Real Madrid C.F.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Rauber
#1876 Re: Real Madrid C.F.
Dobar je Real bio ove sezone, medjutim nedovoljno, trebaju se jos samo maaalkice pojacati i mozda bude titula.
Neka prodaju sad Higuaina, on nije dovoljno atraktivan i ne prodaju mu se dresovi bas najbolje, pa neka dovedu neko zvucnije ime, mislim da je tu problem kad je u pitanju Real.
Neka prodaju sad Higuaina, on nije dovoljno atraktivan i ne prodaju mu se dresovi bas najbolje, pa neka dovedu neko zvucnije ime, mislim da je tu problem kad je u pitanju Real.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#1877 Re: Real Madrid C.F.
Globus wrote:Jest aha ..sljedeci napad ista situacija .."linija" samo na drugoj strani.. i naravno svira se .. koje li slucajnosti
Real pored Barcelone nije zaslužio titulu. imao je priliku u El Clasicu. sada ovoliko pljuvanje i traženje nepravde predstavlja ciganluk, pored čega se zaboravlja sopstvena nemoć.
- Globus
#1878 Re: Real Madrid C.F.
Da se razumijemo ja ne navijam za Real..Nego mrzim Barcu
Moj tim ce sutra da ovjeri ispadanje iz lige
I nadam se da ce im ga Hare uvalit u zadnjem kolu..zenit cu ga ako im zabije .. mislim na go

- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#1879 Re: Real Madrid C.F.
ja navijam za Barcu, osim kad igra protiv ŽeljeGlobus wrote:Da se razumijemo ja ne navijam za Real..Nego mrzim BarcuMoj tim ce sutra da ovjeri ispadanje iz lige
I nadam se da ce im ga Hare uvalit u zadnjem kolu..zenit cu ga ako im zabije .. mislim na go
![]()
nepravda bi bila da je Barca primila i taj treći, jer ga Sevilla ni po čemu nije zaslužila. previše su sreće potrošili dok su Bojan i ostali promašivali prazne golove
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#1880 Re: Real Madrid C.F.
Ovo je tacno za Real, al slicnu stvar je i Barca uradila sa Ibrom. Kao sto se i pokazalo Eto je korisniji igrac za ovaj tim Barce od Zlatana. Mislim da su zbog toga izgubili ligu prvakaRauber wrote:Dobar je Real bio ove sezone, medjutim nedovoljno, trebaju se jos samo maaalkice pojacati i mozda bude titula.
- Globus
#1881 Re: Real Madrid C.F.
Ma ja se nadam samo da Dzeko nece ni u Barcu ni u Real..ne volim ni Real..ali ga mrzim manje nego Barcu..a ako on ode negdje od tih klubova..i nejga cu zamrzit da mi je iz ociju ispo
A navijam i ja za Celik... a ima dobra stvar to sto ce ispast..valjda ce karte bit jeftinije ..pa ce vise penzionera moci gledat 
- ultima_palabra
#1882 Re: Real Madrid C.F.
Ne mogu biti nezadovoljan sa 95 bodova i 101 golom
Čestitke ekipi i Pellegriniju
A treba napraviti neke rezove u Primeri, ova sezona je bila izuzetno nezanimljiva. Svi klubovi bi trebali dobivati isti dio od TV prava...
A treba napraviti neke rezove u Primeri, ova sezona je bila izuzetno nezanimljiva. Svi klubovi bi trebali dobivati isti dio od TV prava...
-
Kumerle
#1883 Re: Real Madrid C.F.
Nit volim Real niti navlacim za njih samo navijam da sport i pravda pobjede(ako Barcelona osvaja to znaci da su sport i pravda izgubili od sudaca i lobija) drazi su mi od Barcelone jer su kao i mi kraljevski klub.Plavih_11 wrote:Kad si vidio da od "topnika" nema nista poceo si ovde navlaciti za "kraljeve". Sta li je sljedece? Roma mozda ..Kumerle wrote:Apsolutno tacno zadnji napad je namjerno prekinuo a prije toga u nadoknadi Valdes i Krkic su ukrali minutu ali kraljevski klub ne treba da se brine, pravda ce pobjediti Real Valladolid uzima bod!
