English Premier League
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- burek_in_space
#1876 Re: English Premier League
@Waeva , mozhesh misliti shta god zhelish o svakom forumashu, ali ovakve uvrede nisu i nece biti dopushtene 
- belafonte
#1877 Re: English Premier League
You read my mind11sumirp wrote:kako li ce mancini odigrat prvu u gostima...?
arsenal vjerovatno bez cesc-a nije arsenal,vidjelo se i juce...a portsmot skinuo svoje afrikance s aviona zbog ove utakmice,biti ce zanimljivo
Znajuci Mancinija, izjednacenost timova ove godine, ne bas pobjednicki mentalitet Man Citija u gostima, tipujem na jedan solidan X...
A sto se tice Arsenala, Wenger mi se u zadnje vrijeme previse pravi pametan, emocije su ga ponijele opasno jer mora konacno nesto osvojiti ove godine, povrijedio mu se Persie, sad ga drka i Cesc sa povredom a on i bez najboljih igraca jos u borbi za titulu, sad se busa u prsa da je on vidio nakon poraza od Celsija da ce Celsi prosut bodove, da Drogba nista nije uradio osim sto je tad zabio doppelpack iako su analize pokazale da se jos jedino po tribinama stadiona nije kretao
...i da mu Belhadj iz auta zabije rukom, oo kloca, cuj nije fer sto Delap roka iz auta ko neko nogom, haahahahah, hoces jos muzicku, to mi je bas ekstra diferencijacija kao prednost nekog tima, loom
#1878 Re: English Premier League
Kad smo vec kod Wengera, na samom pocetku sezone sam gledao intervju sa njim na eurosportu, pored standardne price, bilo je malo i o njegovoj historiji u arsenalu, generalno o svemu, filozofiji, igracima... Sve to je ostavilo takav dojam na mene, da pozelih da osvoje titulu ove sezone (ako to vec ne bude Chelsea), jer bi steta bilo da takav rad njega i igraca (mislim na zadnjih 4-5 sezona) ne bude i zvanicno nagradjen.
S druge strane, pogotovo u zadnje vrijeme, na konferencijama poslije tekmi i generalno u "dnevnim" intervjuima daje izjave koje vise dolice djetetu koje je pokvarilo najdrazu igracku a okrivljuje sve oko sebe (analogija se odnosi na ponasanje, a ne na to da je ta igracka arsenal), nerazumno, neracionalno. I ne samo da daje takve izjave vec se tako i ponasa.
Jednostavno ne znam sta da mislim o tom covjeku. Da li to novinari izvalce izjave iz konteksta, a i ako izvlace sto ih ne demantuje i sto se ponasa tako kako se ponasa?
Vrhunac je ova izjava oko izvodjenja auta. Mislim, ko zna mozda i nije losa ideja, ali opaska o tome kako je nepravedno sto ovi imaju onog sto moze zafrljacit loptu 50 metara, ta opaska je tako licemjerna da bi komotno mogla uci u rijecnik pod opis znacenja rijeci licemjeran. Mislim, sta sad, pa jeli onda nepravedno prema Fulhamu sto Chelsea ima Drogbu a oni nemaju, prema Villi sto Arsenal ima Fabregasa, prema Hullu sto Manchester ima Rooneya.
Haj odog gledat tekmu. Mourinho
na SB, Zirkov u prvom sastavu
, jos da legnu tri bobe, pa da se poselamimo sa afrikancima na mjesec dana.
S druge strane, pogotovo u zadnje vrijeme, na konferencijama poslije tekmi i generalno u "dnevnim" intervjuima daje izjave koje vise dolice djetetu koje je pokvarilo najdrazu igracku a okrivljuje sve oko sebe (analogija se odnosi na ponasanje, a ne na to da je ta igracka arsenal), nerazumno, neracionalno. I ne samo da daje takve izjave vec se tako i ponasa.
Jednostavno ne znam sta da mislim o tom covjeku. Da li to novinari izvalce izjave iz konteksta, a i ako izvlace sto ih ne demantuje i sto se ponasa tako kako se ponasa?
Vrhunac je ova izjava oko izvodjenja auta. Mislim, ko zna mozda i nije losa ideja, ali opaska o tome kako je nepravedno sto ovi imaju onog sto moze zafrljacit loptu 50 metara, ta opaska je tako licemjerna da bi komotno mogla uci u rijecnik pod opis znacenja rijeci licemjeran. Mislim, sta sad, pa jeli onda nepravedno prema Fulhamu sto Chelsea ima Drogbu a oni nemaju, prema Villi sto Arsenal ima Fabregasa, prema Hullu sto Manchester ima Rooneya.
Haj odog gledat tekmu. Mourinho
- Dammme
#1879 Re: English Premier League
Zabi ga Mađar Čelziju.
