Oprostiti prevaru
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
4stringsonly
#1876 Re: Oprostiti prevaru
Hahaha! Nek sam se ,vala, ismijao. Aldin peder? Jao, budalaštine. Al' ovo ona nije rekla sigurno.
A za Draganu, prvu ženu, da napomenem. To je bio brak za papire, on je imala njemačke papire.
A za Draganu, prvu ženu, da napomenem. To je bio brak za papire, on je imala njemačke papire.
- @rman
#1877 Re: Oprostiti prevaru
Što u ovom gradu ima zajebanih likova,...snaga_znanja wrote:Ja tipujem da je jako mala uz mala jaja. Jer da ima muda rascopo bi Kejsiju obe arkade i slomio nos. Ovako ko pickica place po novinama!JThomas wrote:još samo ne znamo kolika mu je čuna i kako guzi
-
Mr.Penguin
#1878 Re: Oprostiti prevaru
ladyblue18 wrote:20ak a mozda i vise stranica ispisanih o ovome u zadnja 3 dana sasvim dobro prikazuje stanje ovog naroda, samo nek je mahalske. Fuj.![]()
Svi se pravite blesavi kada se spomene avaz i niko ga ne cita, a odmah ste svi pohrlili da raskopate tudju privatnost koju vam je to zutilo koje se predstavlja kao ozbiljna novina serviralo.
Nit oni imaju dokaze, nit ih vi imate ali ste tako rado spremni uvijek razapeti i popljuvati nekoga na osnovu mahalske.
Sve ovo dovoljno govori o avazu koji se totalno isprofanisao do nivoa da na naslovnoj strani kao udarnu vijest stavlja da je Arduana prevarila Aldina i onda razapinju zenu na osnovu lafo nekih isjecaka iz dnevnika, poruka, klinaca palaca...
I odmah ste automatski haman svi prihvatili da taj nekakav dnevnik postoji i kako je ona kucka, kurva, drolja, a tek rijetki su povjerovali u vjerodostojnost ove price, a ako je i ima sa kojim se pravom objavljuju tudje stvari!? Sta je vama, avaz vam mozak popio na slamku?
Ali jok, samo nek je hljeba i igara i mahala zadovolj(e)na.
Dijelite se ovdje u tabore (dijeli se i ostatak drzave) i pljujete i po jednom i drugom. Cinjenica je da nit valja ona nit on.
Ipak u ovom slucaju cu stati na njenu stranu jer ne postoji nikakav vjerodstojan dokaz za njenu prevaru.
Primitivac koji je u stanju prodati zutilu (imaginarnu) pricu i time izvrgnuti ruglu prvo sebe a onda svoju dojucerasnju suprugu i svoju djecu definitivno ne zasluzuje da mu se pridaje znacaj a kamoli da ga neko podrzava i vjeruje u ovakvu budalastinu koju je on servirao misleci da smo svi maloumnici.
Imas probleme u porodici? Ok, rjesavaj ih u 4 zida kao svi normalni ljudi a ne pravi predstavu.
Jako dobro smisljeno i odigrano.
A vi, ne budite mahalasi koji jedva cekaju raskopati tudji zivot i nasladjivati se tudjoj nevolji, jer sigurno ni sami nemate bajne zivote i nikada ne znate sta se vama moze desiti. Pojedinci ovdje zaista treba da se stide.
I jos ne znam sta je smjesnije, to sto vjerujete avazu ili budali koja ocigledno ima problema sa sobom, ni jedno ni drugu ne valjaju nit vrijede sta.
P.S. Aj em bek i idemo uvesti malo reda.
-
callmethebreeeze
#1879 Re: Oprostiti prevaru
kako necemo mahalati.
najtiraznija novina u drzavi bez pardona pristaje da se uplice u intimnu ljudi i stavlja se na stranu lika koji se doima kao psihopata i pusta mu da na sav glas siri svoje neandertalske poglede na svijet.
najtiraznija novina u drzavi bez pardona pristaje da se uplice u intimnu ljudi i stavlja se na stranu lika koji se doima kao psihopata i pusta mu da na sav glas siri svoje neandertalske poglede na svijet.
- @rman
#1880 Re: Oprostiti prevaru
Jaro, vidim da poznaješ Al Dina, prenesi mu pozdrave od mene, i reci mu da se ne obazire na ove isfrustrirane feministkinje i ostale ljubomorne propalitete, želim mu mnogo sreće i uspjeha,...Hahaha! Nek sam se ,vala, ismijao. Aldin peder? Jao, budalaštine.
-
Raska
#1881 Re: Oprostiti prevaru
Ja tipujem da je jako mala uz mala jaja. Jer da ima muda rascopo bi(Casey Kauffman obe arkade i slomio nos. Ovako ko pickica place po novinama!
