A jebo mu ja tita u pm. Hoces li moj broj, upalit cu ti live svega mi da vidis da sam obrezan (je li i ovo hrvatska rijec? Kod mene u selu se koristilo odzerasen, je li to znaci da sam Bosnjak?). Pun mi je qrac vas sto gledate na predznak i na osnovu toga zakljucujete. Normalno da sam najvise kritican prema "svojima".sime_cipol wrote: ↑06/06/2026 11:55 I bas hrvatski, a u komentarima ne prestaje srati po Bošnjacima i navodno se predstavlja kao jedan od nas. Ali kad se bira jezik "slucajno" izabere hrvatski.
Koliko sam opterecen i kratkovidan kao npr ti, nisam ni primijetio koji je jezik odabran, niti me interesuje zasto je odabran. Prosto nevjerovatn da na osnovu odabira jezika ti sada seciras koji sam ja qurac ustvari. Prosto nevjerovatno.
Eto zasto nama nikad nece biti dobro. Na temi lidl i kruznom toku mi pricamo ko je jebeni hrvat.
Cuj ti jedan od nas. Pa majku mu odakle ti pravo da me svojatas da sam jedan od "vas". Nikad ne bih bio takav kao ti, koji gleda kroz predznak jbenog b h s, ili jezika.
Eto trigerovao si me svojom gluposcu.