-
samo malo
#1880 Re: English Premier League
Dinamo dobio faks iz Londona, ponuda od 11 miliona eura za Dejana Lovrena, od strane struke Chelsea. Ali tek za ljetni prelazni rok, na zimu navodno nece kupovati nikoga.
Kad skontam da je Lovren iz Kaknja
i kad ce se iz nase lige prodavati igraci u englesku 
Kad skontam da je Lovren iz Kaknja
- do_tokija
#1881 Re: English Premier League
to su sve gluposti i izvalcenje iz konteksta od strane nekih novina i trash portala koje trash portali sa ovih prostora prenose samo da bi dobili vise klikova i komentara...profil wrote:Kad smo vec kod Wengera, na samom pocetku sezone sam gledao intervju sa njim na eurosportu, pored standardne price, bilo je malo i o njegovoj historiji u arsenalu, generalno o svemu, filozofiji, igracima... Sve to je ostavilo takav dojam na mene, da pozelih da osvoje titulu ove sezone (ako to vec ne bude Chelsea), jer bi steta bilo da takav rad njega i igraca (mislim na zadnjih 4-5 sezona) ne bude i zvanicno nagradjen.
Haj odog gledat tekmu. Mourinhona SB, Zirkov u prvom sastavu
, jos da legnu tri bobe, pa da se poselamimo sa afrikancima na mjesec dana.
ovo za aut je glupost a zamislite kad bi se to uvelo onaj levat crouch bi dobio zlatnu kopacku...
Last edited by do_tokija on 28/12/2009 16:38, edited 1 time in total.
-
Bordolini
#1882 Re: English Premier League
Ja koliko znam svi afrikanci su pomjerili put za par dana (dok se odigra ovo kolo). Tako da ce i Arsenalovi biti tu. Zao mi Asmira ali...najbolje bi bilo da se zavrsi 0:1 i to golom iz penala, ne bude on kriv, 3 bobe odu na Emirates i cao cao vozdrica.11sumirp wrote:
arsenal vjerovatno bez cesc-a nije arsenal,vidjelo se i juce...a portsmot skinuo svoje afrikance s aviona zbog ove utakmice,biti ce zanimljivo
come on Fulhaaaam, izdrzite
-
mrchinho
#1883 Re: English Premier League
ovaj chelsea moze jos 2 utakmice igrat nece izjednacit. Lampard bi meni na klupu komforno, ima 3 mjeseca nije nista pokazao, totalno van forme
#1884 Re: English Premier League
-
mrchinho
#1885 Re: English Premier League
ma napad im traje evo vec 65 minuta, al nema valjda ko zabit
svi su van forme.
ps: sad šuko spomenu, sta mislite o wengerovom prijedlogu da se aut izvodi nogom?
ps: sad šuko spomenu, sta mislite o wengerovom prijedlogu da se aut izvodi nogom?
#1886 Re: English Premier League

Sta kaze nema stepenica
-
mrchinho
#1887 Re: English Premier League
eto ga, 73 min. drogba 
-
mrchinho
#1889 Re: English Premier League
e ja levata, uvalise ga sami sebi 2-1 presmijesan golmrchinho wrote:eto ga, 73 min. drogba
#1890 Re: English Premier League
Pa moraju malo pomoci, kad se ovi pate sat vremenamrchinho wrote:e ja levata, uvalise ga sami sebi 2-1 presmijesan golmrchinho wrote:eto ga, 73 min. drogba

-
Bordolini
#1891 Re: English Premier League
Provukose se Ancelotijevci
..nego Birmingham nastavlja uspjesan niz, vec 11 tekmi nisu izgubili 
-
krusty
#1892 Re: English Premier League
joj ovdje stvarno ima smijesnih likova
da je Hullu dosudjen penal to znaci da bi United izgubio ?
nema teoretske sanse da bi se Unieted vratio od 1:0 ??? i to jos u prvom poluvremenu ???
e jeste giganti fakat svaka vam cast Sir Alex je mala maca za vas
da je Hullu dosudjen penal to znaci da bi United izgubio ?
nema teoretske sanse da bi se Unieted vratio od 1:0 ??? i to jos u prvom poluvremenu ???
e jeste giganti fakat svaka vam cast Sir Alex je mala maca za vas
- rIder
#1893 Re: English Premier League
c'mancity YOU''LL NEVER WALK ALONE 
#1894 Re: English Premier League
Suti dobro jeBordolini wrote:Provukose se Ancelotijevci..nego Birmingham nastavlja uspjesan niz, vec 11 tekmi nisu izgubili
- cyprus
#1895 Re: English Premier League
Put ka tituli se nastavlja

- 11sumirp
#1896 Re: English Premier League
Bogme,ako mislis na celzi,da prostis na izrazu na guzove,blijeda partija,al pisu se tri boda...cyprus wrote:Put ka tituli se nastavlja![]()
![]()
Jos sad bez Drogbe,bice gutavo,a i Anelka povrijedjen...
