Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Moderator: anex
- Ridjobrki
#1876 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Danas na drugoj strani tekst o tome kako se zbog TV1 bespravno prekopavaju ceste da bi se ova povezala sa ELOB-om i njihovim beogradskim vlasnicima. Na trećoj slike Harisa kako čupa kosu (ne čupa ali slika to sugerira) i Tihića u zagrljaju sa Dodikom.

-
StupskaBitanga
#1877 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
imas tkst na temi TV1Ridjobrki wrote:Danas na drugoj strani tekst o tome kako se zbog TV1 bespravno prekopavaju ceste da bi se ova povezala sa ELOB-om i njihovim beogradskim vlasnicima. Na trećoj slike Harisa kako čupa kosu (ne čupa ali slika to sugerira) i Tihića u zagrljaju sa Dodikom.
![]()
![]()
a najgore ti novinarcici nisu uèpopznati da Elob vie ne postoji
- mustang
#1878 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
hahaha idemo Fahro majstoreStupskaBitanga wrote:imas tkst na temi TV1Ridjobrki wrote:Danas na drugoj strani tekst o tome kako se zbog TV1 bespravno prekopavaju ceste da bi se ova povezala sa ELOB-om i njihovim beogradskim vlasnicima. Na trećoj slike Harisa kako čupa kosu (ne čupa ali slika to sugerira) i Tihića u zagrljaju sa Dodikom.
![]()
![]()
a najgore ti novinarcici nisu uèpopznati da Elob vie ne postoji
-
tacna
#1879 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Kad bi to tako bilo kopanje da se spajaju sa kablovskim operaterima ova TV1 nikad nebi proradila, onda bi HS kopo od grbavice do TV1, BHC od dobrinje do TV1, ASK od ilidže do TV1 itd. Stvarno su glupi ovi novinari
- Miki123
#1880 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Glupa narod pa čita i vjeruje. Nisu oni glupi.tacna wrote:Kad bi to tako bilo kopanje da se spajaju sa kablovskim operaterima ova TV1 nikad nebi proradila, onda bi HS kopo od grbavice do TV1, BHC od dobrinje do TV1, ASK od ilidže do TV1 itd. Stvarno su glupi ovi novinari
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#1881 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Svi imaju vecu gledanost od alfe.Neelix wrote:StupskaBitanga wrote: Ne moze tvoj TV Alfa imati gledanost i reputaciju TV1
a to TV1 ima gledanost?gdje, u svom studiju dok pripremaju program?
- Rustem
#1882 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
U Avazu su najjače sms poruke "čitatelja", jučer prvi kao vic o Timiću koji pokloni pet tek rođenih mačića unuci, a ona kaže nakon dva dana da su tri mačića prešla u SBB. Pita Tihi: kako u SBB? Pa progledali

- ultima_palabra
#1883 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Evo današnjih umotovorina briljantnih umova iz Fahrovog tornja

