ne nisu, glavni je senad hodovic pa tek ostale trice iz sdaGoran_35 wrote:terapija wrote:meni je to isti qrac...hrasno38 wrote:...
Samo vas je prevario svih ovih zadnjih godina Semir Osmanagic i svo svoje nezadovoljstvo ste nasli sruciti na njega. Pa naravno za ove ostale treba puno vise hrabrosti jer moglo bi se dobiti po nosu ako se bude previse ruzilo. Koje licemjerstvo, nevidjeno.
Naprotiv obican svijet je najmanje isfrustriran piramidom, naprotiv, dokaze imas svaki dan ako tamo odes, a najvise sa takvim praznim pricama, napravi anketu na ulici pa ces vidjeti jel ih vise sekira piramida ili kriminalci u nasoj politici.
semira ne krivim za "prevaru" on je za mene blago receno zanesenjak i nista vise. On je obicna marioneta u ovoj prici.
A ko je glavni?Vanzemaljci?
![]()
Bosanska piramida Sunca vol.2
Moderator: Chloe
-
Piramidos
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
Evo sta sam napisao:Vodenjak wrote:@Hrasno...hrasno38 wrote:A sta je to previse? Je li to sto sam skrenuo paznju @El-bosniaco da se ostavi cetnika i ustasa jer mi to nekako naginje na nacionalizam ili je previse sto sam pojedincima rekao da su isfrustrirani. Pa sta bih trebao da kazem za covjeka koji se ovdje pojavio pod 10 razlicitih nickova i koji je vec dokazano bio u ekipi Osmanagica pa je nogiran ili za Ludost i Piramidosa kojima su komentari ponekad bolesni. To se sigurno nije odnosilo na ljude koji jednostavno kazu "ja ne vjerujem" pa onda nastave konverzaciju sa nekom finom zajebancijom na racun svega toga. I u zajebancijama postoje ogromne razlike isto kao i u potvrdjivanjima necega i negiranjima. Ako u bilo cemu od navedenog ima previse arogancije onda to iritira. Zar ne bi bilo posteno od tih par dusebriznika prema nasoj drzavnoj sehari, da se organizuju i da javno face to face izblamiraju Osmanagica. Je li taj moj prijedlog mozda previse? Kada sam ja ovdje recimo ismijavao recimo @Legolasa koji se upustio u jedno normalno negiranje ali bez trunka arogancije. Ja jednostavno citam iz postova ova dva tri clana da imaju ogromnu zelju da se tamo nista ne otkrije a zasto to vjerujem da ni njima samima nije jasno.Vodenjak wrote: E jebi ga @hrasno38
Da je i od tebe, previse je...
Zar tebi nista ne znaci da se tamo otkopa "nesto" sto je bilo stotinama godina ispod zemlje, a nesto ima i to vise niko ne moze pobiti. Zar cemo sve one ljude koji su do sada posjetili to nalaziste nazvati budalama i poklonicima mesije Osmanagica ili cemo ih nazvati znatizeljnicima koje interesuje ko je to prije nas bio na ovim prostorima. Tu vise nisu u pitanju desetine ljudi nego desetine hiljada ljudi.
Zar tebi ne godi kad se o nasoj zemlji prica na CNN-u, BBC-u, National Geographics kanalu, kada se pise o nama u novinama i casopisima a da nije u pitanju kriminal, rat i sve sto ide uz to. Ja to volim da vidim ali i dalje ne tvrdim, pogotovo arogantno, da piramide ima ili nema ali sada tvrdim sa sigurnoscu da ima "nesto" sto nasi vrli arheolozi ne bi nikada iskopali kao sto nisu ni stari grad.
Onako kako si napisao onaj gore post, tako sam i reagovao. Naveo si jednog forumasa sa desetak nickova i ev. jos jednog ili dvojicu koji su zapjenjeni antipiramidasi, a u svom si postu generalno okarakterisao "antipiramidase" na nacin na koji vec jesi...