[/quote]
A što bi Casey slamo arkade i nos..... čovjek lijepo bio ovdje na našim prostorima, naletila koka i on iskoristio prilliku a to što je ona prevarila muža, stavila na kocku svoj brak, reputaciju i sve ostalo e to je sad njen problem. Što se mene tiče dosta je bilo i nje i njenog koketiranja sa svim i svačim.
Svjesna je ona jadna nebila da je dobila zvono........sama pala sama se i ubila. Samo neznam kome će sada prodavati onu stvar za bubrege .....kod većine normalnih ona je LAKA ŽENSKA. Ako joj je bilo loše u braku, trebala se lijepo razvesti , pa kao slobodna žena ima pravo na novu šansu ovako ???????????????
A što bi Casey slamo arkade i nos..... čovjek lijepo bio ovdje na našim prostorima, naletila koka i on iskoristio prilliku a to što je ona prevarila muža, stavila na kocku svoj brak, reputaciju i sve ostalo e to je sad njen problem. Što se mene tiče dosta je bilo i nje i njenog koketiranja sa svim i svačim.
Svjesna je ona jadna nebila da je dobila zvono........sama pala sama se i ubila. Samo neznam kome će sada prodavati onu stvar za bubrege .....kod većine normalnih ona je LAKA ŽENSKA. Ako joj je bilo loše u braku, trebala se lijepo razvesti , pa kao slobodna žena ima pravo na novu šansu ovako ???????????????
-
callmethebreeeze
#1882 Re: Oprostiti prevaru
A što bi Casey slamo arkade i nos..... čovjek lijepo bio ovdje na našim prostorima, naletila koka i on iskoristio prilliku a to što je ona prevarila muža, stavila na kocku svoj brak, reputaciju i sve ostalo e to je sad njen problem. Što se mene tiče dosta je bilo i nje i njenog koketiranja sa svim i svačim.Raska wrote:Ja tipujem da je jako mala uz mala jaja. Jer da ima muda rascopo bi(Casey Kauffman obe arkade i slomio nos. Ovako ko pickica place po novinama!
ko si ti da joj sudis?
-
1906
#1883 Re: Oprostiti prevaru
nekinesto :D- a ne zna quatat :D wrote:A što bi Casey slamo arkade i nos..... čovjek lijepo bio ovdje na našim prostorima, naletila koka i on iskoristio prilliku a to što je ona prevarila muža, stavila na kocku svoj brak, reputaciju i sve ostalo e to je sad njen problem. Što se mene tiče dosta je bilo i nje i njenog koketiranja sa svim i svačim.Raska, ne zna quatat ustvari wrote:Ja tipujem da je jako mala uz mala jaja. Jer da ima muda rascopo bi(Casey Kauffman obe arkade i slomio nos. Ovako ko pickica place po novinama!
hm, ja je nikad nisam volila, al sad mi se svidjela pravo
to da se drzi po strani, da se ne ponizava bespotrebnom pricom nebitnim ljudima (siroj masi)
da ne kaki sama sebi na sta vec
i da je i pored onog za sta se, reci su, prodavala
za razliku od onih koji trpe sve i svasta radi sire narodne mase
uostalom ako se nije rastavljala dok je on nju varao, sto bi sad
naravno nakon ove drame, rastava je najbolji potez
- Gothic princess
#1884 Re: Oprostiti prevaru
Baš tako, uradila je nešto za sebe, za svoj ćejf. Šta je briga šta će ko reći. I što bi trpila nešto zbog naroda ? 
- Asana
#1885 Re: Oprostiti prevaru
U posljednja 24 sata ispisano je X stranica na ovoj temi.
Sta cete raditi slijedeceg vikenda?
Predlazem http://dobro.ba/?p=3995
A ovdje ima jos puno tudjih zivotnih prica kojima biste se mogli pozabaviti:
http://dobro.ba/?cat=3

Sta cete raditi slijedeceg vikenda?
Predlazem http://dobro.ba/?p=3995
A ovdje ima jos puno tudjih zivotnih prica kojima biste se mogli pozabaviti:
http://dobro.ba/?cat=3
-
luciferino
#1887 Re: Oprostiti prevaru
Kaze Al'DIno vako "Pravu zenu mozes i zapostaviti." Pa mislim stvarno... 
(izvor Dnevni Avaz, naravno)
(izvor Dnevni Avaz, naravno)
-
JBL
#1888 Re: Oprostiti prevaru
poslije ovog cejfa pogledat u spiglu ili proci gradom... hmmmGothic princess wrote:Baš tako, uradila je nešto za sebe, za svoj ćejf. Šta je briga šta će ko reći. I što bi trpila nešto zbog naroda ?
