U vas nema evolucije, samo destrukcija i demoliranje. Oduvijek ste mi isli na nerve dok i sam nisam vidio, tj.pokazali mi drugi koliko imam skorpionskog kod sebe,ne podnoseći vas zapravo sebe nisam podnosio.Big Ang wrote:Škorpija
Vrlina: Odanost
Ako imate Škorpiju na svojoj strani, možete biti mirni jer vas on nikad neće izdati. Bilo da ste mu ljubavnik, partner ili prijatelj, on će vas uvijek čuvati i štititi, a čak i ako vam napravi nešto nažao, pobrinuće se da nikad ne saznate kako vas ne bi povrijedilo. Škorpiju je dobro imati da vam čuva leđa, jer će ova osoba uistinu staviti ruku u vatru za ljude koje voli i cijeni.
Mana: Osvetoljubivost
Ovaj mračni znak ima nekoliko negativnih osobina pa je bilo teško izdvojiti jednu, no ni ljubomora ni posesivnost nisu toliko štetne za njega i okolinu koliko njegova osvetoljubivost. Kad je ugrožena ili povrijeđena, Škorpija zaboravlja na sve ostalo i prepušta želji za osvetom da potpuno preuzme kontrolu. Osvetoljubivost je jača od nje, a u želji da nekome vrati milo za drago i pokaže da je pogrešio što se s njome igrao, Škorpija je spremna da mnogo toga žrtvujem a na tom putu nerijetko uništi i sebe. Ipak, to je jače od nje i svaka prava Škorpija, koliko god evoluirala, ima u sebi ovu crtu koja je često skupo košta.
.eh: so true
Inače riba sa mjesecom i podznakom u skorpionu. Dva najgora znaka koja postoje. Ne zna se što je gore.
Mozda im jedino valja sto su ludo hrabri,svaki na svoj nacin ali samo zato da dohakaju i sebi i drugima. Jer im je pomisao na smrt pataloški privlačna. Odvratni su mi i jedni i drugi.
Istinski mracnjaci i destruktivci sa manijačkom i prikrivenom energijom,najbolje bi bilo da drugi to odmah vide kod njih,ali na zalost sviju prekasno se to vidi.