Koviljka zakon...mogu je zamisliti u Guči.
Finale: Francuska - Hrvatska
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
radostan dan
#1876 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
-
palermo
#1877 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Meni nakon ovog finala jedini upitnik ostao, da li je Kolinda imala žvaku u ustiam tokom ceremonije proglašenja.......kćerka me uvjerava da jeste (jebi ga žensko oko), al ja nisam siguran.....jel iko upratio ?
- Maystor
#1878 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Nosi govna napoljeee, hej, hej, hej!Riddle wrote:PlaceeemBobi wrote:
-
Fudo387
#1879 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Vidi ovo.Artest wrote:Neka pati tkoga smeta Hrvacka je viceprvak svijeta![]()
Rezija, moze citat Bilje Plavsic, specijalno za Bosnje?
Hvala.
A koji citat?
Onaj o genetskom otpadu?
Prijavljeno.
- Edin H.
#1880 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Pokvarili finale bez-veze, Englezi su tanki, ali ne bi onako fasovali, niti bi sudija smio onakve katastrofalne odluke donositi.kiligonzales wrote:Luka je klasa. Svaka cast Hrvatima. Jes da su penali rulet i da nisu briljirali u nakaut fazi u prve dvije utakmice, da je to bilo onako ujednaceno s njihovim protivnicima, ali nek su Engleze poslali kuci.stalaktit wrote:Eto Leclerca, živ je, samo mu je životni vijek dobrano skraćen ovih mjesec dana![]()
Poželjeh danas svima vama da u životu ovo osjetite, taj optimizam i radost, a potom i ovakav ponos.
Zlatna lopta Luki Modriću, vrisak koji se tu prolomio Zagrebom kad je to objavljeno je nešto neopisivo. Luka za vječnost
NAROVOUCENIJE: Ne trpaj se gdje ti nije mjesto
-
AdemBadem
#1881 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Evo zbog ovakvih izjava, između ostalog. I Bog je Hrvat, je l' de?suncana_strana wrote:Ne razumijem pojedine komentare ljudi ovdje. Zasto ste toliko patoloski ljubomorni, pa nam ne zelite cestitati? Ipak smo viceprvaci svijeta, dosli smo do finala.
Citav svijet je cuo za Hrvatsku. Zasto nalazite mane nasoj drzavi i nasim igracima?
Onda bi i mi trebali reci kako BIH nema nikakvih sportskih uspjeha, kao vid provokacije, pa opet to ne radimo.
Hrvati iz BIH svim srcem uz svoje.
Mala Hrvatska, a veliko srce nasih ljudi!![]()
![]()
![]()
BOG I HRVATI!
Imali ste debelo sreće kroz eliminacijsku fazu, dobili ste znatno lakši put od Francuske i opet umalo kiksali. Nijednu partiju niste uspjeli riješiti u 90 minuta i zapravo prošli samo na veliku dozu borbenosti i sreće. Hajte se malo spustite, niste Brazil iz najboljih dana. Zapravo ni Italija koja se redovno provlačila do finala.
A zašto ja lično NIKAD neću navijati vas (tj. svim srcem protiv vas):
Zato što ste prepotentni nacionalisti koji moju državu podrivaju na svakom koraku kako eksterno (kroz fašističku Pavelićku politiku matice) tako i interno (kroz "HB" vazale koji ne mogu da prežale što im babovina NIKAD neće biti dio te matice).
Ali polako. Politika HDZ-a sve čini da vas prebaci u maticu, a onda i dalje, sve do Irske i Njemačke. Samo se malo strpite.
-
radostan dan
#1882 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
suncana_strana wrote:Pojedinci su samo ljubomorni na nas. Mi smo ubjedljivo najsportCkija nacija na svijetu, srazmjerno broju stanovnika.
Nazalost, BIH koja nas posmatra kao zla maceha nikad se nece moci pomiriti da smo mi ipak svim srcem uz svoje.
To je nase, i zauvijek ce ostati nase.
ispravio sam ti post...nekako mi sad zvuči u skladu sa mišlju.
Last edited by radostan dan on 15/07/2018 21:21, edited 1 time in total.
-
kiligonzales
#1883 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Ma Modrog kad sam vidio u Dinamu prvi put, rekao sam ovaj ce biti jedan od najvecih u Hrvatskoj. Covjek je vec tada govorio mnogo u fudbalu.dječak sa šibicama wrote:Nema tome ni 6-7 godina, pisalo se na ovom forumu da je Kranjcar duplo bolji od Modrica.
Sta ce ljudi, ne razumiju otu igru.
-
ing-ecc
#1884 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Vratish snimak i ponovo pregledashpalermo wrote:Meni nakon ovog finala jedini upitnik ostao, da li je Kolinda imala žvaku u ustiam tokom ceremonije proglašenja.......kćerka me uvjerava da jeste (jebi ga žensko oko), al ja nisam siguran.....jel iko upratio ?
-
furlan
#1885 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Ma Drvetini su ti selo kod Bugojna.uglavnomja wrote:bugojno, kakva ba derventaFudo387 wrote:Jebala si i kolindu sa tom seljackom patetikom.suncana_strana wrote:Ne razumijem pojedine komentare ljudi ovdje. Zasto ste toliko patoloski ljubomorni, pa nam ne zelite cestitati? Ipak smo viceprvaci svijeta, dosli smo do finala.
Citav svijet je cuo za Hrvatsku. Zasto nalazite mane nasoj drzavi i nasim igracima?
Onda bi i mi trebali reci kako BIH nema nikakvih sportskih uspjeha, kao vid provokacije, pa opet to ne radimo.