- Gothic princess
#1889 Re: Oprostiti prevaru
Ma ajde, svakog čuda tri dana dosta. Ako počne da se pravda, svi će je provocirati i prozivati. Ako digne glavu u stilu: "moj život je moja stvr, radim šta hoću, baš me briga šta drugi kažu, jest uradila sam to i neka sam, opet bih isto napravila, šta je šta hoćete, baš mi je dobro u životu" , e onda će svi zaboraviti na to. Sve je stvar garda.JBL wrote:poslije ovog cejfa pogledat u spiglu ili proci gradom... hmmmGothic princess wrote:Baš tako, uradila je nešto za sebe, za svoj ćejf. Šta je briga šta će ko reći. I što bi trpila nešto zbog naroda ?
- ellec
#1890 Re: Oprostiti prevaru
Sama si sebe presla, prvo kazes dijelimo se na tabore, a onda iznosis stav tj. dijels se u jedan od tih tabora hahahaladyblue18 wrote:20ak a mozda i vise stranica ispisanih o ovome u zadnja 3 dana sasvim dobro prikazuje stanje ovog naroda, samo nek je mahalske. Fuj.![]()
Svi se pravite blesavi kada se spomene avaz i niko ga ne cita, a odmah ste svi pohrlili da raskopate tudju privatnost koju vam je to zutilo koje se predstavlja kao ozbiljna novina serviralo.
Nit oni imaju dokaze, nit ih vi imate ali ste tako rado spremni uvijek razapeti i popljuvati nekoga na osnovu mahalske.
Sve ovo dovoljno govori o avazu koji se totalno isprofanisao do nivoa da na naslovnoj strani kao udarnu vijest stavlja da je Arduana prevarila Aldina i onda razapinju zenu na osnovu lafo nekih isjecaka iz dnevnika, poruka, klinaca palaca...
I odmah ste automatski haman svi prihvatili da taj nekakav dnevnik postoji i kako je ona kucka, kurva, drolja, a tek rijetki su povjerovali u vjerodostojnost ove price, a ako je i ima sa kojim se pravom objavljuju tudje stvari!? Sta je vama, avaz vam mozak popio na slamku?
Ali jok, samo nek je hljeba i igara i mahala zadovolj(e)na.
Dijelite se ovdje u tabore (dijeli se i ostatak drzave) i pljujete i po jednom i drugom. Cinjenica je da nit valja ona nit on.
Ipak u ovom slucaju cu stati na njenu stranu jer ne postoji nikakav vjerodstojan dokaz za njenu prevaru.
Primitivac koji je u stanju prodati zutilu (imaginarnu) pricu i time izvrgnuti ruglu prvo sebe a onda svoju dojucerasnju suprugu i svoju djecu definitivno ne zasluzuje da mu se pridaje znacaj a kamoli da ga neko podrzava i vjeruje u ovakvu budalastinu koju je on servirao misleci da smo svi maloumnici.
Imas probleme u porodici? Ok, rjesavaj ih u 4 zida kao svi normalni ljudi a ne pravi predstavu.
Jako dobro smisljeno i odigrano.
A vi, ne budite mahalasi koji jedva cekaju raskopati tudji zivot i nasladjivati se tudjoj nevolji, jer sigurno ni sami nemate bajne zivote i nikada ne znate sta se vama moze desiti. Pojedinci ovdje zaista treba da se stide.
I jos ne znam sta je smjesnije, to sto vjerujete avazu ili budali koja ocigledno ima problema sa sobom, ni jedno ni drugu ne valjaju nit vrijede sta.
P.S. Aj em bek i idemo uvesti malo reda.
- jutarnja zvijezda
#1891 Re: Oprostiti prevaru
nevjerovatno pljuvanje po SEBI svom braku itd.ne zanima me sta se desilo u tom braku (ako se ista i desilo),ali postoji nesto sto se zove"MUSKI PONOS I VITESKO PONASANJE".ne mogu mu novine pomoci u lijecenju frustracija bilo koje vrste.svim sto je "podastro" na uvid javnosti ,samo je pokazao ,da se sprema za sud prljavo igrajuci,a da uopce ne razmislja kao roditelj ,kako ce to utjecati na njegovu djecu. i zato i od mene ...fuj. lady blue 
-
JBL
#1892 Re: Oprostiti prevaru
Za takav gard moras imati obraz djon kojeg ona ocigledno i ima. Neko normalan bi prvo skinuo maramu, priznao svoju gresku i vremenom mozda skine ljagu sa sebe. Nadati se da ce neko nesto zaboraviti zbog "ja sam futa i time se ponosim garda" je jako optimisticno.Gothic princess wrote:"moj život je moja stvr, radim šta hoću, baš me briga šta drugi kažu, jest uradila sam to i neka sam, opet bih isto napravila, šta je šta hoćete, baš mi je dobro u životu" , e onda će svi zaboraviti na to. Sve je stvar garda.