U svim ovim pricama mene u stvari najvise nervira taj neki bolesni stav da opredeljenje ZA ili PROTIV piramide znaci opredeljenje ZA i PROTIV Bosne...![]()
Ljudi, to je BOLESNO, to je BEZOBRAZNO i to je NISKO!!!
Hiljade komentara je bilo ovdje i na masu mjesta je napisano na koji nacin razmisljaju oni koji su stava da to ne moze biti piramida!
Sve se moze svesti na samo par rijeci:
Postoje oni koji su na strani Sema i tvrde kao i on da je to piramida i da je stara tamo nekih 12000 godina.
Postoje i oni koji misle da su na strani Sema i tvrde da je covjek u pravu, ali da to ne mora biti piramida vec moze biti i nesto drugo. (Ovi su najgori - poput ogromne vecine nasih poltrona i vazala poznatih iz politickog zivota!)
I na kraju postoje oni koji smatraju da je to sve ubleha (tu i sebe i dalje ubrajam) i koji pokusavaju i jednima i drugima gore da jasno kazu da samo pod uslovom da je PIRAMIDA, tj. ono sto Sam TVRDI, prihvatamo da se javno izvinemo zbog nase nevjerice i sto je najbitnije, mozda budemo vise sretni zbog postojanja iste nego oni koji danas u to vjeruju!
Eventualni pronalazak bilo cega drugog, pa makar datiralo iz vremena starih Grka, a ne samo Rimljana ili stare bosanske drzave znaci isto kao i gore - da se radilo o Samovoj ublehi! Od davnina se zna, a i sam sam o tome u skoli ucio da je upravo taj dio Bosne poznat po arheoloskim nalazistima, nedovoljno istrazenim, a za to je krivicu snosila EKONOMIJA koja ocito u vremenima histerije nije nikakav problem! Uvijek ima onih koji ce zaslijepljeni istresti lovu za budalastine svih vrsta!
Sve u svemu, puna mi je kapa onih koji moje neprihvatanje bosanskog Indiane Dzonsa dovode u vezu sa ljubavi prema Bosni, procetnickom ili prohrvatskom - sto znaci antibosnjackom stavu.
Prije 15 godina sam se izvukao da me ti idioti kojima je nacija i vjera bitnija od svega ostalog ne uvuku u svoje djavolje nacisticko - fashisticko kolo i sasvim sigurno to nece uspjeti ni sa ovom ublehom koju piramidom zovu!
Ja svoju zemlju volim i sa i bez piramide i eventualni pronalazak iste me mozda moze uciniti malo vise ponosnim, ali sasvim sigurno ne moze pojacati ovu ljubav koju sad osjecam prema Bosni!
A o ljubavi ili mrznji prema slavnim nacijamakoji nastanjuju te dole krajeve i da ne govorim!
"Pa sta bih trebao da kazem za covjeka koji se ovdje pojavio pod 10 razlicitih nickova i koji je vec dokazano bio u ekipi Osmanagica pa je nogiran ili za Ludost i Piramidosa kojima su komentari ponekad bolesni. To se sigurno nije odnosilo na ljude koji jednostavno kazu "ja ne vjerujem" pa onda nastave konverzaciju sa nekom finom zajebancijom na racun svega toga".
Dakle Vodenjak ja sam tacno naveo na koje ljude mislim i na koje se ljude taj moj stav ne odnosi. Prema tome nemoj mi pripisivati ono sto nisam rekao.
