Haram im bilo.....

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
istina živa

#1876 Re: Haram im bilo.....

Post by istina živa »

Mislim da bi ovi ljudi tj.mi trebali preuzeti državu.Za godinu dana bili bi najbogatija država bez recesije,pdv,i ostalih zavrzlama.Pa mi ljudi napravismo nemoguće. :thumbup: :thumbup: :thumbup:
I Obama bi nam pozavidio na organizaciji :lol: :lol: :lol:
Sretna sam što Vas poznajem :thumbup:
Sad kad sve ovo čitam vjerujte mi da plačem od sreće,eto to smo mi :bih: :bih: :bih:
Compact

#1877 Re: Haram im bilo.....

Post by Compact »

istina živa wrote:Mislim da bi ovi ljudi tj.mi trebali preuzeti državu.Za godinu dana bili bi najbogatija država bez recesije,pdv,i ostalih zavrzlama.Pa mi ljudi napravismo nemoguće. :thumbup: :thumbup: :thumbup:
I Obama bi nam pozavidio na organizaciji :lol: :lol: :lol:
Sretna sam što Vas poznajem :thumbup:
Sad kad sve ovo čitam vjerujte mi da plačem od sreće,eto to smo mi :bih: :bih: :bih:
Mediji bi se sveli na servisne informacije :D
lerdi

#1878 Re: Haram im bilo.....

Post by lerdi »

Samo da ponovim za ove koji su u Sarajevu mogu se i meni obratiti ako žele da lično predaju novac. Kurty-a popustite malo :D :D :D
HAVANA

#1879 Re: Haram im bilo.....

Post by HAVANA »

maybelline wrote:Eh, ljudi, imamo jos dobrih ideja: prevescemo ovo na engleski, mozda odziv bude jos veci :D Prevodim sve, znaci onu prvu stranicu na fb i one podatke (vjerovatno cemo otvoriti novu grupu), kontala sam prevesti i video klipove, s tim sto mi treba neko ko zna ubaciti te subtitlove... Pa, ima li ko da zna???

Nemoj živa bila,kako je krenulo i obama će koju stoju poslat a valja to sve uganjat. :D
Nanny

#1880 Re: Haram im bilo.....

Post by Nanny »

Da ovu zemlju vode ovi ljudi sa foruma...mi bi postali uzor citavoj planeti :)
maybelline

#1881 Re: Haram im bilo.....

Post by maybelline »

HAVANA wrote:
maybelline wrote:Eh, ljudi, imamo jos dobrih ideja: prevescemo ovo na engleski, mozda odziv bude jos veci :D Prevodim sve, znaci onu prvu stranicu na fb i one podatke (vjerovatno cemo otvoriti novu grupu), kontala sam prevesti i video klipove, s tim sto mi treba neko ko zna ubaciti te subtitlove... Pa, ima li ko da zna???

Nemoj živa bila,kako je krenulo i obama će koju stoju poslat a valja to sve uganjat. :D
:lol: :lol: :lol: Hej, ma ima cijeli svijet za ovo da sazna :D
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#1882 Re: Haram im bilo.....

Post by mIRCerka »

Nanny wrote:Da ovu zemlju vode ovi ljudi sa foruma...mi bi postali uzor citavoj planeti :)
da ovu zemlju vodi ova raja, svi bi se uclanjivali u Bosanskohercegovacku Uniju...
HAVANA

#1883 Re: Haram im bilo.....

Post by HAVANA »

maybelline wrote:
HAVANA wrote:

Ima obama dobar zamrzivač,da ga je kako premuntat. :lol:
kEN0

#1884 Re: Haram im bilo.....

Post by kEN0 »

mIRCerka wrote:
Nanny wrote:Da ovu zemlju vode ovi ljudi sa foruma...mi bi postali uzor citavoj planeti :)
da ovu zemlju vodi ova raja, svi bi se uclanjivali u Bosanskohercegovacku Uniju...
pa napravimo stranku, sto da ne...
zlatiborka

#1885 Re: Haram im bilo.....

Post by zlatiborka »

lerdi wrote:
kurty wrote:Lejla (moja djevojka) sad mi javila da ce njen otac dati stiropol za krov i drvo za potkovicu...danas je i njena nana uplatila nesto novca, mislim jutros...
Hvala im...
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
Danas sam sakupila 290 KM od mojih radnih kolega (njih 50 je dalo prilog). Plata jos nije legla i raja nemaju para uglavnom. Bice sutra ili prekosutra i nastavicu sa skupljanjem. Mnogi nisu znali za Edisa i takvima sam ukratko ispricala najbitnije. Odstampala sam onu sliku tj. 2 slike Edisa na kojoj place i na kojoj se smije.

