Pierre-vidi mu pepih okicaaaa....Rodi majka

Lunna(ona je najljepša jelde

Ovo je kraljica među mačkama-Klopkica

OVO Je Negra....

Negra i Pierre
Moderator: anex

Sjećam se tebe sa udomljavanja ove subote.Samo mogu reći svaka čast što si uzela ovu macu.To što postoje osobe kao ti daje čovjeku nadu u bolje sutra.Sigurna sam da ćeš u njoj naći ono što najviše vrijedi a to je ljubav koju će ti dati i koju će od tebe izmamiti.anjusha wrote:Ovo vam je moja Curica
Usvojena je juce![]()
A prije toga je imala prilicno tuznu sudbinu. Napali su je psi, otkinuli joj rep i dio uha, i tu ju je spasila gospođa Zekija. Bila je u soku i smrznuta (to je bilo oko Nove godine) pa je onda imala operaciju i svasta jos nesto...
Juce sam je usvojila i donijela u svoj stan. Od juce do danas jako smo puno napredovale, buduci da je juce nisam skoro ni vidjela kako se krila po raznoraznim coskovima, a sad evo lezi na krevetu pored mene (tj prije bih rekla da ja sjedim pored nje, kako me izgurala) i umiva se i prede. Malo me brine jer jos nije isla u wc, ali nije ni jela puno juce i danas. Valjda je istraumirana i treba da se navikne. Nosila sam je jedno 3 puta da joj pokazem gdje joj je pjesak, pa se nadam da ce upaliti. Jos trebam malo da joj sredim nokte ovih dana kad se smiri jos malo jer me strasno grebe kad je mazim, ona onako nogicama gura i uziva, ali me grebe... Samo ne znam kako to da radim jer jos nikad nisam rezala macki kandze. Valjda ce se neko naci da mi pokaze
Uglavnom, pametna je, i da ima ovaj rep bila bi najsavrsenija maca u citavom Sarajevu. Ovako ipak Husnija vodi ...
Hvala Velji, Zekiji i svima koji su mi pomogli da dodjem do ovakvog blaga. Ako budem imala pitanja, ja se javim opet, a do tad uzivajte u mojoj Curici

opasni mali tigrovi.Phia wrote:Evo jedne moje mace koje je ostala bez repića - zove se ni manje ni više nego Bezrepka ili skraćeno Bezdra- i fali joj pokoji zub ali je svi volimo i ona voli nas..
ovo joj je muž
a ovo dijete
mavashi geri..slavkoimamodilera wrote:Maj geri!

O Boze Alexa. Kako je lijep. Ja se zaljubila u cukuNo_oNe__ wrote:Alex

No_oNe__ wrote:evo jos malo Alexa
Zoya, hvala za komliment
No_oNe__ wrote:hehehe
ma ne ljutim![]()
![]()
hehehee
hvala za kompliment