Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
chudjenhe wrote:kupio veliku teglu maze 20% kad je tek izasla na trziste - odusevio se
kupio neki dan, nije isti namaz...nije mazljiva kao prva, samo se kakao osjeti
jel moguce da su odma poceli fuseriti
Sestra mi je probala Lindt namaze. Imaju tri vrste. Od tamne čokolade, svijetli od mliječne čokolade i treći koji je sličan Nutelli. Udio lješnjka je neuporedivo veći nego u Nutelli. Ona kaže da su sva tri predobra i da su daleko bolji od Nutelle. Kad budem išao njoj imaću priliku da ih probam, a i da donesem ovdje.
Better Man wrote:Sestra mi je probala Lindt namaze. Imaju tri vrste. Od tamne čokolade, svijetli od mliječne čokolade i treći koji je sličan Nutelli. Udio lješnjka je neuporedivo veći nego u Nutelli. Ona kaže da su sva tri predobra i da su daleko bolji od Nutelle. Kad budem išao njoj imaću priliku da ih probam, a i da donesem ovdje.
Bas mi je drago sto je tvoja sestra imala priliku probati lindt namaze, zaista, to je jako vazna vijest u svijetu krem namaza.
Milim te napiši i svoje iskustvo kad probas sve te namaze, obavezno, nemoj se ustrucavati..
Better Man wrote:Sestra mi je probala Lindt namaze. Imaju tri vrste. Od tamne čokolade, svijetli od mliječne čokolade i treći koji je sličan Nutelli. Udio lješnjka je neuporedivo veći nego u Nutelli. Ona kaže da su sva tri predobra i da su daleko bolji od Nutelle. Kad budem išao njoj imaću priliku da ih probam, a i da donesem ovdje.
Bas mi je drago sto je tvoja sestra imala priliku probati lindt namaze, zaista, to je jako vazna vijest u svijetu krem namaza.
Milim te napiši i svoje iskustvo kad probas sve te namaze, obavezno, nemoj se ustrucavati..
plain vanilla wrote:E neki dan sam kupila bijelu Mazu. Iako lici na kinderladu, moj favorit je crna jer ne volim bijeli eurokrem, ali morade poguzija probati
Qler wrote:Ova maza 30%, meni se ne sviđa, nikako mi ne odgovara. Više mi se svidjela ona 20% ali linolada mi je bolja...
Lino je smeće. Od toga su bolji svi belgijski i njemački namazi na tržištu, oba Vispakova namaza, a Maza je Amerika za sve to. Čak je i serokrem "Eurocrem" bolji od Lino smeća.
plain vanilla wrote:E neki dan sam kupila bijelu Mazu. Iako lici na kinderladu, moj favorit je crna jer ne volim bijeli eurokrem, ali morade poguzija probati