I malo ti je neobican stav za ljude koji se drze neke sredine (u kojoj sam i sam). Pa sta znaci po tebi je ispravno samo biti ZA ili PROTIV. ZA ne mogu biti jer piramidu jos nisam vidio a nisam po struci arheolog pa da mogu slijepo prihvatiti necije tumacenje a PROTIV isto tako ne mogu biti pogotovo sada kada je covjek nesto otkopao a opet nisam arheolog pa da imam pravo da nekoga negiram na tom polju. I ostaje mi samo da budem strpljiv i da cekam rezultate. Sta ti god mislio o meni ja ne pripadam nikome i uglavnom sam donosim svoje zakljucke bez icijeg tutorstva. Postovi ove trojice koje sam naveo mene podsjecaju na rukopis ljudi koji samo vole sebe i smatram da su vrlo neprijateljski raspolozeni prije svega prema Visokom pa onda dalje. Ismijavaju Semira, ismijavaju recimo Medjugorje koje je ipak postalo svetiste jedne konfesije pa samim tim ismijavaju i ljude koji vjerujeu u to, znaci vjernike. A ljude koji ismijavaju bilo ciju vjeru ja smatram neozbiljnim i bezobraznim.
E pa i masa nekih obicnih ljudi vjeruje u tu piramidu i vjeruje da ce nam ona donijeti nesto bolje i ja nemam pravo da ih ismijavam. Nemam pravo da ismijavam niciju nadu jer mnogima od svega sto je ostalo u zivotu je upravo samo ta nada.
Last edited by hrasno38 on 04/05/2006 10:38, edited 1 time in total.
-
Propast1
E moj ludvig.... c,c,c,ludvig wrote:Osudjujes proizvodjace invalidskih kolica ?Propast1 wrote: Sta ces, uvijek sam bio protiv zarađivanja novca na racun hendikepiranih ljudi.![]()
Predlazem otvaranje novog topica gdje cemo skupljati ovakve umotvorine
Nisi znao da se invalidska kolica svugdje u svijetu subvencioniraju i da ih invalidi na kraju dobijaju skoro dzaba.... Tako je i u cijeloj BiH osim mozda u Visokom a?
Odi na kakav kurs prvo pa se opet javi kad nesta budes htio reci...
-
ludvig
Propast1 wrote:E moj ludvig.... c,c,c,ludvig wrote:Osudjujes proizvodjace invalidskih kolica ?Propast1 wrote: Sta ces, uvijek sam bio protiv zarađivanja novca na racun hendikepiranih ljudi.![]()
Predlazem otvaranje novog topica gdje cemo skupljati ovakve umotvorine
Nisi znao da se invalidska kolica svugdje u svijetu subvencioniraju i da ih invalidi na kraju dobijaju skoro dzaba.... Tako je i u cijeloj BiH osim mozda u Visokom a?
Odi na kakav kurs prvo pa se opet javi kad nesta budes htio reci...
Hoces reci da proizvodjaci ne zaradjuju?Propast1 wrote: Sta ces, uvijek sam bio protiv zarađivanja novca na racun hendikepiranih ljudi.
Druga stvar sto ti turiste smatras hendikepiranim
Turizam je luksus djecace
-
Propast1
Fino ti rekoh odi na kakav kurs prije nego sto napises ono sto mislis reci.ludvig wrote:Bezuspjesan pokusaj vadjenja
Hoces reci da proizvodjaci ne zaradjuju?Propast1 wrote: Sta ces, uvijek sam bio protiv zarađivanja novca na racun hendikepiranih ljudi.
Druga stvar sto ti turiste smatras hendikepiranimjao jadnika, ovo je stvarno bezpredmetno komentarisati
![]()
Za invalidska kolica: Proizvođaći prave inv. kolica isto kao i svaki drugi proizvod. Taj proizvod obicno kupuje drzava i daje besplatno (ili uz subvenciju licima sa fizickim onesposobljenjima.. Sto znaci da proizvođac zarađuje - drzava placa (sad ti razmisli odkud drzavi pare) a osobe s onesposobljenjima dobijaju. Onaj ko dobija na njemu se tesko moze zaraditi (vidi tamo negdje osnovne motive pri kupovini i prodaji).
To za hendikep turiste smatram one koji su poplavili Visoko. Ali ne samo Hendikep turiste vec i idiot turizam. Prvi su po meni osobe s mentalnim nedostacima jer su dosli u Visoko da vide piramidu, a drugi su dosli da vide koji su to idioti koji misle da je Piramida u Visokom.
