FIFA 20

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
Ramsey8

#1876 Re: FIFA 20

Post by Ramsey8 »

hoce li neko kupiti ovaj moj origin acc samo fifa 20 na njemu ima :mrgreen:
nije puno presla :D
MensurM

#1877 Re: FIFA 20

Post by MensurM »

Lagani smo

Image

Četiri baš, baš šokantna poraza, ali izvukli smo se rutinski.
dzeno123

#1878 Re: FIFA 20

Post by dzeno123 »

Evo i mojih ekipa, plasirao sam se i u wl ali necu ove igrati jer sam ganjao objective, sta pojacati? Kod spanaca cu dobiti i tots lb nez kako se zove, još jedna tekma mi ostala. Vidal mi je ok ali spor, ipak svi skoro sada imaju 90ovr ekipe. U odbranu koga?

Image

Kod engleza bi volio dovesti kantea u sredinu ali nema se

Image
mbenz

#1879 Re: FIFA 20

Post by mbenz »

Kante cak i obicni , otkida u defanzivi, ja ga licno koristim i posto sam ne tako los u napadu kao u odbrani , planiram jos jednog engleza slicnih specifikacija staviti u sredinu, mislim da je najblizi njemu ovaj ndidi, pa ima li ko iskustva sa njim da kaze kakav je
febo_acm

#1880 Re: FIFA 20

Post by febo_acm »

dzeno123 wrote: 10/05/2020 18:09 Evo i mojih ekipa, plasirao sam se i u wl ali necu ove igrati jer sam ganjao objective, sta pojacati? Kod spanaca cu dobiti i tots lb nez kako se zove, još jedna tekma mi ostala. Vidal mi je ok ali spor, ipak svi skoro sada imaju 90ovr ekipe. U odbranu koga?

Image

Kod engleza bi volio dovesti kantea u sredinu ali nema se

Image
Igraj wl. Mozes dobiti red pick sa malo pobjeda, a sa 11w mislim da dobijes 2000p za wl, a 8 nekih 1000p. To se moze sa jednom rukom :D
dzeno123

#1881 Re: FIFA 20

Post by dzeno123 »

@febo_acm e jbg ne prijavih se, konto zavrsit objective pa uzet tu 2 igraca a mogo sam komotno i wl. 😀 Znaci kante kod Engleza a kod spanaca mislim da je red i da se Militao zamjeni kao i po mogucnosti Vidal.

P.S kod engleza ubacim umjesto Vardya Agudala iz storyline, onaj amerikanac.
dzeno123

#1882 Re: FIFA 20

Post by dzeno123 »

mbenz wrote: 10/05/2020 19:31 Kante cak i obicni , otkida u defanzivi, ja ga licno koristim i posto sam ne tako los u napadu kao u odbrani , planiram jos jednog engleza slicnih specifikacija staviti u sredinu, mislim da je najblizi njemu ovaj ndidi, pa ima li ko iskustva sa njim da kaze kakav je
Dok sam zavrsavao objecitve, moralo se through ball sa DC dva puta cini mi se. Na pocetku tekme sam mijenjao stoperima i veznjacima pozicije da mi je lakse zavrsiti i bas me iznenadilo kako je lakse preuzeti sredinu i dominirati sa DC u sredini. Od tada samo gledam veznjake defanzivno orijentisane.
febo_acm

#1883 Re: FIFA 20

Post by febo_acm »

Ma daleko je to sad otislo... treba igrati wl i ostalo koliko se stigne. Ja sam u 2-3 sedmice na pc dobio finih igraca sve 92-93, ako nista sbc smanji drasticno.

A ovo sve nabijes nogom i napravis jednu ekipu. Sto ce ti dvije ekipe? :D ja sedmicno u packovima dobijem min 25 fitnesa i to me pokrije. To ima smisla na pocetku fife, sad vec nema. Pogotovo ne ovakve ekipe. Ali za 1-2wl dobije se svasta.

Evo i ja prije par dana kupio xbox i skupljam poene za iducu wl, ali nije lako. Sve same ikone i plavi :lol:
Plavo-bijeli

