Zanima me koliko se krece cijena stanova na Mejtasu? Odnosno nije tacno Mjetas, stan je u blizini Medicinskog fakulteta i Stomatologije....A radi se o potkrovnom stanu, 75 m2 uknjizena plus nekih dvadeset-trideset dodatnih u vidu galerije...Znam samo da je lokacija jedna od boljih u gradu, jedino sto je vrlo mala potraznja za potkrovnim stanovima
Vjerovatno treba uloziti novac u njega, mada sam manje prepravke ili ukoliko potencijalni kupac zeli renovirati kupatilo i kuhinju koji su u solidnom stanju, eventualno novi pod. Inace vrlo je svijetao i prozracan stan...Rijec je o zgradi iz austrougarskog perioda, ali u vrlo dobrom stanju, zgrada ima samo 3 sprata (stan je upravo na trecem) a naselje je veoma mirno.....
Pokusavala sam ga sama prodati bez fiksirane cijene, samo da vidim koliko bi ljudi ponudili, medjutim gotovo da nije bilo zainteresovanih, u nekoliko mjeseci, javilo se svega dvoje ljudi pa sam se odlucila za agenciju za nekretnine ali nakon pola godine niti jednom me nisu kontaktirali...
Uglavnom, koliko bi se kretala cijena jednog ovakvog stana, na ovoj lokaciji?
Hvala unaprijed