Ti vjerovatno znas koliko kojih turista ima u Visokom.
A turizam nije luksuz vec svako putovanja koje nema u cilju neku zaradu ili biznis. Rekoh ti procitaj pa napisi.
Last edited by Propast1 on 04/05/2006 11:10, edited 2 times in total.
-
ludost
@Hrasno38...
Znaš šta?
Ako tebe ova tema toliko uzrujava, da ti probaš sići s nje? Moji su komentari bolesni? Zbog čega? Zbog toga što nisu isti k'o tvoji?
Što se bolesti tiče, hajmo se probat sjetiti ko je kome prijetio i govorio da ga treba dobro namarati i kosti izlomiti?
Prije nego što meni počneš bolest spočitavati, mislim da bi mogao sebe malo bolje pročitati, jer je ovo daleko bolesnije od bilo kojeg mog komentara:
"Podsjećaju na rukopis"?
Znaš li, bolan, na šta mene tvoj rječnik podsjeća - "rukopis", "neprijateljsko raspoloženje", itd.? Na Titovim stazama revolucije - unutrašni neprijatelj, peta kolona, itd.
Ako su moji komentari bolesni, šta si onda ti - samoproglašeni drot patriotske policije?
Znaš šta?
Ako tebe ova tema toliko uzrujava, da ti probaš sići s nje? Moji su komentari bolesni? Zbog čega? Zbog toga što nisu isti k'o tvoji?
Što se bolesti tiče, hajmo se probat sjetiti ko je kome prijetio i govorio da ga treba dobro namarati i kosti izlomiti?
Prije nego što meni počneš bolest spočitavati, mislim da bi mogao sebe malo bolje pročitati, jer je ovo daleko bolesnije od bilo kojeg mog komentara:
Pa to je isto što i El-bosniaco bljuje po ovom forumu, samo drugim riječima - ko kritizira Osmanagića taj je protiv cijelog Visokog i dalje! Gdje dalje - protiv cijele Bosne?!Postovi ove trojice koje sam naveo mene podsjecaju na rukopis ljudi koji samo vole sebe i smatram da su vrlo neprijateljski raspolozeni prije svega prema Visokom pa onda dalje.
"Podsjećaju na rukopis"?
Znaš li, bolan, na šta mene tvoj rječnik podsjeća - "rukopis", "neprijateljsko raspoloženje", itd.? Na Titovim stazama revolucije - unutrašni neprijatelj, peta kolona, itd.
Ako su moji komentari bolesni, šta si onda ti - samoproglašeni drot patriotske policije?
- hrasno38
E pa sad @Vodenjak reci da nisam u pravu.Propast1 wrote:Fino ti rekoh odi na kakav kurs prije nego sto napises ono sto mislis reci.ludvig wrote:Bezuspjesan pokusaj vadjenja
Druga stvar sto ti turiste smatras hendikepiranimjao jadnika, ovo je stvarno bezpredmetno komentarisati
![]()
Za invalidska kolica: Proizvođaći prave inv. kolica isto kao i svaki drugi proizvod. Taj proizvod obicno kupuje drzava i daje besplatno (ili uz subvenciju licima sa fizickim onesposobljenjima.. Sto znaci da proizvođac zarađuje - drzava placa (sad ti razmisli odkud drzavi pare) a osobe s onesposobljenjima dobijaju. Onaj ko dobija na njemu se tesko moze zaraditi (vidi tamo negdje osnovne motive pri kupovini i prodaji).
To za hendikep turiste smatram one koji su poplavili Visoko. Ali ne samo Hendikep turiste vec i idiot turizam. Prvi su po meni osobe s mentalnim nedostacima jer su dosli u Visoko da vide piramidu, a drugi su dosli da vide koji su to idioti koji misle da je Piramida u Visokom.
Ti vjerovatno znas koliko kojih turista ima u Visokom.
A turitizam nije luksuz vec svako putovanja koje nema u cilju neku zaradu ili biznis. Rekoh ti procitaj pa napisi.
