešan indikator procenat izlaznosti na izborima, jer postoji more razloga zašto se neko nije pojavio na biralištu (od opravdanih razloga kao što je fizička spriječenost, do potpune "razočaranosti u ponuđene političke opcije", što implicitno potvrđuje moju tvrdnju da takve osobe ne možemo smatrati "apolitičnim", jer da bi se razočarao u nekoga ili nešto u politici, znači da si nešto očekivao u političkom smislu...kontaš?)
A kad' smo kod "kontanja", pitaš li se koliko je tu oko Fahre oportunista koji ga danas tapkaju po ramenu jer se nadaju da će se ogrebati od njega, a koliko će stvarno ljudi glasati za istog. Ako si dovoljno mlad kao ja, onda se sjeti koliko se ljudi klelo na prvim "demokratskim izborima" pred rat da nisu glasali za "nacionalne stranke" (čitaj: nacionaliste) a kakvi su bili rezultati tih izbora...Koga god sam pitao za koga je glasao, svi su mi rekli "za SDP" ili "za Liberale"...
Po hiljaditi put na ovom forumu ponavljam: nisam član niti jedne stranke (pa tako nisam ni SDA, ni SDP, ni SBiH, a Boga mi jedinog, neću ni u Fahrinu ŠBB-KBB BiH
Zašto se šalim na račun Fahre i njegovog pokušaja da "formalno uđe u politiku"? E, ako iz mojih prethodnih postova to nije očigledno, onda nemam ja više šta objašnjavati (hint: vidi prvih nekoliko stranica ove teme). Hajd' vozdra, i molim te glasaj za FahrA ne bili tebi bilo bolje u toj boljoj budućnosti, ali pusti mene i nemoj me smarati jeftinom propagandom i demagogijom svoga šefa. Hvala.
Yours sincerely,
Real Khan