Namjeravam do kraja ove radne sedmice skupljati, upucujem ih na nas forum da i sami vide i procitaju. Jos su mnogi rekli dati prilog cim bude plata, ne trebam im ici u kancelariju, oni ce doci meni.

Toliko od mene za sada, puno sam sretna sto se toliko dobrih ljudi zauzelo za porodicu Hodzic da im se pomogne.

:bih: :thumbup:
lerdi

#1886 Re: Haram im bilo.....

Post by lerdi »

HAVANA wrote:
maybelline wrote:
HAVANA wrote:

Ima obama dobar zamrzivač,da ga je kako premuntat. :lol:
A možda bi mogao da nam i bojler završi :D :D :D :D
SnezanaM

#1887 Re: Haram im bilo.....

Post by SnezanaM »

Na racun bi trebalo da legne jos 400 km ;-)
ekvivalent

#1888 Re: Haram im bilo.....

Post by ekvivalent »

mIRCerka wrote:
zastava unije bi izgledala ovako:
na motokultivatoru ponosno sjedi kurty ispred njega havana i 55ica drze bokove,dok u pozadini mirci bere nako bobicasto voce
maline menscini :-)
kurty

#1889 Re: Haram im bilo.....

Post by kurty »

sto se zamzivaca tice...ne treba njemu skrinja, nego zamrzivac...znaci ono ko frizidercic velicine...ne sad ono sto se tri krave u njega mogu slozit i da jos ima mjesta za "sladoled iz kesice" kad im Mejra napravi
mIRCerka

#1890 Re: Haram im bilo.....

Post by mIRCerka »

kurty wrote:sto se zamzivaca tice...ne treba njemu skrinja, nego zamrzivac...znaci ono ko frizidercic velicine...ne sad ono sto se tri krave u njega mogu slozit i da jos ima mjesta za "sladoled iz kesice" kad im Mejra napravi
tako mi reci brate mili...
da ynam sta da iscem :D
HAVANA

#1891 Re: Haram im bilo.....

Post by HAVANA »

kEN0 wrote:
mIRCerka wrote:
pa napravimo stranku, sto da ne...

Mogul ja mjesto onog slavuja. :lol:
strongwoman

#1892 Re: Haram im bilo.....

Post by strongwoman »

SnezanaM wrote:Na racun bi trebalo da legne jos 400 km ;-)
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
kurty

#1893 Re: Haram im bilo.....

Post by kurty »

ekvivalent wrote:
mIRCerka wrote:
zastava unije bi izgledala ovako:
na motokultivatoru ponosno sjedi kurty ispred njega havana i 55ica drze bokove,dok u pozadini mirci bere nako bobicasto voce
maline menscini :-)

Havana u prugastim cOrapicama :lol: :lol: :lol: :lol:
istina živa

#1894 Re: Haram im bilo.....

Post by istina živa »

Tražim izdavača za knjigu "Haram im bilo" ,novac od prodatih knjiga ide u humane svrhe. :thumbup: Nek naši unuci vide kako smo u vrijeme recesije i retardiranih političara uspjeli da spasimo :bih: :bih: :bih: :sax: :sax:
kurty

#1895 Re: Haram im bilo.....

Post by kurty »

SnezanaM wrote:Na racun bi trebalo da legne jos 400 km ;-)
:-) :lol:
teAMICA

#1896 Re: Haram im bilo.....

Post by teAMICA »

Čovjek ne bude tu pola dana i ne može vjerovat! Stvarno nemam riječi....Toliko uplata, nađenih stvari, super ideja, toplih riječi...
Svaka čast! :thumbup: :thumbup:
kurty

#1897 Re: Haram im bilo.....

Post by kurty »

mIRCerka

#1898 Re: Haram im bilo.....

Post by mIRCerka »

pik forum i partija, do srijede ko ne nadje ili bojler ili zamrzivac, dobije ban. Makar mene zoomke morao banirat :D

u 10 dana se sve okrenulo naopacke... :sax: pa mi nije mrsko trpiti razne frikove sto upadaju i prave belaje na forumu...
lerdi

#1899 Re: Haram im bilo.....

Post by lerdi »

kurty wrote: Havana u prugastim cOrapicama :lol: :lol: :lol: :lol:
Meni se čini da si ti gotov dok si živ što se tiče čorapica :D :D :D
kurty

#1900 Re: Haram im bilo.....

Post by kurty »

POKUSAJ DA KURTY UBACI NESTA SA YOUTUBE-a
necu vise pokusavat
Locked