-
ludvig
Za turitizam ne znam, ali je turizam LUKSUZ. Po tvoj gornjoj tvdrnji u turizam spada i putovanje radi lijecenja.Propast1 wrote: A turitizam nije luksuz vec svako putovanja koje nema u cilju neku zaradu ili biznis. Rekoh ti procitaj pa napisi.
-
Reina
...hrasno38 wrote: ...
. Ovdje se radi o najobicnijim isfrustriranim ljudima koji nemaju nikakve veze sa cetnicima i ustasama nego jednostavno uzivaju kad Bosni ne ide a kad ih zovnes da nesto pokrenu njih nigdje nema.
to si 100% u pravu ne samo da uzivaju kad joj ne ide nego bi da i podmecu
kad se samo sjetim teme o "bosnalijeku" ne treba mi vise
cudno, sve iste face
- terapija
I tebi je malo neobičan stav za ljude koji se drže neke sredine. Uglavnom braniš Semira i otkopavanja, nikada nisi kriticki prokomentarisao njegovu samouvjerenost, iako, kao sto kazes ne vjerujes ni u jedno ni u drugo. Takodjer, uglavnom napadas "antipiramidase". Ovo po nemi nije bas neutralan stav.hrasno38 wrote: ...I malo ti je neobican stav za ljude koji se drze neke sredine (u kojoj sam i sam). Pa sta znaci po tebi je ispravno samo biti ZA ili PROTIV. ZA ne mogu biti jer piramidu jos nisam vidio a nisam po struci arheolog pa da mogu slijepo prihvatiti necije tumacenje a PROTIV isto tako ne mogu biti pogotovo sada kada je covjek nesto otkopao a opet nisam arheolog pa da imam pravo da nekoga negiram na tom polju. I ostaje mi samo da budem strpljiv i da cekam rezultate....
Ali nema veze i tu valjda postoje nijanse...
- Vodenjak
Prijatelju, govorim o prvom postu na koji sam reagovao. Tek si u drugom pojasnio to na koga si mislio.hrasno38 wrote:
Dakle Vodenjak ja sam tacno naveo na koje ljude mislim i na koje se ljude taj moj stav ne odnosi. Prema tome nemoj mi pripisivati ono sto nisam rekao.
I malo ti je neobican stav za ljude koji se drze neke sredine (u kojoj sam i sam). Pa sta znaci po tebi je ispravno samo biti ZA ili PROTIV. ZA ne mogu biti jer piramidu jos nisam vidio a nisam po struci arheolog pa da mogu slijepo prihvatiti necije tumacenje a PROTIV isto tako ne mogu biti pogotovo sada kada je covjek nesto otkopao a opet nisam arheolog pa da imam pravo da nekoga negiram na tom polju. I ostaje mi samo da budem strpljiv i da cekam rezultate. Sta ti god mislio o meni ja ne pripadam nikome i uglavnom sam donosim svoje zakljucke bez icijeg tutorstva. Postovi ove trojice koje sam naveo mene podsjecaju na rukopis ljudi koji samo vole sebe i smatram da su vrlo neprijateljski raspolozeni prije svega prema Visokom pa onda dalje. Ismijavaju Semira, ismijavaju recimo Medjugorje koje je ipak postalo svetiste jedne konfesije pa samim tim ismijavaju i ljude koji vjerujeu u to, znaci vjernike. A ljude koji ismijavaju bilo ciju vjeru ja smatram neozbiljnim i bezobraznim.
E pa i masa nekih obicnih ljudi vjeruje u tu piramidu i vjeruje da ce nam ona donijeti nesto bolje i ja nemam pravo da ih ismijavam. Nemam pravo da ismijavam niciju nadu jer mnogima od svega sto je ostalo u zivotu je upravo samo ta nada.
Ali, pustimo to. I dalje vjerujem da u stvari nisi mislio nista lose time.
Sto se tice "sredine" - zao mi je. Sredina NE POSTOJI!
