bit ce zanimljivo sjesti opet na sic
sta zanimljivo..kladim se da cu prvih sedam dana proklinjati i sic i pedalu
nisam htio da ne pokvarim staMa.Le.Na wrote:nisi znao kako ili ?
Otidji preko Bjelimica, i vratis se vozom iz Konjica.cappy_tempo wrote:stanete na pocetku alipasine ulice i udarite jedan tempo do porodilista.ako vam dusa ne izadje na usta kao sto je meni prije mjesec dana onda ste dobri,ako izadje e onda ste najebali. ovog ljeta sam konto do mora klepiti pa makar i sam isao.vozom do ploca i od ploca gdje stanem
. imam neku zelju na jablanicko jezero otici ali iskreno hastra me puta do tamo.danas svako auto voza,pogotovo kamion tako da ce mi to ostati ne ostavarena zelja
ista sam taka, bit ce veseloMa.Le.Na wrote:ja sam odmarala i jela![]()
bit ce zanimljivo sjesti opet na sic![]()
sta zanimljivo..kladim se da cu prvih sedam dana proklinjati i sic i pedalu![]()

Malo je uz brdo ali je sigurno bolji zrak preko Visocicemadner wrote:Otidji preko Bjelimica, i vratis se vozom iz Konjica.cappy_tempo wrote:stanete na pocetku alipasine ulice i udarite jedan tempo do porodilista.ako vam dusa ne izadje na usta kao sto je meni prije mjesec dana onda ste dobri,ako izadje e onda ste najebali. ovog ljeta sam konto do mora klepiti pa makar i sam isao.vozom do ploca i od ploca gdje stanem
. imam neku zelju na jablanicko jezero otici ali iskreno hastra me puta do tamo.danas svako auto voza,pogotovo kamion tako da ce mi to ostati ne ostavarena zelja
Tranquilizer wrote:Posjetiš stecke na visocici okupaš se na borackom i u konjicu na voz, gdje ceš bolje
Nemoj, ja preko bradine svaki put pokusavam oboriti sopstveni rekord.cappy_tempo wrote:ma lahnut koju da se lakse predevara udarac kamiona i onda udariti preko ivana i bradine

do skakavca je uzasan uspon..semlaca wrote:Wow čovjek se prosto iznenadi kad vidi ove slike, jel' ovo Bosna ljudi?
Za početak meni je ovo čini mi se daleko, treba mi malo šta bliže. Kakva je situacija do Skakavca, tj kakav je put, uspon, more li se gore u osrednjoj formi?
pa veca je sansa da ti naplati kaznu na vilsu nego negdje na igmanu u sumisemlaca wrote:Danas idem da pogledam kacige po radnjama, ima li neko iskustva, gdje kupiti, kakve su cijene?
Čuj kazna, nije valjda da je i kad na Vils idem moram natakariti?