Nadjite se - sexy horoskop

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Wolf Angel

#1876 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by Wolf Angel »

Big Ang wrote:Škorpija
Vrlina: Odanost
Ako imate Škorpiju na svojoj strani, možete biti mirni jer vas on nikad neće izdati. Bilo da ste mu ljubavnik, partner ili prijatelj, on će vas uvijek čuvati i štititi, a čak i ako vam napravi nešto nažao, pobrinuće se da nikad ne saznate kako vas ne bi povrijedilo. Škorpiju je dobro imati da vam čuva leđa, jer će ova osoba uistinu staviti ruku u vatru za ljude koje voli i cijeni.
Mana: Osvetoljubivost
Ovaj mračni znak ima nekoliko negativnih osobina pa je bilo teško izdvojiti jednu, no ni ljubomora ni posesivnost nisu toliko štetne za njega i okolinu koliko njegova osvetoljubivost. Kad je ugrožena ili povrijeđena, Škorpija zaboravlja na sve ostalo i prepušta želji za osvetom da potpuno preuzme kontrolu. Osvetoljubivost je jača od nje, a u želji da nekome vrati milo za drago i pokaže da je pogrešio što se s njome igrao, Škorpija je spremna da mnogo toga žrtvujem a na tom putu nerijetko uništi i sebe. Ipak, to je jače od nje i svaka prava Škorpija, koliko god evoluirala, ima u sebi ovu crtu koja je često skupo košta.

.eh: so true
U vas nema evolucije, samo destrukcija i demoliranje. Oduvijek ste mi isli na nerve dok i sam nisam vidio, tj.pokazali mi drugi koliko imam skorpionskog kod sebe,ne podnoseći vas zapravo sebe nisam podnosio.
Inače riba sa mjesecom i podznakom u skorpionu. Dva najgora znaka koja postoje. Ne zna se što je gore.
Mozda im jedino valja sto su ludo hrabri,svaki na svoj nacin ali samo zato da dohakaju i sebi i drugima. Jer im je pomisao na smrt pataloški privlačna. Odvratni su mi i jedni i drugi.
Istinski mracnjaci i destruktivci sa manijačkom i prikrivenom energijom,najbolje bi bilo da drugi to odmah vide kod njih,ali na zalost sviju prekasno se to vidi.
Last edited by Wolf Angel on 02/04/2014 00:32, edited 7 times in total.
Zovem se Zelena

#1877 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by Zovem se Zelena »

klixoris wrote:Jesam Zelena, ponosni strijelac ! 8-)
:-*
pirmin

#1878 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by pirmin »

djonko brajs wrote:da li je istina da sve veze propadaju zbog neuklopljenih horoskopskih znakova?
Istina je samo moras jasno definisati sta podrazumjevas pod znakovima. Ako mislis samo na pozicije Sunca onda
od toga nema nista.
Jedna od varijanti koja govori o potencijalu veze dviju jediniki se zove sinastrija i izgleda ovako...

Image

xy-mogucih parametara koje treba uzeti u obzir.
sheilak

#1879 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by sheilak »

cija je ovo sinastrija?
tendzera

#1880 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by tendzera »

Ćabo draga šta j' ovo :o
Big Ang

#1881 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by Big Ang »

Wolf Angel wrote:
Ako imate Škorpiju na svojoj strani, možete biti mirni jer vas on nikad neće izdati. Bilo da ste mu ljubavnik, partner ili prijatelj, on će vas uvijek čuvati i štititi, a čak i ako vam napravi nešto nažao, pobrinuće se da nikad ne saznate kako vas ne bi povrijedilo. Škorpiju je dobro imati da vam čuva leđa, jer će ova osoba uistinu staviti ruku u vatru za ljude koje voli i cijeni.
Ovaj mračni znak ima nekoliko negativnih osobina pa je bilo teško izdvojiti jednu, no ni ljubomora ni posesivnost nisu toliko štetne za njega i okolinu koliko njegova osvetoljubivost. Kad je ugrožena ili povrijeđena, Škorpija zaboravlja na sve ostalo i prepušta želji za osvetom da potpuno preuzme kontrolu. Osvetoljubivost je jača od nje, a u želji da nekome vrati milo za drago i pokaže da je pogrešio što se s njome igrao, Škorpija je spremna da mnogo toga žrtvujem a na tom putu nerijetko uništi i sebe. Ipak, to je jače od nje i svaka prava Škorpija, koliko god evoluirala, ima u sebi ovu crtu koja je često skupo košta.

U vas nema evolucije, samo destrukcija i demoliranje. Oduvijek ste mi isli na nerve dok i sam nisam vidio, tj.pokazali mi drugi koliko imam skorpionskog kod sebe,ne podnoseći vas zapravo sebe nisam podnosio.
Inače riba sa mjesecom i podznakom u skorpionu. Dva najgora znaka koja postoje. Ne zna se što je gore.
Mozda im jedino valja sto su ludo hrabri,svaki na svoj nacin ali samo zato da dohakaju i sebi i drugima. Jer im je pomisao na smrt pataloški privlačna. Odvratni su mi i jedni i drugi.
Istinski mracnjaci i destruktivci sa manijačkom i prikrivenom energijom,najbolje bi bilo da drugi to odmah vide kod njih,ali na zalost sviju prekasno se to vidi.