Ne zbog mene ili tebe vec zbog toga sto je Sem rekao da je to piramida! I nista drugo!
Da je doticni rekao da smatra da je pod zemljom nesto bitno, arheoloski jako interesantno itd, pa da zeli da to ispita, te da je na osnovu TE SPIKE dobio lovu koju je dobio, ja bih ga i te kako podrzao.
Ali on TVRDI da je to piramida i da je stara ca 12000 godina.
Isto kao sto tvrdi da je zbog poplave nece moci otkopati!
Ubleha, @hrasno, ubleha...
-
vesela
evo se prvi put javljam na ovu temu, bez analize ima li je ili nema, jer sam totalni laik
...ali imam pitanje za piramidase:
na jesen dolazim u sarajevo sa nekoliko sveda...hoce li se do tada znati ima li piramide, da znam ljude odvesti i visoko?...pitam totalno ozbiljna, jer su me ti svedi pitali sta ja znam o piramidi, a ja veze-s vezom ni sa cim!
na jesen dolazim u sarajevo sa nekoliko sveda...hoce li se do tada znati ima li piramide, da znam ljude odvesti i visoko?...pitam totalno ozbiljna, jer su me ti svedi pitali sta ja znam o piramidi, a ja veze-s vezom ni sa cim!
-
Propast1
Imas li kakav drugi argument osim pravopisnih gresaka?ludvig wrote:Za turitizam ne znam, ali je turizam LUKSUZ. Po tvoj gornjoj tvdrnji u turizam spada i putovanje radi lijecenja.Propast1 wrote: A turitizam nije luksuz vec svako putovanja koje nema u cilju neku zaradu ili biznis. Rekoh ti procitaj pa napisi.Jao, jesi se isprovaljivao...
Jel mislis da je turizam luksuz zato sto nikad nigdje nisi otisao u svom zivotu? Osim u dolinu piramida, u Visokom naravno......
A papak rekoh ti za definiciju turizma uzmi enciklopediju, ne mudruj samo dodatno nerviras ljude svojim idiotizmom.
- terapija
Vesela, bujrum u Visoko i povedi sto vise svedavesela wrote:evo se prvi put javljam na ovu temu, bez analize ima li je ili nema, jer sam totalni laik...ali imam pitanje za piramidase:
Za piramidu ne brini, Sam i ekipa ce se vec pobrinuti za to
- hrasno38
A zasto bih ja kritikovao neciju samouvjerenost pogotovo kada hoce tu samouvjerenost da dokaze u praksi. Nije tacno da nisam kritikovao recimo @El-Bosniaka da promjeni svoje nacionalisticke stavove. Kritikovao sam i sam sebe kada sam se javno izvinuo @ludosti na svom napisanom postu gdje sam napisao da ga treba izmarisati. I ne branim nigdje Semira ali zato branim i branit cu projekat koji on vodi jer nam taj projekat ne donosi nicega loseg.terapija wrote:I tebi je malo neobičan stav za ljude koji se drže neke sredine. Uglavnom braniš Semira i otkopavanja, nikada nisi kriticki prokomentarisao njegovu samouvjerenost, iako, kao sto kazes ne vjerujes ni u jedno ni u drugo. Takodjer, uglavnom napadas "antipiramidase". Ovo po nemi nije bas neutralan stav.hrasno38 wrote: ...I malo ti je neobican stav za ljude koji se drze neke sredine (u kojoj sam i sam). Pa sta znaci po tebi je ispravno samo biti ZA ili PROTIV. ZA ne mogu biti jer piramidu jos nisam vidio a nisam po struci arheolog pa da mogu slijepo prihvatiti necije tumacenje a PROTIV isto tako ne mogu biti pogotovo sada kada je covjek nesto otkopao a opet nisam arheolog pa da imam pravo da nekoga negiram na tom polju. I ostaje mi samo da budem strpljiv i da cekam rezultate....
Ali nema veze i tu valjda postoje nijanse...