#1884 Re: FIFA 20

Post by Plavo-bijeli »

od 15-1 do 20-5... sad 21u vodim 2-1 i u 50 imam penal, po sredini fula, poslije ga vile nosaju i preokrene.
Opet jos jednu gubim za redom. No comment.
Vidio sam jos prije 4,5 partija nemam vise fokusa, nemam snage, treao sam kod 20-5 prekinut, ranije leci i ostaavit sve za ujutro. Ovako ostavljam 3 a moram 3 od 3 ujutro sto je :-)
I ako ne uzmem pokvarit ce mi dan sto je jos gore... jebiga izgubio sam skroz motiv poslije ovog za bilo cim jer fakat trebalo mi 8/14 , ali dzaba kad mogu deset u jednom danu od cega 5,6 na 100% 2,3 na 70% 2 na 50% a svaka poslije sam na nivou gold 3....
Najgore sto mi je ekipa takva da vise fakat ne znam koga bi zamjenio, nemam zelje ni za kim, ne vidim ko bi me mogao pojacati i to mi je fuj.. prvo pojacanje od 2mil :run:
Ništa jbg ustati ranije, a ako ne uspijem... pauza 5 dana.. jebem ti ovo govno i mene kretena sto ne znam drugacije i ne mogu se zadovoljit tipa sa gold 2 gold 3... imam jarana eo silver 1 ma njemu ravno do mora.
febo_acm

#1885 Re: FIFA 20

Post by febo_acm »

A vidi sto se tice ekipe, realno, dosli smo u fazu kada su taj Sanchez, Blanc, Kaka, Semedo, Vidal, Richarlison...postali druga liga.
Henderson i Vardy ih pojedu za dorucak :D

Dakle ekipa ti je, ali kao i svima nama, kroz 10 dana postala je osrednja. Dobri su to igraci, ali svi imaju Sona, Hendersona, Vardija, bekove Liverpoola... U cetvrtak ce to biti jos gore jer ce se pojaviti masa crvenih Suareza, Mesija, Carvajala, Ramosa, Benzema...

Kad gledas na papiru nisu to neke strasne razlike, ali za elite ce biti jer tu odlicuju najsitiniji detalji. Ali eto i tih 20 ti je top, mozda budu Messi i Suarez :D
MensurM

#1886 Re: FIFA 20

Post by MensurM »

Ustaj @Plavo-bijeli :D
dzeno123

#1887 Re: FIFA 20

Post by dzeno123 »

MensurM wrote: 11/05/2020 07:19 Ustaj @Plavo-bijeli :D
Prespavo izgleda. :)
Plavo-bijeli

#1888 Re: FIFA 20

Post by Plavo-bijeli »

dzeno123 wrote: 11/05/2020 08:19
MensurM wrote: 11/05/2020 07:19 Ustaj @Plavo-bijeli :D
Prespavo izgleda. :)
Ustao, pospremio krevet, odradio kucno biciklo, vježbe neke, meditirao, ELITE 3. Sad odoh spavat.
Plavo-bijeli

#1889 Re: FIFA 20

Post by Plavo-bijeli »

febo_acm wrote: 11/05/2020 06:52 A vidi sto se tice ekipe, realno, dosli smo u fazu kada su taj Sanchez, Blanc, Kaka, Semedo, Vidal, Richarlison...postali druga liga.

Dakle ekipa ti je, ali kao i svima nama, kroz 10 dana postala je osrednja. Dobri su to igraci, ali svi imaju Sona, Hendersona, Vardija, bekove Liverpoola... U cetvrtak ce to biti jos gore jer ce se pojaviti masa crvenih Suareza, Mesija, Carvajala, Ramosa, Benzema...

Kad gledas na papiru nisu to neke strasne razlike, ali za elite ce biti jer tu odlicuju najsitiniji detalji. Ali eto i tih 20 ti je top, mozda budu Messi i Suarez :D
Sve to stoji, ali evo hajmo redom.
Ter stegen - to cu u cetvrtak dovesti ovog tots jer mu je ok cijena i na kraju ce me kostat mislim 100k ili manje jer imam njegovog ovog 91, ne vjerujem da je neka razlika ali i 1% sad znači.
Maldini i Ramos? Koga od njih mjenjati, Maldini ne gledaj mu statuse jer je iznad toga. Ramos.. pa jedino da dobijem varanea ili jaceg ramosa ovog tots. Lijevo Renato Sanches fantastican, mada ako izadje neki zanimljiv iz francuske lige ili brazilac neki uzeo bih. Mozda Telles tots.
Desno Semedo 87 i to glupo mijenjati.
Blanc i Vidal ja im ne mogu mane naći bgm.
Krila Richarlison shapeshifter i Kaka Prime koji samo igraju 45min , isto glupo mijenjati jos na klupi imam traoere+kent.
CAM Neymar - eto sta je doslo da mi je on najslabija karika, ali njega mijenjati znači trebalo bi bar neki od 1.5mil jer mi je ovaj untradable. 92ka neymar 300k. 93ka 1.5mil no comment.
ST Griezman, jedina mu mana sto mu desna nije prava 5wf, ali power shot jest. To ću mijenjati, mada za taj upgrade isto kazem treba jedno 2miliona. odnosno kad Griezman aprodam oko milion....sve u svemu idem na Messia da izvućem :D
MensurM

#1890 Re: FIFA 20

Post by MensurM »

Plavo-bijeli wrote: 11/05/2020 08:53
febo_acm wrote: 11/05/2020 06:52 A vidi sto se tice ekipe, realno, dosli smo u fazu kada su taj Sanchez, Blanc, Kaka, Semedo, Vidal, Richarlison...postali druga liga.

