Meni se to danas pojavilo na nekoliko inace otkljucanih kanala,kao sto je Arenasport 1,FoxCrime,Foxlife,BBC.
Sta moze biti razlog? Sve nesto kontam da nisu i to zakljucali.
Moderator: anex
AfromMann wrote:ma vidio sam,al neko rece da se nece obracunavat,ma nisam jos limit probio al sam mislio stavit neki torrent od 19 giga(mucke) al sada nista izgleda!jel ih neko zvao i pitao za ovaj udjeljeni flat?
p.s.sada zvao rece lik da nece nista obracunavat!
ajd ne lozi raju vise dok nabavis opremu treba ti 300 km idi pa se hvali na nekoj drugoj temi pusti nas jadne da se mucimo sa hs-om!nosonja wrote:10 km pretplate, 100km dreambox, tanjir i motor 60 km = 170km...ukinuo kablovsku a ostavio internet za cs...ima sve sto ti srce pozeli...kad ovo zamre preci cu na kablovsku...izracunajte...zasad je puno bolje dati 10km za sve kanale na 4-5 satelita nego davati 12km za nista na kablovskoj...
Nogatrans wrote:Pitanje? Dali se jos nekom pojavilo na dosta otkljucanih kanala ona vijest "SmartCard is out of date".
Meni se to danas pojavilo na nekoliko inace otkljucanih kanala,kao sto je Arenasport 1,FoxCrime,Foxlife,BBC.
na kakvu digitalnu televiziju mislis?ngog wrote:U petak sam zvao Telemach (elob) i operater mi je rekao da ce od sredine januara krenuti sa digitalnom televizijom.lagano odjavim hs i prikljucim digitalnu telemach sa dva resivera i nemam vise maltretiranja sa utakmicama.
imajuDaysleepeR wrote:ima li ko ovaj HS Flat Rate?
Valja li to i je li zaista Flat Rate?
MIslim na ovaj business od 65 KM.
Hvala
imam ja box, dobijes ga na koristenje cijena simbolicna 1KMscooter21ba wrote:gledao sam te pakete i cijene ali me zanima jeli dobijes onaj box ili kako se vec zove kao tipa max tv ili samo dobijes kanale bez hardvera
mjenjali jasta ja sam zvao istoNogatrans wrote:Nogatrans wrote:Pitanje? Dali se jos nekom pojavilo na dosta otkljucanih kanala ona vijest "SmartCard is out of date".
Moram sam sebe citiratZnali neko mozda da se nisu mjenjale neke frnkvencije jer sam primjetio da mi 386MHz i 610MHz imaju ove probleme.
Toshe 4ever wrote:kod mene je paket FULL 3 - 45KM Internet HS2 D:3072, U:512 flatDaysleepeR wrote:ima li ko ovaj HS Flat Rate?
Valja li to i je li zaista Flat Rate?
MIslim na ovaj business od 65 KM.
Hvala
imaju
upravo uvodim ovaj full paket sa flat rate-om,svi analogni,digitalni +flat za 40km mjesecno.
drago bi mi bilo kad bi vratili sk,medjutim ako ne vrate zalibo me jer cu streamati sve sto mi se gleda.a za nadati se da ce ga vratiti nekad
morat ces nazvati da ti oni box (reciver) resetujuNogatrans wrote:Pitanje? Dali se jos nekom pojavilo na dosta otkljucanih kanala ona vijest "SmartCard is out of date".
ja koristim ovaj 2048/256, ytb funkcionise normala,a streamovi sve zavisi kako mi grah padnemetronom wrote:Streamaces, al malo sutra
Uz brzine koje imamo zadnjih jedno 2 mjeseca, od streama nema nista. Cak ni obicni youtube (na najnizoj rezoluciji) video ne mozes pogledat bez konstantnog sjeckanja. Jedino ako mozda mislis sta gledat izmedju 2 i 7 ujutro.