- svakako_lud
#1884 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Ovo je dobro ponekad pogledati, pa da se podsjetim zašto sam prestao ovu bljuvotinu od novina čitati...
Izgleda umjesto viceva uveli ove poruke na svoje stranice.... Piši ščepo, nećeš još dugo....
Izgleda umjesto viceva uveli ove poruke na svoje stranice.... Piši ščepo, nećeš još dugo....
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#1885 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
kurta i murta, hamzi ga hop... vidi se da je političar iz narodasvakako_lud wrote:Ovo je dobro ponekad pogledati, pa da se podsjetim zašto sam prestao ovu bljuvotinu od novina čitati...![]()
-
callmethebreeeze
#1886 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
ovo je super.ultima_palabra wrote:Evo današnjih umotovorina briljantnih umova iz Fahrovog tornja![]()
-
convict
#1887 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
današnji biser sa internet stranice avaza:
"...Jordanska hašemitska organizacija donirala je 1.423.009 njemačkih maraka za džamiju na Grbavici 1, a "Kuvajtski finansijski haus" 84.974 dolara za džamiju u Kaknju...."
"...Jordanska hašemitska organizacija donirala je 1.423.009 njemačkih maraka za džamiju na Grbavici 1, a "Kuvajtski finansijski haus" 84.974 dolara za džamiju u Kaknju...."
-
kartografija
#1888 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
jel ti stvarno misliš da to stvarno raja šalju sms-ove .... ne budite naivni, ovo sastavljaju i izmišljaju avazovi novinari, a ponekad se kradu i izjave ljudi sa foruma ...ultima_palabra wrote:Evo današnjih umotovorina briljantnih umova iz Fahrovog tornja![]()
-
kartografija
#1889 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
mustang wrote:Što raja nakara Fahru ispod današnjeg članka o Harkanu i Sulji![]()
ne može administrator pobrisat sve
![]()
šta ti je ... znoje se ljudi ... nastupa panika, sad više ne znaju šta obrisati a šta je sloboda govora
-
kartografija
#1890 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Alfa je tu samo da postoji .... niti imaju para za ulaganje, niti mogu okupiti kvalitetnu ekipu .... niti imaju viziju razvoja .... kad fahri kažeš "gradsko dijete", njega o'ma želudac zaboliStupskaBitanga wrote:Dragi Scepo
Ne mozes se furati na Lepog i na Sanelu
Ne moze tvoj TV Alfa imati gledanost i reputaciju TV1
Simpomaticno je da je danas u Avazu osvanuo boomastican nasloc oo TV Alfa i to sa vijestma svaki sat
a kada se malo popgleda clanak shvati se da ce ovaj show program trajati jako kratko jer Avaz je malo malo najavljivao oom od TV Alfa ali ona i dalje pada pada
-
kartografija
#1891 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Totalnu propast Avaza predviđam nakon izbora . . .Been wrote:Global, ALFA... Sve propada...
-
kartografija
#1892 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
ma nije ovo ništa brale moj šta sve u avazu prolaziconvict wrote:današnji biser sa internet stranice avaza:
-
kartografija
#1893 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
sad si uvrijedio i onih dvoje, troje normalnih ljudi što pišu ili su pisali za avazspreca wrote:Eh bas mi je drago da doticni tone,sad pokusava da sta drpi ,ima boga ,sve ce doci na svoje mjesto.
U nedostatku tariguza i avaz je dobar
-
kartografija
#1894 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Sine zulfo ima avaz svoju publiku, nažalost, ali tako je ... ja bih lično bio najsretniji da je cijela BiH Sarajevo-x ... ali nije ... jbg ... pa neće valjda bošnjaci knjige čitati ... a i što bi kad imaju avaz, tu je sve ionako pojednostavljeno do besmisla ....zulfo wrote:Izgleda da su novinari avaza potpuno odlepili pa pišu sve i svašta samo ne istinu.
Zamislite samo Terzićev junak iz avazovih romana Sead Numanović umislio da je novinar,pa onda Huremović ,pa Hadžić...itd.
Svaki njihov komentar je čisti amaterizam .Mene stvarmo zanima kakav mozak moraš biti da bi povjerovao u ono što se u dnevnom avazu iznosi ovih dana i što će se iznositi do 3 oktobra.
-
Bitte_Halt_ja_ja
#1895 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Po svemu sudeci sdp uzima izbore, a vec je javna tajna da sa Fahrom ide u koaliciju. Kakav je to samo udarac u ledja biracima(i jednih i drugih). Opet ce Zlaja spasiti Avaz i opet ide sve u zacarani krug "gluposti bez kraja" zvane Dnevni Avazkartografija wrote:Totalnu propast Avaza predviđam nakon izbora . . .Been wrote:Global, ALFA... Sve propada...
- spreca
#1896 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
kartografija wrote:sad si uvrijedio i onih dvoje, troje normalnih ljudi što pišu ili su pisali za avazspreca wrote:Eh bas mi je drago da doticni tone,sad pokusava da sta drpi ,ima boga ,sve ce doci na svoje mjesto.
U nedostatku tariguza i avaz je dobar
Zar i ma i takvih
- Baron_Samedi
#1897 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
U danasnjem avazu vijest stara mjesec dana, kako SAF-a bojkutuje BBC, i kako se suocava sa kaznom od 60.000 funti.
Ovo mi je kao navijacu ManU zasmetalo...U prosli petak izjava van Gala kako je Dzeku dvaput gedao, stara brat-bratu, 2 mjeseca.
U potpisu je ulizica saveza M. Tanovic. Covjek kojem je Robert Enke povrijedjen.
Ovo mi je kao navijacu ManU zasmetalo...U prosli petak izjava van Gala kako je Dzeku dvaput gedao, stara brat-bratu, 2 mjeseca.
U potpisu je ulizica saveza M. Tanovic. Covjek kojem je Robert Enke povrijedjen.
- jazzer
#1898 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Ako nije problem, mozes li nam reci nacin na koji si ti nacin saznao za ovu ''javnu tajnu''?Bitte_Halt_ja_ja wrote:Po svemu sudeci sdp uzima izbore, a vec je javna tajna da sa Fahrom ide u koaliciju. Kakav je to samo udarac u ledja biracima(i jednih i drugih). Opet ce Zlaja spasiti Avaz i opet ide sve u zacarani krug "gluposti bez kraja" zvane Dnevni Avaz
Da ti je nije povjerio Asim Sarajlic ili onaj Kaplan licno??
Izvinjavam se zbog off topica.
- Better Man
#1899 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
S kim bi to SDP trebao u koaliciju? Da mozda ne bi trebali praviti koaliciju sa SDA i SBiH koji godinama pljackaju ovu zemlju? najbolje bi bilo da SDP osvoji apsolutnu vlast, ali to je ne moguce ili da Ns osvoji dovoljan broj glasova, pa da snjima naprave koaliciju, a ostale stranke iskljuce oz svega.Bitte_Halt_ja_ja wrote:Po svemu sudeci sdp uzima izbore, a vec je javna tajna da sa Fahrom ide u koaliciju. Kakav je to samo udarac u ledja biracima(i jednih i drugih). Opet ce Zlaja spasiti Avaz i opet ide sve u zacarani krug "gluposti bez kraja" zvane Dnevni Avazkartografija wrote:Totalnu propast Avaza predviđam nakon izbora . . .Been wrote:Global, ALFA... Sve propada...
-
dezurni_ucenik
#1900 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
.
Last edited by dezurni_ucenik on 20/03/2016 16:44, edited 1 time in total.