:lol: :lol: :lol: :lol: :gnjavim:
tendzera

#1882 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by tendzera »

Škorpije su djubrad najveća. :mrgreen:
Big Ang

#1883 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by Big Ang »

tendzera wrote:Škorpije su djubrad najveća. :mrgreen:

:hihihi:
Indigia

#1884 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by Indigia »

ovnovi :srce: :srce: :srce:
Ramzess Veliki

#1885 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by Ramzess Veliki »

sheilak wrote:
krvava wrote:Jarac
Iako požudan i strastven, Jarac ima vrhunski razvijenu samokontrolu. Nabijen seksualnom energijom koja izvire iz svake njegove pore, prava je seksualna gladnica. Ipak, od seksa nije zavistan, nego je vrlo izbirljiv kad je reč o partnerima. Stoga je seksualno aktivan onoliko dugo koliko ga partner privlači i zanima. Apstinenciju podnosi bolje od bilo kog drugog znaka. Može bez seksa mesecima, pa i godinama, a da se to u njegovom ponašanju ne primeti. Čak naprotiv, deluje i ponaša se kao da je upravo izašao iz najstrastvenijeg zagrljaja. Često su mu seksualne fantazije zamena za pravi seks.

Apsolutno tačno!
ovo je tacno fakat za jarce i samokontrolu i to ne samo u ovom kontekstu. eksperti su u tome. :-D
Drugim riječima - ne traži jer ćeš osijediti dok dobiješ. Ne vrijedi truda. :novine:
Wolf Angel

#1886 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by Wolf Angel »

Big Ang wrote:
Wolf Angel wrote:

:lol: :lol: :lol: :lol: :gnjavim:
Ugušićeš me akrape :D
Big Ang

#1887 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by Big Ang »

:hihihi: haj sta fali :D
pirmin

#1888 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by pirmin »

sheilak wrote:cija je ovo sinastrija?
Moje zaove i njene jetrve.
:mrgreen:
MedenoSrce

#1889 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by MedenoSrce »

koliko se ja razumijem u sinastrije a da se razumijemo to je malo
ova sinastrija je dobra
klixoris

#1890 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by klixoris »

Akrap valja samo na motoru....
I tacka ! :D
Big Ang

#1891 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by Big Ang »

klixoris wrote:Akrap valja samo na motoru....

Sta bolan? :lol: :evil:
klixoris

#1892 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by klixoris »

Big Ang wrote:
klixoris wrote:Akrap valja samo na motoru....

Sta bolan? :lol: :evil:
Mislio sam na marku auspuha :lol:
Wolf Angel

#1893 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by Wolf Angel »

Big Ang wrote::hihihi: haj sta fali :D

Zapravo,ništa ;-)
pirmin

#1894 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by pirmin »

MedenoSrce wrote:koliko se ja razumijem u sinastrije a da se razumijemo to je malo
Da se nisam uvjerio u suprotno pa da povjerujem :D

Sinastrija je random sa gugla, kao primjer. Dobra je, ose se gotovo
poklapaju, svjetla se vide, Saturn ne smeta itd...
ho oponopono

#1895 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by ho oponopono »

...vazduh treperi ka da nebo gori...Image
sheilak

#1896 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by sheilak »

pirmin wrote:
sheilak wrote:cija je ovo sinastrija?
Moje zaove i njene jetrve.
:mrgreen:
a ne nje i amdidzicine? :D
MedenoSrce wrote:koliko se ja razumijem u sinastrije a da se razumijemo to je malo
ova sinastrija je dobra
ali je razlika u godina prilicno velika...mozda je roditelj-dijete u pitanju...

ho oponopono wrote:...vazduh treperi ka da nebo gori...Image
hahahhah :D
Tirkiz

#1897 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by Tirkiz »

Seksepil nema rok trajanja, a svaka osoba u sebi ima određenu dozu koja je više ili manje ispoljena. Horoskop svrstava pripadnike sljedeća tri znaka među one najprivlačnije.

Škorpija

Najseksepilniji znak cijelog zodijaka. Ako ste ikad upoznali Škorpiju, znate da ima neodoljivu moć privlačnosti. Misterija kojom su okruženi nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a najbolje od svega oni su hrabri, povjerljivi i vrlo zavodljivi.

Lav

Lav će učiniti sve za vas, a vi ćete se osjećati kao da ste u centru svijeta. Sve što neko uradi, Lav će to uraditi bolje. Lav ima najljepši osmijeh i nevjerovatno zavodljivo tijelo.

Rak

Rakove je teško osvojiti, ali još teže preboljeti. Privući će vas nešto na njima, a zavoljećete sve.
burek_in_space

#1898 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by burek_in_space »

Tirkiz wrote: Lav

Lav će učiniti sve za vas, a vi ćete se osjećati kao da ste u centru svijeta. Sve što neko uradi, Lav će to uraditi bolje. Lav ima najljepši osmijeh i nevjerovatno zavodljivo tijelo.
I onda mi kazhu da sam narcis...
Big Ang

#1899 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by Big Ang »

:lol: ma ko ti je to reko sram ga bilo
burek_in_space

#1900 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by burek_in_space »

Ko god mi je to rek'o, na mom se pek'o :oops:
Post Reply