I Obama bi nam pozavidio na organizaciji
Sretna sam što Vas poznajem
Sad kad sve ovo čitam vjerujte mi da plačem od sreće,eto to smo mi
Mediji bi se sveli na servisne informacijeistina živa wrote:Mislim da bi ovi ljudi tj.mi trebali preuzeti državu.Za godinu dana bili bi najbogatija država bez recesije,pdv,i ostalih zavrzlama.Pa mi ljudi napravismo nemoguće.![]()
![]()
![]()
I Obama bi nam pozavidio na organizaciji![]()
![]()
![]()
Sretna sam što Vas poznajem![]()
Sad kad sve ovo čitam vjerujte mi da plačem od sreće,eto to smo mi![]()
![]()
maybelline wrote:Eh, ljudi, imamo jos dobrih ideja: prevescemo ovo na engleski, mozda odziv bude jos veciPrevodim sve, znaci onu prvu stranicu na fb i one podatke (vjerovatno cemo otvoriti novu grupu), kontala sam prevesti i video klipove, s tim sto mi treba neko ko zna ubaciti te subtitlove... Pa, ima li ko da zna???
HAVANA wrote:maybelline wrote:Eh, ljudi, imamo jos dobrih ideja: prevescemo ovo na engleski, mozda odziv bude jos veciPrevodim sve, znaci onu prvu stranicu na fb i one podatke (vjerovatno cemo otvoriti novu grupu), kontala sam prevesti i video klipove, s tim sto mi treba neko ko zna ubaciti te subtitlove... Pa, ima li ko da zna???
Nemoj živa bila,kako je krenulo i obama će koju stoju poslat a valja to sve uganjat.
da ovu zemlju vodi ova raja, svi bi se uclanjivali u Bosanskohercegovacku Uniju...Nanny wrote:Da ovu zemlju vode ovi ljudi sa foruma...mi bi postali uzor citavoj planeti
maybelline wrote:HAVANA wrote:maybelline wrote:Eh, ljudi, imamo jos dobrih ideja: prevescemo ovo na engleski, mozda odziv bude jos veciPrevodim sve, znaci onu prvu stranicu na fb i one podatke (vjerovatno cemo otvoriti novu grupu), kontala sam prevesti i video klipove, s tim sto mi treba neko ko zna ubaciti te subtitlove... Pa, ima li ko da zna???
Nemoj živa bila,kako je krenulo i obama će koju stoju poslat a valja to sve uganjat.![]()
![]()
Hej, ma ima cijeli svijet za ovo da sazna
pa napravimo stranku, sto da ne...mIRCerka wrote:da ovu zemlju vodi ova raja, svi bi se uclanjivali u Bosanskohercegovacku Uniju...Nanny wrote:Da ovu zemlju vode ovi ljudi sa foruma...mi bi postali uzor citavoj planeti
Danas sam sakupila 290 KM od mojih radnih kolega (njih 50 je dalo prilog). Plata jos nije legla i raja nemaju para uglavnom. Bice sutra ili prekosutra i nastavicu sa skupljanjem. Mnogi nisu znali za Edisa i takvima sam ukratko ispricala najbitnije. Odstampala sam onu sliku tj. 2 slike Edisa na kojoj place i na kojoj se smije.lerdi wrote:kurty wrote:Lejla (moja djevojka) sad mi javila da ce njen otac dati stiropol za krov i drvo za potkovicu...danas je i njena nana uplatila nesto novca, mislim jutros...
Hvala im...![]()
![]()
A možda bi mogao da nam i bojler završiHAVANA wrote:maybelline wrote:HAVANA wrote:
Nemoj živa bila,kako je krenulo i obama će koju stoju poslat a valja to sve uganjat.![]()
![]()
Hej, ma ima cijeli svijet za ovo da sazna
Ima obama dobar zamrzivač,da ga je kako premuntat.
zastava unije bi izgledala ovako:mIRCerka wrote:da ovu zemlju vodi ova raja, svi bi se uclanjivali u Bosanskohercegovacku Uniju...Nanny wrote:Da ovu zemlju vode ovi ljudi sa foruma...mi bi postali uzor citavoj planeti
tako mi reci brate mili...kurty wrote:sto se zamzivaca tice...ne treba njemu skrinja, nego zamrzivac...znaci ono ko frizidercic velicine...ne sad ono sto se tri krave u njega mogu slozit i da jos ima mjesta za "sladoled iz kesice" kad im Mejra napravi
kEN0 wrote:pa napravimo stranku, sto da ne...mIRCerka wrote:da ovu zemlju vodi ova raja, svi bi se uclanjivali u Bosanskohercegovacku Uniju...Nanny wrote:Da ovu zemlju vode ovi ljudi sa foruma...mi bi postali uzor citavoj planeti
SnezanaM wrote:Na racun bi trebalo da legne jos 400 km
ekvivalent wrote:zastava unije bi izgledala ovako:mIRCerka wrote:da ovu zemlju vodi ova raja, svi bi se uclanjivali u Bosanskohercegovacku Uniju...Nanny wrote:Da ovu zemlju vode ovi ljudi sa foruma...mi bi postali uzor citavoj planeti
na motokultivatoru ponosno sjedi kurty ispred njega havana i 55ica drze bokove,dok u pozadini mirci bere nako bobicasto voce
maline menscini
SnezanaM wrote:Na racun bi trebalo da legne jos 400 km
Meni se čini da si ti gotov dok si živ što se tiče čorapicakurty wrote: Havana u prugastim cOrapicama![]()
![]()
![]()
kurty wrote:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8_tAWFwB ... re=related[/youtube]