Struktura Spanskog fudbala se mora mijenjati jer dva politicka kluba na silu zele da se uguraju medju evropsku elitu finansirajuci se od gradova, regija i drzave i njihovih banki beskamatnim kreditima i tako dovode skupa pojacanja i sve to kroz cijelu njihovu historiju dok ostali klubovi u evropi nemaju te povlastice i onda oni nakon sto osvoje trofej i to sudijskom pomoci nekome pricaju kako su najbolji. Barcelona i Real se nista ne razlikuju od Crvene Zvezde prije rata drzavne strukture ih finansiraju najveci dio kolaca od tv prava i sponzora ide njima. Postojanje ta dva kluba nema nikakve veze sa sportom vec sa politikom i zato se i tolike pare trose na njih i zato je u Spaniji tako kako jeste.
- Charuga
- Globalni moderator
#1884 Re: Real Madrid C.F.
A sto si ti pravenad co'ek ...Kumerle wrote:Nit volim Real niti navlacim za njih samo navijam da sport i pravda pobjede(ako Barcelona osvaja to znaci da su sport i pravda izgubili od sudaca i lobija) drazi su mi od Barcelone jer su kao i mi kraljevski klub.Plavih_11 wrote:Kad si vidio da od "topnika" nema nista poceo si ovde navlaciti za "kraljeve". Sta li je sljedece? Roma mozda ..Kumerle wrote:Apsolutno tacno zadnji napad je namjerno prekinuo a prije toga u nadoknadi Valdes i Krkic su ukrali minutu ali kraljevski klub ne treba da se brine, pravda ce pobjediti Real Valladolid uzima bod!
Barsa ima sudije i lobi a hudni i napaceni Real igra "sam protiv svih". Nemoj vise ziv bio ..
"Pravda je mozda slijepa ali vidi u mraku" ...
-
Kumerle
#1885 Re: Real Madrid C.F.
Naravno, Real nije uspio proci iz Lyona jer su sudije posteno sudile recimo da je tvoj tim tu bio svi znamo kako bi pao neki gol iz ofsajda, neko igranje rukom igraca Barcelone u napadu koje svi vide osim sudaca uglavnom ono sto smo navikli od tog kluba godinama unazad.
-
amel_tm
#1886 Re: Real Madrid C.F.
na sta te asocira slijedeceKumerle wrote:Naravno, Real nije uspio proci iz Lyona jer su sudije posteno sudile recimo da je tvoj tim tu bio svi znamo kako bi pao neki gol iz ofsajda, neko igranje rukom igraca Barcelone u napadu koje svi vide osim sudaca uglavnom ono sto smo navikli od tog kluba godinama unazad.
Messi 21
Messi 37
Messi 42
Messi 88
-
Kumerle
#1887 Re: Real Madrid C.F.
Asocira me na to da si promasio temuamel_tm wrote:na sta te asocira slijedeceKumerle wrote:Naravno, Real nije uspio proci iz Lyona jer su sudije posteno sudile recimo da je tvoj tim tu bio svi znamo kako bi pao neki gol iz ofsajda, neko igranje rukom igraca Barcelone u napadu koje svi vide osim sudaca uglavnom ono sto smo navikli od tog kluba godinama unazad.
Messi 21
Messi 37
Messi 42
Messi 88
- Globus
#1888 Re: Real Madrid C.F.
Kumerle wrote:Asocira me na to da si promasio temuamel_tm wrote:na sta te asocira slijedeceKumerle wrote:Naravno, Real nije uspio proci iz Lyona jer su sudije posteno sudile recimo da je tvoj tim tu bio svi znamo kako bi pao neki gol iz ofsajda, neko igranje rukom igraca Barcelone u napadu koje svi vide osim sudaca uglavnom ono sto smo navikli od tog kluba godinama unazad.