Sve to stoji, ali evo hajmo redom.
Ter stegen - to cu u cetvrtak dovesti ovog tots jer mu je ok cijena i na kraju ce me kostat mislim 100k ili manje jer imam njegovog ovog 91, ne vjerujem da je neka razlika ali i 1% sad znači.
Maldini i Ramos? Koga od njih mjenjati, Maldini ne gledaj mu statuse jer je iznad toga. Ramos.. pa jedino da dobijem varanea ili jaceg ramosa ovog tots. Lijevo Renato Sanches fantastican, mada ako izadje neki zanimljiv iz francuske lige ili brazilac neki uzeo bih. Mozda Telles tots.
Desno Semedo 87 i to glupo mijenjati.
Blanc i Vidal ja im ne mogu mane naći bgm.
Krila Richarlison shapeshifter i Kaka Prime koji samo igraju 45min , isto glupo mijenjati jos na klupi imam traoere+kent.
CAM Neymar - eto sta je doslo da mi je on najslabija karika, ali njega mijenjati znači trebalo bi bar neki od 1.5mil jer mi je ovaj untradable. 92ka neymar 300k. 93ka 1.5mil no comment.
ST Griezman, jedina mu mana sto mu desna nije prava 5wf, ali power shot jest. To ću mijenjati, mada za taj upgrade isto kazem treba jedno 2miliona. odnosno kad Griezman aprodam oko milion....sve u svemu idem na Messia da izvućem :D
A krila su ti grozna. Tog Kaku ti je najbolje u SBC gurnuti, ništa on ne vrijedi :D Super su ti rezultati budući da 45 minuta igraš s dva igrača manje
febo_acm

#1891 Re: FIFA 20

Post by febo_acm »

A vidi sve to stoji, ali ipak imaj na umu da ti imas ss Richarlisona 90, a neko ovog 93 koji ima +5 pace i ostalo +3.
Ti imas Sancheza i Semeda, neko ima Robertsona i Trenta ili Carvajala.
Ti imas Blanca neko Hendersona kojeg svi hvale, ti Kaku na krilu nego divljaka Vardya...
Ti ima Neymara gold, a neko Neymara potm ili headlinersa.

Do g1 ti nece nista znaciti, ali preko je klanje sa svaki win. Da se razumijemo, skill je primarni. Ja znam kako sam prosle godine probio g1 i usao u div 1 na ps4. Imao sam brutalnu ekipu.
invincible1921

#1892 Re: FIFA 20

Post by invincible1921 »

Kaf je totosf za bundesligu :D
Plavo-bijeli

#1893 Re: FIFA 20

Post by Plavo-bijeli »

febo_acm wrote: 11/05/2020 11:27 A vidi sve to stoji, ali ipak imaj na umu da ti imas ss Richarlisona 90, a neko ovog 93 koji ima +5 pace i ostalo +3.
Ti imas Blanca neko Hendersona kojeg svi hvale, ti Kaku na krilu nego divljaka Vardya...

Do g1 ti nece nista znaciti, ali preko je klanje sa svaki win. Da se razumijemo, skill je primarni. Ja znam kako sam prosle godine probio g1 i usao u div 1 na ps4. Imao sam brutalnu ekipu.
ma kontam ja tebe, mada vidim i kako si krenuo svoje uspjehe i neuspjehe svaljivati samo na ocjene igrača :-D
Fakat ima uticaja rating, ali u mom slučaju je problem taj...
Richarlison eto napr je untradable i sad košta milion... discardat ga u sbc da bi doveo nekog drugog po istoj cijeni je...
Garantujem da je ovaj Semedo tu negdje sa tots carvajalom, a i on je untradable.. da nije doveo bi ja carvajala..
Ovaj Blanc i dalje košta više nego Henderson napr i garantujem da je u najmanju ruku isti, a i tu je problem... untradable.
DA su svi tradable bilo bi lako, ovako discardati igrače od milion, a pri tome skupljati mjesec i po za nekog od milion i 300k je :-)
Tako da jbg, ipak skoncentrisat ću se na promjenu neymara i raditi upgrade griezmana jer jedino njega mogu prodat...
Fakat kad imaš untradable igrača je ono bezveze..
MensurM

#1894 Re: FIFA 20

Post by MensurM »