-
JBL
#1893 Re: Oprostiti prevaru
Bice da je on pljuvao po svom braku tako sto je piskarao nekom tamo preko oceana?!jutarnja zvijezda wrote:nevjerovatno pljuvanje po SEBI svom braku itd.ne zanima me sta se desilo u tom braku (ako se ista i desilo),ali postoji nesto sto se zove"MUSKI PONOS I VITESKO PONASANJE".ne mogu mu novine pomoci u lijecenju frustracija bilo koje vrste.svim sto je "podastro" na uvid javnosti ,samo je pokazao ,da se sprema za sud prljavo igrajuci,a da uopce ne razmislja kao roditelj ,kako ce to utjecati na njegovu djecu. i zato i od mene ...fuj. lady blue
p.s.: btw, vitesko ponasanje je i onim vremenima bilo rezervirasano za princeze.
-
luciferino
#1894 Re: Oprostiti prevaru
Zna li Casey sta je napravio? A sto ja imam osjecaj da covjek nema pojma sta mu se iza ledja valja? Hoce li ga Aldino tuziti za nanosenje dusevne boli i razaranje braka? Za koliko para? Odgovore na ova pitanja citajte u nekom od narednih Dnevnih Havaza.
- kokuz_sa
#1895 Re: Oprostiti prevaru
mislim da je ovo pogodna pjesma i spot za ovu temu o aldinu i hanumi
-
bogat_u_dusi
#1896 Re: Oprostiti prevaru
'O vjernici, ako vam kakav grešnik donese kakvu vijest, dobro je provjerite, da u ne znanju nekome zlo ne učinite, pa da se zbog onoga što ste učinili kajete!'
Procitaj te ljudi ove rijeci par puta, vjerovali u njih ili ne, znajte da je ruzno govoriti o nekome nesto o cemu nista ne znate i siriti rijeci koje su nepritvrdjene. Mislim da nam je svima najbolje da se okanimo onoga sto nas se ne tice.
Procitaj te ljudi ove rijeci par puta, vjerovali u njih ili ne, znajte da je ruzno govoriti o nekome nesto o cemu nista ne znate i siriti rijeci koje su nepritvrdjene. Mislim da nam je svima najbolje da se okanimo onoga sto nas se ne tice.
-
pippi_sunce
#1897 Re: Oprostiti prevaru
bogat_u_dusi wrote:'O vjernici, ako vam kakav grešnik donese kakvu vijest, dobro je provjerite, da u ne znanju nekome zlo ne učinite, pa da se zbog onoga što ste učinili kajete!'
Mislim da bi mnogi voljeli da vide to sto zele. Mada mislim da se grdno varaju. Zali boze te zene, a po najvise te djece. Prljavi ves nema potrebe da se pere po medijama i kaljati osobu s kojom covjek ima djecu. Mislim da je ovo pogresan put dizati svoj ego i lijeciti svoje psihicke poteskoce! Neka vam je bog na pomoci.
- jutarnja zvijezda
#1898 Re: Oprostiti prevaru
Bice da je on pljuvao po svom braku tako sto je piskarao nekom tamo preko oceana?!
I eto on je gorao njemu je nije bila sretna
Za sud ovo njemu nije potrebno jer se moze razvesti i bez ovoga. Na ovim prostorima razlog za razvod braka ne utjece na podijelu imovine, djecu, itd. Kad je Aldin (kao sto je i sama pisala) pokusavao spasiti brak ona je piskarala nekom tamo xyz. Vjerovatno je mislila na djecu na djecu....
p.s.: btw, vitesko ponasanje je i onim vremenima bilo rezervirasano za princeze.[/quote]
prevara ili ne ,zar se to ne rjesava unutar svoja cetiri zida? nisam ni pokusala da opravdam "preljubu" a niti da je osudim. ko sam ja da nekome koga niti ne poznajem ----sudim. samo ,cak i preljuba moze biti diskretna ,a ne svoju porodicu izloziti na "stub srama".uostalom ,to niti ne mora biti "vitesko ponasanje",to je NORMALNO PONASANJE. ne dati ljudima ,mozda sto puta gorim od tebe,materijala da s tvojom porodicom ispiraju usta.
p.s.: btw, vitesko ponasanje je i onim vremenima bilo rezervirasano za princeze.[/quote]
prevara ili ne ,zar se to ne rjesava unutar svoja cetiri zida? nisam ni pokusala da opravdam "preljubu" a niti da je osudim. ko sam ja da nekome koga niti ne poznajem ----sudim. samo ,cak i preljuba moze biti diskretna ,a ne svoju porodicu izloziti na "stub srama".uostalom ,to niti ne mora biti "vitesko ponasanje",to je NORMALNO PONASANJE. ne dati ljudima ,mozda sto puta gorim od tebe,materijala da s tvojom porodicom ispiraju usta.