Messi 21
Messi 37
Messi 42
Messi 88
- kory
#1889 Re: Real Madrid C.F.
ehh sinoc petarda na bernabeu ali nazalost slabo ko je sretan zbog toga...jer je barsa najvjerovatnija napravila odlucujuci korak u odbrani titule....mnogi smatraju ovu sezonu veoma losom(iako nije jos zavrsena)ali nije sve tako lose....jest ono da trofeja nema(sanse su minimalne) ali moze li se reci za tim koji sa 5-6 novih igraca osvojio 90 i kusur bodova,dao preko 100 golova da ke slab....ne!!
nje ovo sad nikakva izvlaka ja evo cestitam barsi na tituli koju ce navjerovatnije odbranit,ali nije opet sve tako crno...i uz samo 2-3 pojacanja,bez nekih prodaja igraca sljedece sezone treba ocekivat onaj pravi real,uigrani real sa pobjednickim duhom i mentalitetom....
nje ovo sad nikakva izvlaka ja evo cestitam barsi na tituli koju ce navjerovatnije odbranit,ali nije opet sve tako crno...i uz samo 2-3 pojacanja,bez nekih prodaja igraca sljedece sezone treba ocekivat onaj pravi real,uigrani real sa pobjednickim duhom i mentalitetom....
-
amel_tm
#1890 Re: Real Madrid C.F.
treba pozitivno razmisljati apsolutno se slazem sa ovimkory wrote:ehh sinoc petarda na bernabeu ali nazalost slabo ko je sretan zbog toga...jer je barsa najvjerovatnija napravila odlucujuci korak u odbrani titule....mnogi smatraju ovu sezonu veoma losom(iako nije jos zavrsena)ali nije sve tako lose....jest ono da trofeja nema(sanse su minimalne) ali moze li se reci za tim koji sa 5-6 novih igraca osvojio 90 i kusur bodova,dao preko 100 golova da ke slab....ne!!
jos nekih 300 miliona i slijedece sezone bar jedan trofej je tu !!!!!!
- ultima_palabra
#1891 Re: Real Madrid C.F.
Ne trolaj višeamel_tm wrote:treba pozitivno razmisljati apsolutno se slazem sa ovimkory wrote:ehh sinoc petarda na bernabeu ali nazalost slabo ko je sretan zbog toga...jer je barsa najvjerovatnija napravila odlucujuci korak u odbrani titule....mnogi smatraju ovu sezonu veoma losom(iako nije jos zavrsena)ali nije sve tako lose....jest ono da trofeja nema(sanse su minimalne) ali moze li se reci za tim koji sa 5-6 novih igraca osvojio 90 i kusur bodova,dao preko 100 golova da ke slab....ne!!
@kory, pravi si navijač
Evo i Chelsea dobaci do 100 golova
- kory
#1892 Re: Real Madrid C.F.
ma kakvih 300 milina...to je znaci opet 6 igraca..tako nece nikad nista osvojit tamam se ovi uigraju i opwt novi igraci...njima trebaju sad 3 igraca.lijevi bek,kvalitetan spic i sad ili neki veznjak(kreator igre) ili stoper....nista viseamel_tm wrote:treba pozitivno razmisljati apsolutno se slazem sa ovimkory wrote:ehh sinoc petarda na bernabeu ali nazalost slabo ko je sretan zbog toga...jer je barsa najvjerovatnija napravila odlucujuci korak u odbrani titule....mnogi smatraju ovu sezonu veoma losom(iako nije jos zavrsena)ali nije sve tako lose....jest ono da trofeja nema(sanse su minimalne) ali moze li se reci za tim koji sa 5-6 novih igraca osvojio 90 i kusur bodova,dao preko 100 golova da ke slab....ne!!
- Baltazar_khan
#1893 Re: Real Madrid C.F.