Plavo-bijeli wrote: 11/05/2020 13:39
febo_acm wrote: 11/05/2020 11:27 A vidi sve to stoji, ali ipak imaj na umu da ti imas ss Richarlisona 90, a neko ovog 93 koji ima +5 pace i ostalo +3.

ma kontam ja tebe, mada vidim i kako si krenuo svoje uspjehe i neuspjehe svaljivati samo na ocjene igrača :-D
Richarlison eto napr je untradable i sad košta milion... discardat ga u sbc da bi doveo nekog drugog po istoj cijeni je...
Garantujem da je ovaj Semedo tu negdje sa tots carvajalom, a i on je untradable.. da nije doveo bi ja carvajala..
Ovaj Blanc i dalje košta više nego Henderson napr i garantujem da je u najmanju ruku isti, a i tu je problem... untradable.
DA su svi tradable bilo bi lako, ovako discardati igrače od milion, a pri tome skupljati mjesec i po za nekog od milion i 300k je :-)
Tako da jbg, ipak skoncentrisat ću se na promjenu neymara i raditi upgrade griezmana jer jedino njega mogu prodat...
https://www.futbin.com/20/compare/142/48192
Plavo-bijeli

#1895 Re: FIFA 20

Post by Plavo-bijeli »

MensurM wrote: 11/05/2020 15:13
Plavo-bijeli wrote: 11/05/2020 13:39

https://www.futbin.com/20/compare/142/48192
pa ja sam fakat mislio da si do sad naučio da ocjene nemaju nikakve veze, pogotovo kad se porede neke OP ikone, i OP igrači sa nekim drugim igračima.
https://www.futbin.com/20/compare/139/805
Neko sa strane bi rekao da je mozda Manolas cak i bolji, bolji defense, bolji agility High def low attack, bolje reakcije +3 marking +3 interception +6 sliding tackle, ista visina. Dok igrača ne isprobaš u igri ocjene ne znače doslovno ništa, mogu ti malo otprilike dati dojam, ali takva je igra. Ne znam otkad je ovo za ocjene, nešto ne sjećam se kako je bilo u fifi 15,16,17..
djama

#1896 Re: FIFA 20

Post by djama »

ma mislim da ovdje 400 ingame statsa nije malo
ogromna je razlika sto se tice stats da se ne bi osjetilo u igri ...
febo_acm

#1897 Re: FIFA 20

Post by febo_acm »

@Plavo-bijeli

A vidi prosla fifa ja 3-4 liga i 17w... izvucem tada par nekih divljih igraca i slozim sebi ekipu kako valja(prime Vieira, prime Blanc, tots lb Mendy, onaj pogba. Iduca wl ja 23w sto mi je bio i rekord i ulazim u prvi diviziju i ostajem u prvoj diviziji par mjeseci.
I sada da imam najbolju mogucu ekipu vrtio bih se izmedju 20 i 23, to je moj vrhunac sa top igracima. Ovako sam g2,g1.
Imam i ja isti problem, sve mi utr. Jebiga. Sad sam opet poceo na xbox :lol: vidjet cemo prvu wl sa saudi tots :D
Da imas eusebia i r9 u napadu ti bi bio elite, ali jebiga. Nemamo srece :D
febo_acm

#1898 Re: FIFA 20

Post by febo_acm »

Ko je igrao fifu 15 zna tandem Gervinho-Doumbia-Ibarbo :lol: :lol: :lol: mislim su tad ikone bile samo na xbox-u. Kad skupis ovaj trojac iz Rome zavrsio si sa Fifom :lol:
djama

#1899 Re: FIFA 20

Post by djama »

ja sam do sada odigrao 6 WLi za sada mi je 17 W top, da mi je kako procepiti da doguram do 20 :D :D
Plavo-bijeli

#1900 Re: FIFA 20

Post by Plavo-bijeli »

djama wrote: 11/05/2020 17:38 ma mislim da ovdje 400 ingame statsa nije malo
ogromna je razlika sto se tice stats da se ne bi osjetilo u igri ...
Ne znam stvarno, drug mi ga dobio UNTR i žalio se baš, na kraju vratio prime moments Gatussa.
Blanc mi je ocjenama bio bzvz i prije mjesec, ali doslovno svi ga hvalili i to ozbiljni igrači kao Boras, Inception NealGuides itd i fakat.. ima takav presence visinom odbranom jačinom, a još pri tome nije uopste 'stiff'...baš OP.. eto koristio sam Kovacica koji ima preko 200 vise in game statsa i vratio na kraju Blanca...mozda i zavisi sta kome vise odgovara, jer meni tipa nije Kante legao jer je previše mal, pa eto...

@febo_acm joj doumbia je bio 8) 8) Mogu li kako da vidim koju ekipu imam na FIFI 15 bez da skidam citavu igru? :)
Post Reply