Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dobro, bilo je malih problema na pocetku, ali se sada dosta ustabililo. Protiv Nottinghama ce igrati musonda i jos neki mladi, takodjer i Hazard od prve, sto me pravo raduje, jer mislim da je Musonda igracina.
60 mil eura otrpilike za covjeka koji nije trenirao skoro pola sezone, visio u brazilu, 29 godina. Ne znam je li moglo bolje...
Ovdje bi se slozio sa izjavom novinara sa TVa u vezi Coste. Sa njim Chelsea je imao sanse da bude opet sampion dok bez njega nemaju nikakve! Tako da je upitno sta bi bilo isplativije
Kako nemamo sanse nikakve? Kao zato sto nema vise Coste, pokvarila se ekipa? I dalje imamo golgetere, jest da ne grizu k'o diego, ali i dalje daju golove i alvaro i mitchy.
60 mil eura otrpilike za covjeka koji nije trenirao skoro pola sezone, visio u brazilu, 29 godina. Ne znam je li moglo bolje...
Ovdje bi se slozio sa izjavom novinara sa TVa u vezi Coste. Sa njim Chelsea je imao sanse da bude opet sampion dok bez njega nemaju nikakve! Tako da je upitno sta bi bilo isplativije
Daryl Dixon wrote:Chelsea je druga ekipa kada je Hazard zdrav
Opet je dobro odigrao prošli put kada je ušao sa klupe,konstatno je vršio pritisak,kao i ostatak ekipe,na zadnj liniju Arsenala,ali nisu bili efektivni.
Conte izgleda je poslozio sve kockice ponovo, iako je tesko to predvidjeti, jer smo igrali protiv bunkera, ali izgledalo je lijepo, sad treba cekati bruku da se vidi plod svega toga.