samo dobijes resiver i to je to ako hoces oni ti ga skopcaju ako ne ti i potpises ugovorToshe 4ever wrote:ja koristim ovaj 2048/256, ytb funkcionise normala,a streamovi sve zavisi kako mi grah padnemetronom wrote:Streamaces, al malo sutra
Uz brzine koje imamo zadnjih jedno 2 mjeseca, od streama nema nista. Cak ni obicni youtube (na najnizoj rezoluciji) video ne mozes pogledat bez konstantnog sjeckanja. Jedino ako mozda mislis sta gledat izmedju 2 i 7 ujutro.![]()
btw jel dolazi do kakvih promjena sto se tice prikljucenja,novih kablova i slicnih zjb kada se prelazi sa hs1 paketa na full paket, ili su jedine promjene vezane za risiver i tv?
na Elobovu digitalnu tv.oni su u sklopu telemacha ail izvode digitalni signal tamo gdje nema ili ne moze analogna.mislim da je vecina starog grada na njihovoj digitalnoj mrezi.prikljucak 40 km.ljudi dodju postave ti antenu donesu resiver,pretplata je 11.50 km mjesecno i zivio.sencobih wrote:na kakvu digitalnu televiziju mislis?ngog wrote:U petak sam zvao Telemach (elob) i operater mi je rekao da ce od sredine januara krenuti sa digitalnom televizijom.lagano odjavim hs i prikljucim digitalnu telemach sa dva resivera i nemam vise maltretiranja sa utakmicama.
Ovo bas i NE kontam(boldirano)???Sta od januara???To vec fercera (MMDS) radi nije ni prestajalo samo su ga pripojili Telemachu ...mozda mislis na poboljsanja neka na samom MMDS-u ili ??? I da mislim da nije samo 40KM resiver sam kosta 194,50KM http://www.telemach.ba/Televizija/422/M ... av_start=0ngog wrote:na Elobovu digitalnu tv.oni su u sklopu telemacha ail izvode digitalni signal tamo gdje nema ili ne moze analogna.mislim da je vecina starog grada na njihovoj digitalnoj mrezi.prikljucak 40 km.ljudi dodju postave ti antenu donesu resiver,pretplata je 11.50 km mjesecno i zivio.sencobih wrote:na kakvu digitalnu televiziju mislis?ngog wrote:U petak sam zvao Telemach (elob) i operater mi je rekao da ce od sredine januara krenuti sa digitalnom televizijom.lagano odjavim hs i prikljucim digitalnu telemach sa dva resivera i nemam vise maltretiranja sa utakmicama.
Mogu govnoshlauf wrote:@Karabaja: Eto sada možeš na miru odgledati u cugu "Da te nije Alija" i "Pod zastavom Muhammeda"![]()
Aleeeeee aleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
hvala na infu druzehare116 wrote:samo dobijes resiver i to je to ako hoces oni ti ga skopcaju ako ne ti i potpises ugovorToshe 4ever wrote:ja koristim ovaj 2048/256, ytb funkcionise normala,a streamovi sve zavisi kako mi grah padnemetronom wrote:Streamaces, al malo sutra
Uz brzine koje imamo zadnjih jedno 2 mjeseca, od streama nema nista. Cak ni obicni youtube (na najnizoj rezoluciji) video ne mozes pogledat bez konstantnog sjeckanja. Jedino ako mozda mislis sta gledat izmedju 2 i 7 ujutro.![]()
btw jel dolazi do kakvih promjena sto se tice prikljucenja,novih kablova i slicnih zjb kada se prelazi sa hs1 paketa na full paket, ili su jedine promjene vezane za risiver i tv?
Pošto ih nisam mogao dobiti ni pomoću trikova na telefon, zamolio sam rođaka da ode i on je sve završio za 10 minutavesna555 wrote:Ljudi, kakav je postupak kod raskidanja ugovora? Mora li ići lično osoba potpisnik ugovora ili može neko drugi, jer radim kad i oni rade i nemam vremena otići? Kod njih iznajmljujem i modem i u ispravnom je stanju i očuvan, kakva je procedura pri vraćanju?
Ako ne neko zna, bila bih zahvalna na odgovoru
Jupi, prelazim na logosoft, nema više pucanja veze svakog Bajrama, Božića, Nove Godine i ostalih praznika kad po tri dana nisam imala internet