![]()
![]()
BOG I HRVATI!
Cuj njena drzava, njeni igraci...kad Mara iz Drvetina prolupa i pomijesa rodno selo sa zapresicem.
- Connaisseur Karlin
#1886 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
ali se ne stide svog porijekladječak sa šibicama wrote:Lovren i Mandzukic nisu petorica, mada vrijede za petoricuConnaisseur Karlin wrote:
u HR timu je igralo oko 5 igraca iz BiH![]()
ti tvrdis da je igracima iz BiH srce iskljucivo u HR, a ne u BiH , a i ti si iz BiH , sto se stidis svoje rodne grude BiH![]()
![]()
Lovren i ostali su sa ponosom ispricali svoje porijeklo, ne stide se BiH
Ostali nemaju veze sa BiH, ima veze Rakiticeva mama ali tata mu je Slavonac. Dzaba Velidu neznanje i dezinformacije, Rakitic nije porijeklom iz Zepca, njegova mama jeste.
vecina hrvata i srba iz BiH ne zele ni reci strancima da su iz BiH
-
radostan dan
#1887 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
imala je žvaku.ing-ecc wrote:Vratish snimak i ponovo pregledashpalermo wrote:Meni nakon ovog finala jedini upitnik ostao, da li je Kolinda imala žvaku u ustiam tokom ceremonije proglašenja.......kćerka me uvjerava da jeste (jebi ga žensko oko), al ja nisam siguran.....jel iko upratio ?fokusiraj se na usta i zvaku, i meni se ucinilo u prvom gledanuu da je zvakala
-
Fudo387
#1888 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Vi’s kako furlan zna. 
- It_is_a_Leclerc
#1889 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Bravo Ademe!AdemBadem wrote:Evo zbog ovakvih izjava, između ostalog. I Bog je Hrvat, je l' de?suncana_strana wrote:Ne razumijem pojedine komentare ljudi ovdje. Zasto ste toliko patoloski ljubomorni, pa nam ne zelite cestitati? Ipak smo viceprvaci svijeta, dosli smo do finala.
![]()
![]()
BOG I HRVATI!
Imali ste debelo sreće kroz eliminacijsku fazu, dobili ste znatno lakši put od Francuske i opet umalo kiksali. Nijednu partiju niste uspjeli riješiti u 90 minuta i zapravo prošli samo na veliku dozu borbenosti i sreće. Hajte se malo spustite, niste Brazil iz najboljih dana. Zapravo ni Italija koja se redovno provlačila do finala.
A zašto ja lično NIKAD neću navijati vas (tj. svim srcem protiv vas):
Zato što ste prepotentni nacionalisti koji moju državu podrivaju na svakom koraku kako eksterno (kroz fašističku Pavelićku politiku matice) tako i interno (kroz "HB" vazale koji ne mogu da prežale što im babovina NIKAD neće biti dio te matice).
Ali polako. Politika HDZ-a sve čini da vas prebaci u maticu, a onda i dalje, sve do Irske i Njemačke. Samo se malo strpite.
Sve potpisujem.
Neka pati koga smeta, Francuska je prvak svijeta. Sve ostalo je alibi.
- Artest
#1890 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Ma ja ba. Vidis da se provlaci izmedju redova, ali glume da su kulturiska...ne bi direktnoFudo387 wrote:Vidi ovo.Artest wrote:Neka pati tkoga smeta Hrvacka je viceprvak svijeta![]()
Rezija, moze citat Bilje Plavsic, specijalno za Bosnje?
Hvala.
A koji citat?
Onaj o genetskom otpadu?
Prijavljeno.
Jbt, nasa drzava podijeli sadake jedan milion na tri dijela, a ovi ulazu desetine miliona i onda dodju provocirat.
- uglavnomja
#1891 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
furlan wrote:Ma Drvetini su ti selo kod Bugojna.uglavnomja wrote:bugojno, kakva ba derventaFudo387 wrote: Jebala si i kolindu sa tom seljackom patetikom.
Cuj njena drzava, njeni igraci...kad Mara iz Drvetina prolupa i pomijesa rodno selo sa zapresicem.
prvi put cujem
- mO k3
- p206
- AmiĐa_Idriz
#1894 Re: Finale: Francuska - Hrvatska

Jes optička, al ono
- Connaisseur Karlin
#1895 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
jesi li je zamislio golu u Gučiradostan dan wrote:
-
Fudo387
#1896 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Nema sta, diplomatski ga povuce za prangiju.AmiĐa_Idriz wrote:
Jes optička, al ono
Ista truMp.
- choxnox
#1897 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Fudo387 wrote:Jebala si i kolindu sa tom seljackom patetikom.suncana_strana wrote:Ne razumijem pojedine komentare ljudi ovdje. Zasto ste toliko patoloski ljubomorni, pa nam ne zelite cestitati? Ipak smo viceprvaci svijeta, dosli smo do finala.
![]()
![]()
BOG I HRVATI!
-
palermo
#1898 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
znači jeste.....ma istinska legenda, jebo te, ukrala je show svima......ruši sve norme i izmišljene graniceradostan dan wrote:
imala je žvaku.
da imam pasoš Hrvatske uvijek bih za nju glasao
-
radostan dan
- uglavnomja
#1900 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
ne hranite trola, ova suncana strana je otvorila nekoliko tema o primitivnim bosnjacima, samo ne zna jel' posla ili je dosla, jel iz te selendre il' iz zagreba, a k'o u sarajvu studirala (po pisanju bar je 15 godina studirala
koliko je upoznata sa zivotom u sa), a sad je k'o u njemackoj