- Fair Life
Ukucaj u Google "zdravstveni turizam"... Nemas ti pojma o pojmu.ludvig wrote:Za turitizam ne znam, ali je turizam LUKSUZ. Po tvoj gornjoj tvdrnji u turizam spada i putovanje radi lijecenja.Jao, jesi se isprovaljivao...
Blago fondaciji s tobom !!

Last edited by Fair Life on 04/05/2006 11:24, edited 1 time in total.
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
a ti citas misli????i to bez kasika...wow.....Propast1 wrote:Citam licni profil Sema u Avazu
Najdraza zemlja: Planeta
Samo me interesuje koja? Mars? On definitivno misli da je dosao iz svemira (''Semir - Svemir'' samo slucajnost?)
SEMIREEE VRATI SEEEEEEEEEEEE

jos 10 dana i donji ste
-
ludvig
Propast1 wrote:Imas li kakav drugi argument osim pravopisnih gresaka?ludvig wrote:Za turitizam ne znam, ali je turizam LUKSUZ. Po tvoj gornjoj tvdrnji u turizam spada i putovanje radi lijecenja.Propast1 wrote: A turitizam nije luksuz vec svako putovanja koje nema u cilju neku zaradu ili biznis. Rekoh ti procitaj pa napisi.Jao, jesi se isprovaljivao...
Jel mislis da je turizam luksuz zato sto nikad nigdje nisi otisao u svom zivotu? Osim u dolinu piramida, u Visokom naravno......
A papak rekoh ti za definiciju turizma uzmi enciklopediju, ne mudruj samo dodatno nerviras ljude svojim idiotizmom.
Nasmijavas nas, samo naprijed...
ludvig wrote:Za turitizam ne znam, ali je turizam LUKSUZ. Po tvoj gornjoj tvdrnji u turizam spada i putovanje radi lijecenja.Propast1 wrote: A turitizam nije luksuz vec svako putovanja koje nema u cilju neku zaradu ili biznis . Rekoh ti procitaj pa napisi.Jao, jesi se isprovaljivao...
-
Prenj
Semove piramide mira

http://www.iol.co.za/index.php?set_id=1 ... 763452B241
Osmanagic believes the site was chosen in the belief that it was a focal point of energies, like Giza in Egypt. That, he says, could explain the local claim that no one was killed in the three-pyramid area during the 1992-95 war.
"The pyramid saved them," he said.
-
ludvig
Fair Life wrote:Ukucaj u Google "zdravstveni turizam"... Nemas ti pojma o pojmu.ludvig wrote:Za turitizam ne znam, ali je turizam LUKSUZ. Po tvoj gornjoj tvdrnji u turizam spada i putovanje radi lijecenja.Jao, jesi se isprovaljivao...
Jao mentola, boze dragi...
- Fair Life
Ti si 'blechkonja'...ludvig wrote:Fair Life wrote:Ukucaj u Google "zdravstveni turizam"... Nemas ti pojma o pojmu.ludvig wrote:Za turitizam ne znam, ali je turizam LUKSUZ. Po tvoj gornjoj tvdrnji u turizam spada i putovanje radi lijecenja.Jao, jesi se isprovaljivao...
jao provala, pa ne mogu da vjerujem. Znaci isti turizam je otici u Fojnicu u banje i u Tuzlu u kardiovaskularnu hirurgiju?
![]()
Jao mentola, boze dragi...

-
Propast1
Procitaj fino. Rekoh da sam procitao njegovu izjavu u Novinama. A sta neko misli moze se skontati iz onoga sto kaze. Ok ako ti samo znas za metodu kasika...mIRCerka wrote:a ti citas misli????i to bez kasika...wow.....Propast1 wrote:Citam licni profil Sema u Avazu
Najdraza zemlja: Planeta
Samo me interesuje koja? Mars? On definitivno misli da je dosao iz svemira (''Semir - Svemir'' samo slucajnost?)
Last edited by Propast1 on 04/05/2006 11:35, edited 1 time in total.