Još 300 miliona i trebali bi teškom mukom eliminisati timove tipa Alcorcón u kupu kralja 
- kory
#1894 Re: Real Madrid C.F.
heheh hvala ultima
...
ja sam veliki navijac vec dugi niz godina...ali nisam onaj zakorjeli koji vidi samo ral i real je svetinja(ako me razumijes sta mislim) ja sam realan i realno govorim o realu i o velikim uspjesima ali i o porazima..znam cestitat onom ko je bolji..a to je barsa ove godine nazalost bila..
ja sam veliki navijac vec dugi niz godina...ali nisam onaj zakorjeli koji vidi samo ral i real je svetinja(ako me razumijes sta mislim) ja sam realan i realno govorim o realu i o velikim uspjesima ali i o porazima..znam cestitat onom ko je bolji..a to je barsa ove godine nazalost bila..
- Charuga
- Globalni moderator
#1895 Re: Real Madrid C.F.
Zar ekipi koja je pregurala cifru od 100 golova treba jos jedan spic?kory wrote:ma kakvih 300 milina...to je znaci opet 6 igraca..tako nece nikad nista osvojit tamam se ovi uigraju i opwt novi igraci...njima trebaju sad 3 igraca.lijevi bek,kvalitetan spic i sad ili neki veznjak(kreator igre) ili stoper....nista vise
- kory
#1896 Re: Real Madrid C.F.
po meni treba..ronaldo nije klasicni spic...Plavih_11 wrote:Zar ekipi koja je pregurala cifru od 100 golova treba jos jedan spic?kory wrote:ma kakvih 300 milina...to je znaci opet 6 igraca..tako nece nikad nista osvojit tamam se ovi uigraju i opwt novi igraci...njima trebaju sad 3 igraca.lijevi bek,kvalitetan spic i sad ili neki veznjak(kreator igre) ili stoper....nista vise
iguain je po meni extra igrac al mlad je jos i ima veliku boljku a to je izgubi se u velikim utakmicama.....benzema nije u formi...trebo bi jos jedan da pravi konkurenciju...al ipak po meni je ipak vazniji sad za real jedan kreator igre...ili da se kaka vrati u svoju formu...
- ultima_palabra
#1897 Re: Real Madrid C.F.
Pa ako Raul ode, onda treba, možda ne startniPlavih_11 wrote:Zar ekipi koja je pregurala cifru od 100 golova treba jos jedan spic?kory wrote:ma kakvih 300 milina...to je znaci opet 6 igraca..tako nece nikad nista osvojit tamam se ovi uigraju i opwt novi igraci...njima trebaju sad 3 igraca.lijevi bek,kvalitetan spic i sad ili neki veznjak(kreator igre) ili stoper....nista vise
Ronaldo - 93 milionaBaltazar_khan wrote:Još 300 miliona i trebali bi teškom mukom eliminisati timove tipa Alcorcón u kupu kralja
Ibra i Čigrinski - 95 miliona
Ko je bolje potrošio?
- Charuga
- Globalni moderator
#1898 Re: Real Madrid C.F.
A gdje su ostala pojacanja, sta si se uhvatio samo Ronalda ..ultima_palabra wrote:Ronaldo - 93 miliona
Ko je bolje potrošio?
-
amel_tm
#1899 Re: Real Madrid C.F.
cuj ko, onaj ko je osvojio titulu naravnoultima_palabra wrote: Ronaldo - 93 miliona
Ko je bolje potrošio?
kakvo je to pitanje
- kory
#1900 Re: Real Madrid C.F.
sta ostala pojacanja...Plavih_11 wrote:A gdje su ostala pojacanja, sta si se uhvatio samo Ronalda ..ultima_palabra wrote:Ronaldo - 93 miliona
Ko je bolje potrošio?
xabi alonso...odlicna sezona,pravi igrac za reala
benzema i kaka....vise bili povrijedjeni nego sto su igrali,al ipak nisu losi,vidjeces ti njih sledece sezone aBd....
arbeloa,garay i albiol..nisu losi,ni oni nisu bog zna uigrani bili,u svakom slucaju bolji od cigrinskog....
ovo je dugorocan projekat i nemoze se sve procijenit na osnovu jedne godine.....