Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
mojne zahebavat, presiječe me...nismo još tu upali...ne znam, sa srbima ne bi bilo toliko loše...Tu su francuzi i nijemci koju su talašike i izvlače se na pojedince (Parker, Diaw, Nowitzki) + Italija i Izrael. Manje bi nam odgovarali Makednonci i Crnogorci od ovih...
Opet, najbolje bi bilo upast sa Slovenijom, Rusijom, Belgijom i Gruzijom...
PS: Još kad bi mi neko rekao je li i trećeplasirani ide dalje (trebalo bi bit tako)
ako ne ide...e onda ovakvi baš nemam šta radit tamo...
Last edited by Joey Tribbiani on 30/01/2011 20:09, edited 1 time in total.
1.Grcka
2.Hrvatska
3.Crna Gora
4.Makedonija
5.Bosna i Hercegovina
6.???????
Šanse za prolaz u drugi krug su 0,000001%....
Makedonci su nad derali u grupi (iako nemaju sad neku extra ekipu), Crnogorci u prijateljskim nas redovno uzimali, a sa Hrvatima i Grcima sve sem debakla je uspjeh....
Šteta što nismo u grupi sa Slovenijom, tu smo osim njih mogli ganjati nešto.....
1.Grcka
2.Hrvatska
3.Crna Gora
4.Makedonija
5.Bosna i Hercegovina
6.???????
Makedonci su nad derali u grupi (iako nemaju sad neku extra ekipu), Crnogorci u prijateljskim nas redovno uzimali, a sa Hrvatima i Grcima sve sem debakla je uspjeh....
Šteta što nismo u grupi sa Slovenijom, tu smo osim njih mogli ganjati nešto.....
1.Grcka
2.Hrvatska
3.Crna Gora
4.Makedonija
5.Bosna i Hercegovina
6.???????
1.Grcka
2.Hrvatska
3.Crna Gora
4.Makedonija
5.Bosna i Hercegovina
6.???????
Žrijeb je završen
Da smo sa slovenijom u grupi, od favorita bi imali i Rusiju. Ovako imamo ove koje imamo. Olakšavajuća okolnost je što Dule Vujošević od prije par mjeseci, čini mi se, nije selektor CG. U kost, pa ko koga zayebe. Makedonci su "fenomen" ali kad igraju protiv neozbiljnih repki kakva smo dugo i sami. Valjda se nešto promijeni. Tome ću se nadat i zbog toga pratit. Ako svo ostane isto, onda hebi ga.
Ma mi reano i nemamo sad neku lopata ekipu, dovoljno je vidjeti koliko imamo igrača u euroligi: Teletović, Bajramović, Đedović, Gordić, Varda....plus kakvog Amera dovesti, tipa Domerkant, nije to za odbaciti.....
E sad treba to dobro posložiti, valjda se neće ponavljati fenomen "treće četvrtine" po čemu je Menso bio gigant
Ma teska grupacrna Gora u velikoj ekspanziji,jaka Grcka,jaki svi.
U sustinisve su grupe teske tako da je svejedno,trea gledati sebe i sloziti reprezentaciju najbolju sto mozemo.
Možemo se tražiti ispred Crne Gore i Makedonije, Hrvatskoj i Grčkoj ne možemo ništa. Znam da su nas u posljednje vrijeme i Crna Gora i Makedonija redovno dobijali, ali ako ne možemo sastaviti reprezentaciju dovoljno jaku da njih dobije, bolje da prestanemo igrati košarku.
prvih 6 ide dalje, stim da im se prikljucuje jos 10 reprezentacija iz B divizje i pravi se novih 10 grupa. 6 po 3 repke i 4 po 4. i onda prve 3 idu direktno a ovih 4 iz po 4 igraju braz za 2 mjesta u 32tini finala
ali fakat...ako sad ne ubiljezimo pobjedu...e onda odustajem od kosarke...
i mislim da nije previse optimisticno nadati se neizvjesnosti protiv Crnogoraca i Makedonaca...ali...isto tako i kvalifikanta ne treba otpisat(narocito poznavajuci nas...i nashe...lako cemo)
koliko je provjereno da cemo igrati sa najjacim sastavom(osim hukica) ???
i jeli neko tacno zna sta je sa kikanovicem i onom doping aferom???