A Mancini lijepo zapoce otocku avanturu...
Dvije vezane,a wolvsi ovu sezonu osim utakmice sa mufc,nisu bas za odbacit...
- belafonte
#1897 Re: English Premier League
Svaka cast Manciniju, iznenadio me na lijep nacin, mada sam jos uvijek skeptik da Mancini moze nesto vise ponuditi od Hughesa...
Vazna su tri boda, ali oni katastrofa sutevi sa 17,18 metara, pa sta oni rade na treningu, ja otkad znam za sebe onaj Mikel nije imo sut po golu kad je puco iz daljine, sramota velika, smatram da smo zbog kupa nacija izgubili samo dva igraca i to su Drogba i Essien i da smo se pojacali jer su otisli Mikel i Kalou tako da ne smatram da smo na nekom velikom gubitku
Mislim da gore ne mozemo od igara u Decembru, imamo lijep raspored i treba Drogbu docekat u Februaru sa istom ili vecom bodovnom razliku kad nas je covjek ispostovo sa onim golom preokreta juce
Birmingham
Oni postaju sila pa vi pricajte sta hocete, sad ce ih nekad onaj tajlandjanin il ko je vec kupiti i eto kesa za jos pojacanja a i ovako imaju vise nego solidnu ekipu
Vazna su tri boda, ali oni katastrofa sutevi sa 17,18 metara, pa sta oni rade na treningu, ja otkad znam za sebe onaj Mikel nije imo sut po golu kad je puco iz daljine, sramota velika, smatram da smo zbog kupa nacija izgubili samo dva igraca i to su Drogba i Essien i da smo se pojacali jer su otisli Mikel i Kalou tako da ne smatram da smo na nekom velikom gubitku
Mislim da gore ne mozemo od igara u Decembru, imamo lijep raspored i treba Drogbu docekat u Februaru sa istom ili vecom bodovnom razliku kad nas je covjek ispostovo sa onim golom preokreta juce
Birmingham
- ultima_palabra
#1898 Re: English Premier League
Potvrdilo se da Chelsea ima problema sa ekipama koje su fizički ravnopravne s njima, nema dovoljno kreativnosti, a i godine se polako vide na nekim standardnim prvotimcima. Možda bolju šansu imaju u Ligi prvaka, gdje ima dosta ekipa koje imaju manje mišića 
- belafonte
#1899 Re: English Premier League
E jbg sad, ako cemo realno, Arsenal je ekipa sa najvise kreativnosti al snaga za kurac, koja je razlika izmedju ManU-a i Chelsea sto se tice kreativnosti, da nije mozda covjek od 37 godina
a opet se smatra da ManU igra lijep fudbal. Dovedi mi Barcu u Premiership pa ces vidjeti kako ih Stoke, Wigan, Birmigham frustriraju, jednostavno da bi bio najbolji u najjacoj ligi svijeta moras biti kompletan, i kreativan i snazan i psihicki jak, moras imati sjajan balans izmedju ove tri stvari, Barca ima najvise kreativnosti u ekipi na cijelom svijetu ali mrcine iz odbrana gore navedenih ekipa jedu za dorucak tipove kao Messi, Iniesta & co. Dok je Wenger im'o snage u ekipi, mogao je i titule osvajati a sad otvorio lik djecji vrtic 
- 11sumirp
#1900 Re: English Premier League
Znas,dalo bi se i o tome raspravljati.. 
Te mrcine su samo zato sto im se dozvoljava,a dozvoljavaju im najskuplje sudije na svijetu(to su oni isti sto jednom igracu na jednoj utakmici dadnu 3 zuta,al su najbolji)...
OK muska igra,al pogdledaj koliko tteskih ozljeda ima u EPL... Men licno i personalno
bezze,tipa jel ono bjese Taylor sto iskasapi eduarda,par utakmica kazne i nikom nista,...
Ne kazem da su u ostatku europe/svijeta sta bolje sudije,al bar brate mili ne brane krkane...U krkanluku nema ljepote(a ne mijesajte krkanluk za musku igru)...
A da je EPL jedna od najacih liga u svijtu(u top 3,da ne polemisemo
),stoji,definitivno,gušt za gledat,da nisu ne bi mi ovde toliko palamudili 
Te mrcine su samo zato sto im se dozvoljava,a dozvoljavaju im najskuplje sudije na svijetu(to su oni isti sto jednom igracu na jednoj utakmici dadnu 3 zuta,al su najbolji)...
OK muska igra,al pogdledaj koliko tteskih ozljeda ima u EPL... Men licno i personalno
Ne kazem da su u ostatku europe/svijeta sta bolje sudije,al bar brate mili ne brane krkane...U krkanluku nema ljepote(a ne mijesajte krkanluk za musku igru)...
A da je EPL jedna od najacih liga u svijtu(u top 3,da ne polemisemo